Hassemans hundcenter ikväll!

Hej på er!
Igår somnade jag framför tv;n för att jag var så uttråkad, haha illa!
Men idag är det sista dagen på 15 dagar som jag kan sitta vid datorn.. Herregud jag ve inte hur jag ska klara mig..? Men men det märks väl om Josse och jag börjar riva tapeter och klättra upp i taket osv, haha ;)
Halv 7 går tåget här ifrån Norrköping och vid 7 blir vi hämtade av vår handledare. Det ska bli hur kul som helst att komma tillbaka! Hoppas de har massor av valpar som sist och jag hoppas att Irma gumman är kvar!
Dagens:
- Äta
- Fixa mig
- Packa det sista
- Dubbel kolla så att jag inte har glömt något
- Åka!
Får se om jag skriver något mer innan jag åker, jag borde göra det men jag lovar inget. Annars är jag tillbaka om 15 dagar! Puss på er
Irma <3

Lördag

Och jag har ingenting att göraaaaaaaaa!
Kan man ha så här tråkigt?

<3

http://www.youtube.com/watch?v=5wRkoGKQ8qQ

Sista helgen innan praktiken!

Hej på er!
Idag måste jag städa mitt rum och börja packa inför praktiken . För er som inte vet så ska jag åka till Hassemans hundcenter på söndag tillsammans med Josse! Vi kommer att vara borta i 15 dagar  sträck utan internet, hur ska det gå?! Vi kommer nog klättra på väggarna, haha . Ne men det kommer nog att gå bra . Måste dock fråga mamma om jag kan få låna pengar av henne så jag kan ladda min telefon annars kan detgå illa där borta, haha!  På söndag halv 7 åker vi här ifrån norrköping, längtar faktiskt!

När mamma har vaknat så ska vi åka och handla mat till mig för vi måste ha med oss våran egen mat, hoppas bara att vi får plats med allt i den när lills frysen&kylskåpet! Tessan och jag hade världens problem men det går nog :D

Ne nu måste jag ta mig något att äta, har inte ätit något alls än så är ganska så hunrig (;
Sen blir det att städa rmmet, usch! jaja måste göras för det ser hemskt ut!
Hopas ni får en fin dag! PussPus


Bild från förra året!
Älskade den här valpen alltså!
Ville ta med gullungen hem!

Bli blöt?

Hej på er!
Sitter nu i djurhuset och väntar på att få börja bada hundar för det är nämligen syon (tror jag det var) från gymnasieskolor som kommer hit snart och då ska iaf jag, Ida och Sandra bada några hundar och prata med dom hur det är att gå här på skolan oså :)

Ser dock inte fram emot det för sist blev jag hur blöt som helst och nu ska vi dessutom bada Grym som är en newfoundland och har hur tjock päls som helt och det ta flera timmar att få honom torr så vi får väl se hur det går!

Vi ska inte börja förns 1 så får sitta här en stund..
Hoppas ni har det bra! Puss o gull

Han är helt bedårande!

Akilles var här en sund förut och han är ju hur underbar som helst!
Ska busa hela tiden, pussas och sitta i knät. GUUUULL!

Han har blivit jätte stor också, iaf sen jag såg honom sist .
Nu kan han läa huvudet på vardagsrumsbordet! Det går fort!
Ha är nu 13 veckor tror jag, eller 14 :) Dock går det för fort tycker jag
meeeen han kommer bli en kanonfin hund :)


"I'm gonna get you!"
Det går knappt få still på honom, han ska bitas heeela tiden ;)





Akilles <3

Jag ryser i hela kroppen alltså!


Twilightsweden.se

Gud vad jag längtar alltså! Jag vill kunna se hela filmen nu!
(Dock undrar jag varför Edwards bil är svart när den var silver i Twilight,
har inget minne av att han byter bil i boken?)
Jag längtar verkligen!
Även om det blir kallare och löven är i stort sett helt borta i november
så vill jag se den nu! Jag vill ha november nu!!
Och jag längtar efter att få se Dakota Fanning i rollen som vampyr hos
Volturi, tror verkligen att hon passar perfekt för den rollen!
Ge mig november NU!!!
65 dagar kvar (66 om man räknar med idag)

Hund&Katt

Idag på hund och katt lektionen var vi ute med hundar och körde lite spår, sök och rapport :)För er som inte vet vad dessa är så tänkte jag att ni skulle  en förklaring ;)

Rapport; I rapport så skall hunden skickas med meddelanden i en rapporthylsa mellan två förare och det är en mycket trevlig gren att träna och tävla sin hund i. Allra bäst är att försöka hitta likasinnade som man kan träna och få hjälp av men det går också alldeles utmärkt att bara träna själva, med familjen

Sök; En sökhunds främsta uppgift är att hitta och markera personer som gått bort sig eller ligger skadade på okänd plats. Från början lärde man hundarna att ta med något från den skadade (eller döda) upphittade människan. Detta tilläts emellertid inte alltid av den funne, så man fick ändra sig till att plocka upp något i dess närhet, pinne, sten eller dylikt, för att visa sin förare att man hittat någon i området. Så småningom fann man också detta vara ett vanskligt tecken, och så kom tanken att hänga på hunden en egen sak som kunde användas som markering. Det blev början till rullmarkerande hund. I dag kan man välja att utbilda sin hund till att rull- eller skallmarkera. Tjänstemässigt finns det flera typer av sökhundar. Dels de som letar efter människor men även specialsökhundar som letar efter förbjudna ämnen och andra preparat (bombhundar, narkotikahundar etcetera).

Spår; Spår är den bruksgren som man enklast kan utöva själv med sin hund. Ett spår kan du enkelt lägga ut själv och sen ”hämta in” tillsammans med din hund. Vill du så kan du annars lätt hitta andra som också sysslar med personspår och byta spår med dem. Det kan vara trevligt att samlas några stycken och hjälpas åt med spårhundsträningen. En hund som får spåra aktiveras mentalt och sover ofta gott efteråt, till och med bättre än efter ett hårt fysiskt träningspass. Du kan som spårtränare hitta på mängder av roliga och spännande utmaningar för din hund. Vid varje steg som du tar lämnar du en massa doftinformation till en hund. Det är rester från dina skor, lukter från din kropp och växter som din skosula krossar. En duktig hund klarar att på två fotsteg avgöra vilket håll du gått åt, och detta upp till FLERA TIMMAR efter du gått där. En bra spårhund kan även skilja på din och din kompis doft. Du kan gå samtidigt som en vän, ni kan korsa varandras spår, gå efter varandra så att spåren blandas och ni kan till och med byta skor med varandra –en duktig spårhund kan ni ändå inte lura! Den vet precis vem av er som gått var och när. Hunden kan även skilja på saker som du eller din vän tappat. Saker som bara har vittring ifrån din eller din väns handflata

Lite bilder från idag också :)


Linuz i sin fina sele :)


Linuz :)


Remus sitter "sitt vackret" :)


Josse&Linuz :)


Dacke :)


Remus :)


Tobbe :)

Idag kommer Josse!

Go'morgon på er!
Jag vaknade för kanske 30 min sen eller något .
Jag ville sova mer men inte fick jag göra det ;)

Hade riktigt trevligt igår, Sofie kom hit och vi satt och pratade i flera timmar .
Det är inte ofta jag täffar någon och bara pratar så det var hur trevligt som helst!
Vi pratade om allt mellan himmel och jord, från jobb till skiljsmässor. Trevligt trevligt :)

Idag så kommer Josse till mig och lilla Linuz :)
Hon kommer väl runt 6 tror jag,ska bli kanonkul :D
Ne nu måte jag käka lite frukost! PussPuss


Josse&Linuz <3

Drömmar ..

I natt så drömde jag om snyggingen Robert Pattinson igen!
Jag drömde nämligen att jag var på kryssning med pappas sida av familjen och när jag gick omkring där på båten såg jag att Robert satt bakom ett bord och skrev autografer. Jag skrek till pappa att han skulle ställa sig i kön för jag ville springa och hämta min kamera men när jagkom tillbaka så skulle han gå och ville inte skriv några mer autografer.. Jag blev lite smått ledsen och då tog han fram en av sina tröjor, signerade och kav till mig! Jag blev överlycklg och gick efter honom för att fråga om jag fick ta ett kort på honom och mig och han sa att jag skulle följa med till hans loge och det gjorde jag .

Där fick jag mitt kort, vi stod och pratade jätte länge tills jag kom på att jag skulle ju byta båt!! Fick panit och sprang iväg men fick vända om igen för jag glömde min kamera i Pattinsons logen när jag komm tillbaka höll han fast mig och sa '' You can't just run away like that! '' Men jag förklarade varför jag skulle gå och gav honom en puss och sprang . Jag kom ut och såg att båten snart skulle ge sig av, min pappa stod och vinkade åt mig och precis när jag skulle börja springa mot båten igen kommer Robert och tar tag i mig och kyser mig! Jag fick panik för jag visste att jag skulle missa båten och det var precis vad jag gjorde .. Men fick hoppa på båten efter och möta upp pappa och dom senare . Dessutom fick jag lite extra tid att stå och prata med Robert .

Herregud vilken dröm alltså! Vaknade med ett leénde på läpparna!


Projektarbete

Tjoo!
Sitter i skolan och håller på med vårat projektarbete som då är att göra en bok om våra est sönderavlade hundraser. tyvärr så är ju Emma och Lollo inte här utan på praktik i Irland så jag får försöka jobba själv. Det är lite svårt faktiskt eftersom jag inte kan bolla idéer med oså men men jag kör på :)

Efter skolan blir det att gå hem en sväng sen ska jag sova hos Josse för mamma jobbar natt och jag orkar inte sova själv så kan istället sova hos Josse :) Får se vad som händer annars, vi ska väl inte göra så mycket typ se film och ta det lugnt tror får se vad som händer helt enkelt :) Idol blir det ju ikväll förstås!

Ne nu måste jag fortsätta, PussPuss




Schäfer
- Sverigens populäraste hundras och helt sönderavlad..


Go'morgon!

Sovit gott?
Jag har väl sovit sådär, mådde inte allt för bra igår så somnade rätt tidigt men har vaknat ett antal gånger . Första gången jag vaknade var vid halv 2 och då fick jag panik för jag tänkte ringa N men det var ju liiite sent kanske så det var bara lägga sig och försöka somna om ..

Har lite smått ont i huvudet redan så får väl se hur det blir resten  av dagen..
Börjar iaf dagen med hund&katt och vi ska spåra i skogen med hundar, ska bli kul :)
Måste no dra mig till skolan nu, ha en fin dag alla! Pusspuss

Han drömma lite om bla den här snyggingen i natt!


Fiske&Pain(t)ball!

Hej på er!
Idag har det varit friluftsdag för våran del, riktigt roligt men smärtsamt..
Först fiskade vi från 9 till 11 ungefär, jag, Josse och Sofia fick sammanlagt 6 fiskar, mört och en abborre men Gabriella(lärare) Blev så glad om hon fick dom för hon skulle ge dem till sin katt :)

Sen var det Paintball, men vi döpte om det till Painball för att det gör så sjukt ont! Där av parentesen i rubruken ;) Det var första gången jag körde och det var jätte kul om man bortser från att det gjorde så förbannat ont, haha .
Laget som jag var med i förlorade dockalla gånger förutom en, men vi kämpade  som aldrig förr! :D

Jag är bara lite röd på ena axeln men annars har jag klarat mig rätt bra!
Det var många som fick blå/lila blåmärken direkt och det såg ut att göra riktigt ont! Josse stackarn fick en rakt på halsen, usch.. Det jag blev irriterad på var att de forsatte skjuta på oss när man skrikit träffad och sträckt upp händerna i luften, vad fattade ni inte?! Jag blev förbannad och skrek åt dom när jag blivit träffad på axeln en gång sen när jag kom fram med händerna rakt upp i luften så fårtsatte de att skjuta, idioter!

Nu är jag iaf hemma, har väl varit det i 30-40 min eller så . Det första jag gjorde när jag kom hem var att ställa mig i duschen för jag var jätte varm och trött så det var avslappnande :) Jag har jätte ont i ryggen och benen efter att jag har sprungit på huk hela eftermiddagen . Jag ska nog lägga mig i sängen tills mamma kommer hem från stokholm och då ska vi äta :) Hoppas att ni haften bra dag! PussPuss


Ny design!

Men titta så bra det blev, eller vad säger ni?
Själv är jag hur nöjd som helst! Och inte tog det
så lång tidsom det brukar göra, kanske börjar få kläm
på det här nu? :D Ni får gärna säga vad ni tycker :)

Var hos pappa en sväng idag och pratade lite skit :)
Han försökte även fixa min telefon men nae, det verkar
som jag mpste lämna in den.. Får se när man har råd med det :p
Annars så ar jag faktiskt inte gjort så mycket mer än fixat designen.
Jag borde äta mn det är tråkigt att äta själv :S Aja får fixa något..
PUSSSSSSS

Ny design?

Funderar på att göra om designen helt, men jag vet inte riktigt..
Får fundera lite :)

Annars då? Än har jag inte ont i huvudt men får väl se om jag får det idag igen
 har nämligen haft ont i skallen 3 dagar i rad så får väl se om det blir en fjärde..
Vet inte vad jag ska göra idag, får väl se vad som händer, kan lixom inte ta mig
någonstans .. Jaja hoppas ni får en fin lördag :) Puss


Sugen på att ta kort, får se om det blir något? :)

Tredje september ..

Jag vill bara lägga mig ner och skrika ..

Suck..

Usch.. Det känns verkligen hemskt att gå på de 2 lektionerna som är kvar nu.
Speciellt när vi bara är 3st på hästkunskapen nu för de är på praktik och resten
av klassen som inte har hästhunskap slutade nu efter lunch.. Men det är väl ett
måste att gå dit, vill ju inte ha någon frånvaro.. Har absolut ingen lust men jag måste..
Börjar halv 1 så måste gå dit snart .

Vad händer annars idag då? Jag ska väl hem efter skolan, jag skulle ha träffat pappa men
han är sjuk så vi ska se om vi inte kan ses på lördag istället så jag vet inte riktigt vad jag
ska göra hemma men det lär väl märkas. Måste fixa ett arbete i hund&katt också som jag inte
lämnat in till Maria än, men hon sa att det bara var att lämna in eftersom jag redan gjort redovisningen :)

Ne nu måte jag väl dra mig till skolan, ska bara kika in en snabbis på facebook.
Puss på er


?

Saknar dig ..

<3

Trött? Skämta inte..

Sitter i skolan har hästkunskap, eller jag ska ha det åt minstonne..
Jag är hur trött som helst, har ont i huvudet&har värlgens mensvärk.
Jag har vaknat flera gånger av att jag frusit i natt och av att regnet bara öste ner, jätte kul!

Josse kanske inte kommer till skolan idag och då kommer jag få vara själv, kul ..
Inte så värst roligt om jag får säga det själv men om hon inte mår bra så är det ju
klart att hon inte ska vara i skolan . Krya på dig gumman

Nae jag måstee försöka hitta fakta till mitt arbete om hästhoppning, vilket inte har gått så bra innan
så jag kan tänka mig hur det kommer att gå nu .. Hoppas ni har det bra! PussPuss


Trött? Skämta inte..

Sitter i skolan har hästkunskap, eller jag ska ha det åt minstonne..
Jag är hur trött som helst, har ont i huvudet&har värlgens mensvärk.
Jag har vaknat flera gånger av att jag frusit i natt och av att regnet bara öste ner, jätte kul!

Josse kanske inte kommer till skolan idag och då kommer jag få vara själv, kul ..
Inte så värst roligt om jag får säga det själv men om hon inte mår bra så är det ju
klart att hon inte ska vara i skolan . Krya på dig gumman

Nae jag måstee försöka hitta fakta till mitt arbete om hästhoppning, vilket inte har gått så bra innan
så jag kan tänka mig hur det kommer att gå nu .. Hoppas ni har det bra! PussPuss


Hösten närmar sig..

Go'morgon på er!
Idag är det första spetember och snart har vi ingen värme kvar alls.. Snart ramlar löven ner på marken och det blir kallt, kallt, kallt.. Det kommer bli mörkare och mörkare om mornarna också .. Usch jag vill inte ha varken höst eller vinter .. Men men vad gör man?

Sov hemma hos Josse i natt för att få närmare till skolan . Vi ska snart gå dit, om Josse följer med för hon mår inte så bra och då blirjag själv i skolan .. tummen upp . Hon ska försöka följa med men ah vi får se .

Nu måste jag dra mig . PussPuss

RSS 2.0