trasig dator

Hej på er!
Nu ska ni få veta varför jag intve bloggat och som rubriken säger. Min dator har gått sönder.. Jätte roligt sådär på julaftons eftermiddagen, datorn hängde sig - jag stängde av den - den startar inte som den ska. YEEEY!! Jag köpte liksom en ny dator för att min gamla skulle rasa sönder när som och nu har den nya gått sönder? Kanon..! Om inte min man kan fixa den så måste jag lämna in den och allt, verkligen ALLT i datorn kommer försvinna.. Ni anar inte hur mycket det finns i min dator.. Mestadels bilder och en del har jag på skiva men långt ifrån alla. Usch jag kommer nog gråta om jag måste lämna in den. Kanske låter töntigt men tex ALLA bilder som jag tagit med min systemkamera kommer att försvinna och hur kul är det? men det är väl inget att göra åt om inte A. kan fixa den förstås men det återstår ju o se!

Vad händer idag då? Jo jag är hemma pga av personliga skäl, kan prata om det här på bloggen när allting är över - 11 dagar kvar! Galet vad tiden går fort. Men nu vet ni iallafall varför bloggen går så segt som den gör. Jag kommer blogga när jag får chansen till det så ge inte upp! haha. Hoppas allt är bra med mina trogna läsare! PUSSS


24;e December

Hallå!
Snart är det julmys med familjen som gäller! Jag har precis gjort mig iordning så nu är det bara resten av familjen som saknas. Julmusik spelar för fullt, mamma håller på med maten och Akilles sitter bredvid och dreglar haha! Hoppas att ni får en fin Julafton! PUSS OCH GOD JUL!!


God jul!


21 december

Hej på er!
Dålig jag är på att blogga känner jag.
Jag vet faktiskt inte varför jag inte bloggat, det har bara inte blivit av helt enkelt. Jag hoppas iallafall att allt är bra med mina fina läsare! Själv mår jag prima efter maginfluensan. Jag är riktigt glad över att den försvann så pass fort som den gjorde. Dock åkte stackars mamma och A. på den också. Elaka Elin som sprider en massa bakterier, haha.

Annars då? Snart är det jul hörrni. Bara jag som tycker att det gått så ofantligt fort? Jag som inte ens har hälften av mina julklappar klara. Det blir att springa på stan på torsdag när lönen kommit. Det blir även lilljul med pappa och familjen mys mys. Älskar verkligen julen, så sjukt mysig. Det blir ju även lilla Wilmas första jul och hur mysigt är inte det?!

nu ska jag kasta ner lite grejer i en väska och sen ska jag dra mig.
Jag ska försöka bättra mig med bloggandet! Puss på er


Jul jul, strålande jul..


Mår äntligen bättre.

Hej på er!
Nu ska jag berätta något jätte roligt.
I onsdags kväll när jag hade slutat jobba så fick jag helt plötsligt jätte ont i magen. Verkligen jätte ont. När jag kom hem låg jag i sängen och grät i sängen för att jag hade så fruktansvärt ont i magen. Lite senare får jag springa till toan och spy.. kul va? Jag har alltså åkt på maginfluensa, jävligt kul kände jag. Så natten mellan onsdag och tordag fick jag inte sova alls utan jag var tvungen att springa upp på toa hela tiden. Likaså torsdagmorgonen. Det började bli bättre och jag kunde få sova en stund och nu har jag inte spytt sen igår. Drack avslagen cola och fick i mig 3 clementiner. Det är vad jag har ätit.
Jag sitter nu och försöker få i mig lite yogghurt. Känns skönt att jag mår bättre nu! Hatar maginfluensa, usch!

Ikväll kommer mammas kille hit och då blir det att käka gott. Hoppas ni får en trevlig fredag :) Pusss


Så här såg jag ut natten till igår, haha.

Vadå? Ska man måla på väggarna?


Haha jag har hjälpt Mr. A in hans lägenhet. Visst är jag duktig på att måla?
jaja jag kladdar som en treåring men nog fan blev det snyggt! Dutti Elin

12;e december

Det är trejde advent idag hörrni. Sjukt vad tiden går fort eller hur?
Vad har jag gjort idag då? Linn åkte hem vid 11, jag somnade som en gris när hon åkt för jag har inte sovit så bra i natt. Vaknar flera ggr och ja. Så jag gick inte upp förns 2 idag, skönt var det. Dock är jag fortfarande jätte trött men för att jag sovit för länge antagligen men men.
Vid 4 så åkte jag till pappa, käkade mat, pratade och hade Allmänt trevligt. Cristian kom dit en sväng också, han hade sötungen Wilma med sig. Hon är så mysig! Stolt faster, javisst.

Kom nyss hem och ska snart ta en dusch. Då kanske jag blir lite piggare. Hoppas att ni haft en mysig 3;e advent!


Happy to lay here, just happy to be here, I'm happy to know you.


Galet trött

Hallå elleeeeeeeeeeeer
Allt bra? Själv är jag svintrött. Jobbade ju sent igår men kom inte i säng förns vid 3, satt uppe och glodde på O.C och mös med Akilles. Sen vaknade jag av att Linn knackade på dörren vid halv 11 haha jag sov som en gris. Vi kollade på tv ett tag sen drog vi ner till stan och köpte julklappar och nu har jag inte ett öre kvar.

Men atttttttttttt nu ska vi ut med Akilles. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS


Julklappar till 4st, har typ 8-9 kvar. Tummen upp

Jobb 15.00-21.45

Hej på er!
Jag har precis gjort mig iordning för att gå till jobbet. Jag börjar ju inte än på ett tag men jag ska käka och lite innan. Jag vet inte ens om jag har en matlåda så kanske måste ställa mig och göra mat, haha. Sånt som märks. Allt bra med mina läsare då? Det hoppas jag allt.

nae nu är jag jätte hungrig känner jag, ha en jätte trevlig dag/kväll. Kanske bloggar när jag kommit hem men vi får se. PUSS


Så här fick jag se ut idag.
Inte varje dag jag har utsläppt inte. Får se hur länge jag står ut ;)


Jobb 14.30-21.30

Hej på er!
Just nu håller jag på att steka pannkakor som jag ska ha till lunch idag. Eller det blir väl mer middag eftersom jag jobbar kväll haha. Jag får väl se hur roligt jag har på jobbet idag eftersom jag kommer sitta helt alone då Sahra och Mathilda jobbar dag. Men det är väl bara att stå ut och längta till kvälllens slut. haha gulligt.

Jag har inte gjort så mycket, gick upp för en timme sen och så har jag bara gjort mig iordning och nu gör jag som sagt mat. Jag ska försöka åka lite tidigare till jobbet så ska jag springa in på stan och köpa en hudlotion för min är slut. Sen måste jag köpa cola också för att orka med kvällen, haha.

Nu ska jag se till så att mina pannkakor inte bräns. Ha en trevlig dag/kväll! PUSSS


Så här fick jag se ut idag.

Ingen blogglust

Hallå!
Jag har ingen blogglust känner jag.
Vet inte vad jag ska skriva om riktigt och vill inte att bloggen ska bli tråkig, fast det kanske den redan är vad vet jag liksom. Jaja någon gång kommer man ju på något att skriva som nu!

Jag var på sjukan idag, skulle röntgas vilket jag var lite små¨nervös över. Det gick jätte bra och de var jätte trevliga. Dock skulle jag dricka en liter kontrast innan röntgen, en vätska som smakade absolut ingenting. Det var jätte äckligt även fast det inte smakade något. Tänk er själva att dricka en liter vätska som inte smakar något? Jätte jobbigt var det men det var bara att svälja och se glad ut ;)
Sen fick jag även kontrast i blodet. Sköterskan sa till mig att jag skulle känna mig varm i kroppen mest i halsen och jag skulle få känslan av att jag kissade på mig. Vet ni att det kändes verkligen som jag kissade på mig, helt sjukt. Jag gjorde det ju inte men det kändes verkligen som det! Sen blev det jätte varmt i halsen, lite läskigt men det försvann rätt fort. Själva röntgen var över på några minuter så det var inget att vara orolig för.

Efter dert så jobbade jag 2 timmar och sen blev det en sväng på stan med Emelie, inte så lång stund dock för mamma hämtade upp mig för att vi skulle åka till Cristian och Sofie. Jätte trevligt var det att hälsa på, fick ju träffa lilla Wilma också. Sötungen själv!! Helt underbar.
Just nu så glor jag på tv med mamma, blir en lung kväll. Imorn börjar jag sent och slutar sent men rätt skönt ändå, dock kommer jag inte tycka det imorn haha. Men jag hoppas att ni haft en trevlig dag!! Pusssssss

Titta vem vi fick med oss hem


Disney

Sitter och lyssnar på disney låtar och sjunger som en tok
LOVE IT!!


skulle kunna fortsätta i en evighet, ♥

6;e December.

Hallå eller!
Jag har precis plockat iordning i mitt rum. Jag måste dock dammsuga men det orkar jag inte just nu. Jag hade tänkt blogga igår men inte orkade jag det. Jag kom inte hem förns vid 1 igår, gick ju en sväng till David. Vi kollde på film - Robin Hood som jag för övrigt tyckte var dålig då jag inte fattade halva filmen, vi käkade pizza och pratade allmänt om allt och lite till. Mycket trevligt!!

Jag somnade som en stock när jag kom hem, haha.
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna, har varit allmänt glad idag. Fick rycket och diskade när jag kom hem och dessutom städade rummet, inte varje dag direkt. haha.. Men det är väl bra att jag är på bra humör eller vad säger ni?
Dock blev jag bäääääldigt trött på jobbet där ett tag men, cola - älskade cola. Tackar Gud för att cola finns! Haha. Jag hade medlyssning idag med (vilket innebär att ett hadläggarstöd sitter bredvid och iaktar minsta lilla rörelse) okej så hemskt är det inte men jag får prestationsångest. Fast det gick bra, som tur var. Har som sagt diskat och städat sen har jag inte gjort mycket mer, ska snart käka något. Hoppas allt är bra med mina läsare och att ni haft en bra dag!! Puss på er.


Jag just nu.

Söndag

Hallå eller!
Det blev en sen kväll för mig igår. Jag lyckades hålla mig vaken under hela Hook och somnade inte förns runt 5 imornse. Dessutom kliade min tatuering som bara den så jag visste inte var jag skulle ta vängen. Sjuuuuuukt jobbigt, ni som har tatueringar vet vad jag snackar om ;D.

Med tanke på hur sent jag somnade så vaknade jag ganska så sent också, vid halv 2 ungefär. hehe.. Men jag förtjänade att sova länge, säger vi haha. Så vad händer idag då? Just nu ska jag bara ta det lugt, göra mig iordning lite kanske. Senare ska jag kanske till David? Beror på honom så vi får la se hur de blir. Nu ska jag ta och käka något. Hoppas att allt är bra med er! Pussss


random bild på mig.

Home sweet home

Hallå mitt i natten!
Jag kom nyss hem från Jonte, har haft jätte trevligt! :)
Nu tänkte jag att jag skulle kolla på hook, sjukt länge sen!
Eller okej jag kommer nog somna men det gör ju inget, haha. GO'NATT!


Miley Cyrus

Jag sitter och kollar live framträdanden med Miley Cyrus.
Jag kan inte sluta tycka om henne alltså. Hon är ju så jävla bra! Jag älskar artister som verkligen kan sjunga live och det kan hon. Hon är så grymt duktig!! Dessutom är hon så j'vla snygg också.

Jag ryser i hela kroppen när jag hör henne live. Shit, jag skulle vilja se henne live, få träffa henne.



Tror ni att Miley skulle bli hedrad om hon fick se min tatuering? Det tror jag ;)

Se så fin den är!!

Trevlig kväll

Hej på er!
Allt bra? Själv är jag ap trött. Efter jobbet igår så drog jag till Cromwell tillsammans med ett par arbetskamrater, trevligt trevligt. Kvällen slutade underbart, det är vad jag kan säga. Det var iallafall en jätte trevlig kväll :)

Idag så vaknade jag inte förns vid halv 2 haha. Eller jag vaknade innan men låg och halvsov väldigt länge, sjukt skönt. Jag har inte gjort så mycket, mest tagit det allmänt lugnt. Jag ska snart till Jonte och spela typ halva natten? haha det blir nog kanoners. Hoppas att ni får en trevlig lördag! Puss på er


Bild från igår

Trög.

Haha jag trodde att jag skulle börja jobba snart, kollar på klockan och inser att jag inte börjar förns om 2 timmar. Bra va? Stressat som en gris utan anledning.. Haha så kan det vara ibland. Jag har ingen aning vad jag ska göra tills jag måste åka om en timme? Kanske blir ett avsnitt O.C?! Jo det får det nog bli. Ni kan ju få ta en titt på storbritanniens snyggaste killar. Galet vad dom vuxit och desstutom blivit snyggare. MUMS!


Mumma! Jag vill fortfarande se killarna live!!

Jobb 14.30-21.00

Hej på er!
Jag sitter och käkar lite innan jag ska göra mig iordning och dra till jobbet. Segt att jobba kväll en fredag men det är bara att stå ut. Jag får ju sällskap av älskade Sahra och Mathilda så det blir nog en trevlig kväll ändå! Jag lär väl somna direkt när jag kommer hem, haha. Sånt som märks helt enkelt ;) Ae nu ska jag börja fixa mig. Hoppas ni får en trevlig dag/kväll! PUSS


Haha lite lagom trött sådär.

Tatueringen

Min kära tatuering, äntligen är den gjord hörrni.
Jag kommer så väl ihåg när jag skrev på bloggen att jag skulle ha den som 2 radet över skulderbladen. Det är över ett år sen, galet. Jag är riktigt glad att jag satte den där den sitter nu. Visst det gjorde riktigt j'vla ont, herregud alltså. Men fan så snygg den blev, eller vad säger ni? Jag är så sjukt nöjd. Nu finns den texten med mig var jag än går, helt underbart!


Nervös? Oh ja


Mina stöd som satt o lekte med min telefon. haha så söta. Tack för att
ni följde med ♥


trycket sitter, dags att köra


Herregud så ont det gjorde, speciellt in mot magen.
Shit, höll på att börja gråta där ett tag


Men resultatet blev ju helt underbart!! dock är jag jätte svullen på bilden
men jag kommer ta nya bilder när den läkt helt. Oh jag är så glad! ♥

Vet ni..?


Jag har tatuerat mig!!

Nervös

Hej på er, det blev en sen dag för mig idag.

jag gick upp runt 12 och vid 13 så var jag med Nikita hos Jonte för hon skulle tatuera sig, ett hjärta på handen vilket blev skitsnyggt! Tycker jag iallafall :) Jag orkar faktitkt inte skriva så mycket. Jobbat 15.00-21.30 som var riktigt tråkigt, röda köer hela kvällen - usch..
Jag borde faktiskt sova, ska upp tidigt imorn och fixa.. nervös ja. Men det ordnar sig alltid, på ett eller annat sätt. Eller vad säger ni?

Nu ska jag krypa ner i min varma säng och drömma mig bort. Puss på mina fina läsare


Me like!


RSS 2.0