Soligt

Äntligen är solen här!
Nu har det varit fint 2 dagar i rad. Jag hoppas på en tredje nu innan jag åker hem på torsdag det vore riktigt skönt. Dock har jag bara varit en liten sväng i smögen och jag sulle vilja gå där lite innan jag åker hem ifall man kanske hittar något fint.

Jag har iallafall solat som bara den, dock har jag bara doppat mig en gång för det är bara 17 grader i vattnet så det är riktigt kallt. men jag var tvungen och doppa mig för det belv så varmt, och man blir ju brunare av saltvatten så det är ju bara bra, huhu.
Idag så åkte vi ut till en ö men det blåste som fan och det blev inte molnfritt förns lite senare och dessutom glömde vi tändstickorna i land så vi åkte hem och så solade jag hemma istället men det var lika skönt det. Dock har jag fått ont i halsen igen vilket suger.. Mend det är bara att bita ihop!
Annars så har jag fotat som en tok. Jag var uppe på bron mellan kungshamn och smögen förut och tog en panoramabild över kungshamn. Det var första gången jag gjorde det men det blev riktigt bra faktiskt, jag blev helnöjd. Jag tänkte att jag skulle se om jag kan ladda upp någon bild, vet inte om det går för det är inte så bra internet mottagning här så vi får se.



Titta det funkade!
Dock tar det lång tid så ni får se fler bilder när jag kommer hem.


Regn..

Ja som vanligt när jag kommer hit till kungshamn så börjar det regna.. Idag blir det att sitta inne eftersom regnet bara öser ner utanför. Jag som hade tänkt att jag skulle ut och fota idag men det blev ju inte av.

Igår firade vi iallafall Thomas pappa och käkade smörgåstårta och jordgubbstårta, hur gott som helst! Igår satt vi ute hela dagen för då var det ju strålande sol men inte nu inte.. Det får väl bli att slå igång en film och glo på för mycket mer kan man ju inte göra. Hoppas att alla har de bra! PUSS

Jag saknar min man..

I Kungshamn

Hej på er!
Just nu sitter jag vid Thomas dator här i Kungshamn. Vi kom hit vid 10 igår kväll, det var en lång resa. Jag sov mest och lyssnade på musik. Jag förstår inte hur mycket packning vi lyckas få med oss varje gång alltså. Tänk om Linn skulle följt med? Seriöst hon skulle få sitta på taket haha! Nej men det var tråkigt att hon inte kunde följa med men så är det ju.

Idag så fyller Thomas pappa år så vid 2 kommer det gäster och då ska vi käka smörgåstårta och lite så. Det blir trevligt. Annars så ska vi gå en sväng till smögen och kolla båt race och kanske fota lite om vi lyckas få en bra plats dvs. Hoppas att ni har det bra kära läsare. Håll utkik för det är nog inte sista gången jag bloggar här. PussPuss!


I Stockholm

Tja!
Sitter i Thomas lägenhet med mamma, vi ska snart åka och handla inför resan till Kungshamn. Igår skrev jag att jag kanske inte skulle behöva åka själv men nu blev det så. Lite tråkigt med jag klagar inte. Det är alltid skönt att komma till kungshamn (när det inte regnar) och vara där och umgås. Sen så går ju en vecka ganska fort. Det enda som kommer vara extra jobbigt är att jag kommer sakna Robban, men som sagt jag kommer ju hem snart igen. Hoppas att alla får en trevlig vecka! PUSS


Kanske inte behöver åka själv?

I eftermiddag så åker vi mot Stockholm och imorgon bär det av till kungshamn. Om jag har tur så kan Linn följa med oss dit, det vore så kul! Men grejen är att hon inte får tag i sin chef för hon vet inte riktigt när hon ska dra på kurs.Hoppas verkligen hon kan följa med. Det är inte så ofta som vi hittar på något tillsammans så det vore riktigt kul. Jag tycker det är riktigt dålig stil av hennes chef o inte svara med tanke på att hon har ringt sen igår. Får hålla tummarna!

Kungshamn 2010

Nu är det snart dag igen.
På torsdag åker jag med mamma till Stockholm för att sen på fredag åka med mamma och Thomas till Kungshamn. Jag vet inte hur många åkt vi åkt dit nu? Tyvärr som förra året så åker ag utan någon av mina vänner, men så är det. Jag tycker om att vara där ändå. Jag vet inte om jag kommer ha tillgång till dator men det är sånt som märks eller hur? Jag hoppas verkligen att det kommer vara fint väder för jag har alltid haft oturen med lite halv taskigt väder och sen när jag åkt hem så brukar jag få höra från mamma ''Det är underbart väder här nu!'' Så jag håller tummarna! Det vore ju inte helt fel att åka ut och lägga sig på en klippa och bada?! Love it.

2009
Bron mellan smögen och kungshamn

Lite bilder

Har inte haft någon blogglust men här kommer lite bilder från igår
- Sofie hade sexparty!

Undebart med värme..

..men ibland står man inte ut.

Idag så har jag varit hema hos Linn med mamma och solat och adat i deras pool. Rikitgt skönt var det. Dock så slutade vattnet att avalka när man varit i ett ta eftersom det var 30gader i vattnet huhu. Det var iallafall jätte trevligt, jag fick en klänning av Linn också. Jätte fin är den, kan visa den när jag orkar haha. Linn duschar just nu fär hon ska sova hos ig och snart är det min tur. Sen vet jag inte vad vi ska göra, spela volleyboll kanske? vore kul. F se helt enkelt.


Haha sött va? Linns hund älskar hennes pappa så när han badade
stod Cain på Harris rygg. Haha så sött

beroendeframkallande


Katy Perry är för snygg och hennes röst, Love it!

Fortfarande sjuk..

Det finns knappt någon ork till någonting i mig just nu. Idag var jag på vårdcentralen och fick ta stick i fingret och ett halsprov. Som tur var så hade jag inte halsfluss men jag har ett virus i kroppen så i helgen ska jag typ bara ligga still haha. Sköterskan sa att jag ska ta det så lugnt som möjligt och inte utstta mig för några fyfiska aktiviteter så det bölir en lugn helg för min del.

Idag kommer födelsedagsbarnet Robban hem, grattis. Dock kommer jag nog inte kunna träffa honom eftersom jag är sjuk och han fyller år så jag tror han ska bli firad av sina vänner oså. Vi får ta och ses i helgen helt enkelt. Nae nu ska jag lägga mig i sängen och se på en film, jag har knappt orkat resa mig ur sängen idag. Jag är hur seg som helst.

Hoppas att allt är bra med er! PUSS


Dags att ta en shot mollipect, skål! (bild från google)

Foton


Minnen för livet


Kul, jätte kul..

Jag är riktigt sjuk och jag måste träffa min jobbcoach. JÄTTE kul!
Har världens ögoninflammation och hostar som en jag vet inte vad.. Wish me luck..

Ska man bli ljushårig/blond efter sommaren?!

JAg har funderat ett tag på att jag vill göra någon förändring med mitt hår. Om jag inte vore så feg så skulle jag göra håret blont men jag tror inte att jag komemr passa i det. Dock har folk sagt att jag skulle passa i blont, iallafall ljusare hår. Men det blir som sagt eftr sommaren i så fall och om det ska bli BLONT vill jag göra det hos frisör. Herregud vilken förändring det skulle bi! Tål att tänkas på.



Kan ni tänka er mig i någon av de här färgerna?! Knappt att jag kan haha..


här var jag ju typ rödhrig så varför inte göra en drastisk förändring till?

Sa vi beachparty eller sa vi beachparty?!


De andra torrbollarna ville ju inte bada, haha!

Beachparty!

Go'morgon!
Eller jag har varit vaken en stund men det är ju som vanligt. Idag är det underbart väder ute, såååååå skönt. Får se om mamma och jag drar iväg och badar för jag börjar bli sjuk tyvärr. Hostar och snorar men det ska inte hindra mig för ikväll är det beachparty på hugo! Det ska bli riktigt kul faktiskt! Runt 5 blir det att äta med Lina också. Ae dags för frukost!


''Förra årets galnaste fest dyker upp även i år - BEACHPARTYT!

Vi dammar av poolen & fyller den med vatten på uteserveringen, plockar fram de uppblåsbara krokodilerna, palmerna m.m. Bli mottagen av våra hula-hula tjejer som delar ut hawaiikransar & njut av en hink iskalla öl tillsammans till tonerna av alla tiders sommarplågor/beachhits!

Allt som allt, 3 soliga dansgolv & förmodligen årets galnaste fest även i år.

PS, glöm inte badbyxorna!''

Mina närbildslinser..

..är helt underbara. Här får ni ett smakprov.


Vad tycks?

Dear John

Jag såg nyss på Dear John och herrgud så jag grät.
Sjukt bra men sorglig film. Hur bra som helst!
Jag rekommenderar den starkt till er som inte sett den.


RSS 2.0