I 8år fanns du hos oss <3


Älskade Zicko..

Nu finns du inte hos oss längre..
Jag har en klump i böstet som bara vill ut.. Du var så speciell, du var du.
Du var en underbar hund som med glädje alltid rusade fram och ville hälsa. Du var som en stor nallebjörn som skule vara med överallt och du ville inte bli lämnad utanför. Det var nog det jag älskade mest med dig, att hur många man än satt i sofan så skulle du minsann också ligga där. Hur trångt det än var skulle du vara med och klart du fick det.

Tårarna bara sprutad när jag fick veta att du ine finns kvar här längre och så fort jag tänker tanken så rinner tårarna åter igen.. För mycket tårar just nu.. Orkar inte skriva



Min julhelg

Nu tänkte jag att ni skulle få höra om min julhelg och se mina julklapar!

Dagen innan julafton så åkte jag mamma och Thomas hem till Cristian och Sofie tillsammans med mormor och morfar. Vi käkade god mat, så man blev spymätt - förstås, pratade och hade det jätte trevligt. Vi öppnade paket och hade det myys. Cristian kom också med den bästa juklappen då han beättade att Sofie är gravid och dom ska ha barn i Juli nästa år så då blir jag faster! Underbart <3

Jag fick(klickbarabilder);

+ en tröja som jag antagligen glömt i skövde, choklad, sockar och 500:- Tack <3

Julafton
började med en resa till skövde och Thomas familj. Efter 2½ timmes resa så var vi framme, vi fixade oss lite oså innan maten och jag lekte lite med Hugo. Lillkillen på 4 år, hur söt som helst!

Vi käkade good mat tillsammans, pratade och hade trevligt. Hugo ville försås öppna paket direkt efter maten men vi var ju tvungna att vänta på Tomten! Hugo studsade upp och ner tills Tomten kommen tillslut var han där! Tomten läste på paketen och Hugo delade ut dom. Dock blev han lite förvirrad när det stod tex '' God jul fa&mor önskar Thomas '' Då han inte förstod tt Thomas föräldrarär hans farmor och farfar ovs ;) Så sööt så.

Vi öppnade paket, Hugo slet upp paket efter paket då vi andra tog det lite lugnare. Jag blev jätte nöjd med mina julklappar och kvällen slutade framför Sagan om de två tornen.

Jag fick(klickbarabilder);


(och jag fick inte bara en tallrik utan 12st och en volmaster&en hårblås)Tack <3

Juldagen var vi kvar i skövde, käkade god mat och hade det trevligt. Har te så mycket o säga om dagen riktigt. Vi kollade film och nyste, lekte m hugo och hade kul.

Annandag jul så var det dags för mig att åka hem, idag skullejag nämligen fira jul med pappa så jag fick åka tåg hem. Dock fick jag byt tåg 2ggr så jag åkte med sammanlagt 3 tåg den dagen. Jag hatar att behöva byta och hålla på för jag är rädd för attgå på fel tåg eller att missa tåget och det var precis vad jag höll på att göra! Tåget som jag åkte d blev försenat med 15 min så när jag klev av på perongen fick jag springa som en jag vet inte vad och det var precis att jag hann med! Jag hadeått panik om jag hade missat det men som ur var så hann jag!

När jag kom hem till Norrköping så åkte jag hem för att byta om och hämta julklappar. Sen kom Lotta och Nikita o hämtade mig så åkte vi. Cristian och Sofie hade redan kommit dit så vi satt och pratade en stund innan det var mat. Det var jättegod mt som pappa hade gjort och det var faktiskt skön att slippa julmaten, hehe.. Vi kollade lite på tv och pratade o hade det trevligt tillsammans.

Sen var det dags att öppna paket även här och jag blev jätte glad för det jag fick! Kvällen slutade med att jag sov hemma hos Cristian och Sofie.

Jag fick(klickbarabilder);

+en kartong med massor av köksgrejer, Tack <3

Hallooo!

Nu är jag heeeemma och jag tänkte berätta om min julhelg
men inte just nu, det orkar jag inte ^^

Jag har träffat bruden Tess idag iaf, vi har käkat pizza,
kollat på tv och haft det allmänt myys :)
Jag har även varit en sväng på media markt för jag ska
antagligen köpa mig en ny kamera, hoppas jag iaf :)

Jag har inte så mycket mer att säga förutom att jag tackar mina
älskade vänner för att dom finns och ställer upp. älskade Josse och
Tess tack <3


God jul!

Nu ska jag snart åka till skövde!
Hoppas ni får en trevligt Jul! PUSS

Dan före doppardan!

Go'morgon på er!
Jag har varit vaken i en timme ungefär men nu sitter jag och äterskinkmacka. Julskinka måste vara det godaste på julen alltså eller vad säger ni?

Idag ska jag träffa Sofie en stund, får se om vi åker skridskor eller vad vi hittar på! Vid 5 så ska vi iafåka hem till Cristian och Sofie och ha lite lilljul, myys. Jag vet inte om vi ska åka till Sköved idag också eller om vi åker dit imorn har ingen aning faktiskt men det märks väl! Puss på er



Hunden som inte bryr sig när man kastar snö på honom


Knäpp dröm

Jag undrar när jag ska sluta drömma så konstiga saker, men dom här drömmarna gör mig ioförsig ganska så glad inombords. Nu ska ni få höra.

Jo ni förstår jag var en av the Cullens! Bella var också med men det var jag som var tillsammans med Edward, dock umgicks jag mest med Emmet och höll på o hoppa i träd o grejer, hah. Sen skulle jag och Bella sno någonting kommer inte ihåg vad det var men vi skulle iaf ta det från ''the bad guys'' och så fick vi springa som idioter där ifrån vilket inte var någon konst eftersom vampryer springer med en väääääldans fart ;)

Sen kom vi till en skog och mötte 2 vampyrer, en tjej och en kille o dom sa att det elaka gänget höll till inne i skogen och helt plötsligt kom Carlisle och sa att vi skulle ha ihjäl varenda en. dock kände jag inte igen Carlisle för jag tyckte han var skitsnygg (vilket han är) så han fick presentera sig. Lite illa när han ska föreställa min ''pappa'' så känner jag inte igen honom. hahaha.

Vi började springa genom skogen, eller jag hoppade mest i träden för det tyckte jag var roligare och det gjorde Edward också bara för att hålla koll på mig. Sen vär vi kom fram till deras ''läger'' så började vi slakta alla onda vampyrer och det var blod ÖVERALLT och Edward höll om mig för jag blev kanska skärrad efter allt blodbad även Emmet och Carlisle kramade mig.

Sen kommer jag inte ihåg mer, haha! Knäppt va? Jag vet inte hur ofta jag drömmer om dom alltså det är sick. Första gången jag såg New moon på bio drömde jag om dom 3 nätter i rad, ja jag är nog lite besatt men det gör inget!


Carlisle Cullen - Peter Facinelli


Emmet Cullen - Kellan Lutz


 Edward Cullen - Robert Pattinson

Dan före dan före dopparedan!

Hej på er! Bara 2 dagar kvar till julafton nu, hur känns det då? SKITBRA för imorn får jag öppna mina första paket :D hehe..

Vad händer idag då? Jo jag ska vara hundvakt eller jag är. Mamma väckte mig och sa '' Jag åker o hämtar Akilles nu för du ska vara hundvakt '' Haha helt nyvaken och fattade ingenting och dessutom blev jag livrädd när han hoppade upp i sängen för han har blivit så stor! Värsta monstret är han nu, men så fin så :D Jag tänkte gå ut med honom så han får leka i snön lite :D

Jag har blivit godkänd av videofy.me också så kommer lägga upp mina filmer hos dom nu :D Ne nu börjar jag bli hungrig så ska ta mig något att äta. Puss på er


'' Snart så kommer tomten hem till oss ''

Helt slut!

Har suttit med en kompis design och nu är jag trött o ska sova. Go'natt!


Cesar Millan

jag älskar o kolla på hans program Mannen som talar med hundar för han är så sjukt duktig! första gånger jag hörde talas om det så trodde jag att det var nåon snubbe som satt o sa vad hunden tänkter osv men sen när jag fick se hur duktig han är och hur mycket han kan om hundar så blev jag helt paff.

Han kan ju så otroligt mycket så det finns inte! Snacka om att jag skulle vilja bli som honom!


Högst upp på önskelistan..

..finns en hund

- Norfolkterrier                                                         - Papillon
                                      

- Schäfer                                                               - Berner Sennen
                                  

- Border Collie                                                        - Australian Shepherd
                                     

- Siberian Husky                                                     - Långhårig Chihuahua
                                    

- Jack Russel                                                         - Shetland Sheepdog
                                 



Vad står högst upp på din önskelista?

Meh..

Sofie, jag kommer inte in på din blogg ;o

Kul man kan ha!


Vi ser det snöar

Testar lite nya grejer och nu snöar det på bloggen!

3 dagar

Go'morgon!
Jag har varit vaken en stund men ligger fortfarande kvar och myser i sängen. Idag är det första riktiga dagen på lovet, skönt det kan vara o slippa på upp till skolan! Snart är det bara ett halvår kvar i skolan sen ska man ut i det riktiga livet. Får se hur det går..
3 dagar kvar till julafton nu och hur känns det då? Jo helt underbart om ni frågar mig :) Ju mer snö det är ute desto mer julkänsla får jag! Så är det säkert för många andra också.

Vad händer idag då? Vet faktiskt inte riktigt än. Måste ta mig något att äta, sen blir det att hoppa in i en dusch. det är väl det ända jag har planerat än så länge ;) Någon som ska göra något kul idag?
Puss på er!


4 dagar

Kan ni tänka er att det bara är 4 dagar kvar till julafton?
Sjukt så fort det går! Jag är iaf glad att jag har alla julklappar klara så man slipper oroa sig för det :) Det är så mysigt med jul, speciellt nu när det är så mycket snö. När det är vinter och jul ska det vara mycket snö som när man var liten :) '' Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten '' Lalalalala!

För mig blir det åter igen 3 julaftnar. Dagen innan jul tillsammans med mormor,&morfar, Cristian&Sofie sen Mamma&Thomas. På Julafton blir det att åka till skövde och fira med Thomas familj och annandag jul blir det att åka hem till pappa o fira med honom, Lotta, Nikita och Cristian&Sofie. Trevligt trevligt, ni tänker säkert ''sjukt mycket julklappar hon får'' Visst är det mysigt att fira jul så många gånger men jag skulle hellre ha hela familjen sammlad på ett och samma ställe och ha det mysigt alla tillsammans. Men jag älskar min familj även fast den är rätt splittrad men ibland blir det lite tråkigt bara. Men som sagt, jag älskar varenda en.
Någon mer som firar jul som jag? :)


100 frågor om mig.

1. är du kär? - Ja
2. har du snusat? - Nej
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - Nej
4. har du legat i sängen brevid en tjej? - Ja
5. har du blivit dumpad? - Ja
6. har du blivit slagen allvarligt? - Nej
7. tar du droger? - Nej
9. har du pussat en tjej? - Ja
10. hatar du någon? - Hata är väl ett starkt ord
11. älskar du någon? - Ja
12. har några av dina vänner svikit dig? - Ja
13. har du djur? - Ja
14. är du klantig ? -  Haha ibland
15. hatar du dig själv? - Nej
16. gillar du orange? - Kan vara snyggt
17. gillar du pojkar? -  Oja, ;)
18. har du nån sjukdom? - Inte vad jag vet
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - Haha ja
20. har du en gris? - Nej
21. har du en plattång? - Nej
22. Har du en bror? - Ja :)
23. har du sjukt bra humor? - Klart ;)
24. är du brunett? - Ja
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - Ja, vissa dagar iaf
26. tycker du om hästar? - Ja
27. har du en hund? - Nej, men har haft och vill ha. Pappa har en
28. Ångrar du nåt som har hänt under veckan? - Nah tror ja inte
29. har du gått på simskola? -  Ja
30. har du sagt bög till en kille? -bara på skämt
31. har du sagt fitta till en tjej? - Bög har jag nog sagt till ngn
32. har du fuskat? -  Beror på vad?
33. har du en teve på ditt rum? - ja
34. har du lunar? - Ja, men använder den inte
35. har du MSN? - Ja
36. har du en syster? - Halvsyster
37. har du bruna ögon? - Nej
38. gillar du att fota? - Ja

39. har du sett dig själv brinna? - Hah nej¿?
40. hjälper du dina vänner? - Så gott jag kan
41. gillar du tacos ? - Klart, hur gott som helst
42. tycker du att du är söt? - Ibland, ibland inte
43. har du dansat? -  Nej
44. har du spelat fotboll? - Nej
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Ja
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - Varför skulle jag? x)
47. har du ätit sniglar? - Nej
48. äger du en locktång? - Ja
49. gillar du att tugga tuggummi? - Ja
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - Försöker
51. gillar du kläder? - Ja
52. hatar du falska vänner? - Falska vänner? Vänner ska inte vara falska
53. gillar du räkna matte? - Nej usch
54. älskar du någon nu? - Ja
55: har du gråtit inför en vän? - Ja
56. kan du sjunga?- Det sägs så
57. har du sett nån dö? - Nej
58. säger du vad du vill? - Oftast
59. hur lång är du? - 170cm tror jag
60. vad ska du göra imorgon? - Vet inte, får se
61. kan du tala spanska? - borde kunna men nae x)
62. är du kortare än 1.60? - Nej
63. älskar du sommaren? - Ja!
64. älskar du vintern?- Vintern kan vara rätt mysig men tycker mer om sommaren
65. har du mer än 6 par skor ? - Ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - Ibland
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Nej
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Haha ja, typ 13par
69. gillar du att städa? - Usch nej
70. gillar du att sova länge? - Vem gillar inte att sova länge?!
71. har du vart med om en olycka? - Krockat med bil, brytit benet o lite
72. är du förvirrad? - När det gäller förhållanden, ja
73. har du mer än 6 par byxor? - Ja men använder inte ens hälften
74. har du förlorat en vän? - Hm, ja
75. gillar du att shoppa? - Ja!
76. har du varit i paris? - Ja faktiskt :)
77. gillar du spindlar? - Dom kan vara fina o titta på, inget mer
78. klarar du dej själv? - För det mesta
79. har du lagat mat? - Ja
80. är du klantig? - Ibland
81. har du foppatoffler? - Ja
82. har du mer än 20 låtar på din dator? - Ja
83. sminkar du dej innan skolan? - Händer, men orkar nästan aldrig
84. har du träffat en kändis? - Ja
85. har du mer än 7 par nagelack? - Nej
86. har du busringt? - Haha ja
87. har du skällt på din bror? - Ja, när jag var liten
88. har du en vän som skiter i dig? - Ja, eller vi är väl knappt vänner längre
89. har du velat göra saker men vågar inte?- Ja
90. sover du med nått gosedjur? - Händer
91. har du åkt nånstans utan att du får? - Ja
92. vill du bara bort ibland? - Hm, ja..
93. har du tältat? - Ja 
94. har du brännt dig? - Ja
95. har du lekt med levande ljus ? - Ja
96. har du lekt anden i glaset? - Ja
97. skäms du ibland? - Ja ibland
98. vilken stad bor du i? - Norrköping
99. gillar du hip hop/rap musik? - Ja
100. är du på sista frågan nu? - Antagligen?


Lördag

Go'morgon på er!
Visserligen har jag varit vaken ett tag men iaf!
Hoppas allt är bra med mina söta läsare, jag mår helt okej har lite ont i huvudet men det är nog för att jag inte har ätit något än så det ordnar sig nog :) Vad händer idag då? Jo jag kanske ska träffa Josse och Tess en stund, om de tar sig upp ur sängen ;) Sen ska jag kanske träffa Linn, får se hur det blir :)

Nu måste jag iaf käka lite, Puss på er!


Mitt sista jullov..

Hej på er!
Idag var det julavslutning, den sista för mig men det var deb klockrenaste någonsin. 2 lärare hade klätt ut sig och dansade till en skämt version när Carolina af Ugglas och Malena Ernman och det roliga är att HAN som var Marlena hade värsta klänningen, var sminkad och hade peruk. Ae jag vet inte när jag skrattade så mycket sist, Ni ska få se en video så kanske ni förstår ;) Fast jag kan tydligen inte ladda upp den nu så ni får vänta..

Jag sjöng på avslutningen också, Love story med Taylor Swift. Det gick bättre än vad jag trodde men guuuuuuud så nervös jag var! Som vanligt meen ändå ;)

Tyvärr så har mamma tagit med sig kameran till sthlm så ni får vänta på bilderna också, haha bra allting går... Men nu ska jag verkligen njuta av mitt sista jullov, Puss på er!



En nervös Elin imorse!

Spännande!

Inte varje dag man ser en buss som står parkerad på cykelbanan/gångbanan


''På morgonen körde föraren i en ledbuss av okänd anledning på cykelbanan vid Mässhallen och upp mot Himmelstalundsbron där det tog stopp. Bussen står nu på cykelbanan och kan ej ta sig från platsen.''
Haha snacka om blåst



Jag tycker det är så mysigt att det iaf är lite snö nu :) Det är ju trots
allt december och snart julafton så jag tcker det är mysigt med lite snö :)

Myys!

Jag sitter är och lyssnar på julmusik sen när jag kollar ut genom fönstret så snöar det!! Passande när jag lyssnar på white christmas också! Värsta jul känslan fick jag nu! MYYS!

Måste springa, skamöta Stefan så ska vi sola ^^
Puss

Sola?

Jag funderar på o jag ska gå o lägga mig i solariet?
Jag har inte varit ute på hela dagen så kan väl inte skada o gå 500m? haha.. Jag har inte gjort annat än att se på vänner eller jo jag lagade mat till mig själv och fixa lite i rummet men mer har jag inte gjort. Det kan vara skönt det med ibland, dock kommer jag börja klättra på väggarna snart, hah!

Igår blev jag iaf glad när Erik vann idol :)
Men det verkade ett tag som jag var den enda, ha.
Jag tycker iaf att han är duktig :)

Nae, jag måste göra något så får gå o sola, verkar inte som jag lyckas få med mig någon så får gå di själv men som sagt det är ju inte så värst långt ;) Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag! PussPuss

Heh såhär satt jag under hela idol finalen^^

Haha

Emelie och jag tycker inte riktigt liadant, haha!


Idol final!

Sitter här i min ensamhet och längtar till idol, intelångt kvar nu!
Jag hoppas Erik vinner, fast Kalle är också envärdig vinnare men jag vill att Erik ska vinna :)



Älskade Erik, sååå snygg!

Oja, en gång till!

Igår var jag på bio och nae ni vet inte vilken film!
Eller okej.. Jag såg new moon igen! Den här gången med Tess och Josse och tro mig, den är lika bra vaaarje gång! Jag kommer nog se den någon mer gång men just nu måste jag prioritera julklapparna till familjen, jag har bara köpt 2 och jag ha 7 kvar, tummen upp! Äh det går nog, får försöka hålla mig ifrån Neewmoon ett tag, men jag måste se den innan den slutar gå på bio för den kommer inte på dvd förns i april ästa år, lååååångt kvar!

Ni får kalla mig nörd om ni vill, för jag är en! En stolt också ;)
Jag lovade mig själv att läsa slutet på fjärde boken Så länge vi båda andas idag men än har jag inte läst de sista sidorna, jag vill inte att det ska ta slut!! Men jag måste.. Ska snat läsa om tredje boken snart för jag kommer inte ihåg så mycket,haha . MEn nog pratat om det, nu ska jag sova . 
Imorn är det en stor redovisning, nämligen den för vårat projekt. Hoppas det går bra! 
Puss&oGo'natt på er!

<3

Solning

Kom nyss hem, gick o la mig i solariet ett tag .
Väldigt praktiskt att ha solarie 2-3min från hemmet!
Jag solade självklart i ett av de nya som tar mest, jäätte skönt förutom mot slutet när man svettas som en jag vet inte vad hehe. Jag ska nog börja sola lite regelbundet tror jag :) Men inte överdrivet mycket, tycker inte det är snyggt när man ser för solariebrun ut . Men lagom är alltid snyggt!

Saco mässa med helium

Hej på er!
Igår tog vi en tripp upp till Stockholm med skolan för att gå på Saco mässan. Det var riktigt kul faktiskt men vi gjorde det ännu roligare med helium ballonger! Herregud så vi skrattade åt varann!

Se själva ;)









Kul man kan ha eller hur? haha!

<3

Såg New moon med Josse o Jennt igår, lika bra som sist!
Ska se den med Tess imorn också om det går annars blir det nästa vecka :)


Love it!

RSS 2.0