Fixar iordning

Hejsan!
Nu har jag nästan städat klart här . Nu ska jag bara äta lite, in i en sabb dusch och sminka mig för klockan 6 kommer folket! Eller jag vet inte om de hittar hit för hälften av dom har knappt varit i norrköping ;D Haha . men det ska nog gå bra :) Hoppas på en jätte trevilg kväll och jag hoppas ni får det lika trevligt som jag :) !! HÖRS IMORN PUSSPUSS

Piercad, igen!

Hej alla glada!
Har inte blivit så att jag suttit vid datorn så mycket så har därför inte bloggat, men men :)

I onsdags så solade jag ju med Linn, det var jäätte skönt! Men mot slutet så blev det så jäätte varmt! Haha, men det får man ta . Jag hade ett starkare solarie också ;D Efter det så delade jag och Linn på en kebabrulle, Jätte gott! DOCK så bet jag i staven till min piercing typ 5-6 gånger eftersom den är så lång vilket gjorde JÄTTE ont!! Men men , jag har köpt nya piercingar nu, :) Efter vi ätit kollade vi lite på tv&snackade oså, mycket trevlig kväll :) <3

I Torsdags så fyllde min kära mor år <3 Hon fick 2 halsband av mig, :) Vi åt lite varm smörgåstårta och mormor klagade på mitt rum som vanligt (städar vääldigt sällan) Sen la jag mig i mitt rum och kollade på tv för jag var jätte trött och höll på att somna, men min älskade kom hem till mig sen så jag lät bli :) Vi satt och pratade lite med mamma oså, sen åkte vi hem till Nicke och sov :)

Idag då :)
Struntade i sista lektionen idag, fy på mig! men men .. Åkte mer på stan med Tess och först gick vi till lucky 7 och skulle beställa tid så jag kunde pierca min navel men då sa han att det var drop in efter 2 och dom hade öppet till 6 så det var ju lugnt :) (skulle vänta på att Nicke klippt sog för jag ville att han skulle vara med) Vi gick på stan en sväng och hade det trevligt, jag köpte som sagt 3 nya piercingar :) 1 ring (hästsko) med 2 taggar på en stav med en tagg på med pärlor runt, sen en stav med bara en liten pärla på :) Efter ett tag åkte vi tillbaka till elevhemmet och till Josse, ^^ vi pratade och jag bytte piercing :D Dock så visade det sig att den med den lilla pärlan var så liten så den gled igenom hela läppen så den kan jag inte använda -.- jaja .. Vid 17.15 eller något hämtade Nicke mig och så åkte vi till lucky 7! när vi kom dig vid halv 6 så var det stängt!! Fick panik, men det var en kund där inne så när han gick ut snackade vi med han i affärn så var han så snäll så jag fick vara hans sista kund :) !! Jag var jätte nervös men det gjorde mycket ondare att ta i läppen! Det var inte alls farligt att ta i naveln :) Så nu sitter den ! Det ömmar lite och jag kom imot med datorn på den så det gjorde fruktansvärt ont! men får hoppas att det blir bättre rätt så fort, :) Nicke och jag ska iväg och köpa tvål till den imorn för det glömde vi när jag hade piercat mig, haha ;D

Efter det så åk Nicke och jag, vi tog hem mat från wook time (tror jag det stavas) Jätte gott, :) men vi åkte hem till mig för att maten inte skulle hinna bli kall :) Lina kom ner en sväng och tittade på piercingen och pratade lite, sen så var det meningen att jag skulle åka ner till stan och gå på bio med Josse,Tess,Patrik&Emma meeeeen när Emma skulle lösa ut de reserverade biljetterna så sa hon i kassan '' Alltså .. Du har bokat dom i Stockholm "
HAHAHHAHA snacka om att vi skrattade!! Så det blev ingen bio för oss, x) Bad Nicke hämta mig nästan direkt, så aa nu sitter jag hos honom och han spelar . Vi ska se film sen :)
Imorn ska jag ha min fest så ska hem och städa o lite så :) Måste duscha också för får inte göra det med piercingen än ;D Men att nu har jag inte mycket mer vettigt att skriva ;D Hoppas att alla haft en trevlig dag och får en fortsatt trevlig kväll :) PUSS !!


^Den piercingen jag har nu :)


^ Och där har ni naveln, :) Jag ser tjock ut på bilden, meen jaja .

Ge mig sommar!

HejHej
Har nyligen stoppat i mig lite mat efter att ha kollat på tv ett tag :)
Skolan har varit rätt okej, slutade vid 2 så det var sköööönt, :) Snart så så kommer Linn och då ska vi sooola solarium! JÄTTE SKÖNT :D längtar verklien till sommaren alltså!
Jag har hittat en jätte fin badräkt&en jätte fon bikini som jag vill ha och som skulle passa perfekt till Greklandsresan (om det blir någon)  och jag är jätte sugen på att köpa dom men jag har inte råd riktigt så vet inte hur jag ska göra, meen det märks,:) Men att jag har inget vettigt att skriva, MÅSTE göra mikrobiologin senså får inte glömma det! Jaja Puss på er!

Skolan

HejHej!
Jag somnade i soffan igår och vaknade när Nicke ringde vid 9 så jag orkade faktiskt inte blogga . Jag var jätte trött verkligen . Men när jag pratat med Nicke en stund la jag mig och kollade på tv tills Nicke ringde en andra gång, :) Sen sov jag som en stock!!

Igår hade vi hundövning så då trimmade jag en vovve och badade en :) Myys
Nu är jag i skolan och har projekt och företagande, andra lektionen jag är på den här terminen (y) Men det är så TRÅKIGT så jag har inte orkat gå på fler, och Mats gick nyss så jag vet ändå inte vad jag ska göra x) Jaja
Slutar 14.00 idag SKÖNT! Vet inte vad som händer efter skolan faktiskt, ska väl plugga lite för måste lämna in en uppgift imorn i mikrobiologi så måste väl fixa det . Annars så blir det väl bara att ta det lugnt . Planera lite för festen i helgen kanske? PUSS

Tävling :)

HejHej!
Jag är med och tävlar om en riktigt fin klänning!

 

- bak med bilxt      - fram utan blixt

Vill ni också vara med och tävla om denna fina klänning? Länka till Nathalies blogg Natalyw.blogg.se . Berätta om tävligen och skicka en kommentar till henne med 2 positiva saker om hennes blogg&2 saker som hon kan förbättra . Berätta också varför just du ska vinna den så kanske klänningen blir din :)

18 år på makten!

HejHej!!
Har inte bloggat sen i fredags jag vet .. Men i lördags så fyllde jag ju år och igr så orkade jag inte, så jag tänkte berätta lite vad jag har haft för mig :)

Lördag;
Jag vaknade vid 8 och väntade på att mamma&Thomas skulle väcka mig med paket och frukost på sängen men ingen kom .. Nicke vaknade så vi låg och pratade ett tag, jätte länge tyckte jag . Sen hörde jag hur dom vaknade och så hör jag mamma efter ett tag '' ELIN ÄR DU VAKEN ?? '' så fick jag gå upp och öppna paket istället, hah x)
Efter jag öppnat paket så gjorde jag mig iordning för vid 1 skulle jag åka till pappa och bli firad av honom så Nicke åkte hem och duchade sen plockade han upp mig och vi åkte till pappa . Vi satt där och fikade oså :)
Sen vid 4 så kom min släkt hem till mamma, vi käkade smörgåstårta och fikade oså :)
Vid 7 tror jag det var så åkte Nicke och jag o plockade upp Alex&Tobbe för det blev ingen fest, den blir antagligen nu i helgen istället, :) Men Alex&Tobbe skulle med oss hem till Nicke iaf :)
Vi drack och hade det mycket trevilgt! Vi bestämde också att om jag får sommarjobb nu i sommar så blir det att vi 4 åker till grekland 1 vecka! Jag längtar :D Och snacka om att jag ska söka sommarjobb som en galning!! Även fast jag är så sjukt flygrädd så vill jag verkligen åka . Bara tanken att åka med 2 underbara kompisar och min underbara pojkvän är ju som en saga :D längtar till det iaf och hoppas verkligen det blir av!

Söndag;
Ja, jag låg och halvsov i soffan nästan hela dagen . Och när Nicke o jag åkte hem till mamma för att hjälpa henne med bilenså blev jag bara tjurig på allt för jag var så sjukt hungrig .. men vi fick smörgåstårta som blev över och då blev jag glad igen :) Ja.. Vi gjorde inte så mycket mer, åkte hem till Nicke och tog det lugnt sen sov vi, :)

Måndag;
Ledig idag, jätte skönt! Kände verkligen att jag behövde det .
Idag så har jag sagt hejdå till Nicke som den här veckan är i Jönköping . vid halv 1 åkte jag och Linn till stan och kollade runt . Vi gick fan i alla affärer kändes det som x) Jag blev jätte sugen på att köpa ett par skor, men självklart hade de inte kvar de stövlarna jag ville ha så det sket sig .. Men jag köpte ett par trosor (bh;n fanns inte i min storlek) Sen köpte jag ett par byxor också, mycket nöjd är jag :) Men jag blev jätte avis på Linns pumps som hon köpte, JÄTTE FINA !! Hon kommer vara så fin på lördag :D
jag kom hem vid halv 5 ungefär och sen dess har jag skrivit det här och ätit emellan :) Nu ska jag .. Jag vet inte, men sluta skriva iaf :D Kanske fundera på en ny design? Hoppas att alla haft en trevlig helg :) PUSSPUSS


Jag som fyller år imorn :D

HejHej!
Skolan idag har varit rolig :D först så hade jag itrott och hälsa B från 08.20 - 11.40 . Jag höll på att somna när Håkan hade pratat i över en timma, men då märkte han att både Josse och jag retade varann och gjorde annat så då slutade han prata och så hade vi idrått istället ;D Haha skönaste :D
Dock var det jätte äcklig mat i skolan .. Blodpudding och rösti, usch sa jag till det! Men jag har ju en helt underbar pojkvän som kommer med McDonalds till mig! Bäst är han <3 så jag fick mig en riktigt god lunch :) !! Sen var det dags att gå till djurhuset och bada hundar! vi badade; Toy, Tito, Zeus, Remus& sist, men STÖRST Grym :D vi hade jätte kul och blötte ner varandra som satan! Emma och jag hade krig, haha :D ! Det tog ungefär 3 timmar att bada&föna hundarna, så vi hade fullt upp, :)
Efter skolan så gick jag till Lina och lämnade Tito, nybadad och fin :) Sen gick jag till Nicke och slängde mig i sängen! Jag somnade nästan, men Nicke kom hem och då fick jag inte sova för honom ;D vi låg och pratade i hans säng rätt så länge, MYYS ! Sen så gjorde vi inte så mycket, Nicke spelade en stund och jag halvsov ;D Sen åkte vi hem till mamma och åt o nu så fixar  Nicke ett vägguttag till mammi :) så jag bloggar lite . Men tänkte sluta skriva nu för nicke är snart klar ;D
Men vi hörs antagligen inte imorn, för jag FYLLER ÅÅÅÅÅÅÅÅR :D MIH!! Grattis till mig! PUSSPÅER
Juste, jag färgade håret igår, ingen utväxt&lite mörkare hah :D

Lite bilder från idag;


^ Tito :)


^ Emma, Grym&Jag :D


^Tess, Grym&Jag :D


Jag sa ju att vi hade krig, hah ! Jag blev lite blöt :D

Trött men skön dag .

Hejsan!
Nu är min älskling i Sverige! Fick precis sms av honom och nu kommer han få 100 sms av mig ha :D ! Trodde jag ja.. Nu fick jag sms och det är 2 timmar kvar tills han är i Sverige, fan .. Jaja jag får väl vänta, men saknar han så <3

Idag har det varit en rätt okej dag faktiskt, :) Det har varit segt, men okej ändå :) Hade ju prov i djursjukvård och det gick faktiskt bra, det var bara 1 fråga som jag inte svarade på . Jag vet ju inte om Jag fått rätt på alla men jag svarade på resten iaf så jag hoppas på att det gick bra! På sista lektonen djursjukvård vi hade så fick vi ta sprutor i apelsiner, haha :D kul som fasen :D haha

Jag har Tito grabben här hos mig också :) Ska låna honom till skolan imorn som jag berättade i ett tidigare inlägg :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, lite senare kommer Sofie hit en stund, kanske borde plocka ordning i rummet .. Jaja :) Ha en trevlig kväll! PUSSPUSS



22;a Januari

Go'morgon på er!
Jag ska snart ge mig av till skolan med en sjukt hungrig mage .. Det blir nog att ta med sig frukost idag för jag hinner inte äta hemma, vet inte ens om jag hinner göra iordning frukost. men det är sånt som märks när jag skrivit klart ;D
För en gångs skull är jag klar i tid tills jag ska gå, det händer inte allt för ofta kan jag säga ;) Börjar dagen med Svenska och sen är det prov . Mamma förhörde mig igår och jag kan i stort sätt det vi ska kunna, men Mariettes prov brukar vara så konstiga så lär väl inte fatta något ändå :P

I natt så kommermin älskade Nicke hem,så jag får träffa honom imorgon efter skolan! Saknar honom massvis!!
Nae nu måste jag öka farten om jag ska hinna fixa frukost. Ha en bra dag! PUSSS


Så ser man ut idag ;D

Hemma från skolan .

HejHej!
Idag så har jag varit hemma från skolan för jag vaknade med huvudvärken jag hade innan jag somnade igår .. Trots att jag tog en värktablett igår så vaknade jag med huvudvärk .. så jag ringde och sjukanmälde mig, sov till halv 1 men vaknade med huvudvärk igen .. Har ont i huvudet nu också, så jag antar att jag håller på att bli sjuk, precis som mamma.. Jätte kul när man fyller år om 3 dagar .. YEY! Sitter med ett glas c-vitamin och hoppas på att jag inteblir sjuk för idag ska mamma ringa och kolla när och vilka som kommer på lördag och firar mig, så jag vet när jag ska bjuda hem mina vänner . Dock vet jag fortfarande inte om vi kan vara här hemma eller om vi måste trängas i Nickes lilla etta . Men detär sånt som märks, jag har räknat på att vi blir 9 - 10 st, så det blir rätt trångt om vi ska vara hos Nicke, så jag hoppaspå att mamma bestämmer sig för att hon och Thomas kan göra något annat under tiden när vi är här :)

Längtar jätte mycket till min födelsedag för jag har ingen aning om vad jag kommer få . Jag har knappt sagt vad jag önskarmigså det blirlite spännande :D Jag sa bli firad av pappa och Lotta samma dag också som jag inte har blivit på hur länge som helst, så det kommer kännas bra att bli firad av både mamma och pappa påmin födelsedag :)

Nahepp, om man skulle ta och plugga mer nu då .. Har pluggat sen jag vaknade och kan rätt mycket nu, men inte tillräckligt så måste fortsätta med det . Bloggar nog senare om jag har mågon vättigt attsäga ;D PUSSPUSS



Jag saknar dig älskling, kom hem <3

Trött och huvudvärk ..

HejHej!
Nu har jag pluggat lite,inte allt för mycket för huvudvärken tränger på allt mer.. Har jätte ont i huvudet nu och jag är jätte trött! Hatar attplugga när jag är trött så har lagt av för detärändå inget som kommer att fastna i skallen på mig så jag får försöka köra stenhårt imorn, och då slutar jag 2 också så jag kommer inte hem så sen så jag kanske ärlite piggare då och kan plugga lite mer . Så nu tar jag det mest lugnt och väntar på att top modell ska börja, och efter det tänkte jag ringa Nicke en snabbis så jag får höra hans röst iaf, :)

Jag funderar på om jag ska göraom min design ..Men jag tykcer det tar sån tid och jag är rätt nöjd med den jag har nu .. Vet inte om jag ska göra det, det får nog bli i helgen eller inte för då fyller jag x) Kanske kan göra det nästa måndag för då har vi studiedag :) jaja har inte så mycket att säga x) vill skriva men vill inte skriva om ingenting x) Så PUSSHEJS


Dax för plugg ..

Nu är jag hemma och ska snart äta med mamma :) Ser lite på hell's kitchen medans jag pluggar . Jag kommer att plugga hela kvällen nu i stortsätt eftersom det är rätt så svåra grejer och det är på torsdag . Jag vill att det ska gå mycket bättre i djursjukvården nu till skillnad hur det gick med djurvården i ettan . Visst det är inte samma sak, men jaja . Jag ska försöka mitt bästa!!

Kommer nog inte blogga mer för jag blir alltid så trött av att plugga .
Hoppas alla haft en skön dag och får en fortsatt trevlig kväll! PUSSPUSS

Trött!

HejHej
Orkade inte blogga igår för jag somnade i soffan straxt efter 7 och vaknade vid 20.45 eller något liknande .. Så då ringde jag Nicke, för vi kom fram till att om jag ringer hans firmatelefon som har ett 011 nummer så är det som att jag skulle ringa ett vanligt samtal här i Sverige, men vi kan bara prata 2-3 minuter så att hans chef inte börjar undra o massor .. Men ajg får prata lite med min älskling iaf och det känns bra :) Men jag saknar honom jätte mycket och känner mig helt handikappad när jag inte kan skicka sms till honom, men men det får jag leva med tills han kommer hem igen och jag hoppas att han kommer hem på torsdag!!

Jag har funderat på om jag ska ta ut min piercing .. Jag tycker att jag passar i den oså, men jag känner mig inte så söt . Vet inte hur jag ska förklara .. Det är ju en annan stil eller vad man söger och det känns inte som jag passar i stilen, men i piercingen .. ah jag vet inte hur jag ska förklara, men jag ska nog ha den ett tag till iaf . Men jag vill köpa en ny med kortare stan för jag biter i den hela tiden när jag äter och det gör jätte ont .. så jag ska nog fixa det efter min födelsedag . Ih jag fyller år snart :D Mih! På lördag lixom, :D Inte långt kvar nu!! Jag vill ha en hund, men det lär jag väl aldrig få .. Jaja .

Just nu har jag rast iaf, skönt . Men har hund och katt fram till 11.40, har haft det hela morgonen nu, men det funkar . Inte lika tråkigt som Djursjukvård iaf, haha . Dock har vi det sista lektionen och det är så SEEEGT! Slutar 15.50 idag igen .. Orka det . Meen vad gör man? På fredag blir det rätt kul iaf för från 12.30 - 16.00 ungefär ska jag, Emma&Tess bada hundar istället för att ha lektion, haha :D Det kommer 9;or och kollar hur det är på skolan oså . så det blir skönt att slippa lektionen och göra det istället . Dock skulle vi ha slutat 14.00 men jag älskar ju hundar och vi får 2 biobiljetter så :D

Vet inte vad jag ska skriva mera, ska försöka att låta bli att somna när jag kommer hem så att jag kan plugga!
Men nu börjar lektionen igen, PUSSPUSS!

Norge ..

HejHej!
Jag bloggade inte igår eftersom, min älskade Nicke fyllde hela 21 år :) Måånga grattis <3 Han blev firad av sin familj och vi åt smörgåstårta, tårta och massor med fika :D Snacka om att magen var full sen :D hih ..
På kvällen tog vi det lugnt bara och kollade på tv :)

Nu är jag i skolan och sms;ar med Nicke så mycket som jag kan för idag så åker han till Norge och då kommer jag inte kunna prata med honom =/ Så jag pratar med honom innan han åker över till Norge . Kommer vara jobbigt att inte prata med honom, men det är ju inget att göra åt . Jag kanske kan ringa till hans firmatelefon men det vet vi inte än, det märks .
Jag har mikrobiologi nu så jag borde sluta skriva, men jag hatar de här lektionerna .. Jaja det är väl lika bra . Skriver nog hemma sen, måste plugga då för jag har prov på torsdag, men hör sen! PUSSPUSS

Mycket trevlig dag!

HejHej :)
idag har jag haft jätte roligt, :) Gick en sväng med Lina och Jesica på stan, köpte fel present till Nicke .. Men han år byta om han vill ;P vi käkade kicken kebab, Lina bjöd mig, jäätte snällt :) Jessica köpte piercingar och jag bara lääängtar tills jag kan byta :D Hon köpre en jätte fin ring, me like :)
efter stan så åkte vi hem till Nicke och spelade lite guitar hero och wii sports :D Hih kuul hade vi :) Men de åkte hem vid 7, Tack för en underbar dag tjejer :)

när de hade åkt kollade jag och Nicke på tv lite, sen beställde vi pizza, hämtade den och åt, :) Jätte gott, och jag kunde äta utan att piercingen gjode allt för ont . Den har varit bättre under dagen och läppen har inte varit så jätte svullen men nu på kvällen har den svullnat upp igen och det gör rätt så ont .. men hoppas det blir bättre så snart som möjligt :)

Nu ska jag se på vänner hade jag tänkt , hih! Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, :) PUSSPUSS

Stan .

Hejsan ! Idag är jag vaken tidigt för en gångs skull :D Vaknade av att min älskling smekte mig på kiden, myys <3 Vi låg och pratade en stund sen märkte jag att jag avr inte så trött längre så gick jag ställde mig i duschen, rätt så skönt :) Sen satte jag mig vid Nickes bärbara för han spelade på den andra och så började jag kyla ner min läpp för den är jåtte svullen fortfarande fast nu är det lite bättre, men inte mycket ..
Fast jag ska träffa Lina och Jessica på stan sen och då ska jag få munskölj av jessica från att hon piercade sig :) så hoppas att det blir bättre med det och sen det andra jag har :) så förhoppningsvis blir det ju inte värre iaf ;D Jag ska skölja med listerine 2 gånger om dagen nu när jag är hos Nicke också för han har det hemma :)

Nog talat om min piercing ;D Nicke åkte nyss till hans land för att åka skridskor med hans familj, men jag kan inte hänga med för jag ska på stan med Lina och Jessica vid ett, :)  Jag ska köpa en present till Nicke för han fyller ju hela 21 år imorn :) !! Sen vet jag inte vad som händer, det märks nog :)

Nu ska jag borsta tänderna och rengöra piercingen, :) PUSSPUSS


som sagt, det är svullet och ömt ..

aj ..

Tänte bara säga att nu har jag haft pircingen i några timmar och min läpp är jätte svullen så det ser ut som att jag fått en käftsmäll och det gör jätte ont .. Men det gjorde 100 gånger ondare att ta den .. Men jag fick den itidig 18;års present av Patrik och Emma så är mycket tacksam och glad :) nu ska jag se på vänner ^^ PUSS


Där hade det inte hunnit bli så svullet som det är nu ^^

Pirr!!

Hejsan, :D Sitter här på Josses rum med henne, Tess, Lollo&Jenny och väntar på att Patrik&Emma ska komma hit så att Patrik kan pierca mig, :D Hihihihi jätte pirr i magen!! Är rädd för att det ska bli fult och för att det ska gå fel, men det går nog bra :) Patrik ska pierca Tess också ^^
Skolan idag har väl varit rätt okej, idrott och hälsa B 8.20-11.40 sen så struntade jag i småföretagande för jag är nämligen hundvakt åt Tito också och jag ville inte att han skulle sitta ensam i 2 timmar så jag och Josse har lekt massor med honom :) så nu ligger han och sover i en bur i djurhuset :) :)
Nu ska jag vara lite social tänkte jag, :) PUSS


Duktig han är Titopojken :)

Glad och pirr i magen

Hejsan, jag hann inte blogga igår när Linn hade åkt hem så jag tänkte göra det nu :)
Vi satt och fixade hennes blogg i ca 2 - 3 timmar och den blev faktiskt jätte fin :) linnchristinapettersson.blogg.se heter hon om ni vill kolla :) Sen vid 9 kom Nicke och hämtade mig och vi kollade lite på tv hos honom . Han somnade i mitt knä, hih så sööt min älskling :) Sen så sov vi ^^

Skolan idag har varit jätte seg .. Just nu har jag mikrobiologi och jag slutar inte förns 15.50 men jag hoppas på att vi får sluta tidigare för jag vill att det ska bli fredag!! För imorn då ska jag pierca mig i läppen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sjukt glad är jaaaaag! Ih :D:D efter skolan direkt och jag behöver bara betala piercingen :D MIH ! Längtar som fasen ! Men jag är nervös också :O Nicke vill ju inte att jag ska egentligen så tänk om han tycker det blir jäätte fult =/ Sånt som märks . Och jag trodde aldrig jag skulle få för mamma, men jag fyller ju 18 nästa vecka så jag fick :D IIIIH !

Annars idag så ska jag plugga småföretagande A och vid halv 7 kanske så ska jag träffa Linaaa :D vi ska hyra film och ha det myys . Men nu börjar lektionen! PUSS

Hejsan, :)

Sitter är och njuter av hööööööög musik nu när mamma inte har slutat än :D Jag älskar verklogen att lyssna på hög musik, jag får sån energikick av det :D Sen kan man sjunga hur högt man vill :D

Skolan har varit rätt okej idag, jag försov mig imorse dock .. Vaknade vid 9 och kom till skolan 9.45 ungefär så jag missade första lektionen, men men . Sen hade vi idrott och sen djursjukvård och sen var det slut :D Vi fick sluta en timma tidigare också så slutade staxt efter 1 :D

Snart så kommer Linn hit och då ska jag hjälpa henne med hennes blogg och fixa designen och lite så :) Nu ska jag sjunga vidare :D PUSSPUSS

Dagens outfit :)

 

Glad Elin :) !

Hejsan, sitter vid tv;n och tittar på top modell med mamma :) Jag tycker att det börjar bli lite tjatigt men det är ju roligt att kolla på det :)

Idag så har skolan varit rätt så segt, slutade inte förns 15.50.. Men sista lektionen så satt Emma&Jag och skrattade hela tiden! Haha kul hade vi :D Sen efter skolan så gick Jag, Emma&Lollo till elevhemmet vid skolan där Emma bor, så bakade vi kladdkaka och hade det jätte kul :D
När vi stod och bakade kladdkaka så ringde Nicke och sa att han vari stan! Han kom hem redan idag! Jag blev jäätte glad, :) !! Han kom förbi hos oss ett tag också, sen så skjutsade han mig hem :) Är verkligen jätte glad :) :)
Dock kommer det kännas konstigt att inte sova hos honom i natt när han är hemma, men han skulle till Janne oså och visste inte hur dent det skulle bli så jag sover hemma, även fast jag vill sova med honom men såär det ibland och det är bara acceptera, :)

Nu ska jag vidare till min bilddagbok :)
Hoppas att ni haft en bra dag :) !! PUSS

Skola!

HejHej!
Nu är jag i skolan, jag har precis haft djursjukvård i 90 min . Jag är jätte trött och vill sluta nu! Men jag ska ju tyvärr ha en lektion till, nämligen mikrobiologi som också håller på i 90min och jag har en känsla av att jag kommer somna .. Meen jag ska försöka hålla mig vaken för annars så kommer jag inte fatta ngt alls av det x)

Idag efter skolan så skulle jag ju ha träffat Linn, men det blev inte så för hon skulle till som pojkväns syster oså . Så vi ska ses på onsdag istället, så idag har jag inget att göra . Eller vi fick läxa i småföretagande så får se om jag kanske orkar göra det så att jag har det klart, :) Fast jag kom på att jag har slut på kollegieblock så det kan bli rätt så svårt, men om jag har tur så har vi väl ngt hemma, :) Meen är det någon som vill ses så är det bara att säga till, :) :)

Nu ska jag njuta av rasten :D PussPuss!

Myys

Idag så har jag bara tagit det lugnt med Nicke, vi har sett på tv&film oså . Vi ska käka lite mat när han har tvättat bilen vilket han gör nu, :)

Finns inte så mycket att skriva eftersom jag inte gjort så mycket idag . Men imorn är det ny vecka i skolan .. Usch säger jag till det .. Jag håller på att läser läxan i småföretagande A, tråkigt .. Men jaja måste ju göras . Jag slutar 15.50 imorn, usch säger jag till det också .. Men efter det ska jag hem och träffa Linn, :) Jag ska hjälpa henne att fixa iordning sin blogg, det blir kul :)

annars i veckan så ska jag försöka träffa Lina, hon måste få sin present som hon inte fått än .. Men vi båda är ju i haga nästa vecka så det borde ju gå att vi ses ngn gång eftersom vi är grannar . Men det är ju sånt som märks .
Ja nu har jag inte mycket er att säga, jo Nicke åker iväg imorn .. Jag har en känsla av att den här veckan kommer bli ganska så hemsk eftersom vi inte varit ifrån varandra på typ 3 veckor . Det konmer bli rätt så tuft ..
Juste, i April så ska han kanske med sin familj till AUSTRALIEN i 3 veckor! Satan så jag kommer sakna honom då kan jag säga! Han är på andra sidan Jorden och vi kommer knappt kunna prata för att det är så dyrt att ringa hem där ifrån .. Men det tar vi då, ni lär få höra av mig rätt mycket under den tiden tror jag . Kul för honom iaf, inte alldit man får den chansen :)
Ne vet ni vad jag ska göra nu? Se på vänner tills Nicke kommer, haha :D har snart sett säsong 7 färdigt ;D Är besatt i vänner, :D Och sen när jag kollat på alla avsnitt ska jag börja se OC så jag lääängtar :D Puss på er!

:)

Hejsan!
ska jag vara ärlig så har jag faktiskt inte haft lust att blogga .. Har varit jätte trött nu när skolan börjat igen oså, så jag har bara velat ta det lugnt och inte behöva tänka på bloggen . Sen när jag är med Nicke så vill jag vara med honom så mycket som möjligt eftersom jag kommer få det ganska svårt till en början när ha är borta i veckorna, vilkent börjar på måndag .. men jag tänkte att jag skulle slänga in en uppdatering om hur det är i skolan oså :)

Skolan började i onsdags, Det första vi hade var APU - information, för vecka 7&9 jag har praktik igen . Jag hoppas på att jag får var i skolans djurhus eftersom man måste vara där någon gång och det är ju bara 2 veckor den här gången så håller tummarna . sedan började vi en ny kurs; Djursjukvård, som jag är rädd för att jag ite kommner att klara av .. Har hört från de som hade det förra terminen att det var rätt så kämpigt, och eftersom jag hr den inriktningen kommer vi fördjupa oss ännu mer i det i 3;an sen .. Men jag ska kämpa på så gott jag kan, måste försöka sluta med alla negativa tankar! Vi har också börjat med Mikroboilogi, som också verkar så sjukt krångligt .. Jag kommer inte ha ngn tid alls till att träffa vänner för allt pluggande känns det som .. Men så är det väl att gå i skolan .. Sen har jag börjat en krus som heter Småföretagande A . Det verkar rätt så kul ändå . vi fick sidor som vi skaläsa i en bok, om ekonomi o grejjer . Men jag har inte gjort det så ska försöka göra det innan jag kommer på det imorn kväll :P Sen trodde jag att idtorr&hälsa B inte skulle börja förns i 3;an men den började tydligen den här terminen så nu kommer jag ha idrott&hälsa A på onsdagar och idrott&hälsa B på fredagar . Det verkar rätt så kul än så länge, får se hur det blir, :) Jag och Jose ska hålla en lektion tillsammans och vi har bestämt oss för ridning, så vi måste få tag i ett stall som låter oss låna hästar oså, sen prata med den som har hand om pengarna på skolan osv så det blir spännande, :)
Igår blev jag överlycklig att det var fredag, jag har varit helt slut även fast jag ara gått i skolan i 3 dagar, men det ,märks ju att man använder huvudet massor i skolan! Slocknar nästan direkt i soffan för att jag är så trött i huvudet ;D
Igår kväll kom Tessan hit . vi kollade på lets dance och spelade nintendo wii med Nicke, :) förlåt men jag tycker det är jätte töntigt att ''Blondon Bella'' är med . Snacka om att det örjar bli tråkigt när de inte hittar KÄNDISAR till programmet . Jaja, det är vad jag tycker iaf .
Idag har jag bara tagit det lugnt, Nicke är nu och kollar hur högt hans bilsterio kan spela och jag sitter här och kollar på vänner som alltid (; Senare ska vi äta med Nickes mamma&pappa, myys :)
Ja, vet inte va´d jag ska skriva mera, ha en trevlig helg! PUSSPUSS


-

sällan jag är jätte pigg när man egentligen borde sova :P Men det är ju tur att man är ledig en dag till iaf . Nicke har redan lagt sig och jaglär väl nte sova förns vid 4 snåret .. Lina skrev nyss att hon sovit till halv 6!! Och jag som tyckte att jag sov länge!  Haha :D Men iaf så har jag bett Nicke att han ska dra mig ur sängen vid 10 imorn för att jag ska lägga mig tidigt och vara pigg till skolan . Men jag har en svag känsla av att jag lär vara pigg imorn natt igen x) Meen det är sånt som märks .

Jag ska väl som vanligt se på vänner :)Är ju inne på 6;e säsongen nu! Älskar de programmen alltså, :D Favoriterna är ju självklart Joey, Chandler&Phoebe :D Men först ska jag nog greja till en bild i photoshop hade jag tänkt, men kom nu på att Nicke skulle fixa så det funka men nu sover han .. jaja får ta det imorn då . Jag som var så sugen på deeeet! jaja . då blir det vänner för mig! PUSSHEJS

Tack!

när jag var hos min mormor och morfar och skulle gå ut med Moa så kom jag på att jag hade en present där som jag fått av mina kära kusener så när jag gick tog jag med den hem till Nicke och öppnade den och i fanns det ett negelkit med maosoor av bra grejer för att få fina naglar osv! Tack så jätte mycket <3

 

Kallt, kallt, kallt!

HejHej!
Åter igen så vaknade jag inte förns 2! Eller jag sov väl inte hela tiden, men jag låg och snozade från 12 - 2 x) Haha . Men är man trött så är man ;D Jag somnade i soffan hos Nicke också .. Hatar att jag somnar i soffan! Trodde inte jag skulle somna för jag började känna mig trött efter att ha kollat på säkert 10 avsnitt av vänner ;D Men så sa jag till mig själv '' inga fler avsnitt efter det här för då somnar jag '' men så vaknar jag av att Nicke kommer och väcker mig vid 06.20 och söger att jag ska lägga mig i sängen den lilla stunden hans skulle ligga kvar . Sen vid 7 så gick jag också upp för att Nicke skulle släppa av mig hos mamma när han skulle till jobbet och när jag la mig i sängen hemma trodde jag att jag skulle dö för lakanen var så sjuuuuuukt kalla! Det kändes fan som att det var -14 grader i min säng som det var ute . SJUKT KALLT !! men men jag somnade efter ett tag :) Men då började Shela och Spinelli gräva i sin bur så jag fick damp och kastade ut dom, så nu står buren i vardagsrummet och där kan den mycket väl stå!

Haha , men som sagt så gick jag upp vid 2 och sen dess har jag inte gjort så mycket suttit här mest, kollat min bdb och lite, :) Jag ska snart duscha och fixa mig innan Nicke slutar att jobba vid halv 5, emn han kommer nog efter 5 eftersom han jobbar i Linköping . Sen ska vi åka till mon mormor och morfar och ta nyckel hem till dom för morfar ska till akuten igen =/ Usch hoppas att han blir bättre verkligen !! Morfar <3
Vet inte om jag ska med till Nickes syster, det beror på hur länge mormor och morfar är på akuten för jag kanske måste gå ut med Moa (deras hund) Så får se hur det blir emd det, :) Men jag ska nog sova hos Nicke inatt iaf, om han vill det förstås :)
Ne nu måste jag in i duschen om jag ska hinna äta något också :) Ha en bra dag alla! PUSSPUSS

Trött

HejHej!
Tänkte att jag skulle skriva lite om gårdagen :) Jag skrev nyss ett inlägg men allt försvann så får väl skriva om ..

vid halv 4 ungefär så åkte Nicke och jag och åt med Nickes familj hemma hos hans föräldrar, :) Det var jätte god mat och en jätte god efterrätt! Efter vi ätit och lugnat magarna lite så skulle vi köra ett sällskapspel som hette Niagara . Det tog jäätte lång tid att läsa reglerna! Men när vi väl börjat spela så var det rätt så roligt tyckte jag :) Men det tyckte inte Nicke så efter ett tag åkte vi och hämtade Linn .
när vi kom hem till Nicke blandade vi första drinken och körde en runda Nintendo wii! Jätte kul hade vi, skrattade hela tiden, :) Sen skulle Nicke hämta Timmy för han ville också komma förbi, så då satt Linn och jag o pratade mest och lyssnade på musik :) Mycket trevligt måste jag säga!
När Nicke och Timmy kom tillbaka så skörde de wii och linn o jag satt mest och ptatade o hejjade på, :) haha . dock så lyckades och spilla ut 2 glas under tiden, klantig som jag är -.- Men de stod på golvet så vi skyller på det :D Haha, men jag torkade ju upp efter mig så det var ju ingen större fara :)
efter ett tag bestämde vi oss för att gå ut och smälla lite raketer, :D Jätte kul hade vi! Eller, Linn och jag iaf  :D Haha . Sen när vi skulle skjutsa hem Timmy&Linn hade jag sönder ett glas, meen jag är ju klantig! =/ jaja inget att göra åt ..
Men jag hade iaf en jätte trevlig kväll! Tack till er :)

Idag så har jag bara tagit det lugnt med min älskling och min huvudvärk .. Haft en jättte mysig dag och ätit god mat, :)
Tänkte lägga upp lite bilder från igår :)




Noll koll!

Hejsan svejsan :) !! åter igen så vaknade jag sent . Jag sov till 1 - halv 2 ungefär . Men skitsamma :D Nu snart så ska jag smink mig, för vi ska åka och käka med Nickes familj, :) Myss . Jag har duschat oså redan så jag har bara sminket kvar :)

Igår så träffade jag ju Lina som ni vet :) Hade det jätte trevligt, :)  och idag så ska jag träffa Linn vid 6 någon gång :) Vi ska nog dricka lite oså, kära lite wii hops Nicke och ha det trevligt, :) Tycker om att hitta på löite saker med mina vänner eftersom, det inte blir av så ofta, så det ska bli kul :):)
Och om ni undrar vad jag menar med min rubrik så trodde jag att det var söndag idag x) Jag tar mitt p-piller vid 7 på morgonen och så märkte jag att jag tog lördagens piller så jag trodde jag missat en dag, men jag orkade inte bry mig för jag var så trött :P Sen när Linn fråga om vi inte kunde dricka brast jag ut '' Dricka på en söndag? :O '' Nicke ba '' Elin, Det är lördag ''
Haha jag trodde verkligen att det var söndag x) Men skööönt att det är lördag iaf :D Mu måste jag kasta på mig sminket! Ha en skön LÖRDAG! Haha PUSS

2;a Januari!

Hejsan!
Just nu sitter jag hos min kära vän Lina, :) Har varit hos henne hela dagen! Jag kom hit vid 1 ungefär och då så skulle vi göra avfärgning i hennes hår så att hon ska kunna få det ljusre sen :) Så vi satte igång och tiden gick och hennes hår blev ljusare och ljusare . Under tiden så sjöng vi singstar, abba&high school musical :) Sen när hon skulle skölka ur avfärgningen så märkte vi en sak .. Jo att hennes hår hade blilit orange .. Och hon får inte färga håret igen förns om 14 dagar så ni kan ju tänka er hur glad Lina är, ;D

Haha . Vad jag mer kan säga är att jag har vänt på dygnet .. Som jag brukar göra när det är lov .. Igår sov jag till halv 2 x) Men då var jag vaken till 5 också  . Nödvändigt .. nae . Men senare så ska jag hem till Nicke igen och sova hos honom, och han som börjar jobba på måndag .. Usch, det kommer ta en stund innan jag vänjer mig vid att han kommer vara borta i veckorna igen =/ men men, det är ju bara kämpa på!

Nu vill Lina att jag hjälper henne med att platta hennes hår ;D Ha det gött! PUSS

RSS 2.0