Pepp som bara den!

Sitter här i pyjamas fortfarande även fast jag varit vaken ett tag .
Ska snart käka lite och börja fixa mitt hår till ikväll för det känns som att det kommer ta ett bra tag innan det blir som jag vill (; Tyvärr vekar det som att Jessica inte ska med ut ikväll .. Vi får hoppas att hon mår bätte mot kvällen och följer med ändå, vi håller tummarna :) Annars så kommer lina och Cajsa sen h då kör vi igång med smink och blod och allt möjligt (; Det kommer bli riktigt kul!

Blodigt ;)

Har precis fixat mitt linne för Hugos Halloween kväll imorn!

Klockent eller vad säger ni?

Varm i hela kroppen!

Mamma kom hem nyss och vet ni?
Hon fixade Peters autograf åt mig (fick den i London men vet tyvärr inte ar den är) och mamma berättade att jag och min klass sett honom och pratat med honom då hälsade han med varma kramar till mig! Oh jag ville vara meeeed! Inte för att jag tror han kommer ihåg just mig men han mindes ju min klass så tyckte det var gulligt :) Mamma sa att att jag ville följa med under hennes jacka för det sa jag innan hon gick, haha va kul .

Han är bäst



Kommer ihåg när jag såg det här programmet av "så ska det låta" och fick veta vem Peter Johansson var och att det var honom som vi skulle få träffa på vår klassresa till London . Blev helt fascinerad av hans röst och han verkade vara en riktigt go person, snygg också (;

Han var klockren i musikalen We will rock you och det var nästan omöjligt att tänka sig att han precis som jag gått i skolan i Norrköping, växt upp i Söderköping och har hus i st:anna . En kille, precis som alla andra, lyckades inom musiken och blev så stor att han fick huvudrollen i en musikal i London. "Från april 2003 till och med september 2007 medverkade Peter i Londonuppsättningen av We Will Rock You, från juni 2005 gjorde han huvudrollen Galileo ca 850 gånger" Mäktigt .

Att träffa honom backstage och prata med honom var som att prata med någon man känt hela sitt liv . Han var så öppen och prat glad, som vilken människa(vilket jag tycker är bra när artister inte beter sig illa bara för att dom är kända) Jag skulle jätte gärna vilja träffa honom igen och prata med honom och få veta ännu mer hur han lyckades komma så långt . Det var en riktig upplevelse! Skulle hur gärna som helst träffa honom igen! Mamma var idag och kollade när han sjöng med sin kusin Matilda Hansson i De geer, dock var det med hennes jobb så jag kunde inte följa med .. Fick ett mms förut av henne, men jag kunde inte öppna det om jag ens vill se, är hur avundsjuk som helst . Jag vill träffa Peter igen och jag tror min förra klass håller med mig!



Ett klipp från musikalen We will rock you, jag vill se den igen!

Är hundvakt


Åt den här sötnosen :D (Bror har tagit bilden)

Jag är lite seg, ja vet .

Har inte haft någon lust att blogga, men här kommer iaf bilder på kläderna jag fick i Sthlm .
Det är inte så bra bilder men det får ni leva med (;



In stockholm

Hej på er!
Igår efter skolan så åkte jag med min kära mamma till hennes pojkvän i Stockholm . Det var ett bra tag sen jag följde med hit, för några år sedan fäljde jag ju med varje helg men nu var det ett tag sen .

Jag slutade efter lunch igår så vi åkte nästan direkt efter det och när vi var framme i Sthlm så dumpade vi våra grejer i Thomas lägenhet och eftersom han fortfarande jobbade när vi kom så åkte mamma och jag till liljeholmstorget där de öppnat 90 nya butiker! Vi gick i nästan 3 timmar sen fick vi ont i både ben och fötter, hehe . Med min hem till Thomas fick jag med mig en tröja, en kofta och ett par mysbyxor tack snälla mamma! Jag lägger nog upp bilder när jag kommer hem senare :)

När vi kom hem till Thomas och han hade slutat så lagade vi mat och det blev fajitas! Hur gott som helst :) Sen blev det idol mys och jag kan inte sluta tycka om Erik, han ska vinna hela skiten!

Just nu sitter jag på golvet i thomas vardagsrum för han och mamma är och kollar på kakel, inte kul . haha ;) vi ska fika senare och så får vi la se när jag rullar hemåt med tåg eller buss . Sånt som märks helt enkelt :) hoppas att ni hade en trevlig fredag och får en fortsatt trevlig lördag i det tråkiga höstvädret! Puss på er :)


Vet inte om någon låt någonsin kan betyda mer än den här .
Plus att den här versionen är helt underbar!
Kan inte sluta lyssna, den får mig verkligen att tänka annorlunda i svåra tider .
Som sagt helt underbar låt som betyder hur mycket som helst!

Nu är jag riktigt glad!!

Min kära vän Lina ringde mig nyss och sa att de kommer ha en Twilight+New moon kväll i filmstaden den 19/11 alltså kvällen innan New moon har premiär! Det håller på i 4½ timme, från 21.00 - 01.30 och först kommer de att visa Twilight och sen visar de New moon! Det kostar 200kr/person men det är sååååååå värt det!
6st är vi som ska gå . Jag, Lina, Jessica, Emma, Lollo&Tessan! Det kommer bli hur kul som helst, jag längtar verkligen! Jag var jätte orolig innan att jag inte skulle få några biljetter till premiären men nu behöver jag inte oroa mig mer!

 Oh jag är så glad!


Kan man längta mer än så här ??

Jag vill se den nu!

En månad kvar!


Nya skor

Fick hem dessa snyggingar idag!
Tack mamma <3

Utgång ikväll

Hej alla lada och ledsna människor! 
Hoppas de flesta är glada iaf, det är ju trots allt fredag!
Ikväll ska jag ha kul med mina vänner!
Först blir det lite förfest hos mig meidolmys och sen drar vi vidare till hugos och festar loss!
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll! Puss på er
Så här ser jag ut ikväll!

Bluebox.se

Tänkte presentera et för en mycket rolig och behövlig hemsida.
På bluebox.se finns det HUR MYCKET SOM HELST! Roliga saker, saker du behöver,
saker du kan ge bort som present, ja allt möjligt finns det! Tex.


Disktrasehållare 99:-
Tappat nycklarna i sjön någon gång?
Här har vi lösningen! En flytande Nyckelring 65:-

Fridge monkey håller ordning på dina flaskor! 69:-
En sån blir det att skaffa när man flyttat hemifrån!
Hallförvarng 459:-
En sån blir det att skaffa när man flyttat hemifrån!

Ljushållare 150:-


Läppbalsam 35:-



Magnethylla för nycklar, post och annat 215:-
En sån blir det att skaffa när man flyttat hemifrån!


Nyckelhållare, Hans&Hennes 199:- st



För många skor? Köp skoboxar och håll koll på dem! 199:-


Voodoo knivställ 939:-
En sån blir det att skaffa när man flyttat hemifrån!
Och mycket mycket mer!!

<3


Usch jag hatar tandläkaren ..!

Sitter i skolan nu men jag var hos Tandläkaren förut .
Usch jag hatar verkligen att gå dit och den här gången visste jag inte ens vad de skulle göra . De kollar lite på mig när jag kommer in och frågar hur jag mår sen helt plötsligt '' Jag går och hämtar lite bedövning så vi kan laga ditt hål '' Jaha tack ..
Även fast jag får bedövning så hatar jag det verkligen! Höra det där ilande ljudet som bara ekar i skallen och bli helt torr i käften, och få svinont när dom ska trycka ner 4 jävla händer i munnen på mig . USCH!

Efter den här lektionen så är det prov i samhällskunskap, usch på den också . Har inte pluggat så där helhjärtat meen vi får väl se hur det går .. jag är ju så fruktansvärt lat!!

Jaja nu till något roligare!
Akilles är ju hemma hos oss . Jag ville egentligen ta med honom till skolan men eftersom jag skulle till tandläkaren innan så gick ju inte det .. Men när jag kommer hem så är han fortfaranmde kvar :) Han är så sööööööt! Förutom igår när han bet mig utan anledning, då blev jag arg på honom för det blödde som fasen! Men har man en valp så har man (; Kommer sakna honom ikväll när han ska hem igen . Puss på honom!


Akilles pojken har blivit stor!

Stor han har blivit pojken! redan nu har han huvudet ovanför knäna,
han växer så det knakar! Inte långt kvar tills han är fullvuxen .


Till ''Anonym'' Tror du själv att jag tar på mig en bh jag köpt,
tar kort och lägger upp på bloggen och skriver ''Den här har jag köpt idag'' ? Idiot!

Tillbaka i skolan..

Ja nu sitten man här i skolan igen..
Har projekt arbete nu till kl 16.00, usch jag vill verkligen inte..
Trivdes så bra på Hassemans så jag vill bara tillbaka dit igen!!
Jag vill inte gå i skolan, är så trött på't .. Men får väl tänka på studenten¨
som väntar nästa år!! SKÖNT ska det bli!

Efter skolan idag så ska jag med Josse på stan, ska bli kul!
Sen måste jag hem och ta hand om min mor som inte kan göra
så mycket själv eftersom hela armen är inlindad och hon får inte
röra på den förns om lite mer än en vecka, stackars liten ;)
Tar hand om lilla mammi nu .

Ne nu måste jag jobba! PussPuss


Idag ska det skrivas om Amris!
(Amerikansk Cocker spaniel)

Nytt

Har varit på Ikea idag med mamma&Thomas .
Thomas kollade på kök för han ska göra om sitt oså .
Vi gick runt och glodde och jag hittade massor som jag ville ha som vanligt .
Fick med mig en jätte fin ram hem, tack Thomas! Jag ska köpa 2 till så jag har 3 i rad . Kommer bli kanoners ;) Mötte även Emelie som man inte träffat på 6 veckor! Trevligt trevligt, vi småpratades lite sen vi ses ju imorn igen :)

Vi käkade korv och sen bar det av till Elgiganten och Ikano huset!
På Elgiganten kollade vi bara sen ville jag till Ikano så mamma och Thomas hängde med ett tag sen fick jag gå själv men det gjorde inte mig så mycket . Jag fick med mig en tröja, en bh, ett par jeans tights och hårfärg sen bar det av hemåt!

Har nyligen satt upp tavlan på väggen och det blev jätte bra men det kommer bli bättre sen när jag har köpt 2 till :) Har inte gjort så mycket annat, fikat lite men inte mycket mer . Måste dock städa i mitt rum innan jag drar iväg sen . Ska nämligen sova hos Josse som kommer till Norrköping ikväll eftersom skolan börjar imorn, usch .. Två prov väntar ... Jaja så är det att gå i skolan, men nu måste jag sätta fart med städandet . Hoppas att ni har det bra! PussPuss


Tröja 249:- Gina Tricot
Leggings 99:- BikBok

Vet ni? Tröjan skulle ju kosta 249kr men de hade satt fel prislapp så helt plötsligt kostade den 149kr . Otoligt vilken tur man kan ha ibland!

Hårfärg (färg+slingor) 79.50:- H&M
Bh, rea 50:- H&M


Ram 99:- Ikea
Kort - tagit själv

Hos Linn

Hej på er!
Sitter hemma hos Linn med hennes föräldrar, vet inte när jag var här senast alltså :o Men nu är jag här! Vi kollar på idol och jag tycker faktiskt att Eddie förjtänade att gå vidare före Karolina så blev glad att hon åkte och inte han :) Vad tycker ni?

Vet inte vad vi ska göra ikväll, det blir väl mest att ta det lugnt tror jag :)
Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredagkväll! Pusssss


Puss på oss!

Dagens inköp

Hej på er!
Jag har inte gjort så mycket idag faktiskt .
Gått lite promenader med Tito sen varit hemma och glott på tv :)

Fast jag bestämde mig för att åka ner till stan och fixa en ny piercing
till min läpp eftersom jag tappat 2st och en är sönder och jag vill inte
ha den ringen jag har så åkte ner för att köpa en ny :)
Stod och kollade rätt länge för de har så jäääkla mycket!
Sen gjorde jag något jag inteborde ha gjort..
Jag började kolla efter navelpiercingar också och fastnade för
en som jag köpte och sen när jag väl bestämt mig så fick det bli
en enkel stav till läppen med en liten kula som hade en liten blå pärla på :)

Sen begav jag mig till donen och köpte lite mat sen tog jag spårvagnen hem!
Snart så borde Linas mamma komma och hämta Tito eller om Lina gör det,
det är ju sånt som märks helt enkelt!

Ne nu ska jag vara lite social med mamma och Thomas innan jag åker till Linn sen :)
Puss på er!

Så ser dom ut :)

Läppiercingen 39:- City life
Navlpiercingen 79:- City life

Hundvakt idag!

Hej på er!
Gick upp för ungefär 1 ½ timme sen men har legat i sägen och glott på tv, skönt :)
Somnade rätt tidigt igår - för att vara mig . Rätt skönt så man inte sova bort dagarna som jag brukar göra (; Snart så kommer Lina hit och lämnar Tito för jag ska vara hundvakt till imorn, kul! Jätte länge sen jag träffade den lille busen :) Eller han är rätt stor men iaf ^^
Ska försöka få i mig något att käka innan dom kommer, Puss på er!

Uttråkad? Ja!

Lina har inte hört av sig än så sitter och lyssnar på musik, vilket jag har gjort sen jag vaknade idag ..
Sitter och tänker på Hassemans . Vid det här laget så skulle vi precis gett hundarna mat sen antagligen kört något med Lisa eller haft rast till 7 sen promenad med hundarna . Det känns så konstigt att inte ha fullt upp om dagarna nu, även fast jag bara varit hemma i 2 dagar .. Saknar det faktiskt, dock inte att gå upp kvart i 7 varje morgon men att ha något att göra hela tiden och att vara fysiskt trött och somna för att man inte orkar vara vaken och inte bara för att som det brukar vara (för mig) . Skulle lätt kunna tänka mig att jobba hos Lisa och Hasse, det skulle vara jätte roligt . Får hålla kontakten med dem och så får vi se vad som händer :)
Hoppas ni har haft en roligare dag än vad jag har haft!
PUSS
Only gumman <3

Dagens

Så här fick jag se ut idag!

Sänder en tanke till min mamma som precis blivit
opererad och är på väg hem <3

Videoklipp, Hassemans

Ursäkta min röst i alla videoklipp men ah, jag låter liite annorlunda .
Usch jag skulle ha varit tyst istället, haha!

Det kommer mer :)

Hassemans hundcenter

^Jag&Niklas :)
^Lisa&Olivia, kör dressyr :)
^Qba :)
^Trond, valpen jag och Josse fick döpa :)
^Josse&Bebisarna :)
^Ali :)
^Tekla hade svarta tassar, jätte sött! :)
^Josse&Edit, kör dressyr :)
^Niklas :)
^<3

^Min man <3

^Olivia :)
Det får räcka med dessa bilder ;)
Snart kommer det även videoklipp :)

Hassemans hundcenter

Uppfödning av Schäferhundar till militär, polis&väktare!
Jag har haft det hur kul som helst ska ni veta!
Man får lära sig så sjukt mycket av att vara på Hassemans . Vi har fått gå lydnad med hundar, vi har spökat för Niklas, vi har kört uppletanden, vi har kört kamp, gullat med valparna, gått på promenader med hundarna, städat och haft det allmänt jättekul! Lisa har berättat så sjukt många historier om vad hon varit med om som väktare, lika så Hasse . Hur intressant som helst att höra, som när Lisa drog ur lik ur en bil som inte hade något huvud (Inget jag skulle våga kan jag ju säga direkt!) . Hasse berättade om en gång han hittat ett lik i vattnet och skulle dra upp det då armen lossnade! Det var bara 2 av säker 100 historier vi fick höra, om inte mer . Kan knappt föstså hur en människa kan vara med om så mycket, helt otroligt!
Mer bilder kommer, när jag orkar ;)

Home sweet home

Nu är jag hemma!!
Det har varit hur roligt som helst!
Kommer blogga om min underbara tid med bästa Josse
på Hassemans hundcenter när jag lagt in alla bilder och blivit
lite uppdaterad å vad som hänt här hemma, puss så länge!

RSS 2.0