Räddaren i nöden

Hallå!
Långhelg på ingång! Imorn är jag ledig från skolan, även många andra eftersomdet är valborg. Det ska bli riktigt skön att få sova ut på en fredag! Dock blir det inte så mycket vila i helgen då jag har ett jätte stort prov på tisdag i djursjukvård. Inte ett dugg kul att behöva plugga som ett djur på helgen men sånt är livet..

Imorn är det ju som sagt valborg och jag vet inte hur många ggr det blev ändrade planer?! Grilla-fest-fest på ett annat ställe-ingenting. Jag trodde vi skulle få sitta och glo rakt fram men så kommer Linn som  liten ängel och säger att vi gärna fårvara med henne och henner kille+vänner. RIKTIGT snällt, hon räddade oss där! Ska bli riktigt kul,vi ska grilla, spela kubb och ha de allmänt trevligt!

Nu tror jag att jag sk se på film, det blir nog Upp.
Vet inte hur många ggr jag sett den men den är så bra! haha
Ha en fortsatt trevlig kväll! PussPuss


Tess och jag fotade varann igår, riktigt kul!

Trevlig kväll igår

Idag vaknade jag upp hos Tess, vi glodde på vänner och käkade jätte god frukost. Seb så har jag varit en sväng hos pappa och snackat lite skit, jätte trevligt! Sen bar det vidare till stan o träffa Erik för en fika, och sen hem till mig för film. Riktigt trevlig dag idag och snart kommer Cristian hit med Akilles, ska ha nom imorgon. Jag slipper ju sova själv så det blir kanon mys! Nu ska jag fortsätta njuta av söndagen! PussPuss

Förresten det blev att dra till krogen igår, lite spontant sådär men sjukt kul!
Kvällen slutade med popcorn och cola i Tess säng, puss på den!
Tack för en jätte mysig helg gumman!







Eclipse


Snacka om att jag längtaaaaaaaaaar!

Blir påmind om studenten hela tiden!

Det är verkligen inte långt kvar.
Om 32 skoldagar så tar jag studenten! Klart det blir mer om man räknar alla helger och studiedagar. Kan ni fatta att om 32 skoldagar så är det min tur att skrika ''För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studeeeeenteeeeeeeeeen FY FAN VAD JAG ÄR BRA!'' Om 32 skoldagar är det jobba/arbetslös, antingen eller. Man har liksom inte skolans trygghet längre, du ska klara dig själv. Det skrämmer mig lite, men ändå är det spännade. Ska i kul o se hur det går, just nu längtar jag bara till den dagen som kommer vara så lycklig, min student!


Jag fick hem mina tudent trosor idag.
''Student of scandinavia 2010''


It's all in my head..


tappar ord..


Sista dagen på lovet

Hejsan!
Sämst är jag på att blogga jag vet, men jaghar inte haft någon lust pga en viss person. Jagharinte haft lust med något men men.. Igår vardet utgång med Lina, vi hade kul men tyvärr hade Lina ögoninflammation så hon var inte på topp men vi lyckades få en trevlig kväll ändå! Träffade David ute, riktigt skoj. Jag har precis käkat frukost och ska snartta på mig lite andra kläder och städa lite innan jag gå till pappa. Får träffa lille Dizel också, eller han har vuxit som bara den! Senare ikväll så kommer Akilles hit, ska ha med honom till skolan imorn. Nae men om jag skulle ato sätta lite fart. Ha en bra dag!


Är han inte för söt?

Man måste kunna bjuda på sig själv!


<3


Jag undrar om det finns någon bättre låt alltså. Vet inte hur många gånger den hjälpt mig, love it!

Riktigt rolig kväll/natt igår!

Förfest hemma hos Jessica och sen bar det av till krogen!
Jag hade riktigt kul tillsammans med Lina, Jessica och Tess och alla andra roliga människor vi träffade! Dock slutade kvällen med att jag skar upp foten på en glasbit. Inte alls stort sår men det blödde som fasen och det gör fortfarande ont. men vi hade så sjukt kul ändå!



Hoppas att ni hade en lika trevlig påskafton som jag hade!

Påskafton

Hej på er!
Riktigt fint väder är det ute!
Jag ska snart ta en promenad ner till stan med Jessica och möta upp Lina. Vi ska kolla efter fribiljetter till ikväll, sen blir det nog attglo runt på stan lite också. Jag ska försöka fota lite på väg ner till stan men vi får väl se hur bra jag lyckas med det! Nu ska jg käka lite frukost. Kanske bloggar senare. Puss


GLAD PÅSK!

RSS 2.0