Västerås

Hej på er :)
Det har varit en riktigt härlig dag idag, eller det är det fortfarande :) Har varit hemma hos Linn och solat+badat i hennes pool, hur skönt som helst :) Can och Akilles busade som jag vet inte vad, de tröttnade aldrig haha . As sööta tillsammans :) Vi pratade om lite allt möjligt och hade det trevligt :)

När jag kom hem så gjorde mamma pannkakor åt mig, eller vi turades om att steka ;D Hon åkte till sthlm sen och då började jag packa för idag ska jag och Patrik åka til västerås . Kommer antagligen vara borta till söndag nästa vecka och vet inte om jag kommer kunna blogga något mn det märker ni ju (;

Ska väl fortsätta packa nu :) Tog massvis med kort idag men jag kom på att jag inte har ngn usb kabel till den här telefonen så måste fixa det! Hoppas ni haft en fin dag och får en fin vecka! Puss


Ny mobil!

Har varit hemma i några timmar nu ochtagit det lugnt med min mor :)
Vi har varit och handlat och så har vi käkat pizza  kollat på tv :)

Var ju på stan och träffade pappa vilket var hur trevligt som helst, :) Vi tog en fika tillsammans och pratade massor . Sen träffade vi även min käre bror på stan så pratade rätt mycket med honom också, inte varje dag det händer om man säger så . Vi gick runt på stan och kollade lite oså :)

Jag fick även en ny mobil av Cristian! Har man en snäll bror så har man! Inte en ny om ni tror det alltså, en som han haft innan :) En Samsung Soul! Har velat ha den och nu har jag den :) TACK snälla Cristian, finns ingen bättre bror <3 Jag håller på att skicka över bilder o grejer från min andra telefon och det tar 100 år .. Aja sånt man får leva med ;)

Snart så ska jag gå ut o gå med Lina och Alex och Akilles ska också med förstås ;)
Hoppas alla haft en fin dag :) PUSS


Här har ni den :)
Känns lagom konstigt att gå från sony ericsson till
samsung, speciellt när det är touch i mitten! Men jag vänjer mig nog (;

Soligt idag igen!

Kom nyss in för jag har solat sen halv 12 ungeför och nu är jag hur varm som helst och rastlös! Jag vill soma ler egentligen men jag blir så rastlös när jag inte kan bada också så jag gick in istället :) Det enda negativa med vädret idag är väl att det blåser lite för mycket, tycker om att det fläktar men det blir nästan lite för mycket . Men så länge det inte regnar är jag nöjd!! :)

Vid halv 4 så ska jag träffa pappa :) Det ska bli trevligt!
Nu vill mamma att jag ska följa med henne för hon ska skjutsa mormor och morfar till västljuten ett ställe där jag varit varje sommar i hela mitt liv :) Får se om man kanske hinner ta sig ett dopp? Det skulle vara skönt faktiskt :) Ne nu ska vi åka! Puss på er!



Ny header

Har suttit och gjort en ny header till min blogg eller inte en utan 3 men jag vet inte vilken jag ska ha så jag tänkte att ni kunde lägga eran åsikt om vilken ni tycker är finast :) De är snarlika varann men jag kan ändå inte bestämma mig så säg vad ni tycker om dem eller om ni tycker att jag ska ha kvar den jag har nu :) !!







Vilken tycker ni? Snälla hjälp mig :) !!

Härliga sommar!

Nu har jag legat i solen ett tag
kan knppt vara ute längre för det är så varmt!
Det är underbart men det skulle vara skönare om man låg vid en sjö
eller en pool poch tyvärr har jg ingen möjlighet till något av det för mamma
har lånat ut hennes bil till mormor och morfar .. Men men :) Satt och läste
ljudet av ditt hjärta som jag inte läst ut än men det kommer ;D har inte så mycket kvar nu :)
Ne nu ska jag hoppa in i en dusch . Puss på er!


Iskall cola i solen, det är livet!


Onsdag

Hej på er!
Jag är helt överlycklig för när jag vaknade så såg jag att det inte finns ett enda moln på himmlen! Är det inte underbart?!! Jag ska snart lägga mig i solen men först så ska jag ta en prommenad med Moa och Akilles :) Är hundvakyt åt mormors hund Moa idag också så har 2 hundar här hemma idag myys :) Ne nu ska jag skynda mig för jag vill ut i solen :D

PussPuss!


Bara för att glass är gott!

Var i folkparken med Jessica och Lina förut
vi käkade glass på Sibylla i folkparken sen satt vi
och pratade i nästan 3 timmar . Hur trevligt som helst :)

När jag kom hemså fick jag en fixidé och fixade en scarf till Akilles.
Han hade bitit bort den från ett av mina gosedjurs om han lyckats hitta
så jag sydde fast lite resår och tadaaaa :D Han blev så söt så :)

Hoppas att alla haft en trevlig dag i sommarvärmen!
Nu ska jag se på tv och dricka cola :D PussPuss


Bilder



Älskar första bilden!
Underara Akilles <3

Tisdag

HAr inte varit hemma sen i torsdags så har inte kunnat blogga .
Hade en bra midsommar till en början och för er som vill veta resten av kvällen får prata med mig för jag känner att det är för privat för att skriva här :) 

Annars så har jag festat och umgåts med mina vänner i Linköping .
Satt ute i solen förut, jä'tte skönt! Ska sätta mig där snart igen om solen håller sig framme :) Tog lite bilder oså också som jag tänkte lägga upp, har lilla Akilles häsom jag fotat . Ska ha honom här till på fredag Puss på den! Ne nu ska jag fälja med Lina till affärn . Lägger in bilder från idag sen, har tyvärr inga från helgen . Puss


Uppe med tuppen

Go'morgon på er!
Just nu känner jag bara för att slänga mig i sängen och somna om .. Meen vid 9 så ska jag vara hos min mormor&morfar för jag ska hjälpa mormor att städa :) Inte all för roligt meeen jag gör det ändå .

Snacka om att jag redan har vänt på dygnet, Josse och jag sov till halv 1 igår och var vakna till 2, samma sak natten innan .. Aja det hör ju till sommaren (;

Lite senare blir det att åka en snabbis till Linköping  för att lämna pengar till Patrik till midsommar oså, men vi ska bara åka dit sen ska vi åka hem igen för Josse kommer vara helt slut efter praktiken så hon vill vara hemma och ta det lugnt . Det får helt enkelt bli ett snabbt besök :)

Ne nu ska jag sätta min på cykeln och åka!
Puss på er


Ny frills

Var och klippte mig förut idag
Kärringen lyssnade inte och tog för mycket på längden!
Men hon klippte upp det som jag vill ha så gillar det skarpt 
men jag blev förbannad när jag såg hur mycket hon tog bort, usch för frisörer
som inte kan lyssna på vad man säger!


Börjar vänja mig vid det iaf

Lite bilder

Jag och Josse var ute en sväng förut och jag var
på foto humör så tog med mig kameran ut och tog lite kort :)
(Nikon D50)



Jag älskar dig Josefin!

Chill

Snacka om att man tagit det lugnt idag!
Lyssnade bara på musik och pratade med mamma innan Josse kom hem . Sen har vi två bara latat oss, kollat på film och käkat choklad och druckit cola! Gottigt värre :D Nu sitter vi och kollar på mean grils som är på 4;an, love it! Känns lite kostigt att se Amanda Seyfried i en sån roll bara, haha  men om man skulle ta och fortsätta kolla :) Puss på er


:)

Hej på er, allt bra?
Jag gick upp precis, har lgat och latat mig i sänge hur länge som helst . Underbart! Är jätte hungrig så ska ta mig något att äta snart :) Vet inte riktigt vad som händer idag, Josse har praktik till 5 så får väl se vad jag gör fram till att hon kommer :)

Igår så åkte hon&jag till Linköping till Emma, Lollo&Patrik . Vi kollade på film och hade allmänt trevligt, dock kollade vi på en skräckfilm och jag hatar skräckfilmer, men jag har sett värre än den vi såg så det var lugnt men jag blev ändå livrädd . Jag och Josse satt och höll om Patriks ben när det blev som läskigast, haha! Jag höll om Josse också ^^ Puss på den

Ne nu ska jag ta mig ngt att äta! Hörs!


Gårdagens :)



Who will I be? I's up to me ..

Bästa Josse <3


Jag älskar dig!


Dagen efter!

Hallå alla glada männsikor!
Tänkte berätta om vår trevliga kväll på Hugos igår!

Vi kom hem vid 9 tror jag från Johannans studentmiddag och då började jag Tess&Josse fixa oss och förfesta lite :) Vi pratade, skrattade och hade allmänt kul! Sen vid 11 så tog vi spårvagnen ner till resecentrum och gick till Hugos!

Först när vi kom dit var det inte alls mycket folk, men Tess, Josse&Jag struntade väl i det och dansade på som aldrig förr! Efter en stund så kom också Lina och Jessica och partade med oss! Ungefär vid samma tid så började det ramla in mer folk och så småningom var det fullt på dansgolvet!  Jag trodde ärligt inte att det skulle bli så kyckat som det blev! Vi hade så sjukt roligt så det inte är sant! Vi dansade tills vi inte kunde stå på fötterna, sjöng eller ah skrek med i låtarna och hade allmänt jävla roligt :D !! Det måste vi göra om brudar!



Dagens planer då, Josse och jag ska antaglign en sväng till Linköping :)
Puss på den


Johanna tar studenten!

Om en timme ungefär så ska jag, Josse&resten av min familj+släkt åka till min kusin Johanna som tagit studenten!! Stort grattis till henne!! Det blir väl att vara där ett tag sen så blir det utgång till hugos antagligen! Får se om Tess ska med också sen kanske vi skulle möta upp Jessica och Lina, hoppas på en lyckad kväll iaf :) !

Hoppas alla får en trevlig kväll! Puss


?

Kommer nog inte blogga på ett tag ..
För så som det känns nu vill jag bara fly till ett
annat land och aldrig mer komma tillbaka ..


Sometimes i'm gonna have to lose ..


Stan

Hej på er!
Nu är jag hemma igen!
Det har varit hur kul som helst att träffa Tessan . Vi gick en sväng på stan sen så åkte vi till Eber för Tessans kompis skulle ta studenten! Snacka om att man blir avundsjuk! Längtar verkligen tills nästa år, då är det min tur!!

Efter det så åkte vi tillbaka till stan och gick en sväng, Tessan käpre en jätte fin klänning och sen så bjöd hon mig på fika snäll som hon är :) Sen blev hon tyvärr tvungen att dra sig så då åkte jag hem och nu är jag hemma :)

Jag ska snart ta mig något att äta sen ska jag väl se en film eller något .
Jag ska möta Josse i Linköping sen också så hon får lite sällskap därifrån och hem hit :)
Puss på't

,
Dagens :)


Bästa Tessan som bjuder på fika :) <3

Första dagen på sommarlovet!

Hej på er!
Vaknade för ungefär en timma sen men har legat i sängen och latat mig tills nu ;)
Jag ska snart ner på stan och träffa Tessan! Jätte länge sen vi sågs så det ska bli kul :)

Ikväll så kommer Josse till mig! Ska bli hur roligt som helst att hon ska bo här :D
Få se vad vi hitar på för bus ;)
Ne nu måste jag rappa på lite,
PussPuss!

Skolavslutningen 2009

Tänkte bara lägga upp dagens outfit från skolavslutningen :)
Kan inte fatta att det är sommarlov! Sjukt skönt :)


Såhär såg jag ut idag :) Vad tycks?

Tatuering, javisst!

Hej på er!
Sitter här och är lite småhungrig . Har inte ätit så mycket idag så borde göra det, får ta och slänga ihop något! Jag är inte på så bra humör nu för tiden, det pendlar lixom upp och ner .. Så bloggar jag inte har jag inte humöret uppe tillräckligt . Tänkte iaf berätta att när jag var i linköping så inskaffade jag mig en tatuering! Den är inte klar än men jag är heltnöjd än så länge :)

Imorn är det skolanslutning och sommarlov! Skön som tusan! Dock känns det fortfarande pissigt att jag inte har ngt sommarjobb .. Men jag får skylla mig själv som inte sökt fler än de jag sökte ..

Ne nu måste jag käka! Puss


Såhär ser den ut, och den ska bli som på
den lilla bilden :) Vad tycker ni?

För er som undrar varför jag tatuerat in en G-klav så är det för att musik är något och älskar och som jag alltid brunnit för! Jag gick i musikklass i 6år från 4;an - 9;an och sjunga är underbart och jag kommer aldrig sluta med det! Puss på den

.

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

Go'morgon!

Nu ska jag snart till skolan .
Dock har jag stor lust att lägga mig i sängen och sova igen! meen
så får man inte göra, bara att g sig av till skolan! Ska bara packa ner mina
gejer i väskan sen ska jag åka!

Vet inte riktigt vad som händer idag, eller jo jag ska städa mitt rum
igen för det kan behövas. Annars får jag väl se vad som händer!
Puss på er!
<3

Västerås, Uppsala, Knutby

Tjo! Har varit borta sen i torsdagskväll så därför har det ine blivit något bloggande . Jag har varit med Emma och Patrik i helgen igen, mycket trevlgt! Det har varit blandade känslor hela helgen och igår tog allting över och det slutade som det gjorde .. Men jag har haft det ätte trevligt tillsammans med er :)
Lite bilder :)


Nya skor!


Skopunkten 299:-


Skopunkten 199:-

Tack mamma för de vita skorna! <3

Låter bilderna säga sitt .

Nu ska jag snart sova och orkar inte riktigt skriva allt jag gjort oså,
så det får bli ett inlägg i bilder . Hoppas det duger åt er ;)


New moon

Får se om det blir ngt bloggande när jag kommer hem för jag ska nämligen till Linköping, igen ;) Jag och Emma ska plugga för vi har 2 prov imorn . Får se när jag kommer hem oså, annars så får ni vänta ;)

Snart så har jag Djursjukvård usch så tråkigt, och så regnar et ute nu också . Uff ..
jaja hoppas alla har det bra! PussPuss
(såg att det blev lite fel innan, här har ni den riktiga trailern!)

Kan inte sluta kolla alltså! Längtar verkligen tills New moon kommer på bio!

ojdå

Det blev visst inte att jag åkte hem igår .
Jag åkte hem till Tess med henne, Josse&Olle och sov där :)
Riktigt roligt hade vi, berättar mer sen för idag ska jag faktiskt hem, haha ;)
Mamma ocg jag kanske ska åka och kolla på skor idag, trevligt trevlgit :)
Hörs senareeeeee!


1;a Juni

Ledsen att jag itne har bloggat ..
Ska göra et när jag kommer hem och då blir det ett lååååångt inlägg
om vad jag har haft för mig i helgen :) Flytt, fest och söta hundvalpar!
Puss så längeee

RSS 2.0