Hej mitt namn är Dizel och jag är jätte söt!!






Bebis <3

Maxi med mor

Kom nys hem från maxi.
Jag och mamma skulle nämligen byta en bok honköpte till mig igår, Da vinci koden. Dock märkte vi att när jag skulle börja läsa den så började den på sida 25?! Lagom udda kan man ju säga, så vi åkte o bytte den. Vi gick även in och handlade mat och där mötte vi min kusin med sin lilla bebis! Juline heter hon, hur söt som helst.

Sen blir det att åka till media markt och köpa en kameraväska till min nya älskade ;)
Sofie är snäll och följer med mig! Hoppas ni får en trevlig lördag, hmm jag är festsugen..






Var tvungen att testa kameran lite

Grattis mamma!

Idag säger vi grattis till världens bästa mamma!

Hela kvällen har jag suttit och pratat med släkten som har firat mor min, mysket trevligt! Idag så fick jag ju även min kamera, har testat den massor och läst om den som en liten nörd ;) MEn nu ska jag sätta igång och fota som aldrig förr! Självklart kommer jag lägga upp en hel del bilder här :)

Nu ska jag fota luite till ;) PussPuss


En dag med Tess

Hej&hå!
Tänkte berätta om min lilla dag :) Jag sov hos Tess igår så det började med att jag vaknade upp hos henne och vi begav oss till skolan . Rätt så slappt faktiskt för på djursjukvården gick viara igenom hur man söver ett djur, sen på engelskan kollade vi på film och gjorde lite uppgifter och sen var den dagen slut! Sååå skönt o sluta efter lunch och det gör jag imorn med ;) Uuuuunderbart.

Sen drog jag och Tess till en affär och kollade på balklänningar och vet ni? Jag har föreställt mig hur jag vill att min balklänning ska se ut och jag hittade EXAKT en sån. Bara att den hade en annan fär men sjukt fin! Dock har jag inte råd att köpa den.. Men men . Sen åkte vi hem till Tess och ja, vi somnade haha, men det var as skönt den åkte vi hem till mig :) Här har vi mest pluggat, käkat o badat . Härligt härligt. Blir att plugga resten av kvällen, kanske en film sen vem vet.

Nu blir det plugg!
IMORN FÅR JAG MIN KAMERA!!!!


Akilles pojken är puss på honom

Beställd!


Får vi se när den här kommer hem till mig då :)

Måndag

Go'morgon får man väl säga!
Jag börjar inte förns 11 idag, rikitgt skönt!

Tänkte berätta om min födelseda lite snabbt innan jag måste gå.
Mormor&Morfar, Cristian&Sofie, morbror Lasse och mamma förstås var här. Jätte trevligt. Vi käkade mat och tårta och pratade. Akilles var med på ett hörn också ;) Vad fick jag då? Jo jag fick tallrikar(djupa), uggar, pengar, Kamera Nikon D60(får på fredag) och ett minneskort :) Sen fick jag massor av blommor :) Stort tack till alla!

På söndag ska pappa fira mig och då får jag träffa lille Dizel!
Jag kommer fota honom sombara den eftersom jag får kameran på fredag! Ae n måste jag sticka till skolan, ha emn bra dag! Puss heej


Grattis till mig!

Och helt plötsligt blev man 19 :)

Photoshop

Före


Efter

Horton hears a who

Nu ska jag se ''Horton hears a who'' fast jag ser den på svenska så ''Horton hör en vem'' bir det ju ;) För er som inte har sett den SE DEN! Älskar filme, så klockren :) Kattis eller Katie på engelska är så otoligt söööööt! Hon gör hela filmen, :D


it's just..


Fredag

Hallå där!
Hoppas allt är bra, själv går det upp och ner konstant hela tiden men det är väl bara att lära sig leva med det. Idag slutade jag tidigt, jätte skönt! Vet ni vad jag gjorde? Jo jag gick hem o sov ;) haha! Sällan jag gör det när jag slutar tidigt, men nu är det ju helg så nu spelar det inte så stor roll!  Ikväll blir det att vara hemma helt alone med Akilles. Vill någon ses så är det bara att slå en pling!

Annars då? Imorn efter 2 någon gång ska jag bli firad av pappa och gänget. Jag kommer även få tträffa underbaringen där hemma, lille bebisen! Jag vet inte om dom bestämt namn på honom än det lär jag märka imorn :) Sen på kvällen blir det bowling med Sofie, trevligt trevligt!

Nu ska jag gå o steka pannkakor! Pussssssssssss

Kan inte slyta lyssna


Favoritlåten med en underbart duktig sångare!

Nick Pitera



Stolt

Hej på er!
Jag måste säga att jag är faktiskt lite stolt över mig själv. För det första så har jag inte suttit vid datorn på hela dagen. När jag kom hem från skolan så la jag mig och sov i några timmar sen upp o käka sen har jag faktiskt suttit och pluggat sen dess. Tro det eller ej men det har jag faktiskt!  Jag har suttit och gjort ett papper med instuderingsfrågot till djurskulvården. Viserligen å har jag ett papper med frågor kvar men jag är ändå stolt att jag skuttit och gjort dom. Tummen upp för Elin!

Soms agt så har jag inte gjortså mycket idag, mer än skola, sovit och pluggat. Jag har pratat lite med Josse i telefon också men inte mycket mer. Jag är hundvakt åt Akilles också, ska vara det tillpå lördag. Mysigt att ha en vovve här, dock är han ganska jobbig ibland men det får man ta. Jag ska snart gå ut med honom en sista gång innan jag går och lägger mig.

Imorn så är det fredag och helg, skönt!
ne nu ska jag kollalitebloggar sen ut med Akilleso sen sängen! PussPuss


Ska bara få ihop ett cv också,
måste göras i helgen!

Onsdag

Hej på er!
Orkar inte blogga så mycket men jag gör så gott jag kan ;)

Just nu så sitter jag hos Sofies morbror då hon är kattvakt. Jag sov här igår och ska sova är o natt igen för mamma jobbar så det är mycket trevligare med sällskap och dessutom så är det närmre till skolan ;)

Vet inte vad jag ska säga riktigt så hoppas att ni har det bra iaf.
Imorn så ska jag vara hundvakt åt Akilles till på lördag, mysigt :)
PUSS PÅ ER


Är med Sofie!



<3

Kommunala studentbalen i Norrköping 2010

Hej alla glada människor!
Jag sitter och kollar balklänningar från olika ställen och anledningen till det är att idag fick vi reda på att vår skola får lov att vara med på den stora kommunala balen i Norrköping! Eftersom min skola inte tillhör kommunen så fick vi kämpa oss in i den kommunala och nu är vi där! Eler ja, balen är i juni men jag blev så glad! Jag vill så gärna klä mig i en underbart vacker klänning fixa håret, smink och ha en kavaljer. Låter det inte underbart?

När jag fick veta att det gick igenom så blev jag så glad! Ni anar inte. Jag skickade direkt ett sms till min kavaljer så han vet att det blir av. Oh jag längtar verkligen! Visserligen längtar jag mer till studen men sen jag fick se hur fin Nikita (min halvsyster) var på sin bal så har jag bara längtat efter min. Sen blev jag jätte besviken när vi kanske inte skulle få gå på den kommunala men nu får vi ju det! Jag är så glad!

Kolla bara vilka fina klänningar jag hittat









Källa

Än så länge är den marinblå och den över ina favoriter men jag kommer sitta här ett tag så jag kommer hitta mååååånga! Någon mer sm tycker det är roligt att man har bal innan man tar studenten?

Dagens


Drömmar

Jag undrar hur mycket man kan drömma på en natt egentligen. Jag har drömt hur mycket som helst i natt, i alla fall mycket mer än vad jag brukar göra!

Först så drömde jag a jag träffade David sen helt plötsligt såg jag Erik Grönwall på en konsert och han tog upp mig på scenen och kramad mig. Snacka om att jag var överlycklig! Sen helt plötsligt gick jag Erik och Calle på en väg ch diskuterade musik, sen var jag med David igen. Weird?

Jag drömde även att jag mamma och Thomas åkte till Jönköping för att köpa en systemkamera åt mig, en Nikon D60 men när vi km hem märkde vi att det var en D50 och det strulade massor!

Sen drömde jag också att hunden som pappa ska köpa var till mig! Gulligaste namnet fick han, tänker inte säga det dock ;) Ska fråga pappa om dom inte kan döpa honom till det om de int redan har ett namn till plutten annars så ska jag döpa min framtida hund till det! Ge mig en hund!!

Käppa drömmar man kan ha va? ;) haha, ge mig en hund och Erik Grönwall i ett paket nästa vecka på min födelsedag! Haha det skulle vara något. Idag så ska jag täffa pappa på stan, vi ska ta en fika och prata lite. Man kan ju hoppas att han frågar vad jag önskar mig i födelsedagspresent, jag har en hel lista med grejer. Haha jag ska alltid önska mig så mycket.. Sen måste jag försöka plugga lite, har en grej som ska vara inne imorn och en som jag skulle ha gjor i fredags, ups.. Jaja bättre sent än aldrig!

Nu måste jag börja fixa mig och hoppa in en dusch. PussPuss!


Mums!

Design

Gjorde nyss en design till 2 söta tjejer.
Jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med headern!
Vad tycker ni? :)



Ber om ursäkt för min frånvaro men mår inte så bra så halkar efter i bloggandet men jag försöker att blogga när lite då och då, hoppas ni inte hatar mig allt för mycket (; Puss på er

Tomt..


Tankar och minnen, själen den vänder vad är det som händer..?

Att göra ett val som förändrar ditt liv är svårt. Att se till ditt eget bästa när man lämnar något som betytt så ofattbart mycket så vill man bara stanna kvar. Man vill så gärna se till det bra, man inbillar sig att allting kommer bli bra trots att innert inne är det något som inte stämmer.

Kärlek, det bästa och det sämsta med livet. Du kan inte leva utan det, du kan inte leva med det. Klart att kärlek är underbart när du har det bra tillsammans med någon. Kärlek är alltid underbart på något sätt, du vill alltid ha någon sorts kärlek från någon. Även om det skulle vara från vänner, förälskelse eller från familjen så behöver du det alltid på något sätt. Alla har ett behov av att vilja känna sig älskad.

Vad gör man om man älskar någon, man vill ha någon men mn mår inte bra? Du inser att du måste rädda dig själv eller såra den du älskar. Vad väljer du? Kommer du välja? Eller stannar du där och står mitt emellan och vet inte om du ska gå höger eller vänster?
Du sitter fast.. Du vill må bra, du vill vara tillsammans med den du älskar men det funkar inte. Hur du än vrider o vänder på det så finns inte den där känslan där. Den känslan som gör att du mår bra, den finns inte. du vill så gärna men den finns inte..

Jag tror det blir bäst så här, i alla fall just nu..


Hos Jucien

Josses nya gulliga smeknamn ^^
Vi ska ska snart hem till mig, tänkte bara skriva några rader innan.

Skolan idag ahr varit as slapp, vi gjorde i stort sätt ingenting på hund&katt lektionen, sista idag dock.. Men sen hade vi djursjukvård och då behövde vi bara lyssna sen kommer Pernilla som vi har i Hästkunskap och säger att vi får jobba hemma istället så jag slutade efter lunch! Hur skönt som helst!

Josse eller Juicen och jag ska snart hem till mig snart så ska vi käka lite sen tänkte vi ta kooort, kul va? När jag var mindre så tog jag alltid kort tillsammans med mina vänner men nu blir det mer att jag fotar olika motiv när jag lånar mammas systemkamera. Älskar o fota! Längtar tills jag får min egna systemkamera :)

hoppas att ni får en bra dag, vi måste plugga sen också inte så kul men ah sånt som måste göras! Bloggar kanske senare Puss på er.


Dagens


Så här fick det bli idag.

Förresten, jag drömde om att jag var med Kenza och hennes familj i Thailand, wtf? Andra gånge jag drömmer om henne och Thailand. Haha kul!

Go'morgon!

Ny duschad och ska snart börja fixa mig!
Tyvärr blev de inget bloggande för mig igår.. Jag slutade som sagt efter lunch men när jag kom hem så hade jag sån huvudvärk så jag a mig i söngen och sov en stund men varje gång jag vaknade så hade jag bara ondare i huvudet.. Så jag sov i stort sätt hela eftermiddagen igår, jag har fortfarande lite ont i huvudet men inte allt för farligt. Jag hoppas att det inte blir som igår bara.

Jag ska börja fixa mig nu, lägger upp dagens outfit innan jag går till skolan, Puss!

Go'morgon

Jag är så trööööött!
Snacka om att det är svårt o gå upp på mornarna alltså.. Jag vill bara ligga kvar i sängen o sova,det är ju så skönt. Men icke! Måste upp till skolan. Fast idag är det en rött så slapp dag, slutar 11.40 iad, hur skönt som helst :) Jag ska snart springa iväg tills kolan, sk bara göra mackor att ta med mig för jag är hungrig sen blit det att traska. Det är tur att jag har min ipod vet inte vad jag skulle göra om jag inte kunde lyccna på musik när jag gick till skolan, tråkigt det skulle vara!

Ae nu måste jag sätta lite fart! Hoppas nu får en bra dag! PUSS


Hästkunskap - Sammhäll - SLUT

Klar!

SÅÅÅÅÅÅ!
Nu är slutrapporten klar, ska bara skriva ut den i skolan imorn så behöver jag inte ha den hängandes över mig! Jag bärjar faktiskt bli lite hungrig - igen.. Jag åt 2 mackor för inte så länge sen men jag ska nog ta mig något innan jag går o lägger mig för det ör vad jag sk göra nu! Eller jag ska lägga mig och se film, Bolt bilr det idag har fullt med hundar i huvudet så varför inte se en film om en hunt? Visst den är tecknad but i love it!

Vill ni veta något kul? MIN PAPPA SKA SKAFFA HUND! En liten Schäfer bebis, en hane igen. Han är så söt! Dock har inte fått ett namn än men det kommer väl när han är hemma hos dom sen. Nästa vecka får dom ta hem plutten ooooh jag är så avundsjuk. Men jag kommer ju få träffa tussen.

Ae nu säger min rygg att jag ska lägga mig ner så det får bli så ;)
Hoppas alla haft en trevlig jag! Puss o kram på er


Visst är han söt? Jag sa ju det! Lille bebisen <3

Andra dagen i skolan

Hej hej!
Usch så segt det är att gå i skolan, tycker inte om det för 5öre.. Eller okej, jag får ju umgås emd mina vönner varje dag, det är det enda potitiva med det :) Idag så fick vi veta att C15 som vi skulle få ta (Det är ett sertifikat som innebär att man får ge injektioner och hantera sövda djur osv) inte kommer fylla någon funktion för oss längre. Visserligen får vi ge injektioner oså men hela tiden under uppsyn och för att få det 'riktikga måste man gå en utbildning i skara. Jätte roigt att få veta att man går en utbildning i onödan typ? Känns ju inte riktigt som att det är värt det.. Meeen det är bara den här terminen kvar SEN tar jag studenten!

Jag slutade vid 4 idag så jag kom hem runt halv 5.. Har legat i soffan sen dess och tagit det lugnt för jag har haft världens huvudvärk, men den börjar släppa nu faktiskt jätte skönt! Dock måste jag sätta igång o göra slutrapporten till vårat projekt som skulle varit inlämnad igår och jag har inte ens gjort den, bra Elin!

Bäst att sätta fart, hejs!


Hos Josse

Hallu, sitter hemma hos Josse.
Har varit här ett tag och nu ligger lilla Josse o sover, gull.

Vi har inte gjort så mycket mest skrattat. Jag ska sova här i natt så mamma kommer med grejer till mig sen, snäll mamma va? Mm ja vet :) Josse ligger o tuggar, undra om hon äter något  drömmen kanske?`Spännande, får fråga henne sen ;)

Hur var första skoldagen varit då? SEG! Kan man säga annat? Att behöva sitta o konsentrera sig är inte riktigt min grej.. Usch nej, lyssnade knappt på lektionen. Men tur hade vi som fick sluta efter lunch, hur skönt som helst! Vi ska nog bara ta det lugnt ikväll vad jag vet. Josse ska iväg o handla sen, annars händer det nog inte så mycket. Hur har er dag varit hitills? Någon mer som hade sin första skoldag idag?


Dagens

Så här fick det bli, nu måste jag gå till skolan..
Ha en bra dag! Puss&Kram


Ett öga rött.

Usch go'morgon..

Det känns hemskt att behöva vara vaken så här tidigt.. Mamma kom nyss hem från jobbet och hon ska sova, fatta så sköööönt o få fortsätta sova! Men nae måste vara vaken till skolan, kuuuuuuuuuul. Jag vill inte ..

Jag ska börja fixa mig nu, käka lite oså, lägger upp dagens outfit innan jag går till skolan i det kalla vädret. Jag fryser redan.. PUSS


Schema..

För jag vill verkligen gå tillbaka till skolan när jag får se hur mitt schema ser ut! Usch tycke verkligen inte om det här. Kommer ju inte göra annat än att sitta i skolan känns det som..

Måndag; 9.10-15.50
Tisdag; 8.20-16.00
Onsdag; 8.20-15.00
Torsdag; 8.20 - 16.00
Fredag; 8.20 - 11.40 sen har vi en lektion 14.15-15.15


Det är väl bara hänga med, ett halvår kvar..
You can do it!

Statistiken

Snacka om att jag blir glad när statistiken ökar!
Jag har inte så många läsare men jag blir överlycklig för att den ökar! Kan bara välkomna er som är nya och hoppas att ni tycker om o läsa min blogg och stannar kvar :) !!

Vad har jag gjort då? Ae inte allt för mycket, jag var precis med i en tävlingpå Paows blogg jag brukar inte ha så mycket tur när det gäller tävlingar men det skadar ju inte att fördöka eller hur? Provar man inte så kan man inte vinna heller ;) Jag tänkte hoppa in i en dusch snart eller om man skulle ta o bada kanske? Ett bad låter ju skönt så det kör vi på!

Hoppas ni haft en fin söndag och får en fortsatt trevlig kväll puss på er!


Ja vi får väl se..

Tiden går fort när man sover

Jag vaknade för ett tag sen sen.. Jag som skulle gå upp skapligt så jag skulle kunna somna ordentligt ikväll men ae så blev det ju inte och jag ska berätta varför. Vid 3 så skrev jag ju ett inlägg att jag skulle gå o sova? Aa jag la mig direkt i sängen och slog på väner, jag somnade näsan direkt för att jag var så trött. Trodde jag ja ..

Jag har haft as svårt att somna, sist jag kollade på klockan så var den 6 så jag somnade strax där efter. Jag vet bara 1 grej som hjorde att jag inte kunde somna men annars har g haft värdens problem med o somna.. Jag har drömt mardrömmar om den här lägenheten som jag och mamma bor i, att det finns spöken som skrmt mig osv. När jag äntligen känner att jag kan gå omkring i lägenheten,  ett mökt rum osv utan problem så får jag det bekraftat, det spökar.. Ovh hur vet jag det? Jo runt 2-3 varje natt då är detnågon som knackar i vöggarna och jag tror knappast att det är mina grannar. Men det har jag försökt att inte bry mig om så mycket, svårt men jag örsöker att strunta i det. Men igår kunde jag bara inte ignorera dom för precis när jag känner att jag skulle kunna sova så hör jag någon som nynnar! och det varinte tv;n för vänner avsnittet som var på har jag sett jag vet inte hur många gånger och det är ingen som nynnar på det stället! jJag spärrade up ögonen och kunde inte slappna av på en timme, kul! (Om ni vill tro på det väljer ni själva)

Usch säger jag bara. Men nu till något roligare, när jag hade somnat så drömde jag om Kenza. Haha kul! Jag drömde att jag skulle mellan landa i Thailand och jag fick dela hotellrum med henne. Först så var vi as dryga mot varandra sen satt vi o snacka om allt möjligt, hn gav mig tips till blioggen o lite allt möjligt. Lite små rolig dröm sådär!

Vet inte vad jag ska göra idag, NJUTA för imorn börjar skolan.. Hemskt! äh det är bara ett halvår kvar sen tar jag studenteeeeen! Hih, nu ska jag käka lite, börjar bli hungrig. PussPuss!


Ja tack!

Ae nu ska jag sova!

Go'natt o sov gott!
Imorn måste jag försöka komma upptidigt så jag
kan so o sen gå upp till skolan, gu va kul!
SOV GOTT


Hm trött?

Det är inte ens fel när två träter..

Älskar ordspråket, vet inte hur många gånger mamma sagt det till mig och det har faktiskt hjälpt.

Jag gör inte allt för mycket just nu.
Finns inte så värst mycket o göra så här dags.
Men jag har gjort mig räkmackor, mums till mig!
haha har inte så mycket o skriva, ska se en film snart. Puss


Göttans!

Avatar=Pocahontas?!

Någon mer än jag som reagerat på det här?
Jag vill fortfarande se filmen för den verkar bra men jag tycker det är lite komiskt att ta så mycket från en disneyklassiker och göra en ny film me i stort sätt samma historia? Jag hoppas fortfarnde att filmen är bra för jag har höga förväntingar på den!


Kolla bara bilden, hur lika är dom inte varandra?

Här kommer bevisen på att de förnyat Pocahontas till Avatar:

Vad tycker ni? Hiss eller diss?
Någon som sett filmen som INTE tycker den är bra? För jag vill gärna se den

KÄLLA

Möblerat om!

Hej på er!
Jag har precis städat och möblerat om, egentligen är det inte så mycket som har förändrats utan jag har mest flyttat sängen och bytt plats på min fåtölj och mitt nattduksbord. Men det är stor skillnad på rumet måste jag säga, det ser mycket mindre ut! Men anledningen till att jag gjorde så här var för att jag ska slippa sova mot den så sjukt kalla väggen i mitt rum!

Väggen som är på utsidan av huset är iskall, inte så konstigt när det är typ -20 ute. Den där väggen gjorde även så att hela min säng blev iskall och har frusit som en tok om nätterna men nu är det fixat! Dock märkte jag att nu behövs det 2 nya tavlor på väggen bredvid de andra för nu ser det ut som dom hänger helt fel. Men det fixas snart!


Så här ser mitt rum ut nu^


Blev en liten Twilight-hörna på nattduksbordet


Haha visstser det konstigt ut med två tavlor? Jag ska som sagt köpa två till
och då kommer det se ut som på den högra bilden det blir väl snyggt? Sen
kommer det självklart vara Twilight bilder i dom nya ramarna också ;) Men
Först kommer jag önska mig dom i födelsedagspresent för jag fyller ju om
2 veckor så man vet ju aldrig ;)

Therese Olander

Underbart inlägg har du skrivit. Tårarna bara rinner när jag läser det.

Du har rätt om allt du skriver.
Vi var allt för varandra, jag gjorde allt för dig och du gjorde allt för mig. Du var min bästa vän och jag var din. Vi fanns där för varandra så fort det var någonting. I svåra tider var du den jag pratade med och jag försökte hjälpa dig med dina problem. Vi delade gjälde, skratt och tårar med varandra.

Vi gjorde en resa tillsammans, vi åkte till London. Delade undrebara stunder och det är någontoing som jag aldrig glömmer. Att få åka till det landet jag älskar med min bästa vän. Jag trodde inte riktigt att det var sant. Det var vi som umgicks i skolan och det var vi som gjorde alla arbeten tillsammans. Det var vi som kämpade.

Nu pratar vi inte med varandra längre.. Vi kanske hälsar på varandra i skolan men inte mer. Vi gled ifrån varandra och det är ingenting vi kan ta tillbaka, inte nu. Det är för sent för det.. Men du ska veta att tårarna rinner när jag skrver det här, för jag bryr mig fortfarande. Jag bryr mig om dig och jag saknar dig. Jag hoppas att du har det jätte bra tillsammans med din älskade och att ni får ett fint liv tillsammans.

Tack för en underbartid tillsammans med dig. Jag glömmer det inte. Jag skulle gärna vilja träffa dig igen, men som du skrev vad ska vi göra eller vad ska vi prata om? Det känns inte som vi har så mycket gemensamt längre. Det vi har tillsammans är att vi hade varandra.. Det var du och jag mot världen men nu har vi nya vänner som båda håller kära. Jag har mina och du har dina.  Jag hoppas att dina vänner behandlar dig som du förtjänar för det gör mina.

Förresten..

Så kom mina kort igår!
En hel hög med Twilight-bilder, bilder på Erik&Calle när dom var i stan, bilder från hassemans, bilder på Zicko och lite annat :) Jag tycker det är så skönt o ha lite bilder sifall det skulle hända något med datorn så går ju inte allting förlorat :)


Här har ni alla bilder^


Mina tavlor som nu är i Twilight/New moon tema, snyggt va?!


En liten tavla som står på råttornas bur. Älskar den här bilden för det
är en sån glad bild, alla ser lyckliga ut. Så vill jag också ha det

Snart är lovet slut..

Nu har man bara 2 dagar kvar attnjuta av.. Sen är det tillbaka i skolan och tillbaka till all stress.. Varför ska lov gå så fort för? Jag har haft ett hyfsat bra lov iaf. Vissa dagar bra andra dåliga. Men det har varit jätte skönt att vara ledig så :) Jag ska försöka att bara njuta dom här dagarna nu! Usch vill inte att lovet ska ta slut.. men men jag är glad att jag inte började skolan den här veckan iaf.

Drömde en knäpp dröm förresten.. Jag var tillsammans med Erik Grönwall. Eller jag skulle sova hos honom för jag hade glömt o kolla när sista tåget(?) gick hem så jag fick sova där, sen var vi typ tillsammans. Mysigt ;)


Snygga pöjk!

Photoshop

Före;


Efter;


Vad tycks..?

Älskling jag tar steget ur vår sista dans..

Vet inte vad jag ska säga riktigt..
Tackar bästa Linn för att hon var här hos mig idag.
Hade inte klarat av att vara ensam. Jag älskar dig gumman,  <3


?

Jag vill skriva men jag vet inte vad..
har försökt hela dagen att få fram ord

Hur kan det vara så svårt att få fram saker man vill säga? Hur kan man få svårt att prata? Är det någon som någon gång sagt att livet är lätt? Den hade jävligt fel i så fall.. Man måste lyckas ta sig igenom saker som man bara vill vara utan.. Jag vet att jag klarar mig, jag kommer göra det. men det kommer ta tid.. För lång tid.

''Everybodys hungry heart''


Vad ska jag säga? jag vet inte! fucking shout it out loud. JAG VILL STÄLLA MIG OCH SKRIKA.
Okej, det här gick ju bra..

I guess i'm just a sucker for love.
Say tht you miss me? Ae jag vill inte hörat.. Blir bara jobbigt.

Give me something to belive in?

Bus med Akilles

Mamma och jag gick ut en sväng med Akilles och lät honom leka i snön. Han är allt för söt när han hoppar omkring! Det var mest mamma som lekte med honom medans jag försökte ta lite kort. Några bra kort fick jag allt, men vi gick in efter ett tag för d är så sjukt kallt ute, inte så smart av mi o ta på sig leggings kanske.. Men men det var kul o fota iaf :) Tänkte ni skulle få se lite bilder.




Vår sista dans..


I guess.. it's over


Fujidirekt

Jag äälskar den här hemsidan :)
Har precis beställt hem massor av kort som kommer hamna i min brevlåda om 2-5 dagar, härligt! Och det enda som är dyrt är portot som ligger på 29:- annars kostar faktiskt 1 bild 0.75:- billigt va? :) Så snart ramnar det ner runt 60 kort i min brevlåda! Puss på den


Remember me


Jag vill se! Verkar hur bra som helst!
Älskade Robert, mums!

Lika bra som dom andra gångerna!

Nu längtar vi till Eclipse!

30/6-10

Redo för bio!

Nu är jag färdifixad och redo för bio!
och så här fick jag se ut ikväll, Puss på er


Så länge vi båda andas

Nu har jag gjort det.. Nu är sagan slut.. JAG HAR LÄST UT SÅ LÄNGE VI BÅDA ANDAS!

Jag vet att jag kaske är lite sen men jag la ifrån mig boken för ganska länge sen då det var ca 5 kapitel kvar för jag ville inte att sagan skull ta slut. Jag kunde lixom inte se mig själv sluta läsa, jag kunde inte se ett slut på allting. Men nu, nu kände jag att jag ville läsa. Allt var ju så spännande när jag slutade så jag öpnade boken och fastnade direkt. Jag har sagt dethela tiden och jag säger det igen, den färde boken är bäst och slutet gjorde bok ännu bättre! Ni som har läst den vet vad jag pratar om. Men nu.. Nu är sagan slut. Det bästa jag NÅGONSIN läst!

Nu ska jag snart fixa mig, om jag orkar.. Ska på bio ikväll med en kompis. Vet ni vad vi ska se? Nejdå inte New moon.. Haha det blir 4;e gången för mig nu men det är värt det :) Hoppas ni får en trevlig kväll! Puss på er





Vad gör man när man har tråkigt?

Lyssnar på musik.

Musik

Hej på er!
Jag vaknade för ett tag sen men har legat o latat mig ett bra tag. Har haft riktigt svårt at sova i natt.. Jag somnade inte förns vid 5 imorse sen har jag vaknat till o från och tillslut tog jag mig upp ur sängen för jag måste vända tillbaka dygnet nu när skolan börjar snart.. Usch ja, skolan.. Har en slutrapport och en tenta som måste vara klart tills vi börjar vilket suger.. Tycker det är dåligt att vi ska behöva plugga på loven men så är det..

Sitter o lyssnar på älskade Erik Grönwall.
Jag var o såg honom och Calle när dom var hör i Norrköping. (det är förresten Cale och Erik som är i min header där det står ''music is life'' för er som inte listat ut det redan) Anledningen till att jag inte skrivit något om att jag sett dom på stan är för att samma dag fick jag veta att vår älskade Zicko lämnat oss så jag mdde inte så bra.. Men nu kan jag berätta att dom var riktigt bra båda två! Jag är mer ett fan av Erik än Calle men Calle han är riktigt bra han med. När Erik sjöng Higher så började jag gråta för att han gör den låten så sjukt bra, sen hade jag ju Zicko i baktankarna också så allt blev så känslosamt. Älskade D. tog jätte många kort åt mig på båder Erik och Calle sen fixade han faktiskt en skiva med bådas autografer på. Är sjukt tacksam!

Jag vet inte vad jag skulle göra utan musik, är det någon som vet det? Musik passar bra till precis alllt. När du är arg finns det alltid bra låtar att lyssna på, likaså när du är ledsen och glad. Utan musik så skulle nog jag och många andra leva i mörker. I alla fall jag, för jag lyssnar å ofta på musik att det inte finns en värld utan musik för mig. Sen har jag dessutom gått i musikklass i 6 år vilket har gjort musiken ännu starkare i mitt liv! Jag saknar åren på haga med alla konserter men jag vet att jag alltid kommer ha musiken kvar!

Eriks röst är helt magisk, låtarna går om&om igen.


Erk när han var i Norrköping, älskar bilden!

I Guess i'm just a sucker for love..


Ny design!

Vad tycks om min design nu då? :)
Jag blev faktiskt nöjd! Jag blev jätte nöjd med den jag hade innan och trodde inte att jag skulle kunna bli nöjd nu men det blev jag faktiskt!

Vad har folket gjort idag då? Jag har bara tagit det lugnt. Kollat på film och druckit cola, fixat med designen och lyssnat på musik! Hoppas allt är bra me er, nu ska jag sätta mig vid tv;n igen och kanske ragga upp ngn av mina vänner som kan komma hit ;) Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!


Gott nytt år!

Här kommer lite bilder från nyår! (Jennys)
Jag hade jätte kul tillsammans med mina älskade!



RSS 2.0