Slappdag

Idag har jag inte gjort mycket alls.
Vaknade sent och kommer antagligen gå och lägga mig sent också men det är så det är när man är arbetslös. Jag kollade nyss på ett avsnitt av legend of the seeker, inte långt kvar nu tills jag sett båda säsongerna men sånt är livet. Jag ska nog kolla på ett avsnitt till tror jag. Skönt att ta det lugnt.

Nu är det min tur!

Pratade nyss med en tjej från kondomeri intima och bokade tid för ett sexparty hemma hos mig. Jag hoppas att det är många som kommer för ju fler desto bättre!
Nu ska jag ta mig något att äta tänkte jag. PUSS

Videor jag alltid glider in på när jag är inne på youtube

Måns Zelmerlöw - Hope and glory


Peter Johansson - Så ska det låta


Peter Joansson - Klipp från musikalen We Will Rock You

Vill bara se musikalen ännu mer när jag ser det här klippet. 
Lätt den bästa musikalen jag sett.



Peter Johansson&Matilda Hansson - Rörs jag av kärleken


Miley Cyrus - The climb
En låt jag aldrig kommer tröttna på. En bit av låten har jag förhoppningsvis som tatuering snart.


Mley Cyrus&Billy ray Cyrus - Butterfly fly away


Ashley Tisdale - What if


Danny Jones - Not alone

Här är bara några av de videor jag brukar kolla. Även om jag ska kolla på något helt annat så slutar det alltid med dessa+några andra. Har ni någnra speciella videor ni kollar när ni är inne på youtube?

Grät som ett barn på 3 år

Nu är jag hemma igen. Jag satt o tjöt innan dom börja med en vanlig undersökning. Sköterskan jag hade var jätte snäll och lugnade mig så allting gick som smort tillslut. Jag ska tillbaka i oktober och ta bort en lagning och sätta dit en ny. I 50 min ska jag ligga där. USCH! Jaja inget att stressa upp sig för nu. någon mer än jag som är rädd för tandläkaren?

Nu ska jag bara vänta på att mor kommer hem. Hon skulle till Media Markt och köpa remember me. Så det blir nog att se den med henne! Älskar filmen och det kommer nog hon också göra. Nae nu ska jag trösta iag själv med ett glas cola. Bra där när man precis varit hos tandläkaren, huhu.
Jag igår

dagens


Ångest

Hej på er!
Mamma Ringde och väckte mig för en stund sen, hon är på väg hem ifrån Stockholm nu så hon kommer hem lagom till att jag ska till tandläkaren. Jag har sån fruktansvärd ångest! Jag hatar verkligen att gå dit. Mina vänner vet att jag är livrädd för att flyga, där kan vi snacka om panik ångest. Tandläkaren ligger snäppet under. Jag vet inte hur många gånger jag gått dit och sen vänt i dörren och gått hem. Men man måste väl passa på.. Det är sista året jag går dit gratis så det är väl bara att göra det. Jag tror bara att det är undersökning den här gången men..  Usch, någon som vill följa med och hålla mig i handen?
'
PS; Glöm inte komentera min outfit. hihi
Tack alla som redan gjort det

Tävling hos Nelly.com

Som många andra så är jag med i en tävling hos Nelly.com. Det går ut på att man ska sätta ihop en outfit med kläder för jobb/skola från deras hemsida. Frsta priset är ett presentkort på 3000kr. Vem skulle inte vilja ha det? Så man kan ju göra ett försök. Själv så tycker jag att min outfit blev rätt snygg.

bland de bidrag som får med än 30 kommentarer dras en vinnare, kom igen nu!
Vad tycker ni?

Dagens roliga

Haha Linn spillde cola på min matta, fan vad jag garva!

Outfit

Så här fick jag se ut idag

Söndag

Hallå! Jag vaknade för en timme sen ungefär. Haha vet ni vad jag drömde? Jag drömde att Tess, jag och Lina var i Stockholm och festade med Alexandra/Kissie! Vi hade riktigt roligt i drömmen och jag sa till och med ''Jag tror att man får förutfattade meningar om dig när man läser din blogg, du är ju hur mysig som helst!" Och jag tror faktiskt att det är så. Alexandra är nog en riktigt härlig tjej.

Vad händer idag då? Ingen aning. jag funderar på om jag ska dra ut o springa en sväng som jag gjorde igår? Jag har ju ändå inget annat för mig. Sen får jag väl se vad dagen bjuder på.

Jag inte sluta lyssna alltså, love it!

Coraline

Jag har lyckats hålla mig vaken och nu är jag rätt så pigg. Efter att you me and dupree var slut så satte jag igång filmen Coraline. En film jag tycker är rikitgt bra. Ja det är en barnfilm men jag kommer ändå aldrig att växa upp så de så ;) haha. Barnet kommer alltid att leva inom mig. Men tycker man om animerade filmer så är den här perfekt faktiskt. Jag har sett den många ggr men det var ett tag sen så jag tyckte det var dags nu, hehe.

"Coraline är en flicka som gillar att utforska sin omvärld, något hon ofta gör på egen hand då hennes föräldrar, trots att de är kärleksfulla föräldrar, är mycket upptagna människor. En dag hittar Coraline en nyckel som går till en låst dörr i familjens lägenhet och där det tidigare endast funnits en tegelvägg har nu uppenbarat sig en lång, mörk korridor som leder till en annan lägenhet som är en tillsynes exakt kopia av hennes egen. Här lever hennes Andra mamma, som ser ut som Coralines riktiga mamma men som i har knappar istället för ögon. Denna Andra mamman försöker fånga Coraline i denna värld."


Älska!

Nu blir det att glo på vänner och försöka sova. Natti!

Trött

Ligger och kollar på tv.
Jag har varit nära på att somna flera ggr, haha. Det skulle inte förvåna mig om jag ligger och sover snart. Vet inte varför jag är så trött? Men det är väl för att jag bar omkring på alla grejer förut. Haha jag glömde berätta en grej. När jag skulle flytta sängen förut så lossnade ett ben! Haha jag blev förbannad. Sen när jag skulle flytta byrån å gick alla lådor sönder. Grannarna undrade nog vad jag höll på med för jag stod o skrek som en idiot. HAHA! Ne nu ska jag kolla på You, me and Dupree. Jag har redan sett den men den är ju riktigt bra!

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll!

Färdig!

Ååååh äntligen är jag klar!
Dock vet jag inte var jag ska ha fåtöljen som jag tidigare hade i rummet?! Jag får fundera en stund men nu är jag helt slut så det är knappt att jag orkar skriva på datorn. Jag börjar bli lite hungrig också. Undra om Lina vill komma ner o käka med mig eller om hon ligger o snarkar fortfarande? ;)

Före;


Efter;
Visst blev det mycket bättre? Det tycker iallafall jag och rummet känns
mycket större nu också :)

Jag skulle ta ett bad..

Men det blev lite mycket skum.. HAHA!

Nu ska jag möblera om i mitt rum, får se hur det går..

Dagens

Innan jag sticker iväg och handlar med mamma så tänkte jag ge er en outfit 

På intervjun hade jag jeans istället för leggings men
jag trivs bättre i leggings så jag bytte direkt när jag kom hem ^^

Sååå glad!

Hej!
Intervjun gick jätte bra! Han var hur trevlig som helst. Det var nästan som att snacka med en kompis. Vi skrattade massor och det var en riktigt rolig intervju! Jag fick berätta om mig själv och mina intressen. Jag fick säga mina positiva och negativa sidor, beskriva mig själv med 3 ord. Berätta vilka jobb jag sökt, osv. Han berättade också om jobbet och det verkade lika intressant som när jag hörde om det första gången. Nu ska jag bara sitta spänt och vänta tills de ringer och ger mig svar nästa vecka. Pirrigt!

Vi pratade även om min flygrädsla, hundar, foto och när jag gick i musikklass.
Som sagt riktigt rolig intervju!


Nervös

Usch.. Om en timme ska jag börja gå mot intervjun och jag är jättenervös!! Jag måste ta något att äta nu och försöka lugna ner mig lite. Hoppas att det går bra. Håll tummarna för mig!
Jag just nu. Nervös nervös nervös..!

Karate Kid

Jag såg nyss klart på den nya karate kid. Den var riktigt bra! Jag satt och klappade händerna och grät till filmer, haha. Jag älskar att Jackie Chan är med i filmen, riktigt bra skådespelare. Jag rekommenderar den starkt till alla! Den är verkligen värd att se, enligt mig.

Nu ska jag försöka sova.
Dock känns det som att jag inte kommer kunna somna. Första anställningsintervjun.. Läskigt..

Jaden Smith, Will Smith's son för er som inte visste :)

På bra humör

Jag kom nyligen hem från Eneby pizzeria där jag träffade Tess som bjöd på pizza. Snällt va?! Vi åt tills vi blev helt fulla i magen men vi satt kvar ett bra tag och bara pratade. Jag hade jätte trevligt och det kändes bra att prata med min vän. Just nu är jag på jättebra humör tack vare Tess :) Jag vill bara glömma allt skit nu. Life is what you make it!

Dagens outfit och även mitt orangea hår!

Orange?!

Ja men att mitt hår fick ju en rolig färg.. Och imorn ska jag ju på intervju?! Jaja det går nog bra, förhoppningsvis så skiter dom i hur jag ser ut i håret. HAHA! Sitter just nu och pratar med Linn, eller okej hon pratar med Victor i telefon men iallafall. Vi käkade pannkakor nyss, gött!
Senare ska jag käka pizza med Tess, ska bli mysigt!
Och om ni har tur så lägger jag upp en bild på håret, om jag vågar.. Haha
Så länge får ni kolla på Linn ^^

sitter med hårfärg i håret..

Första gången jag färgar håret själv. Mamma eller Lina brukar göra det
annars så vi får väl se hur det här blir.. Slingor ska i sen också, håll tummarna!

<3

<3

Dagens

Hej på er!
Jag kom nyss hem från min jobbcoah. Idag så snackade vi om mitt CV vilket hon tyckte var jätte bra skrivet så det gjorde mig glad. Hon blev jätte glad när jag berättade att jag fått en intervju till ett jobb telia kundtjänst på fredag.  Så vi pratade lite om hur man ska vara på intervjuer oså Jag hoppas det kommer gå bra på fredag, är redan nervös!
Annars då? Jag ska fortsätta städa mitt rum för jag orkade inte göra det igår haha. Jag vill träffa Robban men han är sjuk så vet inte om han orkar stackarn. Hoppas att alla får en fin dag!
Dagens.

Städar

Jag håller på o städar i mitt rum men jag tänkte svara på en kommentar lite snabbt :) 

Väskan kostade 149:-
Leggingsen kostade 90:-
Mascaran kostade 93:-
Det svarta skärpet med en gulkedja i mitten kostade 40:-
och det andra kostade 30:-

Hih jag blir glad när ni kommenterar!! PUSS

Tillbaka från ullared

Jag har haft riktigt kul!
Jag hittade faktiskt massvis med grejer och jag tackar min mor högt!
(ursäkta de dåliga bilderna men jag orkade inte, haha)
-Halsduk, jätte mysig
-Väska
-Mascara, ögonskuggor
liten sminkväska, penna till
ögonskuggorna och sminkbortagnings
servetter
-2 midjeskärp

-Tamponger, hårfärg, toffsar
-Trosor, strumpor


-2 baslinnen
-Magtröja (mycket snyggare på)

-2 tröjor

-Kofta
-Leggings(Ser konstiga ut men är snygga)

Ni får leva med de dåliga bilderna men nu har ni iallafall fått se vad jag köpte i ullared. Nu ska jag ta en dusch innan Robban kommer. PUSS

Bildresultat

Jag och Lina gick ju som sagt en sväng och fotade varann lite. Vi fick skitfina bilder och även bilder att skratta åt, haha! Vi använde oss av min nikon d60 (råkade lägga upp en d50 i förra inlägget) Jag hoppas att ni inte får samma chock som jag fick när jag såg att mitt hår är röd/oranget. Dags att färga håret!
Här får ni iaf lite bilder
'
Vi börjar med den enda bilden som är redigerad i photoshop
resten är all naturell ;)
Jag tror mina ögon är blå, vad tror ni? ;)

Skola? Nae..

Ja idag så börjar ju skolan för de flesta. Det känns konstigt att inte gå dit, att inte börja med de gamla rutinerna igen som man gjort i alla år. Istället vaknar man upp hemma och inte har ett piss att göra. Men men man kan ju hoppas på att man får ett jobb snart! Nu ska Lina och jag ge oss ut och fota lite, hade gött ;) PUSS

Augusti festivalen 2010

Nu är augusti festivalen slut även denna gång.
Riktigt roligt har vi haft med mycket festande och mycket skratt tillsammans med vänner.  Dock köpte jag inget på marknaden men det är sak samma, det blir ju augusti nästa år igen eller hur? ;) Ae den här helgen kommer jag sent glömma!

Rätt snygga bilder va?!

I fredags så träffade vi på den här snyggingen på stan. Han satt som vilken
människa som helst inne på olearys och drack öl. Det tog ett tag att samla
modet och be om en bild men usch så trevlig han var! Jag tycker att jag ser
lite små tjurig ut på bilden men faktum är att jag skakade i hela kroppen
och inte visste var jag skulle ta vägen. Hihi lycka!

rix fm ikväll?

Jaha.. Regnet bra öser ner och ikväll är det rix fim festival. Jag sitter och funderar på om jag ska gå ner i regnet eller om jag ska stanna hemma? Men Erik Grönwall kommer ju och jag vill se honom! Det blir nog att traska ner sen ändå. Får se om jag kanske kan flirta skjuts med mamma så jag slipper gå ner iallafall. Någon mer som ska ner i regnet?
När Erik och Calle var i Norrköping.

Fint sällskap så här mitt i natten


legend of the seeker

Jag har blivit helt förälskad i serien legend of the seeker! Jag älskar verkligen fantasy och det här passar mig perfekt. När jag väl har börjat kolla så kan jag knappt sluta. Mamma bara skrattar åt mig och Robban skakar på huvudet. Haha jag kan inte låta. Jag är på 7;e avsnittet på andra säsongen nu, I LOVE IT!

Älska

Har inte haft lust att blogga riktigt.
Men så är det emellanåt

Fredag

Nu är det äntligen helg igen. Eller okej, för mig är varje dag helg eftersom jag inte har något jobb men iallafall! haha. Igår så träffade jag Linn efter jag varit hos pappa. Vi hade jätte trevligt! Vi gick till stan och fikade och lite så. Sen på kvällen så kom Robban hit och sov här.

Idag så kommer mamma och Thomas så det blir att plocka iordning lite här hemma. Det är inte så farligt stökigt som jag brukar lyckas göra det men lite måste plockas. Sen om jag orkar så ska jag ta tag i att städa mitt rum men innan det blir det dusch och sen ska jag läsa lite. Snart har jag läst ut så länge vi båda andas för 2;e gången. Jag lär nog läsa den igen för den är ju helt underbar. Hoppas att ni får en trevlig fredag! PUSS


468 dagar kvar till första delen av Breaking Dawn (så länge vi båda andas)
Herredud vad jag längtar!

Landet

Tjo!
Vid halv 1 så blev jag hämtad av Pappa och Lotta så följde jag med dem till Lottas föräldrars land. Det var jätte härligt att sitta där och prata. Skönt när det blev fint väder idag också. Jag tog kort på Dizel också som jag tänkte lägga upp. Han börjar bli stor nu pojken.


Är han inte fin?
Han kommer bli riktigt vacker sen när han är färgiväxt.

New



Love them!
Jag skulle ha använt dem i lördags när vi skulle ut på krogen men jag blev ju sjuk så jag har inte fått använda mina snyggingar än. Klacken är ungefär 9-10 cm och de är jätte sköna verkligen. Nu har jag ju som sagt inte använt dom en längre stund så vet inte hur de är då men annars är det sjukt sköna. Jag älskar verkligen dragkedjan på baksidan. Den kompletterar hela skon, enligt mig. Jag köpte dem på Deichmann sko för 299:-

Bildspel - kungshamn

Jag gjorde ett litet bildspel med bilderna från kungshamn

Enjoy!


Förresten, jag måste visa mina nya skor jag köpte i fredags.
ÄLSKAR DOM! Men det gör jag sen.

Klockren

Jag har alltid tyckt om Anders Ekborg. Jag tycker han är en klockren skådespelare och han har en underbar röst. Jag kollade nyss på Vad blir det för mat med Per Moberg och då var Anders där och jag blev bara tvungen att lyssna på honom på youtube.


Är han inte klockren?

Förresten, jag lägger upp bilder från kungshamn när jag orkar sätta igång min dator. Jag ligger helt död i soffan, får se när jag tar mig här ifrån helt enkelt.

Vi som skulle ha så roligt igår..

Ja.. På kvällen när vi ska börja festa så börja jag frysa som en tok, alla tyckte det var jätte varmt men inte jag. Jag tog febern bara för att kolla för säkerhetsskull och då hade jag 39.5 i feber så tyvärr blev det ingen utgång för mig. Men de andra tjejerna hade kul och det blev jag glad för! :) Underkvällen så steg febern till 40 grader så idag fick jag komma till vårcentralen och jag har halsfluss.. KUL! nae.. Ja har så sjukt ont i halsen och är helt loj i huvudet för febern.. Jaja, det är bara att stå ut och käka penicillin i 10 dagar. Grattis till mig.

RSS 2.0