Kul grej

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Bättre sent än aldrig

Vill tillbaka till romme när jag kollar på de här!
Dock inte när Tess körde in i mig, hahah

Sneak peek


Min balklänning bakifrån, vad tror ni?
Jag älskar den!
(snörena som hänger på siorna ska tas bort)

Glad Elin!

Tänkte berätta för er att lilla jag har fått en ny telefon!
Mamma sa att jag skulle få en i studentpresent men jag trodde inte jag skulle få den så snart. Vi for iväg till elgiganten igår och jag trodde bara vi skulle titta på den men helt plötsligt satt jag och pillade på en ny telefon här hemma! Jag är riktigt nöjd måste jag säga! Dock känns det lite små konstigt att gå över från sony ericsson till samsung men detär ju en vanesak. Igår kom även mina studentskor! Helt underbara och jag älskar dom! Riktigt sköna och lätta att gå i. LÄNGTAR tills jag får använda dom!k

Nu ska jag lägga mig i ett bad, jag har sån huvudvärk.
Jag har tagit en tablett men tänkte läggamig i badet en stund. Puss på er!

Samsung jet s8000


Älsklingar!

Min mamma är den bästa som finns, bara så ni vet <3

Gårdagen

Hej på er!
Just nu sitter jag i skolan och ska börja på ett arbete om hästrasen frieser, fina hästar det där! tänkte berätta lite om vad jag gjorde igår!

Jag, Rille och Linn åkte upp till stockholm för att hälsa på Linns kille Victor som var på kurs i där. Riktigt rolig bilresa upp måste jag säga! Vi skrattade som bara den när vi åkte, haha kramp i magen. När vi hämtat upp Victor så åkte vi vidare till Heron City, någon mer som visste att man inte fick fota där inne? Jag blev as tjurig när en vakt sa till mig. Fattar inte varför man inte skulle få göra det? Tror dom att jag ska göra ett eget heron city i mitt rum eller?! haha, skitsamma..

Vi gick runt lite, sen så käkade vi pizza, pratade och hade det trevligt.
Vid 9 så var det dags för bio. Vi såg Farsan, klockren! Skrattade hela tiden! Dock tjöt jag som bara den när en kille skulle avliva sin hund, usch usch.. Efter filmen så bar det av hemåt och jag åkte till Josse och sov hos henne. Jag måste säga att det var en riktigt trevlig kväll! Tack till Linn, Rille och Victor. Jag hade iaf jätte kul och det verkade som de andra också hade det. Vi få ta o göra om det någon gång!

Ae nu måste jag börja med mitt arbete.
Efter skolan är det plugg som gäller. PUSS



Många bilder jag tog va? haha..

Iväg


Så här fick man se ut idag!
Snart så ska jag till pappa, tänkte käka lite innan. Sen får vi se om jag ska
till David dirakt eller om jag åker hem först, det är ju sånt som märks. Puss påer!

Go'morgon!

Hej på er!
Jag är vaken ovanligt tidigt måste jag säga! Iallafall om man tänker på att jag inte somnade förns vid 4.. Men men kan man inte sova så är det bara att kliva upp!

Vi hade jätte roligt Lina och jag igår. Dock blev det inget hos David. Men Lina och jag drog till krogen och dansade loss ändå! Riktigt roligt fast vi var inte kvar så länge för båda började bli rätt hugriga så vi åkte till mcdonalds. Jag undrar hur världen hade ett ut utan snabbmat, vad tror ni?

Väd händer idag då?
Jo. Jag ska en sväng förbi min käre far och ta en fika och ha det trevligt. Jag ska även prova min balklänning igen, kjolen var ju för stor sist så får se om den passar i mindre storlek, håll tummarna! Den får jag ju även träffa lille Dizel pojken! Eter jag varit hos pappa (beroende på hur länge jag stannar) så ska jag nog gå förbi David. Hoppas att alla haft en trevlig fredag och får en fotsatt trevlig söndag! Puss & Kram


Helg ljuva helg!

Hej på er!
Äntligen helg eller vad säger ni?! Igår gjorde jag nog inget annat än o sov. haha! Jag kollade på film mellan gångerna jag sov och pratade med Josse i telefon men tillslut så somnade jag och sov hela natten. Så jag kan ju inte säga att jag gjorde allt för mycket igår ;P

Idag ska jag göra lite mer än att bara sova faktiskt!
Jag ska snart ta o äta lite frukost sen så ska jag börja städa i mitt rum vilket behövs som vanligt. Sen ska jag väl se till att äta någon mat (hatar att laga mat till mig själv och äta helt alone) haha .. Men ikväll så ska jag ntagligen till David på fest(?) Jag ska nog till honom iaf, får se vad som hittas på.

Ae nu ska jag börja städa mitt rum!
Jag vågar inte lägga upp någon före-bild haha.
Ni får se när det är städat o fint istället ;D PUSS


Lyssna och njut

Svar till Tess; Jag lägger upp bilderna o de från romme när Josse skickat det eller nästa gång jag är hos henne ska jag se till o fixa det!

Hos Josse!

Go'dag!
Sitter hemma hos Josse och dricker cola och käkar choklad!
Göttans till oss. Vi sitter och lyssnar på Björn Rosenström också, snacka om minnen från när man va liten! Annars idag då? Skolan har vait hur seg som helst! Jag och Lollo lågo sov på häst lektionerna. Det är så sjukt segt att ha 2st 90minuters lektioner efter varann, samma lektion också. Men Lollo och jag tog en varsinn powernap! hah.

när jag kom hem så käkade jag och hjälpte mamma med tvätten, sen fick jag skjuts av mormor och morfar till Josse så nu sitter vi här och sjunger! Hoppas att alla haft en fin dag. PussPuss


Lyssna och njut!

Studentklänning + skor

Nu är de beställda!
Längtar tills jag får stå på flaket med mina älskade vänner och skrika
'' FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDEEEENTEEEEEEEEEEEEEEEN, FY FAN VA VA ÄR BRA!''



Läckert!

Nu är den här, min studentmössa!

Snacka om lycka när man får hålla i sin egna studentmössa.
Helt underbart!


Mössan framifrån och uppifrån. Lanskapsvapnet istället för den vanliga kronan


Elin - Djursjukvård


På baksidan är det inbroderat himmelstalund och 2010 är i strassbokstäver som det så fint hette.
Inuti är det svart då alla kommer skriva med guldig penna. Skitsnyggt!
Även en plastficka där man kan ha legitimation och pengar.


Fick även med dessa som jag beställt.
Ett champangeglas där det står student 2010 och Elin Sagmar, läckert.
Student pennan, huligantuta, visselpipa och en guldig penna. (Jag kommer
även få ett par trosor med men de kommer senare)


Sist men inte minst, en bild på mig i min fina mössa!
Snacka om att man längtar ännu mer, det är inte så långt kvar nu!
Mamma ska beställa min studentklänning+skor sen tror jag så
bloggar nog om det då. PUSS

'' För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten.. ''

Duktigt Elin!

Jag känner mig riktigt duktig måste jag säga! Jag har gjort ett prov idag som jag blev godkänd på och 2 andra uppgifter den här veckan. Känns riktigt bra faktiskt! Jag var nyligen och hämtade ett paket från H&M med en skinjacka till mig och ett par leggings i fel storlek till mamma men hon orkade inte skicka tillbaka dom så jag fick dom. Tack mammi!

Annars idag har jag bara varit i skolan, var riktigt trött där ett tag!!
Nu tänkte jag att jag skulle plugga lite sen blir det tv kvällen lång!



Vill ni veta en rolig sak?
JAG FÅR MIN STUDENTMÖSSA IMORN!

Kvällspromenad!

Lina skrev till mig på msn att hon skulle ta en promenad med Tito och jag frågade ominte jag och Akilles kunde hänga på. Så vi möttes vid strömmen sen gick vi upp till eber ungefär och där i närheten fanns denen hundrastgård där vi släppte dom. De lekte som bara den kan jag ju säga! Riktigt kul o se att de kom så bra överrens! Visst de ''bräåkade'' ju lite med varann men det är ju självklart bara för att de skulle göra upp om vem som var störst ;) Ingen blev ju skadad eller något fde bara morrade åt varann inge farligt.

Jag är helt slut nu! Tänk att man kan li så trött av lite frisk luft.
men det var riktigt skönt att gå faktiskt! Cristian var oh hämtade Akilles nyss så nu är jag ensam hemma, ska svart springa iväg och köpa cola. Riktigt cola sugen är jag! Hoppas ni haft  trevlig kväll för det har jag :) PUSS








^Här ser dom lite smått tjuriga ut på varann.
Haha eller vad säger ni? Dom gick jätte bra ihop så var int oroliga ;)


Söndag.

Jag har ingen blogglust riktigt.




Eclipse

Snacka om att jag längtar tills den kommer på bio!
Hoppas det går fort till premiären!



Förresten, bilder och videos från romme kommer efter helgen
och då ska jag berätta hur kul vi hade!!

Sova?

Seriöst så funderar jag på att gå o lägga mig snart, jag är så jäkla trött! Dock vill jag ju se de desperata hemmafruarna på 5;an sen och Cougar Town! Men jag är rädd att jag kommer somna innan, vi får se helt enkelt!

Idag har jag inte gjort allt för mycket, fått smått panik över hur mycket jag har kvar i skolan sm ska vara klart innan 3;e maj och allt annat skit jag ligger efter med .. USCH jag blir så sur på mig själv! Men jag ska göra så gott jag kan, mer kan jag inte göra så får jag se var jag hamnar sen. Jag har också nördat lite i de 2 foto böckerna jag fått låna av Thomas mammas kille. Nu ska jag allt lära mig lite mer! Älskar o hålla på med kameran och se framsteg på hur man tar bättre o bättre blider. In o kolla på några av måånga bilder Thomas tagit, klockrena enligt mig! Jag ska nog ta med mig kameran när vi åker till romme på torsdag och fota lite. Vilket påminner mig, jag måste fortfarande packa! Jag ska sova hos Josse imorn så jag slipper gå uppp så tidigt eftersom hon bor på elevhemmet. Dock måste jag släpa med mig allt hela vägen till skolan och det suger.. Men men nu ska jag plocka iordning på mina grejer! Hoppas ni har en fin dag! Puss på er


En av böckerna jag håller på o läser i.

Förresten!
Filmen igår var jätte bra. Tyckte det kunde varit liiite mer 3D grejer men helt klart värd att se! Jag hade nog inte tyckt att den var alls lika bra om jag inte sett den i 3D. Dessutom var det skitfränt! Och jag kan inte låta bli att älska Johnny Depp ennu mer, han är ju för klockren skådespelare alltså! Rekomenderar er att se den, ni som inte sett den - se den!

BIO!

Ikväll ska Josse och Elin på bio!
VI SKA SE ALICE I UNDERLANDET I 3D!!


Ska bli skitskoj!


Gårdagen i bilder












<3

Lördag

Så vad händer en lördag som denna?
Den börjde med att jag vaknade halv 8, WTF?! haha. Vid 8 ville Akilles gå ut så det var bara att kliva upp och gå ut med honom. Dock fick jag gå ut  med honom 3ggr på 2 timmar. Vet inte vad det var med honom, han gick o pep hela tiden så det var ju bara att se glad ut och gå ut med honom.

Sen la jag mig och kollade på Mio min Mio, snacka om att man får minnen från när man var liten! Dock somnade jag så jag såg inte hela, men det var skönt att få sova igen, fick väl sova 2-3 timmar. Jag vaknade iaf vid 2. Sen dess har jag kollat lite bloggar och varit ute med Akilles en yttligare gång. Lina slutade jobba för en stund sen så ska träffa henne och dra ner til tmpo o köpa groggvirke för ikväll ska vi till otten o röja! Någon mer som ska dit kanske? Jag har lite halvt bestämt mig vad jag ska på på mig, får se om det blir leggings eller jeans? Vet inte om jag orkar ha väska.. Jaja får se hur det blir helt enkelt!

Nu ska jag ta fram maaat så jag kan äta sen! PUSS

Jag skulle ha lagt upp en video där jag redade Akilles igår men den funkar inte ?! Får se om den funkar senare, irriterande..

'' I heart music ''

Som Amir fint säger!
Vet inte vad jag ska skriva så slänger in en låt
Vem älskar inte musik?!



Rascal Flatts&Hannah Montana the movie <3

Min dag

Hejsan hejsan!
Hoppas allt är bra med folket där ute!
Själv är jag väldigt trött och får kämpa för att hålla mig vaken men jag ska klara det! Jag får så himmla svårt o sova annars. Så vad har fröken Sagmar gjort idag då? Jo.

Jag har varit i skolan, vilket har varit helt okej. Dock höll jag på att somna på engelskan men jag lyckades hålla mig vaken! Idag blev det även att bestämma sig för att åka til romme på friluftsdagen nästa vecka!! Skolan betalar nämligen vad det kostar att hyra skidorna och allt möjligt så vi elever behöver bara betala 100kr!! äldigt billigt! Jag ska ge mig på o åka blades hade jag tänkt. Vi får väl se om jag kommer hem hel eller med gips överallt, äh det går nog bra!

Efter skolan gick jag hem o la mig framför tv;n, jag höll på o somna där med men då plingade det på dörren! Michael kom hit och vi gick en sväng till öb sen gick vi även till eneby så jag kunde ta ut pengar oh till en blomsteraffär. Det blev en redig promenad i kylan. Det var riktigt skönt o komma in sen kan jag ju säga! Michael o jag gjorde väl inte allt för mycket, pratade mest. Som vi brukar!
Sen han åkte hem så har jag ätit, glott på tv och snart ska jag ner i tvättstugan en sista gång! Tvätten får nog hänga kvaröver natten i torkrummet tror jag. Hoppas alla haft en härlig dag! Puss på er!

Tänkte ni skulle få se lite bilder från dagen!



Var i skolans djurhus och fotade lite med :)






Lite sol iaf!

Hallå!
Jag ska nart hoppa in i duschen. Jag var nämligen med Josse o Tess o solade så nu är man liiite brunare. Dock så har Josse sagt att man inte ska duscha förns 5 timmar efter man solat meeeen jag vet inte om jag klarar det.. haha ae det blir att ta en dusch! Annars idag så har jag bara vait i skolan, solen tittade ju fram på morgonen, härligt härligt! Man kan ju hoppas på att den fortsätter med det.

Mina linnen kom ig förresten, liite stora men de krymper nog lite smått i tvätten sen sitter allt lite stort när man inte har lika stora tuttar som Josse ;) haha. Nu ska jag duscha sen blir det TV för de desperata hemmfruarna är ju tillbaka ;) !! PUSS


Bilder från idag.
Se bara så härligt det är med blå himmel och sol!

Första skoldagen på 4 veckor!

Herregud så konstigt det känna att säga att man ska till skolan. Jag har ju inte varit där på 4 veckor eftersom jag har haft praktik och sen har det varit lov, men nu är det dax igen! Bara köra hårt nu til slutet, om jag orkar. Hehe

Ae nu ska jag fixa frukost! PussPuss


RSS 2.0