Haha, kom på en grej

Jag kom på en sak som jag måste berätta alltså :D !!
Jo vi hade idrott i skolan idag, först så hoppde vi hopprep som uppvärming, sen så körde vi boxning jobbigt som f'n var det men kul :) Sen på slutet av lektionen så var några som började hoppas långhopprep och jag ba '' OH JAG VILL VARA MED!!'' Så ställde jag mig i kön, sen när jag skulle hoppa så sa jag i luften '' JAG ÄLSKAR DET HÄR !! '' Sen när jag landade halkade jag på stumporna och gled en halvmeter på marken!
HAHAHHAA !! Alla skrattade åt mig :D ! ÄH man måste bjuda på sig själv ibland :D ! HAHA
Dock så slog jag i höften och jag jätte ont nu, men skitsamma, haha :D Ni skulle sett hur mycket de skrattade :D

Hih kuul ^^
Nu har jag också varit duktig och städat hos Shela&Spinelli, och om någon inte vet vilka det är så är det mina Gerbiler (ökenråttor), :) Väntar på att Nicke ska ringa igen för han skulle se ''okyldigt dömd' så skulle han ringa mig sen :) Jag brukar också se det, men jag orkade inte x)

Jag är även jätte glad efter utvecklingssamtalet jag hade, för sist jag pratade med min mentor hade jag 24% frånvaro från skolan (Giltig&Ogiltig) Men nu har den gått ner till 13.8% Och bara 6.något var oglitig! Jag är jätte nöjd att jag verkligen skärpte till mig :):) !!

Jag kanske måste stanna hemma från skolan imorn förresten för det är så att någon MÅSTEEEEE tvätta här hemma för varken jag eller mamma har några rena underkläder, och det fanns bara tid 07.00 imorn :S Ah får se hur det blir :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0