29-05-09

Hej på er!
Har precis duschat och ska snart ta mig något att äta :)

Skolan började med IOHB (Idrott&hälsa B) Dock var jag inte med eftersom jag var så dålig igår och tur var väl det för under dagen har huvudvärken krupit fram igen så nu har jag världens huvudvärk precis som igår .. Ska ta en värktablett snart och se om det hjälper :) Men tillbaka till skolan . IOHB Slutade vid halv 12 och då slutade också skolan för mig :) Jag och Josse gick upp till hennes rum på elevhemmet och satt o lyssna på musik och pratade, bästa Josse <3 Sen var det dags för omprov 14.15 och det gick faktiskt rätt så bra, eller det kändes somdet iaf så hoppas på det bästa!

Ska antagligen träffa Nicke sen och flytta lite grejer till hans nya lägenhet innan han flytar imorn :) Sen så ska jag köpa ett fritidskort för imorn så ska jag till Linköping för 5;e helgen i rad! Den ni! Haha . Men jag ska inte dit förns på kvällen och stannar bara till söndag kväll :)

Ne nu måste jag äta! Sitter nästan och svälter, haha Puss


Vill ha snelugg igen! Kanske ska fixa igen? :)


Duktig Elin!

Go'kväll!
Känner mig riktigt duktig måste jag säga :) Har suttit och pluggat som en tok och det har faktiskt gått bra . Har blivit på jätte bra humör för att jag känner att jag för en gångs skull lär mig det jag läser, har inte fattat något alls av mikrobiologi innan men det här går ju bra :) !! Hoppas att det går bra på provet imorn! Jag ska ta mig något att äta nu och så ska jag plugga lite mer innan jag sover :) Jag slutar ju vid lunch imorn så kan dra hem och plugga ett tag innan omprovstiden börar vid kvart över 2, om jag inte är kvar i skolan . Får se :) Det är så himla mycket i skolan nu alltså .. Ska räkna upp det jag har att göra på 10 dagar

- 2 Prov i Svenska A
- 2 Prov  mikrobiologi
- 2 Prov i småföredagande A
- 2 Prov från ettan
- 3 Labbrapporter
- 3-4 inlämningsuppgifter
(-1 Prov i genetik?)

Nej jag är inte alls skoltrött, hur kan i tro det? Suck .. Känns som man inte får göra annat än att plugga på min skola alltså . De packar på oss grejer hela tiden så man inte hinner göra vissa saker och då blir det som jag har det (om man är som jag när det gäller att plugga förståss) Känns som det bara är plugg plugg&plugg . Med det provet jag ska göra imorn så har jag gjort 3 prov den här veckan . Suck .. Men men får skylla mig själv att jag inte försökt göra det här tidigare och för att jag valde den här utblidningen .. Får hoppas att det slutar bra iaf!
Nu ska jag äta lite, PussPuss

Sjuk..?

Hej hej!
Har inte orkat blogga för jag är helt slut i huvudet ..
Sitter och pluggar för jag ska göra ett omprov imorn i mikrobiologi, hur svårt som helst .
Får väl se hur det går med det .. Och till råga på allt så tror jag att jag håller på att bli sjuk ..
Jag sitter och snorar och nyser som en tok! Uff jag vill inte bli sjuk .. Får väl se hur långt det går,
nu måste jag plugga igen! puss


På schemat idag?

Hej på er!
Jag är jätte trött och jäätte hungrig! Funderade på om jag skulle gå och köpa mcdonalds men att jag orkar inte . Haha lat som jag är . Aja sån är jag (; Dagens schema är då plugg plugg och varör inte lite mer plugg? Har nämligen prov i genetik imorn, hur svårt som helst och jag fattar naaada, meen jag är ju trög haha .

Ne nu måste jag ta mig något att äta! Hoppas ni får en fin dag i stormvädret
haha, Puss

Let the song speak .


Skolan suger åsneballe!

Sitter i datasalen med Tess och vi har fått en uppgift då man ska välja en ras, jag valde norfolkterrier och så ska man ta reda på massotr av grejer enligt SKK:s regler osv men går det? NAE!
Hittar ingenting alls alltså .. Blir psyk på skiten .. Så SKÖNT  att det är sommarlov snart!


Finn's mamma, Madfällans Athena :)


25/5 -09

Underbart väder gör mig på underbart humör :) !
Dock vet jag inte vad jag ska skriva riktigt ..

Skolan har varit helt okej idag faksikt :) Emma, Sofia, jag&Emelie
var duktiga och stannade kvar och jobbade då vi egentligen fick gå hem.
Plus i kanten för oss :)

Jätte skönt att gå hem i solen, underbart .
13 skoldagar kvar sen är det sommarlov

Så här har man sett ut idag, puss på er


Så går det när man inte sover

Många det är vakna nu då!
Or not ..

hmf

Funderingar ..

Hemma i Norrköping

Hej på er!
Ledsen att jag inte har bloggat men min dator har vägrat sammarbeta med Emmas&Patriks internet så det har inte blvit av helt enkelt . Men nu är jag hemma och tänkte berätta lite kort om helgen :)

Fredag;
Vid halv 8 så kom jag hem till Tess och festenvar redan igång! Vi dansade och pratade och hade hur trevligt som helst! Jätte kul att träffa Tess andra vänner också som inte går i klassen, mycket trevligt folk måste jag säga :) Runt halv 11 så åkte jag, Emma&Patrik till Linköping för Patrik tyckte det var lite jobbigt att han var den ända som var nykter och det kan jag förstå . Det blit ju lite annorlunda att vara nykter när alla andra är fulla o goa runt omkring . Så vi åkte som sagt hem till dom vid halv 11 och hemma hos dom satt Patriks bror Pontus med sin pojkvän Jocke . Vi fortsatte dricka oså, dock mådde Emma inte så bra, hon fick typ migrän så jag, Pontus, Jocke&Patrik ut i skogen och körde kurragömma i mörkret, haha :D Det var läskigt men kul! När vi gick in så mådde Emma bättre och vi satt o prata, det slutade med att jag somnade på golvet vid halv 5 (;

Lördag;
Patrik tatuerade Pontus innan han och Jocke skulle åka hem . Jag Emma och Patrik tog det lugnt tils Lollo och Maria kom och vi drack lite sen drog de till krogen och vi stannade hemma och kollade på film och pratade :) Lollo sov kvar också och vi var väl vakna till 4 snåret ungefär :)

Idag, söndag;
Vaknade av att Lollo klev bort frn madrassen hon och jag sov på för då sjönk jag ner på golvet för det hade gått ur masor av luft haha . Lollo åkte vid 11 typ medas resten av oss sov till 1 eller ngt :D Skönt! Vi har inte gjort så mycket, tagit det lugnt mest, skrattat och suttit ute i solen :)
Jag fick skjuts hem av dom, jätte snällt verkligen och nu sitter jag hemma hos Nicke och han är hos Janne . Får se när han kommer :)

Det var min helg det alltid lika roligt att vara i Linköping :) , Hoppas ni haft det bra :) Puss på er!


Har inga bilder från helgen tyvärr så får bli denna
på Emma&Patrik :) <3

Outfit

Nu är jag fixad och redo för fest!


Fredag - Fest!

Hej på er!
Idag är jag å jätte bra humör måste jag säga :D !!
Inte för att jag gör så mycket nu, sitter mest vid datorn medans Nicke spelar och springer i tvättstugan ;) Men jag är så pepp på ikväll då Tess bjuder på fest! Det ska bli riktigt kul faktiskt!! Det ska tydligen bli mycket folk och det ska bli roligt att träffa hennes andra vänner, trevligt trevligt :)
och efter hennes fest så bär det ju av till Linköping, lika pepp på det! Jag har fixat vad jag ska ha på mig ikväll och jag tycker själv det är kanonfint! Har lånat en jätte fin tröja av Lina som jag ska ha :D ! Puss på den!

Nu ska jag ta mig något att äta igen, för jag är hungrig igen . Haha Puss


Bruden Tess!  <3

Jag älskar dig Niklas Mild!

Har jag inte världens snällaste pojkvän så blir jag väldigt förvånad!
Fick datorn ni ser nedan av honom, du är bäst älskling, tack så hemskt mycket! <3<3<3


Dock är det glapp i strömkabeln men det
gör inget för jag är hur glad som helst ändå!!

Ledig, herregud så skönt!

Hej på er, jag har sovit hur mycket som helst i natt! Jag somnade vid 8 ungefär, vaknade vid halv 11 och var vaken i 1½ timme ungefär sen somnade jag igen och vaknade inte förns vid 12, härligt härligt!
Dock märkte jag att jag skakade i mina ben och armar när jag ställde mig upp och satt o funderade på varför men kom på att jag åt aldrig något igår, jo jag åt ju i skolan men ingenting på kvällen eller så . Så jag har typ ingen kraft kvar i varken armar eller ben men jag har ätit lite nu så får se om det blir bättre :)

Vad ska man göra idag då? hmm .. Ikväll så ska jag träffa Nicke, eller när han är klar med at hjälpa sin syrras kille så får se när det blir . Annars så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, jag måste upp till Lina sen och låna en tröja som jag ska ha imorn på Tess 18-års fest :) !! Doxk har jag inget att dricka så det får bli en nykter kväll men vad gör det? :)

Efter hennes fest så ska jag antagligen med Emma&Patrik till Linköping, sällan jag är där va? ;D Måste bara komma på ett sätt stt komma hem också .. Men det fixar sig hoppas jag ^^

Ne nu ska jag hoppa in i en dusch! PussPuss


Fått nya skor av mamma förresten :)
Tack <3

Lägg dig inte i om du inte vet vad det handlar om .

Hej alla glada människor!
En trevlig dag idag! Dock började dagen med att Josse och jag försov oss och vi fick panik eftersom vi skulle åka till norrköpings brukshundsklubb med klassen så vi skyndade oss och självklart så hann vi! Jäääätte många hundar på samma ställe blev det och ett jäkla jobb att få in alla i bussen haha .

När vi kom fram så fick jag och några andra i min klass börja köra agility, dock så var Tito jätte trotsig och ville inte alls som jag ville, meeeen det gick till slut :) Sen fick vi också köra lydnad som Tito brukar vara duktig på meeeen han trostade bara ännu mer och jag blev irriterad -.- Men så gick vi upp i skogen för att han antagligen var stressad och vet ni? Klart att han lyssnar på mig när ingen är i närheten! Haha knäppa hund .

Sen var man hur trött som helst och segade resten av dagen i skolan och Josse och jag har bara latat oss så mycket vi bara kan med cola, choklad&popcorn mummaaa! hih

Nu ska vi sepå de desperata hemmafruarna! PussPusssssssssss


<3

Ingen är så rik att den har råd att förlora en vän .

JOSEFAAAAAAJN!

Tju len!
Sitter och pratar här med Josse! Hon ska ju vara här till på onsdag, mycket trevligt :)

Vi åkte idag till Linköping för att hämta hennes hund Linuz söötaste ever :D Vill ha hund ännu
mera alltså! Ska bli myys att ha honom här, och Josse också förståss ;)

Vi har också käkat pizza och varit ute på prommenad! Jätte trevligt :)

Hoppas ni haft en fin dag! PUSS


Josse&Linuz när vi väntar på tåget
tillbaka till Norrköping :)


Tack!

Jag vill bara tacka för mina underbara vänner
- Jag älskar er!


- alla är inte med på bilden dock

This is real, this is me

Har ingen blogglust riktigt ..

Nyvaken ..

Uff jag vaknade nyss, hatar att somna i soffan för jag kommer ju antagligen vara hur pigg som helst när jag egentligen ska sova.. Får väl se hur det går..

Jag var iaf och fikade med pappa, det var jättetrevligt! Vi hade massor att prata om, kanske för att vi inte träffats på länge men det kändes kanon :) Det kändes också bra att jag fick en chans att träffa honom själv och få en pratstund :)
Love <3

Ska ta mig ngt att äta nu sen duscha om jag orkar annars får det bli imorn! PUSS

What about the world today? What about the place that we call home?

HALLÅ!
Kom precis hem från skolan, fick sluta tidigare för sista lektionen hade vi prov i djursjukvård -förgiftningar .. Hade inte pluggat så mycket men jag tyckte att det gick hyfsat ändå jag hoppas jag blir godkänd iaf.Anledningen till att jag inte pluggat på det så mycket är för att det har så himla mycket att läsa och jag blir helt tokig i huvudet när det är så mycket så tillslut blir jag bara arg och skiter i det och de var det som hände igår .. Men men .

Ska ta mig något litet att äta snart sen ska jag kolla lite på tv innan jag drar ner på stan . Jag ska nämnligen fika med min pappa på stan idag! Ska bli trevligt för det känns som det var flera månader sen vi sågs? Det ska bli trevilgt iaf :)

Hoppas ni får en fortsatt fin dag :)PUSS


Pappi<3

Underskatta aldrig friskis&svettis!

Hej&hå!
Riktigt trött är jag måste jag säga! Jag kom hem från träningen för inte så länge sen och herrgud så jobbigt! De här passet som jag gått på nu 2 måndagar är kämpigt som satan! Medel 75 heter det, det håller alltså på i 75min för er som inte förstod det ;) Man får slita som ett litet försvarslöst djur alltså!

Måste bara säga till er som säger "på friskis skuttar man ju bara omkring, ofta det ger ngt"
Jag säger bara gå på det här passet och ni kommer vara så trötta så ni inte vet vad ni heter!

Efter träningen så sa mamma "Nu Elin ska vi göra något om vi egentligen inte får!" och så körde hon mot min skola och jag undrade vad hon hade för något i kikarn .. Så körde hon in på parkiringen där vi kärt traktor och sa "Nu dka du köra bil!" Jag blev jääääätte nervös! Men det gick ju bra :) Även fat jag inte körde mer än 20km/h haha! Men roligt var det :D

Oh vet ni vad som hade kommit idag när jag gick mot dörren imorse? Jo Nickes och mitt armband! Jag blev hur glad som helst och tog på mig mitt direkt! Nicke får sitt när han kommer hem från Nogre på torsdag :) Dock blev jag lite besviken på att bokstäverna är så mycket mindre än vad jag trodde och jag känner lite att det inte var värt pengarna men i eftertanke så är det ju inte alls många som har likadana och de är ju i äkta silver&de är jätte fina så jo det var de värt :)

Nu måste jag hoppa in i en dusch! PUSSPUSS

Här har ni dem :)

Nickes armband :)                         &                           Mitt armband :)

Älskar!



If you hear a voice
In the middle of the night
Saying it'll be all right
It will be me

If you feel a hand
Guiding you along
When the path seems wrong
It will be me

There is no mountain that I can't climb
For you I'd swim through the rivers of time
As you go your way and I go mine
A light will shine and it will be me

If there is a key
That goes to your heart
A special part
It will be me

If you need a friend
Call out to the wind
To hold you again
It will be me

Oh how the world seems so unfair
Creating a love that cannot be shared
As you go your way and I go mine
A light will shine and it will be me

Past the ever after
There's a place for two
In your tears or laughter
I'll be there for you

In the sun and the moon
In the land and the sea
Look all around you
It will be me

There is no mountain that I can't climb
For you I'd swim through the rivers of time
As you go your way and I go mine
A light will shine and it will be me

It will be me

It will be me

So true .

Varför Tjejer Älskar Killar .

  • Sättet ni ser ut när ni kommer ut från duschen med en handduk slarvigt runt höften och det rufsiga håret.
  • Dom djupa rösterna ni får på morgonen
  • det rufsiga håret ni får på morgonen
  • Sättet ni så sexigt tar av er tröjor & skjortor
  • Att vi direkt förlorar 75% av våran hjärnkapacitet när ni smeker insidan av låret
  • Att hur lätt ni bara kan få oss att le genom att bara titta på oss
  • Den härliga känslan ni när kysser oss i nacken
  • Sättet ni sätter era händer på höftena när vi går igenom ett stor rum med folk
  • Den manliga parfymen
  • sättet när våra händer känns så små i era
  • Det gulliga & frusterade ansiktsuttrycken när ni inte får av oss våran bh
  • Att ni ser ut som små barn när ni sover

Sova?

Neeee varför ska man sova när man kan vara vaken? :D


Hungrig!

Hm, jag är jätte hungrig men jag vet inte vad jag ska äta ..
får se om jag kan hitta på något .

Kom o tänka på Emmas UNDERBARA frukost imorse!

- Ett glas oboy
- Äggröra
- Bacon
- Kyckling macka
Hur snäll som helst som bjuder på
det här på morgonen! Love u!

Hemma!

Hej på er :)
Nu har jag varit hemma från Linköping ett tag . Jag tog tåget hem vid halv 3 så jag var hemma runt 3 . Jag har bara tagit det lugnt sen jag kom hem till Nicke och nu kollar jag på tv för han är och fikar med en kompis så ska snart sätta igång en film :) Men jag tänkte berätta lite om gårdagen!

(Glömde dock kameran så blev inga bilder mer än några filmer på mobilen som jag inte orkar lägga upp nu)
Vi drog på förfest hemma hos Maria vid 8 snåret åkte vi med bussen . Det tog ett tag innan vi kom fram och vi blev lite nervösa och trodde vi åkt fel men icke, vi kom fram tillslut! Vi hälsade på alla när vi kom hem till Maria och så började vi festa loss! riktigt roligt hade vi och jätte kul att träffa nytt folk! Men tillslut så tyckte Marias mamma att vi förde för mycket liv och vi fick skynda oss för att inte missa bussen! vi fick springa till bussen men när vi väl klev på bussen så gick den bara en hållplats till och inte till resecentrum .. LITE panik blev det där . vi ringde de andra från festen och undrade var de var och då hade de åkt bil och struntat i oss . Mycket snällt .. Så jag, Emma, Patrik, Lollo&Kim stod där och var förbannade . Sen var det bara att börja gå, från ena sidan Linköping till den andra . Emma och jag gick barfota tillslut för vi fick ont i fötterna av våra skor och tillslut gick Patrik också barfota av någon anledning .
Efter en mycket lång promenad så fick vi tag i en taxi och efter en liten promenad till så var vi hemma hos Emma och Patrik igen!

Har haft det jätte roligt tillsammans med er mina underbara vänner!
Me loves you  <3

Tillbaka i Linköping!

Hej alla glada männsikor!
Nu är jag i Linköping igen! Nicke och jag åkte hit igår och då så käkade vi tillsammans, drack och hade det trevligt :) ! Dock var Nicke tvungen att åka hem för han ska/är på konsert i Stockholm och kolar på Per Gessle :) Jag var också tvungen att åka hem för jag var så smart att jag glömde mina p-piller hemma så jag åkte hem sen vände jag nästan lika fort igen . haha . Satte mig på ett tåg och var snart tillbaka i Linköping :)

Vi har inte gjort så mycket, käkat hemma hos Emmas föräldrar och sen har vi mest suttit och pratat :) vi var en sväng i affärn också ioförsig ;)

Ikväll ska vi antagligen till krogen så det blir ju kul ;) Inte för att ngn av oss har pengar meeeeen det blir ju bra, haha :D !
PUSSPUSS

Robert Pattinson!


Helt underbar!

Go'kväll!

Nu sitter jag och kollar på vänner för Nicke gick precs och la sig och som jag trodde så är jag inte ett dugg trött . Meen jag somnar väl någon gång ;P

När Nicke Hämtat mig så åkte vi hem till honom och det blev att storstäda! Han ska ju flytta så det ska vara visning här imorn så han tyckte vi skulle städa och oj så fint det blev :) haha . Efter det så blev vi rätt trötta och la oss i sängen och pratade en stund tills vi kom på att en pommetalrik med bearnaisesås från leons vore ju gott! Så vi åkte dit och köpte en varsinn, underbart gott :) Sen har vi bara kollat på tv och tagit det lugnt :)

Nu ska jag fortsätta se på vänner, PUSS


Nu blir jag förbannad!

Hej på er :)
Idag har varit en jätte skön dag! Sovmorgon till 10.10 och så fick vi sluta halv 2 när vi egentligen skulle sluta vid 4! Herregud så skönt :) När jag kom hem så tog jag mig lite fil och sen la jag mig i soffan och somnade! Skönt att sova, haha . Jag är fortfarande trött men om jag känner mig rätt så kommer jag inte kunna somna förns sent i natt, men det märks ju (;

Jag kollade min mail förut och då hade jag fått ett mail från hemsidan där jag beställde Nicke&mina armband . Och när jag bestellde dem stod det att de skickar varan från usa inom 24 timmar och sen kunde det ta 3-4 dagar har jag för mig och det var för 1 vecka sen jag skickade efter dem . Nu i mailet som var skickat igår stod det "Hej! Dina namnsmycken ar nu tillverkade och pa vag hem till Dig. Vi har aven mailat dig fakturan. Notera att leveranstiden från USA är ca 6-10 arbetsdagar beroende på postgangen. Mvh BettieGalleria.com"
JAG FÅR DAMP! DET SKA FAN INTE SKRIVA ATT DE SKICKAS INOM 24 TIMMAR OM DE INTE GÖR DET :S !

Om jag har otur så får jag dom lixom om 2 veckor och då var det 3 veckor sen jag beställde dom! Snacka om sen ettårspresent -.- Usch jag blir så sur!

Pratade nyss med Nicke och han ska snart hämta mig, han ska bara fixa lite grejer innan sen så ska vi hem till honom tror jag så jag måste börja packa ner mina grejor :) Juste jag lämnade ju Tuss idag .. Lite jobbigt var det faktisk, men hoppas att hon får det bra iaf :) Jag ska få en ny mörk hane när de har en, sen om de ska avliva Tuss tänker jag ta tillbaka henne!

Ne nu måste jag packa, och imorn bär det av till Linköping och till Emma&Patrik! Det ska bli jätte roligt tycker jag, längtar faktiskt :) Vet dock inte hur det blir med bloggandet oså beroende på hur länge jag stannar hos dem :) PUSSPUSS


Emma&Patrik :)

Bad news..

Hej på er!
Jag har inte haft någon blogg lust alls de senaste dagarna för det har varit rätt mycket i skallen på mig men jag ska försöka komma igång igen :)

Idag så har skolan varit seg för jag har varit trött som en jag vet inte vad och inte blev det bättre efter idrotten, usch o fy .. Men det har varit roligt att träffa vännerna så klart :)

Jag fick ta buss&spårvagn hem idag för det har ju varit så fint väder ute! Eller inte .. Regnet öste ner när jag skulle hem så det var bara att sätta sig på bussen och åka runt hela stan ;P Jag stannade i stan en stund med Emelie&Sofia och gick en runda, trevligt trevligt :) Jag la mig i soffan när jag kom hem och höll på att somna men en liten fågel viskade i mitt öra och sa att jag inte skulle somna ;) Så när mamma kom hem satte jag mig upp i soffan och pratade med henne så blev jag lite piggare :)

Nu till de dåliga nyheterna .. Jag har märkt att Tuss min nyaste gerbil inte är en hane utan hona, vilket innebär att jag måste ta tillbaka henne till skolan =/ Vill inte lämna bort henne .. Men jag vill inte heller ha en hel farm med ungar här hemma så jag har ju inget val .. Uff det känns lite jobbigt =/

Nu har jag lovat mamma att dammsuga lägenheten så jag måste plocka iordning i mitt rum sen sätta igång med det :) Sen måste jag äta något också för jag börjar bli hungrig . PUSSPUSS

Dagens;

Tisdag

Hejsan!
Hade ingen bogglust igår så struntade i att blogga :)
Är i skolan nu och har hund&katt men vi har lunch snart! Ska bli gott med lite mat :)

Idag ska jag antagligen gå på stan och ikväll så kommer Tito till mig för jag ska vara hundvakt! :)
Älskar den underbara hunden! :) Ne nu ska jag gå o käka!
PUSS

3 dagar i Linköping!

Nu ska jag berätta för er hur roligt jag haft tillsammans med mina underbara vänner!


Torsdag;
Strax efter 7 så blev jag hämtad av Tess och Cenny och det bar av till staden Linköping :) När vi kom fram började festen och det blev riktigt lyckat! Patrik Piercade Lollo&Maria också (; Sen skulle några skulle ner på stan och träffa annat folk så de tog bussen men då bestämde vi andra att vi skulle prommenera ner för lite frisk luft skadar ju inte någon ;) Vi hade räknat med att det skulle ta 30min ungefär för det är var det brukar ta att gå den vägen, meen det tog oss ungefär 2 timmar att komma ner till stan haha . Folk velade fram och tillbaka ochd et slutade med att Josse och Lollo gick i förväg, Tess&Cenny åkte hem sen var det bara jag, Emma&Patrik kvar . Vi gick ner till stan för att möta upp Lollo så att hon inte skulle behöva gå själv så vi tog oss ner på stan och mötte Lollo, sen yrade vi runt där ett tag och hittade massor med folk som pratade om Jesus, Gud&kyrkan osv. och då tänkte Emma att de ska jag prata med! Så jag vet inte hur länge hon gjorde det men det var ett bra tag och under tiden när Emma stod och pratade med en snubbe så blev Lollo nerdoppad i en fontän, jag blev dyngsur efter att Lollo skulle skvätta ner Patrik men träffade mig istället och Patrik blev jätte blöt för att Lollo doppade hans keps i fontänen och skvätte ner honom med massor av vatten!

Efter en stunds jagande och frysande så fick vi Emma att dra sig från den där människan så tog vi en taxi hem till Emmas mamma&pappa där vi skulle sova :) Jag och Patrik satt uppe och kollade på en och samma film 3 gånger och pratade och diskuterade :) Lollo var också vaken men hon satt och kollade på Twilight (; Vi somnade väl vid 6 kanske .

Torsdagens bilder;


Fredag;
Jag vaknade vid 7-7.30 av att Lollo&Patrik tog upp hela soffan så jag var dum nog o la mig på golvet när jag egentligen kunde lagt mig inne hos Emma och sovit i en soffa där Patrik egentligen skulle sovit men nae jag skulle ligga på golvet . Haha :D Vi gick väl upp vi 10 har jag för mig? vi käkade frukost med Emmas mamma, pappa+syster :) vi var kvar hos dem rätt så länge tills vi bestämde oss för att åka till ikanohuset för Patrik skulle köpa sig ett par nya byxor :)

Efter det så åkte vi och käkade pizza och det var jäääätte gott :) Satt där i solen och njöt och pratade . Sedan bard et av hem till Emma&Patrik och hemma hos dom så gjorde vi väl inte så mycket egentligen . Satt vid varsinn dator alla 3 ett tag sen så satt vi ute i solen och pratade, underbart väder! Men tyvärr har jag inga bilder från den här dagen .. Men men vi åkte hem till Emmas mamma&pappa för att äta lite grillat och det var jätte gott! vi pratade och hade det trevligt, Emma och jag fick världens skrattanfall där ett tag, haha! Sedan så åkte vi och hämtade Maria som skulle med oss hem till Sofia som hade födelsedagsfest :) Vägen dit var mörk och läskig men vi kom fram tillslut! hah .

Det var jätte roligt på festen, lite stelt i början eftersom vi bara kände Sofia men allt rullade på efter ett tag :) Det var hur kul som helst!! Dock slutade kvällen med lite tråkigheter men vi hade roligt :) Patrik och jag hade skakat hand på att vi skulle vara vakna lika länge som natten innan, meeen vem somnar? Jo Patrik ;)

Lördag;
Jag vaknade vid 11 då Nicke ringde mig sen så vaknade Emma&Patrik också :) Eller först så vaknade vi av att Maria fick panik över att hon försovit sig till jobbet men hon kom iväg tillslut (; Vi började bädda ihop bäddsoffan och städa lite smått för Emmas mamma&pappa skulle komma förbi, sen vid halv 7 var det dags för mig att ta tåget hem .

Jag hade det underbart roligt tillsammans med er! Det här måste vi göra om :)
You are the best <3


Ett helt underbart år <3

Sitter här hemma hos min älskade Niklas :)
Idag firar vi 1 år tillsammans :)  Kan inte ha det underbarare än så här :)
Jag älskar dig mest av allt älskling <3 Jag fick ett jätte fint halösband av honom, det är typ en sten från en snäcka eller liknande i halsbandet från sora barriärrevet, inte många som har en sån ;) Jätte glad blev jag :9 Av mig fick Nicke alla fast and the furious filmer och sen så ska han ju få ett armband när de kommer :)

Jag koller att blogga om min underbara helg i Linköping också, jag lovar (; PUSSPUSS

Underbar helg!

Hej på er!
Ledsen att jag inte har bloggat men jag har umgåts med mina vänner och haft det hur bra som helst :)
Vi har haft riktigt roligt tillsammans ska jag säga er! :) jag ska lägga upp bilder oså sen, tyvärr tog jag inga
bilder på festen igår, men från den i torsdags iaf så det får ni se senare förhoppningsvis :) jag vet inte när jag kommer blogga sen för Nicke är nämligen redan hemma! Han skickade sms till mig vid 6 i morse och sa att han landat på arlanda och nyss ringde han mig när han var hos sin mamma och pappa sen skulle han hem och sova :) så vi ska ses sen! Längtar jag? som fasen!!

Ne nu ska jag vara social igen :) Jag kanske bloggar på bussen när jag åker hem? Om inte Nicke hämtar mig :) Jaja hoppas bi haft en trevlig helg för jag har haft det helt underbart!!!



Jag älskar mina vänner, ni är bäst  tack för en helt underbar helg<3


RSS 2.0