Robert min man!


Hemma hos bror

Sitter hemma hos min bror och hans tjej.
Visserligen är ingen av dom hemma för jag är hundvakt ;) ska väl vara det i ungefär en timme till sen blir det att ta en promenad hem för mamma kan inte hämta mig usch vad jag kommer frysa.. Men men :)

Innan jag åkte hit så var jag, mamma och Thomas en sväng på media markt och kan man bli annat än deprimerad när man går in där? Finns ju hur mycket som helst som iaf jag vill ha men inte har råd med . Suck.. Men men det är kul o kolla iaf :) har man tur kanske man får något i julklapp men det är ju bara tomten som vet det, eller hur ;) haha!

Hoppas alla får en fin lördagkväll! Får se vad som händer när jag kommer hem, Puss på er!


Här var han inte så värst stor ;)

Tävling

Let's give it a trye ;)
Foki tänker lotta ut en iphone och jag tänkte iaf prova, man vet ju aldrig ;)
Man skulle välja ut ett tillbehör till iphone som man tyckte va snyggast och jag älskade den här, fin va? :)

Klockren!

Kvällen började med Twilight, alla jublade när Edward gjorde sin första scen! Folk satt och pratade med i replikerna (jag var en av dom, men jag pratade tyst) man kan ju säga att ALLA i biosalongen sett den ett antal gånger ;) Tyvärr så vann man ju inget när de lottade ut priser men jag har alltid sån otur :P Sen var det dags för NEW MOON! Alla satt med stora förväntansfulla ögon och det var knäpp tyst förutom när det var rolig då folk skrattade eller grät där det var sorgligt. Jag grät som aldrig förr på flera ställen, älska!

Dock var det något med filmen som jag inte tyckte om, jag älskade den verkligen men jag vet inte vad det var . Jag tror det kan ha varit att allting hände så fort om man jämför i boken men så är det ju . Jag har filmen i huvudet hela tiden och jag vill se den igen! Jag kommer inte kunna vänta tills den kommer ut på dvd, jag MÅSTE se den igen snart!


Äntligen!

Blir snart att åka ner till stan o käka med Emma, Lollo, Lina, Jessica&Tessan
sen är dag ÄNTLIGEN dags!

Nya shoes


Jag hade världens tur som fick det sista paret!
Din sko 299:-

trevligt!

Kul tillsammans med Jennie, Linn&Matte!

Vad gör folket så här dags?

Linn är här

Och vi bakar kladdkaka! :D




Gott va? ;)

7 Dagar kvar



<3

Möss provning!

Nu känner man hur fort det har gått, 3 år på gymnasiet är snart slut!
Det är ju helt otroligt hur fort det kan gå . Det känns som det inte var snart 3 år sedan jag gick till himmelstalund och inte kände en enda liten själ men nu har jag nya underbara vänner och snart skiljs vi åt .. Sprids ut i Motala, Linköping, Norrköping, Skärblacka och gud vet vad .. Snart tar vi studenten .
Idag var det som sagt möss provning på skolan. Jag och många andra sprudlade av glädje!
Det tog inte allt för lång tid innan jag hade bestämt mig för vilken mössa jag skulle ha, det såra var om man skulle ta något paket eller inte, vad det skulle stå på mössan och hur den skulle se ut inuti osv. Det fanns ju såååååå mycket att välja mellan men det gick att bestämma sig tillslut (;

Till slut blev det:
Brilliant mössan, den nya mössan för i år
Det är en ficka i fodret där man kan ha id, bakomatkort, pengar osv . Den doftar vilket jag skiter fullständigti men aa   Stärmen är i skinn och ovanpå kan man ha landskapsvapnet om m inte vill ha kronan seeeen var det ett mönster i det svarta runt mössan, diskret men skitsnyggt (tyckte iaf jag)  o sen var de ngt med att huden andas lättare o man blir inte lika svettig men det skiter jag också i
Den var snyggast iaf
Det är en ficka i fodret där man kan ha id, bakomatkort, pengar osv . Den doftar (vilket jag skiter fullständigti)   Skärmen är i skinn och ovanpå kan man ha landskapsvapnet om man inte vill ha kronan seeeen var det ett mönster i det svarta runt mössan, diskret men skitsnyggt (tyckte iaf jag)  o sen var de ngt med att huden andas lättare o man blir inte lika svettig men det bryr jag mig inte heller så mycket om men jag tyckte den var snyggast iaf :)

Det kommer att stå Elin på högra sidan av mössan och Djursjukvård på den vänstra. Jag kommer ha en grön pärla som står för naturbruk vilket de flesta i klassen skulle ha och det blir mycket roligare om alla tar samma så bestämde vi oss för att det skulle stå djursjukvård eftersom det är det vi har fördjupat oss i . Mössan kommer att vara svart inuti sen som många andra kommer det vara en guldrand under det vita å mössan, mycket vanligt . Broderat på baksidan i det vita kommer det stå Himmelstalund och nedanför i det svarta kommer det stå med strassinitialer i guld 2010 . Jag valde att ta landskapsvapnet för östergötland istället för kronan som många har andra i landet har .

Sen valde jag ett paket är champagneglas, visselpipa och studentpennan ingick, på glaset valde jag också att gravera mitt namn, Elin Sagmar . Dessutom fick jag ett par trosor till lägre pris sen la jag till en tuta och en guldpenna eftersom jag valde att ha svart inuti så vill jag gärna att folk ska kunna skriva och man ser vad det står .

Allt gick på runt 1300 och jag kommer betala hälften själv så måste spara runt 650kr :)
Någon mer som beställt mössa nu?



Snart är det min tur!

Sry ..

Ledsen att jag inte har bloggat men tt jag har inte orkat het enkelt!
Jag hade tänkt att blogga i onsdags men det sket sig .. Jag ska försöka skärpa mig ;)

I veckan så kom de första snön hit till norrköping, dock ligger det ingen snö kvar på backen för nu regnar det hel tiden istället irriterande . Jag ser hellre att det snöar än att det renar hela tiden, vad tycker ni?

Skolan har varit jätte seg i veckan förutom i torsdgs då vi åkte till Kolmården i snövädret . Vi gick runt i parken tills fötterna blev jätte blöta och frös till isbitar . Jag har nog inte haft så ont i fötterna någon gång alltså, usch usch .. Men nu till det positiva! Vi fick nämligen gå in till vargarna! Jätte mysiga, de var som hundar förutom att de var mer försiktiga och vi fick inte gå fram till dm utan dom skulle komma till oss . Men det var en upplevelse att på klappa en varg! Den dagen fick vi också lyssna på 2 föreläsningar och titta på de andra hud djuren de har i parken så som Afrikansk vildhund, Skogshund och Dhole, mycket intressant :)

Helgen har varit lugnt, har inte gjort allt för mycket . Träffade pappa en stund igår och snart ska jag till Josse har inte gjort mycket mer . Hoppas att alla har haft en fin vecka och inte fått panik föra att jag inte bloggat, men det kan jag väl knappast tro ;) Puss på er!

Jag&en varg, mysigt va? :)

Förresten, nu är det bara 11 dagar kvar till new moon <3

Fösta snön i Norrköping!

Det snöar för fullt här i Norrköping!

18 dagar kvar


Bilder från igår



Får se sen om vi kom med på några vimmel bilder på hugos men det är ju sånt som märks ;) För övrigt var det kul, men det var för mycket folk så man blev knuffad så fort man rörde sig ..

RSS 2.0