Vår älskade Wilma




Några av bilderna jag tog igår.

Dagen vi visste skulle komma

Haha vad dramatiskt det där lät då.
Det är inte så farligt som det låter. Johan lämnade vår goa grupp idag, sjukt tomt kommer det kännas. Han har ju liksom varit en i gänget. Men men inget att göra åt direkt, någon gång kommer väl grabben tillbaka till norrköping, hehe. Han ska iallafall ha creds till allting han lärt oss. Riktigt härlig kille som alltid har humöret uppe och han har hjälpt (iallafall mig) riktigt mycket och han vet verkligen vad han gör vilket har gjort mig mer självsäker. STORT TACK till Johan!

Efter jobbet så drog jag, Emelie och Mathilda till stan och kollade lite. Snacka om att man blir sugen på att handla grejer, ååååh jag vill ha lön. Mathilda köpte iallafall ett par as snygga skor, me like!
Nu ska jag snart fixa mat, som vanligt. HAha det känns som jag inte gör annat än att laga mat när jag kommer hem. Sen blir det väl att glo på tv, hinner inte mycket annat. Ska väl (om jag orkar) föra över lite mer bilder till den här datorn men får se. Hoppas ni haft en trevlig dag och får en fortsatt trevlig kväll!


Jag just nu


Händelserik dag

Hej på er!
Jag sitter just nu och överför bilder och grejer till den här datorn jag skriver ifrån. Roban har nämligen fixat en bärbar dator som jag ska få låna tills jag kan köpa en ny. Vilket blev en stoooor lättnad för då kan jag skjuta upp det till november och köpa lite andra grejer som behövs nu istället. Och då behöver jag dessutom inte oroa mig för att min dator rasar sönder med tanke på att inte tangentbordet på min laptop funkar längre, hahha..

Idag på jobbet var det fast telefoni som gällde, har inte haft det innan så det var lite nytt men man kom in i det rätt snabbt. Upptäckte även gränsen för mig när det gäller det här jobbet meeen man lär sig något nytt varje dag och jag kommer snart kunna koppla bort och inte ta åt mig av grejer. Man lär sig ju med tiden liksom. Dagen har bara rusat iväg. Efter Jobbet så gick jag hem till Cristian och Sofie då Sofie ville att jag skulle fota Wilma. Så jag käkade lite med dom sen fotade jag Wilma och så tog vi det lugnt och kollade på Idol. Robban hämtade mig runt 9 sen har jag mest fixat med att överföra bilder, Robban sover dessutom så det gör inte så mycket att jag sitter här, hehe.

Nahe om man skulle ta och bli klar med det här kanske.
Tänkte att ni skulle få se min nya bakgrundsbild på datorn:

Sötare barn får man ju leta efter. Vår lilla skatt ♥

Nu är det måndag igen

Hej på er!
Jag pratade nyss med min kära mamma som sitter i Singapore och myser med sin pojkvän Thomas. Det var första gången jag pratade med dem sen de åkte för 13 dagar sen. Lite sjukt att inte prata med sin mamma på så länge. Kändes bra att få en liten uppdatering om hur de har det där nere :) Jag fick också berätta lite mer om jobbet för mamma eftersom hon inte vet att jag tar emot samtal nu och hon blev jätte glad när jag berättade att jag trivs som fisken i vattnet, hehe. Det har varit en härlig dag på jobbet faktiskt. Vi har skrattat som bara den men varit seriösa också förstås. Älskar verkligen gänget på jobbet alltså, så härliga hela högen. Pricken över I:et var väl ändå när Maria kom och delade ut energidryck till alla och när de ställde fram godis och grejer. Snacka om att det är ett härligt ställe jag jobbar på!! Love it.
Nu ska jag snart laga lite mat, blir nog att fixa lax som jag tänkt göra men jag har inte kommit ihåg hur man gör så passade på att fråga mamma nu när jag ändå pratade med henne. Det ska bli gööööött. Det blir att lägga sig ännu tidigare än vanligt också för imorn börjar jag en kvart tidigare. Det kanske inte låter så mycket för er men jag är så sjukt morgontrött så jag kommer dö lite halvt. haha nejvars. Hoppas att allt är bra med er!! PUSSSS
Är dom inte för söta på jobbet eller?

asså

Haha fan Emelie, va pinsam du är!!
Nu har du skömt ut oss..

Med Linn

Sitter just nu hemma hos Linns syster tillsammans med Linn och Victor. Linn ska vara hundvakt så jag ska sova här med henne. Just nu sitter vi och kollar på det okända, haha jag kommer inte kunna sova sen. Jodå det kommer jag nog men jag ör jötte kinkig när det gäller spöken ch skräck. Därför undviker jag att se skräckfilmer för jag klarar knappt och vara ensam hemma när jag sett en skräckflim. Men men :)

Det känns som det kommer bli en rolig kväll iallafall!
Hoppas ni får en trevlig lördag.


Fredag!

Nu är det fredag igen. 
Herregud veckorna bara flyger iväg! Den här veckan på jobbet har varit lite annorlunda. Har ju börjat ta emot samtal nu vilket är riktigt kul. Dock får jag lite smått med panik när jag inte vet vad jag ska göra men Johan finns ju alltid till hands (iallafall till på tisdag) så än så länge har det gått bra. Kommer bli lite halvt jobbigt när Johan åker men va fan, det ska nog gå. JAG GÖR DE BARA! Haha alltså aa ni fattar inte men Johan är våran utbildare och säger hela tiden ''Gör de bara'' Så det fastnar lite i huvudet.
Jaja. Dagen har gått relativt fort och snart kommer Emelie hit.
Det blir att snacka skit, käka pizza och glo på film! Porrigt. haha jag är lite flum just nu nu får ursäkta..
Ha en über bra fredag! PUSSSSSSSSSS
Emelie och jag i hissen på jobbet. SMURF!

Första dagen med samtal

Hallå!
Jag tänkte blogga lite innan jag springer ner i tvättstugan igen. 
Idag på jobbet var första dagen med samtal! Snacka om att jag var så sjuuuuukt nervös första samtalet alltså. Herregud, satt ju och skakade som ett asplöv. Haha men det var kul faktiskt. Jag kan dock inte fatta att det är det här jag ska jobba med. Jag har inte förstått det riktigt än, hehe men det kommer det med.

Ae nu ska jag ner till tvätten och sen lägga mig i sängen och ta de lugnt. Jag hinner ju inte göra så värst mycket efter jobbet men det är ju så det är. Hoppas det är bra med mina läsare! PussPussss


Jag och Emelie på jobbet idag
"Hej och välkommen till Telia du pratar med Elin Sagmar, vad kan jag hjälpa dig med?"

Vimmel


Fulla och glada, haha ^^
(1,2&3 från otten och den 4;e från Hugo)

Sur!

Ae, jag skulle öppna ett dokument med massor som jag renskrev idag på jobbet så att jag skulle kunna fortsätta renskriva och plugga. Nu när jag öppnar det så är det bara en massa konstiga tecken även fast jag har word? Fattar ingenting. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH Nu är jag sur.

Ska ta mig något o äta sen är det väl bara o sätta sig med anteckningarna som jag inte fattar något av. Jag som hade renskrivit så fint. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Tog lite bilder

Jag tog en paus från pluggandet förut och tog lite kort. 
Jag kände att det var ett tag sen så jag kände att det var dags nu ;)











Haha ja jag tycker om min klocka och nej det är inte riktigt blod på bilderna.



Citerar min vän Tess

"Jag tror det finns en anledning till att vi alla föds med rött blod
i våra ådror och med hjärtat på vänster sida.


Jag har inte blått blod.

Jag är varken kunglig eller adlig.
Därför gynnar inte högerns politik mig.


Idag röstar jag för en RÖDGRÖN regering!"


Lördag!


Hej på er!
Det var ett tag sen jag bloggade nu. Det finn egentligen ingen anledning mer än att jag varit trött efter jobbet och sen umgåtts med pojken min :) Jag tänkte faktiskt blogga igår men då funkade inte internet så det blev inte av men men. 

Jag har så himla roligt på jobbet. Älskar gruppen alltså, vi är som gjorda för varann hela högen ;) haha. Igår blev det utgång med Lina. Linn skulle ha sovit här egentligen men hon kunde tyvärr inte ta sig till stan så jag hängde på Lina ut på krogen. Vi hade riktigt kul, det var så längesen det bara var Lina och jag. Så vi hade riktigt kul faktiskt! Vi träffade många bekanta ansikten och dansade loss! Jag träffade även min bror ute för första gången, full och go hehe. Vi kom även med på rekord många vimmelbilder både på hugo och otten. Återstår o se hur många de lägger ut ;)

Idag har jag bara tagit det lugnt. Robban köpte guitar hero så vi har suttit och spelart hela eftermiddagen och vi lär väl sitta och spela hela kvällen och natten också. Hoppas att alla haft en bra helg så här långt! Puss på er




Jo just det jag gjorde ett löfte här om dagen.
Jag skulle blogga om Mathilda Klings über lilla loppa som hon gjorde på jobbet. En fingerfärdig flicka det där! Är har ni den iallafall haha.
stor va?

Trött trött trött

Hej på er!
Idag har jag varit så fruktansvärt trött eller jag är fruktansvärt trött. Jag ska nog lägga mig i sängen snart och sova för natten, det vore riktigt skönt faktiskt. Idag har jag bara tagit det lugnt efter jobbet, gjorde nyss matlåda ochdet är väl det enda vettiga jag gjort. haha. Nae jag orkar inte skriva.
Imorn är det en ny dag igen!
Så här har jag sett ut idag.
Äääälskar min halsduk, sitter och
myser med den så fort jag fryser.

Måndag

Hej på er!
Nu har jag precis installerat ett nytt virusprogram som jag fick av pappa så efter att ha startat o datorn 130ggr så kan jag äntligen blogga hehe.. Jobbet idag har varit helt okej, var riktigt trött på morgonen men piggnade till efter en stund och blev självklart blev jag helt slut på eftermiddagen men jag är så glad att jag har ett jobb så jag vill inte klaga.

Efter jobbet så skulle jag gå till pappa men mötte Robban på vägen och fick skjuts av min söta man. Sen var jag hos pappa och käkade lite mackor och pratade om allt och lite till sen drog jag mig hemåt vid 6, eller jag fick skjuts av Lotta. Sen har jag tagit det lugnt och som sagt fixat med datorn. Nu måste jag fixa något att äta och även matlåda till imorn. Hoppas allt är bra med er! Puss
Så här har jag sett ut idag :)

Ny vecka..

och dags att gå till jobbet! Jag hinner tyvärr inte lägga upp en outfit för jag måste gå nu men ni får en senare när jag vart hemma hos pappa för ska nämligen till honom efter jobbet. Hoppas att ni sover så gott ;) puss

Underbar kväll igår!

Herregud så roligt vi hade.
Först sexparty hos mig, sen bar det av till krogen. Vill tacka alla mina älskade vänner som kom och gjorde kvällen oförglömlig!
Bilderna från krogen lägger jag upp senare :)

Photoshop

Jag kände att det var ett tag sen jag gjorde något i photoshop så jag slängde ihop den här bilden.
Rätt så lätt o göra men orkade inte hålla på så länge haha.
Nu ska jag äta, duscha och börja fixa för ikväll!

Seeg

Fredag och helg!
Det ska bli skön, även fast jag bara varit på jobbet i 3dagar. Just nu lär vi oss bara saker men det är så otroligt mycket att lära sig och jätte många program att hålla reda på! Men jag lär mig nog snart :)
Ikväll så ska jag nog inte göra något speciellt. Jag ska försöka sova tidigt för imorn måste jag upp skapligt och städa iordning eftersom imorn kväll ska jag ju ha sexparty. Det ska bli riktigt kul och jag är taggad till 1000! Det ska bi riktigt kul och det är ett helt gäng som kommer. Yes det kommer bli en riktigt rolig kväll!
Tess sist

Första dagen avklarad

och jag är helt slut!
Jagär riktigt trött och skulle kunna somna när som helst men jag ska hålla mig vaken!! Dagen har varit jätte rolig, mycket att lära sig men det verkar riktigt kul tycker jag så jag håller i! Jag tog en sväng med Lina och Jessica på stan efter jag slutat. Sen åkte vi hem och jag har bara käkat och legat i soffan. Dock kan jag inte ligga ner längre för då somnar jag direkt. haha..

Nej jag ska hålla mig vaken för jag SKA se Hell's Kitchen som börjar ikväll.


Dagens

Första dagen på jobbet då.
Jag ska gå om bara några minuter men först en outfit!


Ni får stå ut med bilden men j är lite stressad. Måste dra, hörs efter jobbet!

Anders Bagge

Tja!
Kollade nyss på idol, som så många andra. Det blir ju en tradition och kolla på det varje år, jag längtar alltid tills det börjar igen. Jag måste bara säga att Anders Bagge är allt för härlig. Han är som en stor björn som man bara vll krama om. Tycker ni inte det?! 

Jaja, nu ska jag nog lägga mig och glo på tv i sängen med en vetekudde på magen. Den roligaste veckan på månaden är här.. Jaja får ta en värktablett och leva med det eller vad säger ni flickor?

En stoooor kram skulle jag ge honom om
jag skulle träffa honom!

Paulina och Hugos låt

Vad tycker ni? Är den bra eller dålig? Datagjord/mesig?

Själv tycker jag att den är riktigt bra. Jag blev faktiskt förvånad när jag lyssnade på den första gången. Jag gillar den iallafall! Dock tycker jag att Dessie ser ut som en fjortisunge i videon och försöker ta Paulinas plats i ljuset men hon misslyckas totalt och ser bara dum ut - enligt mig. Hon är så söt Paulina! Hon ser lite obekväm ut ibland men hallå, det är hennes (och Hugos) första video så det kan man liksom inte klaga på tycker jag. Sen ALLA låtar redigeras, ALLA. Och jag tycker inte den här är för redigerad? Jag tycker det låter bra. Jag menar Kissies ''röst'' i hennes låt låter verkligen som en dator. Men det är min åsikt som sagt!

Vad tycker ni?

Imorn börjar jag jobba

Konstigt det kommer kännas att säga ''nae men jag jobbar så kan inte'' eller ''Aa men jag slutar jobba vid 5 så vi kan ses efter det'' . Jag har inte jobbat en enda dag i mitt liv, inget sommarjobb eller något och nu ska jag börja jobba på riktigt. Haha det känns så lustigt.
Idag, än så länge iallafall så har jag bara kolat på O.C, älskar serien. Dock måste jag snart ut och fixa med cykeln så jag slipper gå till jobbet, skönare o cykla. Nae men om man skulle ta och sätta lite fart. Hade gött!
Jag saknar redan sommaren

Natti natti

Nu ska jag och min älskade lägga oss o sova. Hoppas ni haft en fin dag,
Puss på er :)
Go'natt!

Ros

En härlig dag idag!
När mamma kom hem så gav hon mig en ros som grattis till jobbet. Jag kan knappt fatta att jag ska börja jobba?! Men jag kommer nog in i det snart. Efter att mamma varit hemma ett tag så åkte vi till Cristian och Sofie och lämnade Akilles plus att vi käkade pizza, gött!! Sen har jag bara tagit det lugnt hemma, kollar på O.C. Hoppas alla haft en fin dag och tack för alla gratulationer! Ni är så söta :)
Rosen jag fick av min snälla mamma :)

YEEEEEEES!!

Oh jag är så fruktansvärt glad alltså! Idag så skulle jag gått på möte med arbetsförmedlingen men precis när jag satt mig upp i sängen så ringer telefonen. Jag blev nervös direkt när jag inte kände igen numret och vet ni? JAG HAR FÅTT JOBB! Jag är så sjuuuukt glad! Dock är tjänsten ändrad till bredbands support men det gör mig absolut inget. Nu är det en utbildning på 3-4 veckor som gäller, börjar redan på onsdag och då blir det även att skriva kontrakt. hihiihiihihiiih jag är så glad!

En liten lättnad

Jag trodde inte att jag hade fått jobbet för telia kundtjänst men kollade mailen nyss och då hade jag fått ett mail igår där det stod att de kommer höra av sig i början av nästa vecka. Det blir att hålla tummarna ett litet tag till!

En fredag vi inte räknat med

Jag och Tess satt hemma hos mig och käkade popcorn och kollade på Kenny Starfighter och så plingar det på dörren. Där står Robban och Fredda as packade och säger att vi ska med på fest. Så jag och Tess börjar gör oss iordning efter ett tag medans Robban och Fredda sitter i min säng och häller popcorn överallt och pratar med mina råttor.

''VÄND PÅ KRUKAN!!''
''DU KAN INTE PLANTERA NÅGOT NÄR DEN ÄR SÅDÄR''
''dom lyssnar inte..''

''Kan jag inte få ställa in en skål med öl där inne?''
''Då lovar jag att dom hoppar snett..''
Hahah!

Sen drog vi till Robbans kompisar och herregud så roligt vi hade. Skrattade som jag inte vet vad. Efter ett tag så drog vi till McDonalds för Robban skulle äta. Haha ja, som sagt en fredag vi inte räknat med.

I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut.
Jag drömde det var strejk på pripps och alla ölen var slut.
Jag drömde om en jätte sal där alla ölen stod på rad,
jag svepte väl ett tjugotal och reste mig och sa:
Armen i vinken, blicken i skyn, så var det menat
whiskey och renat, vårt mål alkohol för dom som tål
SKÅL!


Fredag

Tja!
Allt bra med er? Jag mår skitbra, är jätte hungrig dock så det blir att käka något snart. Just nu pumpas hög musik ut ur mina högtalare, älskar't! Idag så kommer Tess till mig och vi ska mysa till det rejält, hihi. 

Nu måste ja äta något innan jag hungrar ihjäl, haha.
Kan man äta nudlar till frukost? Jahadå.

Australian Sheppherd

Sitter och kollar annonser på blocket, vilket jag inte borde men jag gör det iallafall. Jag gpr alltid in och kollar om jag hittar någon söt vovve, vilket jag gör varje gång sen drömmer jag mig bort. Men nu är jag helt förälskad. Jag har betsämt mig att jag ska om det så ska ta 10 år så ska jag skaffa mig en Australian Sheppherd. Förhoppningsvis så tar det inte allt för lång tid. Jag såg nu på blocket, en hane med färgen blue merle och han har ett blått och ett brunt öga. HELT UNDERBAR! Precis som jag vill att min lille älskling ska vara sen när jag skaffar en. Oh jag är helt såld.


Är han inte för fin? Synd bara att han inte kan bli min.
Jag får vänta på min puppie ett tag till..


Annons

Tråååk

hej!
Jaghar så sjukt tråkigt.
Har inte gjort ett smack på hela dagen så nu är jag sjukt rastlös. Jag trodde att dom skulle ringa från proffice idag men inte har dom gjort det.. Jag antar att dom ringer imorn? Jaja sånt som märks. Ringer dom inte så har jag väl inte fått jobbet men han sa att dom skulle ringa vilket som så får väl se helt enkelt.

Imorn ska jag iallafall träffa min vän Tess, hon ska sova här och det blir en riktig myskväll!! Jag får ta o längta tills dess helt enkelt. Tack snälla igen för alla komentarer, blir så glad :)



Tess&Jag

Dagens

Så här fick jag se ut idag !
Jag älskar mitt linne, tycker det är riktigt snyggt med bara spets i ryggen.
Sen visst är det mysigt med fårskinns-tofflor?! Älskar't

Torsdag

Hej på er!
Idag så sov jag till ett men och andra sidan så var jag vaken mellan halv sju och elva för jag kunde inte somna efter att Robban skjutsade hem mig innan han skulle jobba så har ju egentligen bara sovit två timmar sen dess och det är ju inte så mycket. hehe.

Så vad händer idag? Jag skulle ha träffat Linn men hon är tyvärr sjukt. Det är väldigt många som blir sjuka nu men så är det väl när hösten närmar sig med stora steg.. Usch jag vill inte tänka tanken, kallt och ruggigt. Det enda positiva är att jag får använda min mysiga halsduk. haha. Nej men om man skulle ta något att äta kanske? Hoppas ni får en fin dag!! Och TAAAAAAACK till alla kommentarer på in outfit! underbara läsare.


Jag undrar om jobbet ringer idag?

Drömde om Kenza

Jag har en tendens att drömma om bloggare har jag märkt. För inte så många nätter sen drömde jag ju om Kissie men flera gånger har jag drömt om Kenza. Jag har drömt att jag varit i Thailand med henne och hennes familj, sen har jag drömt att jag delat hotellrum med henne och i natt så drömde jag om henne igen! Jag förstår inte vad det är med mig och mina drömmar alltså haha. Jag drömde iallafall att jag vunnit i Kenza&Tyra show, att få en dröm uppfylld. Jag skulle få spendera en heldag med Kenza. Jävligt trevligt hade vi´. Jag fick träffa Armani också, vi satt o käka lunch tillsammans, satt på en brygga i solen och sjöng och ja.. Det var en riktigt härlig dröm men förstår inte riktig hur jag lyckas drömma om henne så mycket?!
Vackra människa..
Jag skulle vilja träffa henne för hon verkar vara sån härlig person och det är hon säkert :)

Onsdag

Tja!
Jag vaknade för inte så länge sen, så nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra idag och jag har ingen aning. Jag hoppas på att Proffice ska höra av sig om jobbet och det lär väl märkas. Annars då? Har nada att göra. Blir väl att gå ner med lite skit till källaren men annars så blir det väl att sitta o titta in i väggen, haha. Legend of the seeker kanske?
Någon mer än jag som är fast i den här serien?

RSS 2.0