Grovt - men kul!

Herregud vad jag skrattar!
det är väldigt grova ord i klippet så kolla inte om du är känslig



Klockren!

Nytt

Idag så var jag en sväng på stan med Tess. Jag köpte mig ett linne som jag tittat på i en vecka och velat ha och idag blev det mitt! Jag älskar det verkligen, färgen är så härlig. Det blir att ha det när jag ska ut på onsdag, somrigt och härligt. Jag köpte även hårfärg som jag ska lägga i imorn, brun hårfärg med slingor.

Annars idag så har jag varit i skolan och tagit det rätt lugnt. Lämnade in min låt till musikenså jag hoppas på mitt MVG men jag får väl se när betygen kommer. Sen har jag bara umgåts med Tess och haft trevligt, hon ska sova hos mig i natt.

Nu blir det väl att kanske se en film eller något.
Jag måste läsa mor gifter sig också, gu vad roligt! Inte.. haha men snart tar vi på oss mössorna! PUSS PÅ DEN!


Fint va?

Ny design

Så vad tycks om den nya designen?

Läser så ögonen trillar ut

Sitter och läser Moa Martinsons Mor gifter sig. En lagom tråkig bok, haha.. Okej den är bättre nu än vad den var från början. Jag måste i allafall läsa ut den för att behålla ett G i svenska B så det är bara att läsa på. Dock är det hur segt som helst, men men.. Då vet ni iaf vad jag sysslar med för tillfället och resten av helgen. haha.. Jag har till torsdag på mig att fixa den, i can do it!


Porr!


Jag tycker dom är über sexiga båda två när dom bråkar, Edward mest förstås!
Jag vill se filmeeeeeeeen!

Taylor Lautner och Kristen Stewart kommer till Sverige i sommar!

Jag tror inte att något Twilight-fan har missat att Taylor Lautner och Kristen Stewart kommer sätta fötterna i stockholm i sommar. Den 21 Juni kommer stjärnorna till stockholm, grädden på moset skulle ju vara om Robert Pattinson också var med men jag nöjer mig helt klart med Taylor och Kristen.

Jag ska allt försöka ta mig till Stockholm då. Dock kommer min bror få barn dagarna runt där.. Men Sofie får knipa igen. haha!


Dagens


Så här fick man se ut i det härliga vädret!

Stressad, sjukt stressad..

Det är för mycket i skolan nu.
Jag vet att jag får sylla mig själv till en viss del men jag tycker lärnarna är elaka som ger oss nya grejer nu när det är 2 veckor kvar till studenten.. Bra att hålla ut antar jag. Idag skulle jag egentligen ha pluggat men jag somnade i soffan och jag känner att jag vill ta det lugnt idag Visst jag blir inte mindre stressadav att vänta till imotn men jag klarar det inte. Kanske pluggar lite senare men nu ska jag slappna av lite och fila på en ny desgn. Puss!


Tog en promenad med Akilles

Gick en lång promenad med Akilles.
Var ute i över en timme. Jag gick förbi elevhemmet på skolan och pratade lite med Tess och Jenny. Var jätte trevligt. Nu ska jag sätta igång en film och sova när jag har pratat klart med Josse i telefonen. Puss&kram skumbanan!


Smart Akilles är som inte ser vattenpölen och springer rakt in i den, hahaha!

Delfinshowen

Här har ni en liten video från igår när jag filmade på delfinshowen!


23 Maj

Go'morgon!
Jag vaknade rellativt tidigt idag, strax innan 11 vaknade jag och var pigg. Inte likt mig inte, men jag tror det är för att jag somnade rätt tidigt igår. Jag var helt slut efter kolmården haha.. Vad händer idag då? Just nu sitter jag och njuter av Björn Rosenström! Jag längtar som bara den till den 2;e juni då han kommer till otten! Jag har lyssnat på honom sen jag var liten så det ska bli skitkul och se honom live! Det bästa är ju att vi har mösspåtagning samma dag. Men tillbaka till ämnet, idag ska jag träffa Sofie. Det ska bli kul, vi drar nig en sväng mot stan sen får vi se vad som hittas på.

Om man kanske skulle börja fixa sig, käka frukost och lite så.
Hoppas ni får en trevlig dag!


Idag fyller Tess 19, grattis gumman!!

Kolmårdens djurpark

Hej på er!
Idag så har jag varit med Tess och alla andra kommunalare i kolmårdens djurpark! Jag och Tess stod och hjälpte kommunal lite sen har vi gått runt i parken hela dagen. Riktigt trevligt. Vi mötte mamma och Thomas också för de var där, inte varje dag mamma och Thomas är i stan så det var jätte kul! Skönt att de är här den här helgen överhuvudtaget.

helt slut är jag iaf kan jag ju säga direkt!
Man blir rätt trött av att lalla runt en hel dag, men roligt har vi haft det. Jag slocknar snart här i soffan så innan jag gör det tänkte jagg att jag skulle lägga upp "lite" bilder från dagen. Jag orkar nog inte lägga upp alla men några blir det. Hoppas ni haft en trevlig dag för det har jag!

(Okej jag tog 156 bilder under dagen, jag lägegr definitivt inte upp alla, haha..)



Här fick ni några.

Arabstuteri

Idag har vi varit och kollat på arab hästar i flen.
Det var rikigt roligt! Vi hade ju världens tur med vädret också, dock blev det lite för varmt ett taf men jag bara älskar vädret! tänkte slänga upp bilder som jag tagit idag innan jag pluggar igen.


Känner mig inte ett dugg pepp..

JAG VILL INTE PLUGGAA!!!!!

Usch säger jag. Jag har verkligen ingen motivering allt till att ta tag i pluggandet. Jag ska liksom göra prov i djursjukvården - intensivvård och det är svååååååååååårt.

Kan inte någon göra det åt mig??


19 Maj

Just nu sitter jag och glor på tv när jag egentligen borde plugga.. Men jag ska ta o tätta igång nu! Har precis käkat så är "redo" för att plugga ett par timmar.. Tänkte bara slänga upp dagens outfit.


Grattis till Emma Och Morfar idag!

18 Maj

Hallå!
Idag så har jag umgåts med min vän Josefin.
Vi har varit ute på stooooroa äventyr! Nej men vi har käkat glass, solat, skrattat och haft det allmänt trevligt! Jo, vi har tryckt in lite plugg där emellan. Duktiga vi är!

Vi har även tagit oss ett varsitt bad och pratat om allt och lite till, alltid lika trevligt. Nu blir det nog snart att slänga igång en film eller kolla lite på vänner eller så. Hoppas att folket har de bra! Puss


Mys med Tess

Hellu!
Sitter med Tess i min säng och kollar på Top Model, vi kollade precis på när Kissie var med i Bella och Tyra Show och disskuterade lite. Det är ju inte direkt så man inte har något att kommentera under det där programmet..

Idag så var jag och Tess hos polisen för vi blev rånade när vi skulle hem från krogen för ett tag sen, haha nejvars. Vi skulle fixa ett varsitt legg, Tess har försvunnit så hon behövde ett nytt och jag har inget helt enkelt. Men jag kommer kunna hämta det om 5 arbetsdagar så alltså på måndag nästa vecka.

Nu blir det mest att ta de lugnt, vi ska ta ett varsitt bad sen.
Hoppas alla haft en trevlig dag. PUSS


bara för att han är snygg!

16 Maj

Hallå!
Sitter i min säng och försöker finna orken till att städa lägenheten och speciellt mitt fina(inte)rum, haha.. Herre gud så stökigt mitt rum är nu alltså. Min mor kommer hem imorn också så tänkte plocka iordning lite i resten av lägenheten men mitt rum behöver mest uppmärksamhet kan jag ju lova. För er som känner mig eller har varit här på senaste tiden vet hur det ser ut.

Igår umgicks jag med Linn och Jennie, spännande kväll det där.. Linn sov iallafall hos mig och vi tog det mest lugnt på morgonen, hon åkte för en liten stund sen. Nahe men om man ska ta o lyfta röva ur sängen och börja!

Hoppas alla människor får en fin dag!


Stolt Sagmar

Nu är jag äntligen nöjd och klar med mitt musik arbete!
Nu ska jag fixa en pannkanssmet och käka lite, PUSS


Hur nöjd som helst!

förresten, det känns lite deprimerande att jag inet har varit utanför dörren idag.. Det är ju så fint väder men jag måste sitta inne och plugga.. Jaja sånt är livet.

Nu ska jag sova!

Jag har precis blivit klar med ett arbete om vallning
så nu förtjänar jag faktiskt lite sömn. Go'natt på er!


Fint det blev va?

Natt-sysselsättning





Jag skulle bli helt tokig om jag fick se robert Pattinson när jag öppnade dörren!








Blir helt tokig när man får se klippet från Eclipse i slutet!

Jag kan sitta o kolla på sånt här i timmar alltså!

14 Maj

Hej på er!
Tänkte lägga upp en söt liten video på Dizel.
Jag var nämligen hemma hos pappa idag och fikade, vi hade jätte trevligt och pratade om allt möjligt. Jag blev bara tvungen att filma Dizel när han jagar sin svans, herregud så söt man kan vara! Han har blivit riktigt stor med, men han är fortfarande lika liten i huvudet. hehe.. 



Förresten, jag kollade på bella och tyra show nyss och Kissie var ju med. Jag skäms nästan för hur hon beter sig emellanåt. Visst jag tycker hon ska ha creds för att hon verkligen vågar säga alla sina åsikter och att hon står för det, men jag tycker det är riktigt mesigt av henne och ställa upp som ''Kissie'' i deras show. Det är ju bara för att det är dom. Det märktes också att hon var nervös eftersom hon satt och vickade stolen fram och tillbaka. Jag tror hon är rejält osäker på sig själv.. Det verkar så eftersom hon spelar ''Kissie'' och är Alexsandra. Jag kan iaf säga att jag tycker bättre om Alexandra än Kissie. Natural is beautiful!

Ny bloggdesign?

Jag funderar på om jag ska göra om bloggen lite..
Jag tycker om designen jag har men ändå så känns det
som jag vill förnya den på något sätt. Jag får fundera lite..

Nu ska jag sova, Natti!

musik i mitt hjärta


6;e maj - Stockholm

Hej alla glada männsikor
Tänkte berätta om i torsdags då jag och min klass + B-kassen åkte på studiebesök i stockhom! Vid halv 9 åkte vi till stockholm för att göra studiebesök på Hare Krishna och Riksdagen och för de som inte ville till hare krishna fik gå till medeltidsmuseet.

Vid 11 så blev vi insläppta på Hare Krishna, en religon som är lika lustig som alla andra hehe. Nej men det var faktiskt intressant, en kille som konverterat till religionen stod och berättade historian runt religionen, varför han konverterade dit osv. Vi fick även sjunga! Haha det var jätte kul för när vi gick när ifrån så var det ingen som kunde sluta sjunga!
Hare Krishna Hare Krishna
Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama
Rama Rrama Hare Hare

Efter vi varit där fick vi lite egen tid så vi tog tunnelbanan in till stan. Jag, Emelie, Tess och Sofia drog och käkade direkt för vi var så hungriga. Det blev China buffé hur gott som helst! Sen gick vi runt och kikade lite i affärer innan vi skulle gå till riksdagen.
Inne på riksdagen fick vi gå runt lite och en tjej berättade massor om alla rum osv. Jag fick även se var mammas kille jobbar, vi var inte där inne men hon visade var regeringskansliet låg.

Sen bar det av hemåt!
En riktigt rolig resa med mycket skratt!





Nytt

Jag var och köpte skor igår, behövligt. Säger vi, hihi..


Skopunkten 299:-


Skopunkten 249:-
(men dessa blev gratis för mamma köpte ett par också och det billigaste paret blir ju gratis när man köper 3 par skor från skopunkten)



Belle Shoes 249:-

RSS 2.0