Bildspel

Fy fan, gjorde ett bildspel med alla bilder från krogen.
Sen när jag lägger upp den på youtube så säger dom
att det är ett ljudspår som inte får spelas upp så det är
inget ljud :S SUG!


Dagen efter

Hejsan!
Är rellativt pigg faktiskt men det blir nog att ta det ganska så jätte lugnt idag ;)
Hade hur kul som helst igår med tjejerna, det blev ju förfest hos Emelie
sen bar det av till Hugos och även Otten!

Sov hos Josse i natt, ska snart dra mig hemåt . Jag kommer dock få gå utan skor hem..
Har 3 blåsor på vänstra foten och 2 på den högra, äh det var värt det :D

Bilder kommer in sen när jag kommit hem! Puss på er

Utgång

Nu blir jag snart hämtad av Tess&hennes mamma så ska vi
åka till Josse, Jenny&Sofie på elevhemmet. Sen vid 7 ska vi vara
hos Emelie förfestar sen blir det hugos!

Hoppas ni får en trevlig lördag alla! PussPuss


Så här fick jag se ut ikväll:)

New moon - Meet Jacob Black



Oh jag längtar! 20;e November <3

Fest igår, utgång ikväll

Hejpå er!
Igår var det fest tillsammans med Linn hos Jennie, mycket trevligt :)
Nicke och Jonsson kom förbi en stund också! Linn och Totte sov hemma hos mig
och de åkte nyss hem så jag ska väl käka oså snart, måste duscha o lite .

Vi 6 så kommer Tess till mig och sen ska vi på förfest hos Emelie och sen blir det
hugos! Det kommer bli en trevlig kväll med tjejerna :)

Nu ska jag bara slöa ett taginnan jag fixar med allt
Vet inte vad jag sa ha påmig ikväll men det löser sig säger vi
PussPuss


Igår

Juste, var ju på kolmårdens djurpark med skolan igår, bilder kommer :)

Hos Josse

Hej på er!
Är hemma hos Jossebus, har varit med henne hela dagen, Tess var med ett tag också :)
Vi har inte gjort så mycket, kollat på tv . Badat (var för sig) jag filmade Josse när hon badade för hon är så söööt när hon leker med skummet, haha :D så egen som man bara kan bli :)

Skulle ha fixat klart Tess och mitt arbete i Hund&Katt men det funkade inte så måste gå lite tidigare till skolan imorn och fixa det men det ordnar sig. Det är ändå inte så mycket kvar att fixa så :)

får väl se när det blir läggdags för vår del, vi har ju en tendens att somna sent ;) hehe
Hoppas att ni har det bra! PussPuss


Regn..

Usch det regnar massor och jag måste ta cykeln till skolan .. Eller så måste jag gå .. Kommer bli hur blöt som helst! Usch ja .. Snacka om att jag var riktigt trött igår! Somnade runt 6 la mig i sängen vid 7 sen sov jag till typ 11 var vaken ett tag sen sov jagvid 1 igen, är hur trött som helt fortfarande! Förstår inte, borde vara pigg så mycket som jag fått sova . jaja nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinngöra frukost! PussPuss


Ny skolvecka

Hej på er!
Sitter här i skolan och har projekt arbete .. Vi i min grupp (Jag, Emma&Lollo) ska göra en bok tillsammans, den ni ;) Än så länge går det bra, och får hoppas att det fortsätter så smidigt och bra :)

Efter skolan så ska jag upp till Josse och hjälpa henne att städa lite sen ska jag hem och träffa Linn . Det kommer kännas hur konstigt som helst att sova hemma eftersom jag har varit hos Josse hela veckan, men så är det :) Hoppas bara att jag kan komma upp på morgonen nu när Josse inte kan tjata på mig ;)

Ne om man kanske skulle fortsätta . Puss på er!

Akilles!

Kom ju på att jag lovat att ni ska få se mer av Akilles så är har ni 3 små filmer :)



Är han inte helt bedårade? Måste hälsa på pluttisen snart!

Rix fm!

Var på rix fm igår, hur kul som helst!!
Fast var mest där för att få se Måns och EMD :D !
Förstår inte hur folkt kan se så bra ut, helt otroligt!!
Har skrikit sönder hela halsen, haha jaja det får man ta ;)




oh, Måns på sista bilden! Det går inte vara
så snygg alltså, det går inte ;o

Skolan

Är i skolan och ska göra ett arbete tillsammans med Tess men hon är och ska mönstra idag så får jobba själv, lycka till gumman! Har inte haft lust att blogga så har låtit bli helt enkelt . Man börjar väl komma in i rutinerna men detjobbigaste är att gå upp på morgonen . Jag har sovit hos Josse hela veckan och hade jag inte gjort det s kan jag ju säga att jag hade försovit mig varje dag! haha, morgontrött som jag är!!

Ikväll blir det rix fm och augustifestivalen här i norrköping, ska bli kul!
ne nu måste jag fortsätta jobba, Puss påer!

Jag vill bara lägga mig i sängen och somna om

Go'morgon!
Är ritktigt trött men måste hålla mig vaken .. Vet inte om jag ska gå eller ta cykeln till skolan får se hur det blir . Känns kasst att skolan börjar igen måste jag säga, men det ska i underbart att träffa alla igen . Nu kommer man ju ha grejer att göra om dagarna oså men inte alltid som jag upskattar skolan, typ aldrig mer än att jag får träffa mina vänner .

Jag somnade runt 3 i natt, vaknade vid halv 5 och redan då började jag bli orolig för att försova mig så från halv 5 till halv 8 vaknade jag ungefär vad tionde minut och var tvungen att kolla på klockan så jag har inte fått så mycket sömn .. Jag skulle gått upp vif halv 9 men jag kände att jag ändå inte sov något vidare så jag gick upp och började fixa mig . Har bara sminket kvar men det får vänta lite . Ska fixa lite låtar till min ipod, förnya den lite nu när jag kommer att använda den varje dag . Måste fixa frukost också.. Hörs senare! Puss på er :)


Jag är helt trasig på insidan..

Sista dagen på sommarlovet ..

Hej alla glada&ledsna om det är så .
Trevlig kväll igår, Linn kom tillbaka till miefter någon timme och senare vid halv 1 så kom Erik och Johan . Vi snackade och kolade å tv . Riktigt trevligt faktiskt, vi satt och skrattade åt Johan hela tiden, haha! Vi åkte och skjutsade Eriks bror till Svärtinge och var tillbaka runt halv 3-3 och då släppte de av mig hemma sen åkte de hem :) Jag somnade nästan direkt men vaknade runt 6 och somnade vid 7 igen sen vaknade jag halv 10 och fick panik för trodde skolan började 10 men sen kom jagpå att det är sndag och SISTA dagen på sommarlovet .. Usch så hemskt, vill inte tillbaka till skolan . Jag kommer ju inte  något liv för att jag måste plugga hela tiden men det ä väl ett måste ..

Vad händer idag då? Jag har ingen aning . Få väl se helt enkelt, jag ska väl käka snart för har inte ätit ngon frukostä öän så ska väl göra det. Vet inte vad jag ska skriva mer . Ha en fin dag :) Puss


Trevig dag!

Linn har varit hos mig hela dagen med sin illa vovve Cain :)
Jag är också hundvakt till min mormors hund, Moa aka Tjocka korven (; haha stackarn, hon är tjock men hur söt som helst :) Vi har inte gjort så mycket, kollat å tv och pratat :) hon åkte hem för inte så länge sen
men vi kanske ska ses igen, får väl se hur det blir :)

Jag är för övrigt med i Kenzas tävling, hon lottar ut en mini pc! Inte för att jag har så stor chans att vinna men man kan ju alltid försöka :) Skulle vara underbart att ha en till alla skolarbeten som kommer nu! Hoppas inte på något men jag vill vinna som alla andra av hennes flera tusen läsare vill :p Men det skadar ju inte att försöka :)

hoppas att alla haft en fin dag! :) PussPuss


Sen en tid tillbaka ..

Ångest ..

Nu är det dags att börja kolla sitt schema igen .. Var inne och kollade mitt förut och kände hur ångesten började krypa fram . På måndag är det dags att gå upp tidigt, göra sig iordning, ta med sig skolböckerna och slänga upp väskan på axeln, gå den där vägen på 3km till skolan och se glad ut för kl 10.00 börjar allvaret . Sista året på gymnasiet!

Djursjukvården kommer att bli mycket tuffare, praktik på djurklinik långtbort(?) i 3 veckor, projektarbetet, nya ämnen och rester att ta igen och mycket mer .. Jag måste verkligen planera det här året alltså jag kommer inte klara någontoing annars! Jag har alltid varit den som gör saker och ting sista minuten . Sitter uppe halva naten och hoppas på det bästa, men jag måste verkligen prestera det här året! Dck har jag en känsla som alla andra år jag gått i skolan, jag säger saker och det håller sig till en början sen skiter jag i det en gång och sen är det kört! Men jag måste verkligen försöka! Jag måste!

Måste fixa kollegieblock, pennor och allt sånt också . Måste vara väl förberedd med speciellt kollegieblock så mycket som vi skriver, herregud det är sjukt . Finns säkert fler som gör det alltså men ibland är det ganska amazing så mycket som vi skriver . Det som jag är ganska så stolt över ändå är att jag lyckats hålla koll på alla mina papper, dock blir pären full jätte fort för vi får som måna andra tonvis med papper! En sak som jag måste göra är att flytta djursjukvården till en egen pärm för där kommer det bli en hel del papper!! Speciellt eftersom vi ska ta C15 också (så man får ta sprutor!) Man behöver ju inte ta C15 om man inte vil men klar jag vill det! Man vet aldrig när man kan behöva det! Vet ju lixom inte var man hamnar efter gymnasiet .

Ibland ångrar jag att jag valde den här linjen .. Så mycket som jag stressat de här 2 åren (Ibland har jag fått skylla mig själv) Men jag har aldrig pluggat så här mycket innan och det kan nog många i min klass som går samma linje intyga. Det är väldigt mycket som ska göras på så lite tid .. Men ändå är jag glad att jag valt den här linjen för jag vet att om jag tar mig igenom det här, kämpar och tar studenten så har jag en bra utbildning att stå på och det känns bra!

Det som oroar mig mest är fördjupningen i djusjukvården och allt vi ska lära oss på latin . Bläddrade igenom papper som vi fick förra terminen och vi ska kunna nästan allt på latin, usch .. Aja det är väl bara plugga och se glad ut .
Oj vilket ilägg det blev! Ska sluta innan ni somnar ;) Var tvungen att skriva av mig lite .



Student 2010
Elin Sagmar, Djusjukvård - Himmelstalundsgymnasiet


Underbara Akilles!

Herregud hur kan man vara så här söt?
Helt underbaaaaaaaaaar jag ville ta med honom hem!
Oh jag vill ha en hund!


funkar inte att lägga upp fler bilder nu, får försöka senare .
Titta bara så underbart fin han är! Helt sjukt!

Gooooooood morning!

Hej på er!
Vaknade för en liten stund sen och ska snart börja fixa mig .
Ska med mamma och Thomas hem till Cristian och hälsa på .
Kommer också att få träffa lilla Akilles pojken!! (För er som inte vet så
har han skaffat hund och ja den heter Akilles som Patriks hund ;) )
Jag kommer bli helt kääääär, kommer kidnappa honom! haha nejdå,
men jag kommer nog få svårt att gå där ifrån .

Nu blev duschen ledig! kommer komma massoooooor av bilder på Akilles sen!
Puss på er!


Trötter!

Mina kort har kommit!


100st kort till mig!

Sry

Finns ingen ork ..

Just how it feels ..

Happily never after ..

Lördag kväll

Ska snart ut med Linn&hennes pojkvän+två kompisar till honom :)
Får se vad vi hittar på för skojsigt :) Tänkte ta kort på min outfit men jag
hinner nog inte det innan jag ska dra så får lägga upp det senare eller imorn :)

Var och träffade Nicke förut för jag skulle låna ett usb-minne av honom .
Stannade en stund och pratade, kändes skönt .

Förresten så har jag beställt hem 100st kort för bara 29 kr :)
Gör det du med, klicka här för att komma till hemsidan :)

Nu ska jag dra mig! Hoppas ni får en trevlig kväll, Puss på er!


bla. den här bilden tog jag med, me like .

Kolmården i tisdags med Tessan



Jag vet jag är lite seg av mig men jag har inte orkat blogga .. Jag och Tessan var iaf på komårdens djurpark och hade det hur trevligt som helt :) Vi var där i 5 timmar ungefär, pratade, käkade som altrig förr och hade roligt :) T%ack för en jätte fin dag vännen!!

Vad händer idag då? Jag har ingen aning . Ska iaf lägga mig i solen snart, hur fin väder som helst :) Puss på er

Jag vill också sjunga med John Travolta!



Inte alla som får den chansen! Skulle ju vara hur fränt som helt att få sjunga med honom! Säg nägon som inte haft en liten crush på honom efter man sett grese? ;) Underbar skådespelare med fantastisk röst, precis som Miley :) Fast John ligger ju snäppet före va ;) Måste erkänna att jag skulle nog välja att träffa honom före många andra artister! Det kommer nog alltid finnas en liten crush där ;)

Älskar låten!

Bror har köpt hund!

Jag har ingen blogglust riktigt ..
Men jag tänkte berätta att Cristian har köpt hund! En rottis hane som han ska hämta på söndag! Avundsjuk eller vad?! Jag kommer vara hundvakt jääääääämt!! Vill ju ha en egen rottis, en hane också! Fan .

Ne nu ska vi inte vara så, är jtte glad för Cristians skull :) Vet ni vad han ska heta? Akilles! Haha . Kommer kännas konstigt att kalla den för Akilles eftersom Patriks hund heter det, lite småkul ändå :D

Hoppas ni har det bra! här är det klarblå himmel och strålande sol, hur skönt som helst! Ska lgga mig och sola snart, PussPussss!


Kungshamn -09



Och så var man hemma igen :)

RSS 2.0