Första advent!

Hejhopp!
Snart ska jag och Nicke åka och fira hans pappa som har namnsdag :) Hela hans familj ska dig så det blir trevligt, :) Tills nu har jag hunnit att sova till halv 11 tror jag, Sen har jag legat i sängen jätte länge, :) Myss,
Mih nu ringen hans syster,  måste rusa ! PUSS

Vänner

Nu har jag sagt go'natt till min älskade som ville sova :) jag är också lite trott, fast inte så trött så jag skulle kunna somna så jag ska nog se klart vänner säsong 2 har ioförsig 10 avsnitt kvar, men jag ser nog 5-6 st iaf :) Älskar vänner, de är för roliga :)

Vad händer imorn då? Sånt som märks, Nickes pappa har namnsdag så ska nog dit . Sen vet jag inte, jag fick för mig att Nicke skulle göra något men jag kommer inte ihåg vad . Äh det märks ju :) Senare ska vi iaf hem till mig och sova där :)
hoppas ni haft en trevlig lördag, det har jag haft :) PUSS


Sweet dreams ^^

Tack gode gud next!

Nu har Nicke och jag suttit vid varsinn dator och spelat i ungefär 2 timmar, hah nördar ;) Nevars . Snart så ska vi se ''tack gode gud'' Älskar det programmet :D Hoppas det är bra komiker med :)
Jag tänkte på att jag vill veta vilka som läser min blogg, inte för att det är så många men kul och veta lixom :) så skriv vem ni är :D Skulle vara kuuuul!
Haha jag är rastlös x) ska jävlas med Nicke snart tror jag (a) (6) haha :D

Nae, jag vet itne vad jag ska skriva mera ;O eller jo KEVIN BORG ÄR BÄST :D Haha
Puss

Dagen

Helluu, Nicke och jag har nyss sett film, Toy Story 2 :D Fast på engelska, jag har bara sett den på svenska innan så kändes lite konstigt men äh, :) Disney som disney <3
Nu sitter vi vid varsinn dator, Nicke spelar och jag sitter med hans laptopp ;D Jag börjar bli hungrig känner jag, hmm ..

Idag var vi iaf nere på stan ett tag . Vi mötte Tessan där också så hon gick med oss :) har köpt julklapp till mamma nu också, Nicke är med på den också . Så nu har jag bara hmm, 9st kvar -.-
Mamma - Klar
Nicke - Klar
Tjomas
Pappa - ?
Lotta  - ?
Nikita - ?
Lina - ?
Mormor - ?
Morfar - ?
Cristian - ?
Sofie - ?
Ingen aning om vad jag ska köpa men ah .. Jag hittade en UNNDERBAR väska på stan alltså! kan inte släppa tankarna från den, men det visade sig att det var äkta skinn så den kostade runt 1300 :- om man ändå kunde ha pengar till allt .. Jaja önskar mig ju en ny väska i julklapp så får säkert en fin en :) Men den väskan allstå .. ååh . Måste allt vara så dyrt ?????

jaja .. nu ska jag väl göra något men vet itne vad dock .. Orkar inte fota dagens outfit heller, ah Puss


Ge mig sommar och sol <3

29;e November

Ledsen att jag bara stack igår, men jag var tvungen att hjälpa Lina och Jerry som bråkade så jag pratade med dom båda och försökte hjälpa till lite oså och det blev bättre tillslut :)

Nu har jag klätt på mig och Nicke och jag ska senare till stan, ska kolla lite julklappar oså :) ska bara sminka mig och han ska väl görta sig iordning också så tar vi bussen ner till stan sen :)
För övrigt så var jag vaken till halv 3 igår för jag var inte trött :P Satt och kollade på vänner :D Dom är för sköna alltså :'D Var inte ens trött när jag gick och la mig, men kände att jag kanske inte skulle vara vaken längre ;D Haha .
Ne nu har min hudkräm torkat så ska börja sminka mig, :) PUSS

Inte trött som vanligt ;P

Nu har jag precis sagt go'natt till Nicke, :) Tycker dock att det är tråkigt att jag inte är trött när han är det =/ Vill ju att vi ska lägga oss tillsammans .. Men jag vill ju heller inte ligga vaken i ett tyst rum lixom .. Det slutar bara med att jag tänker på massa hemska saker så sitter hellre uppe då . Får lägga mig hos Nicke sen när jag är trött :)
Har haft en jätte mysig kväll med min älskade :)

Usch nu belv jag på dåligt humör .. kommer snart tillbaka

Mätt och glad :)

Nu har vi ätit oss mätta alla 3 :) !! Nicke och hans mamma gjode en jätte dog tacopaj, jag hjälpte inte till så mycket . Skäms på mig :O Haha . Vi har skrattat och pratat och nu är Nicke och lämnar en extern hårddisk till en arbetskamrat sen skulle han komma tillbaka :)
Jag ska försöka hålla honom vaken ett tag så han inte går och lägger sig 20.30 son förra veckan :O Inte kul alls =/ Haha, men han lär väl somna medans jag kollar på idol om han inte startar sin laptopp förstås :)
Usch måste diska också, det är ju inte alls kul! Nej nej .. Men det är ju något man måste, annars sitter det fast matrester som aldrig lossnar tillsut, haha .
Nu kom Nicke tillbaka så ska vara social :) PUSSPUSS


Jag älskar dig till max <3

Fredag ^^

Nu är det fredag och äntligen helg :):)
Ledsen för dåligt uppdatering idag, men när jag är med Nicke så vill jag inte vara tråkigt och sitta vid datorn, vill helst umgås med honom då :) Fast nu är han och handlar med sin mamma så tänkte passa på att skriva ett inlägg . Har fotat dagens outfit som ni får se snart . Har inte gjort så mycket idag egentligen, städat lite här hos Nicke, annars tagit det lugnt mest, fixat mig iordning oså .
Nicke och jag kollade på film förut, flubber :D Lika bra som när man var liten haha :D Jag ska snart ta mig något att äta också tänkte jag, för vi ska inte äta förns senare med Nickes mamma och jag måste få något i kaggen innan det :) Vet inte om jagg bloggar något mer idag så ha en trevlig fredag :) !!!

Dagens;
*Äta
*Vänta på Nicke
*Äta med Nicke&Hans mamma
*Se Idol


* Leggings - H&M
* Tubtopp&bolero(sitter ihop) - Gina trocot
* Vitt linne - Ullared
*Halsband - H&M

Nu ska jag äta, PUSSPUSS

Klar :)

Sååååååååååååååå, nu är jag klar med att städa rummet, :) Jag hatar att städa -.- och det vet dom som känner mig, hah :D Har alltid stökigt i rummet, men mamma blev lite arg igår så det var bara att städa! heh ..
Jag har också packat väskan som jag ska ha med mig till Nicke . Man kan ju tro att jag ska vara borta hur länge som helst, men vi sover ju hos mig på Söndag ;D JAJA lite kläder ska man väl ha att välja mellan ? :D
Nu kom mamma tillbaka med all tvätt från tvättstugan så ska packa ner mina underkläder sen åka till Nicke :) Vet inte om jag får skjuts eller om jag ska åka spårvagn, men det är sånt som märks, :) PUSSSSS


Har har ni min packning :D Äh det är väl inte så farilgt? (;

Mörka tider ..

Usch tycker det är jätte hemskt att gå hem från skolan och det redan håller på att bli mörkt =/ Vi fick även sluta 1 timma tidigare, (kl:15.00) och ändå är det nästan mörkt .. Usch jag vill ha sommar!

Nu har jag hjälpt mamma lite, och vi ska snart äta . Måste börja städa också för annars kommer jag aldrig iväg till Nicke och jag vill åka till honom så fort som möjligt! Saknar honom ju! Sen måste jag packa väskan också och mamma har äntligen börjat tvätta :) Just det, jag ringde Grizzly min praktikplats och PINSAMT var det! Hatar att ringa och presentera sig o hålla på :O Men ah man måse väl lära sig någon gång ;P
Ne snart skäller mamma på mig, hah ! PUSS



Såhär har jag sett ut idag.
Jag tog visst en snabb bild i all stress, med ytterkläderna och allt x) Haha
Ser ju rätt så trött ut också, men ah ..

HejHej!

Jag försov mig imorse och vaknade 07.45 är jag brukar gå 07.30 -.- Jag kom till skolan vid 08.40 ungefär så kom 20 min försent dock ..  Så därför hann jag inte blogga imorse för att jag är så morgontrött! meeeeeeen men .

Nu ska jag snart få reda på vad för betyg jag kommer få i Sällskapsdjur, jag vill ju ha VG men får se hur det blir med den lixom .. Annars idag så har skolan varit jätte seg ;O Fast Emma&Lollo har gett mig goda skratt :D Hah

När jag kommer hem ska jag städa i mitt rum och packa väska
Hahahaha Emma är galen! Jagar mig med en sopkvast !!

Men iaf när när jag kommer hem så ska jag fixa lite, sen så måste jag ringa grizzly för jag ska börja min praktik där nästa vecka . SEN så ska jag ÄNTLIGEN träffa min älskling :):):):):):)
Jag bloggar nog när jag är hemma sen, lägger upp bild på min klädsel också om jag tog en bild imorse, kommer inte ihåg om jag hann, haha :D får se vad som finns på kameran (;
PUSSPUSS


Haha, kom på en grej

Jag kom på en sak som jag måste berätta alltså :D !!
Jo vi hade idrott i skolan idag, först så hoppde vi hopprep som uppvärming, sen så körde vi boxning jobbigt som f'n var det men kul :) Sen på slutet av lektionen så var några som började hoppas långhopprep och jag ba '' OH JAG VILL VARA MED!!'' Så ställde jag mig i kön, sen när jag skulle hoppa så sa jag i luften '' JAG ÄLSKAR DET HÄR !! '' Sen när jag landade halkade jag på stumporna och gled en halvmeter på marken!
HAHAHHAA !! Alla skrattade åt mig :D ! ÄH man måste bjuda på sig själv ibland :D ! HAHA
Dock så slog jag i höften och jag jätte ont nu, men skitsamma, haha :D Ni skulle sett hur mycket de skrattade :D

Hih kuul ^^
Nu har jag också varit duktig och städat hos Shela&Spinelli, och om någon inte vet vilka det är så är det mina Gerbiler (ökenråttor), :) Väntar på att Nicke ska ringa igen för han skulle se ''okyldigt dömd' så skulle han ringa mig sen :) Jag brukar också se det, men jag orkade inte x)

Jag är även jätte glad efter utvecklingssamtalet jag hade, för sist jag pratade med min mentor hade jag 24% frånvaro från skolan (Giltig&Ogiltig) Men nu har den gått ner till 13.8% Och bara 6.något var oglitig! Jag är jätte nöjd att jag verkligen skärpte till mig :):) !!

Jag kanske måste stanna hemma från skolan imorn förresten för det är så att någon MÅSTEEEEE tvätta här hemma för varken jag eller mamma har några rena underkläder, och det fanns bara tid 07.00 imorn :S Ah får se hur det blir :)

Hund..Jag vill ha en hund

Oh jag vill verkligen ha en liten tuss igen!
Någon som springer fram till en när man kommer hem. Någon som älskar en vad vad man gjort eller hur arg man är så är det bara kärlek kärlek kärlek!( Som Nicke, ger mig alltid kärlek <3) men tänk att få ha en egen hund, vilken dröm! Jag saknar det . Jag vill, jag vill!

 


Helt underbara hundar!
Oh jag vill ha min alldeles egna Norfolkterrier <3

En lång dag på stan!

Nu är jag hemma efter en mycket lång dag på stan med min kära vän Linn :)
Vi sprang runt på stan och Linn köpte julklapp till sin pojkvän, sen köpte hon en jätte fin väska och 2 ringar till sig själv, mycket fina :)!! Jag sprang runt som en jojjo och letade efter julklapp till Nicke, stackars Linn .. Sprang överallt, haha . Men tillslut så hittade jag en, hoppas att han blir glad bara .. Jag tycker det är så svårt att köpa grejer till killar, har alltid tyckt det .. men men :)
Sen när vi skulle åka hem, det stod att spårvagnen(2;an) och det stod att den kulle komma om 6min . Vi väntade och väntade, blev bara kallare och kallare . Efter 40 j'vla minuter stod det att det skett en olycka och spårvagnarna ska ersättas med buss! Då stod det 4 min, men sen 13! Linn och jag fick damp och gick till 3;an så stod den där, men vi båda hadeså ont i fötterna, de var som istappar alltså! Så vi orkade inte springa men hann som tur var ändå .

När jag kom hem tog jag av mig mina blöta,försmå skor och mina blöta strumpor och kröp ner under en filt . Önskade att Nicke kunde vara hemma för jag frös såå .. Men nu är jag någorlunda varm efter att ha legat här ett tag ^^

Nu ska jag barata det lugnt och se på tv, mamma har tagit med sig mc donalds så ska äta det också:)
Hörs senare eller imorn, PUSSPUSS


Skolan!

Nu är jag i skolan . Jag fick stressa jätte mycket hemma så jag hann inte skriva något ;D
Vi har nyligen svarat på en enkät grej om droger, orka -.- Haha
Nu har vi sällskapsdjur, sen har vi idrott och slutar sen efter det :D Skööönt!
Ska träffa Linn sen när hon slutat och då ska vi ner på stan och förhoppningsvis hittar jag några julklappar :)

PS; Grattiiiiiiiiiiiiiiiiis till Tessan som fyller 17 idag :D !!!!!

PUSSPUSS

Jag har tråkigt ..

Usch ja, jag har jätte tråkigt men är inte alls trött .. Har verkligen inget att göra :S Och inget att skriva om heller så det här inlägget blir jätte tråkigt x) Jag har inte gjort alls mycket sen jag kom hem, bara suttit här och kollat på tv . Jag har pratat lite med Nicke i telefon också, men vi har inte så mycket att säga till varandra ibland och det är så tråkigt tycker jag =/ Vill ju prata med honom när han är borta, men ibland är det helt tomt i skallen och då vet jag inte vad jag ska prata om lixom .. Usch vill inte att det ska vara så =/ Tycker ju om att prata med min älskling i telefonen <3 Men men ..

Har inte mycket mer att skriva, vill att Nicke ska komma hem .. Blöh, är helt nere nu ..
Men jag ska väl se på tv, höre att scrubs var på 6;an nu så .. Hoppas jag kan somna sen .
Hörs imorn . PUSS&Go'natt

Brrrr, kallt ute!

Nu är jag hemma från stan igen! Gick ner och mötte Lina på vägen sen så gick vi runt och kollade på stan, köpte inget och tur det för när jag skulle ladda mitt busskort hade jag tydligen inga pengar :S arg blev jag .. Ska prata med mamma sen och se vad hon säger .
Annars så käkade vi en varsinn kycklingrulle på gu va gott, mycket gott må jag säga :D Sen så mötte vi också David som var på stan :) Vi stod och pratade med han ett tag, trevligt . Har ju inte träffat han på ett tag den lille pajjasen :D haha . Efter ett tag sen så skulle jag gå hem eftersom jag inte kunde ladda mitt busskort och SJUKT så kallt det är! Man blir ju en istapp av att gå ute ;O Haha men nu är jag inne och varm igen :) Ska snart äta tacos och vänta på mammi :) Resten av kvällen blir det Tv tittande :) Vänner som börjar snart och senare desperata hemmafruar :D Får inte glömma höjdpunkten, Nicke ringer <3 ! Nu ska jag till köket och fixa mat :) PUSS

  
Du är

Fixad och klar!

Nu har jag gjort allt jag ska, fast jag är fortfarande hungrig trots att jag ätit .. Men jag ska käka tacosen sen igår när jag kommer hem igen :) För nu ska jag nämligen ner till skan med Lina :) Dock måste jag gå ner .. Men äh lite motion har väl aldrig någon dött av :D Fast det lär bli lite tråkigt eftersom jag varit så duktig och slarvat bort min handsfree .. Men men .
Jag tänkte slänga upp en bild på mig&mina kläder som jag har idag så hörs vi efter stan sen :) PUSSPUSS


*Byxor - JC
Tröja - Camden market, London
*benvärmare - Mammas från när hon var ung

Ursäkta min dåliga kamera -.-
Ne nu ska jag till stan, ha en bra dag!

Go'morgon (:

Nu är jag vaken, eller jag vaknade första gången vid halv 9 då jag låg och sms;ade med en gammal vän :) Vi bestämde att vi skulle ses på fredag och när vi sms;at klart bestämde jag att jag skulle sova mera . Haha!
Jag trodde faktiskt inte att jag skulle somna för jag var inte så trött men det gjorde jag, vaknade vid 11 ungefär :) Det tog en stund innan jag tog mig upp ur sängen, hah ;D
Jag har kommit på en grej, jag kan verkligen inte sitta vid datorn utan musik . Det är säkert så för många, men även om det är mitt i natten så sitter jag med låg musik . Det är så skönt att höra något när man bara sitter still och inte gör allt för mycket :D MusikMusikMusik <3 Haha

Såhär ser dagens upplägg ut:
*Duscha
*Äta frukost
*Välja ut kläder
*Blogga outfit?
*Vänta på Lina/Träffa Lina
*Ut&Leka i snön? :D


Sova kanske?

Sitter här och funderar på om jag är trött eller inte för jag vet inte riktigt .. Kan inte fiktigt slita mig ifrån datorn heller, jag har nämligen suttit och kollat på hundraser som jag skulle kunna tänka mig att ha, och för er som inte vet är jag helt galen i hundar och önskar att jag kunde få en egen, men icke .. Min pappa har en långhårig schäfer, Zicko heter han . Men han känns ju inte riktigt som min eller vad man ska säga, eftersom jag är hos pappa så sällan . Jag är ju där bara varannan helg .. Vi hade ju en hund här hos mamma en Norfolkterrier, Finn hette han men han dog för snart 5 år sedan .. Saknar honom Jätte mycket! Tänkte lägga upp lite bilder på nogra hundraser jag skulle kunna tänka mig, :)


^En Siberian Huskey har vi här . En mycket vacker hund
dock tycker jag dom ser lite läskiga ut med blå ögon, men de
är jätte fina. Nackdelen är väl att de är flockdjur och man ska
helst ha fler än en .


^Jag blir helt till mig.. Här har ni som ni kanske förstår en
Norfolkterrier . Hunden på bilden är jätte lik Finn och jag sakar
honom bara ännu mera! Skulle jätte gärna vilja ha en till! Det
är en jätte mysig hund, lite ettrig men så är det tt ha terrier ;)
Om man ändå kunde få en egen <3


^En Australian Shepherd . Jätte fina hundar, helst
skulle jag vilja ha en i den här färgen, just nu kommer
jag inte på vad den kallas men ni ser ju :) En mycket aktiv
hund som kräver mycket, skulle inte göra mig något att träna
agility med den, jag skulle trivas så!


^ Vackra vackra Border Collie! Det här är också en hund som
kräver mycket, den måste träna sin hjärna minst 1 gång om
dagen för att må riktigt bra, och då menar jag MINST en gång .
Hanterar man inte en Border Collie på rätt sätt får man en jätte
jobbig hund. Jag tycket det vore en utmaning och dessutom vill
jag ha en hund man kan jobba med, och det är Border Collie
perfekt för. Agility eller lydnad skulle vara underbart tycker jag :)



^ Jag har alltid velat ha en Schäfer, så länge jag kan minnas .
Tycker de är så vackra, och efter jag var på praktig på Hassemans
Hundcenter ville jag ha en över allt annat! Helt underbara hundar och
de kan hur mycket som helst bara man tränad dem ordentligt .


Inte för att jag vet hur intressant det här inlägget var men ah .. Haha
Det jag vet är att någon av de här hundraserna kommer flytta hem till mig när jag har råd att ha en hund, så är det bara . jag SKA skaffa hund, älskar hundar som ni märker ;D

Men nu ska jag se på en film och för hoppningsvis sova :) PUSS&Go'natt

Gör ett försök igen :)

Nu är jag tillbaka med en 4;e blogg, haha! Jag hoppas på att jag kommer ha den här kvar lite längre än de andra ;) Jag har iaf suttit i säkert 3 timmar och fixat och donat med den :) Blev rätt så nöjd, fast jag kommer nog inte ändra designen så ofta eftersom det tar sin lilla tid, haha (;

Idag har jag haft studiedag och sovit till halv 2 mycket skönt! Haha . Annars så har jag bara tagit det lugnt och suttit här . Det är ju måndag igen och Nicke åker den här veckan till Örebro och Stockholm .. Försökte även idag att få honom att stanna men det gick lika bra som vanligt eftersom han måste jobba så åkte han .. Förstår inte sjäv ibland hur jag kan stå ut med att sakna honom så mycket .. Men jag får ju träffa honom på torsdag igen och det är bara bra att vi får sakna varandra tror jag . Annars skulle vi nog ses för ofta .
Den här veckan kommer nog gå rätt fortändå tror jag

Måndag; Studiedag - Nicke åker
Tisdag; Studiedag - Träffa Lina
Onsdag; Skola, slutar 11.40 - Träffa Linn
Torsdag; Skola, slutar 15.50 - Nicke kommer hem

Jag har för en gångs skull något att göra i veckan, annars brukar jag bara sitta och glo . Haha :)
Men nu ska jag nog ta mig något äta, vem vet jag kanske bloggar sen igen ? (;
Haha PUSSPUSS

RSS 2.0