Sjuk?

Hej alla pigga och glada! själv är jag inte allt för pigg . Tar hand om min älskade som ligger i soffan och nästan hostar upp lungorna, stackarn :( Dock börjar min hals bli jätte torr och hostan smyger sig på så snart ligger nog jag också och hostar som en jag vet inte vad .. Vilket inte alls är bra för nästa vecka börjar min APU och missar jag ngt av den måste jag ta igen det på ett lov och det orkar jag itne .. Så är jag sjuk tänker jag pina mig dit ändå faktiskt .. Sen om jag har 40 graders feber kanske jag itne går men jag ska köra tills jag stupar! haha .
Mitt knä har också börjat fastna igen .. För er som känner mig vet vad jag pratar om . Men för er som inte gör det så kan jag inte ha mitt knä böjt i mer än 10 min ungefär sen gör det jättte ont i knät och när jag ska sträcka på det så sitter det fast .. Det har varit bra nu ett tag men det har kommit tillbaka åter igen .. Måste prata med min itrottslärare och få nummret till en specialist så jag blir av med det här någon gång ..

Men nu ska jag sluta klaga! Livet är för kort för det ^^
Idag så kanske jag ska träffa Tessan, beror på när hon vaknar osv. vet inte riktigt vad vi ska göra, men det märks nog, :) Annars händer det nog inte allt för mycket idag tror jag inte . Nicke och jag ska väl äta något sen, oså :)
Hoppas att alla får en trevlig lördag :) PUSSPUSS


Kommentarer
Postat av: LIAN

Du vann :) ska skriva om det ikväll eller imorgon =)=)

2009-02-07 @ 23:13:39
URL: http://natalyw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0