Sorry..

Hallå!
Jag lever! haha. Jag har varit rätt dålig på att blogga men i helgen har jag umgåts med familjen och min älskade Anders. Har sovit hos Anders hela helgen och jag har inte haft datorn med mig så det har inte blivit något bloggande helt enkelt. Men jag tänkte iallafall att jag skulle berätta lite kort vad jag gjort i helgen.

Fredag;
I fredags fick jag min födelsedagspresent av Anders. Först så käkade vi planka på cromwell, hur gott och mysigt som helst. Sen så skulle vi se på bio, burlesque. Riktigt bra var filmen! Den kan jag rekommendera er att se. Sen vidare hem till Anders för film ochb mys. En jätte fin present, tack snälla älskling!

Lördag;
I lördags så fyllde mamma år och släkten skulle även komma för att fira mig, min vän Sofie kom förbi också. Det var jätte trevligt. Vi satt och pratade och umgicks ett bra tag, sen när alla åkt så åkte jag och Anders hem till honom.

Igår - Söndag;
Vad gjorde jag igår då? Anders jobbade, jag vaknade vid 1 sen satt jag och spelade Jack and Dexter tills Anders slutade vid halv 7. Händelserik dag? haha. Jag mötte upp Anders vid donken för att jag var så galet hungrig sen traskade vi hem till honom o käkade. Vi kollade på film till typ 4? haha men båda jobbar kväll idag så det var lugnt.

Ja det är vad jag har gjort. Nu ska jag käka äggmacka och sedan åka till jobbet. Första jobbdagen på 3 veckor, känns lite konstigt men jag kommer nog in i det snart. Hoppas att allt är bra med mina läsare! PUSS



Se den!


you make me happy - In case you didn't already know.


you left a mark and I wear it proudly on my chest.


Tack Lina!

Fick en jätte fin skjorta av Lina i födelsedagspresent.
Skitsnyggt med ett skärp till, love it!
Tack snälla ♥


Vet ni vad jag gjort?


Piercat tungan! hihi
Det gjorde ont men inte allt för ont, trodde faktiskt det skulle vara värre än vad det var. Nu är det gjort iallafall! Lina piercade sig också i tungan, galet nervös var hon, hehe. Jag var också nervös men Lina var snäppet värre ;) Jaja nu har man en svullen och öm tunga! haha kanoners

Happiness is when I'm with you.


Mys

Mamma är barnvakt åt Wilma.
Galet mysigt att ha henne här!
Stolt faster, MHM!


Grattis till mig!

20 år på makten!


23;e Januari

hejsan!
Jag hoppas att allt är bra med er! Med mig är det bra, har dock lite ont i huvudet men jag har väl sovit för länge som vanligt haha.. Jag har egentligen inte så mycket att säga. Jag vet inte vad jag ska göra idag, det blir väl att ta det lugnt. Imorn fyller jag år, hihi. Ne nu ska jag se några avsnitt av Glee istället för att skriva om ingenting.

Hoppas ni haft en trevlig helg och får en fortsatt trevlig söndag. PUSS


The cove

Jag och Linn kollade på The Cove, en sjukt hemsk film - enligt mig.
För er som inte vet så handlar den om ett ställe i Japan där man slaktar delfiner. Usch den är verkligen jätte hemsk, allt är sant vilket gör den ännu hemskare. Jag fattar inte hur man kan göra som dom gör mot oskyldiga djur. USCH! Men det är helt klart en film som jag tycker att alla ska se. För att förstå vad det är som händer och att folk får veta, för inte ens dom som bor i Japan vet om det. Helt sjukt. Jag kan fortfarande inte fatta att det pågår. Det finns inte i mitt huvud att man kan behandla djur såhär. Både Linn och jag grät när vi såg den. Fy fan säger jag..






Ser ni hur mycket blod det är? Helt sinnessjukt..
Jag mår illa av att se det här. usch..


I'm looking at you and my heart loves the wiew.


Fredag

Hallå!
Nu är det fredag igen, skönt för dom som jobbar men jag är ju fortfarande sjukskriven så för mig är det ingen större skillnad, hehe. Eller jo, vi närmar oss ju måndag igen och på måndag är det min födelsedag kul va? För första gången så vet jag inte vad jag önskar mig, haha jag som brukar ha en hel lista.
Linn och jag käkade pizza nyss, gaaalet gott då ingen av oss hade käkat på hela dagen så det var hur gott som helst! Linn ska sova här i natt, vi ska väl inte göra så mycket men alltid lika trevligt att umgås!

Jag och mamma var på IKEA igår och köpte lite. Jag fick en ny byrå i tidig födelsedagspresent och jag fick hjälp av kära Lina att bygga ihop den. Haha galet vad vi skrattade åt varandra när vi höll på men va fan 3 timmar senare så var den klar! haha jag har inte haft så roligt på länge alltså. Tack snälla för hjälpen ♥

Ae nu ska Linn och jag ta en nypa luft, hoppas allt är bra med er!  Pussssss
Här får ni några bilder från byggandet haha






Tadaaa! Snyggt va? Jag är as nöjd. Nu får jag plats med mina kläder iallafall ;)

If my heart was a house you'd be home.


Har fått tillbaka min dator!


And so the Lion fell in Love with the Lamb

Fick mitt fina halsband idag, blev tvungen att fota det lite.





The way I feel about you.

Jag saknar dig så fort du går
Jag tänker på dig 24/7
Jag känner mig trygg i din närhet
Jag vill inte vara utan dig
Jag ler så fort jag tänker på våra minnen
Jag blir varm inombords när jag tänker på vad du sagt
Jag ser en framtid med dig
Jag är rädd för att förlora dig
Jag får ångest när jag tänker tanken att leva utan dig
Jag är rädd för vad du gjort med mig -
Jag är helt fast vid dig
Jag hoppas, och det känns som du är den rätta
Jag går under om du lämnar mig
Jag älskar dig ♥


Ärr

Förresten, igår så tog jag bort kompressen som jag haft på magen. Den hade börjat gå upp och jag kunde inte sluta pilla, haha. Jag ville så gärna se hur det såg ut men fy faan så ont det gjorde att ta bort den, asså det kändes somd en satt fast med superlim! helt galet. Här får ni en bild iallafall


Der kommer bli kanonfint!
Dock stör jag mig så frot jag ser ärret i spegeln, snyggt liksom.
Nah nu är det intve så snyggt men när det är läkt ordentligt då kommer det vara kanonfint!

Beställd - äntligen!

Vet ni?
För as länge sen, typ 2 år sen tror jag? Så var jag helt uppe i Twilight, är det fortfarande men inte lika besatt som då haha. Iallafall, jag satt och kollade bilder till mobilen och hittade en bild på ett halsband, eller två halsband är det. Det är ett hjärta delat i 2 och så står det '' and so the lion fell in love with the lamb '' på de 2 delarna. Sen jag hittade den bilden har jag velat ha det halsbandet. Har letat som bara den men aldrig hittat det så gav upp typ. Förut så kollade jag på Eclipse och fick för mig att gå in på discshop där jag köpte en tröja med twilight-tema för ett tag sen. Jag tänkte bara kolla om de hade fått in något nytt roligt och vet ni? Eller ni har nog redan förstått, JAG HITTADE HALSBANDET! Det kanske har funnits där länge men inte sist jag kollade och ni anar inte hur glad jag är. hihi, jag beställde det - självklart, och snart är det miiiiiiiiitt!!


Bilden till vänster är den jag haft i mobilen bra länge. På bilden till höger har ni en tydligare bild av halsbandet, är det inte hur fint som helst eller? Älskar det verkligen! Jag tycker dessutom det är hur gulligt som helst att det är ett litet lejon på ena sidan och ett lamm på den andra. Jag bara läängtar tills jag fåt hålla i det! haha larvig jag är.

Ny design

Jag har blivit så trött på min design så jag slängde ihop en.
HAHA som att jag är så här duktig? ICKE! Hittade en blogg där en tjej gjort några designer som man kunde få ta gratis (länk finns typ längst ner i menyraden) och jag tyckte den här var fin! Den får vara så länge tills jag vet vad jag vill göra med designen, om jag ens orkar hehe. Vi får se helt enkelt! Jag tycker iallafall att bloggen är fin nu :)

Kisses!

Pain

hallå eller!
Allt bra? Med mig är det väl sådär men jag är ju å bättringsväg iallafall och det är ju bra! Dock är det en fruktansvärd smärta när jag spänner magen minsta lilla. Igår, tror det var igår så nös jag 3 ggr och jag lovar det kändes som att hela magen sprack. Herregud vilken smärta, asså det går inte beskriva. Sen bara en sån enkel sak som att skratta, ae det går inte. När jag skrattar ligger jag och skriker ''AAAAAAAAAAAAJ'' men självklart så kan jag inte sluta skratta. Jag får bara ondare men skrattar ännu mer, börjar till och med skratta åt mig själv. Haha lite komiskt är det ju? Ligger och asgarvar, får ont så tårarna rinner och skrattar lite till. Haha ja vad säger man? jaja det är ju som sagt på bättringsvägen iallafall och jag har tur som har min Anders som är där och tar hand om mig och även mamma, är galet tacksam!

För min del är det bara att ta det så lugnt som möjligt när det gäller helgen, och alla dagar dessutom. Det är rätt skönt, nog för att jag blir uttråkad emellanåt men det är ändå skönt att bara ta det lungt. Nu ska jag se på vänner tänkte jag!
Hoppas allt är bra med er! Pusssss


Min bara min, oh jag är så kär! ♥

Water for elephants


biopremiär den 22 april - jag ska se!

Måndagen den 10/1-11

Hej på er!
Nu ska ni får veta vad jag burit inom mig en lång tid. Jag ville inte skriva ut det i bloggen förrän allting var över och jag visste exakt hur det låg till.
För typ 2 år sen? Så märkte jag att jag hade något i magen som gick att flytta runt på jag blev självklart jätte orolig och ville kolla upp det. Fick till svars att det eventuellt var min urinblåsa man kände för den kan kännas väldigt tydligt så när jag fick det svaret så struntade jag ju självklart i det och fortsatte leva som vanligt. Bara det att nu det året som varit så har jag märkt av den mer och mer och ville verkligen ta reda på vad det var för jag hade ju ont vissa ggr. När jag skulle till ungdomsmottagningen för att skaffa nya ppiller så gjorde jag även en gyn-undersökning och berättade om den här ''knölen'' först så sa hon '' men det är nog ingen fara, det är säkert din urinblåsa '' jahopp tänkte jag igen, men den borde väl knappast göra ont? Sen när hon kände efter ordentligt så sa hon att det fanns något där, hon kunde inte säga vad det var men någonting var det. Jag fick en tid på kvinnokliniken för ultraljud för att ta reda på vad det var.
Där så fastställde dom att någonting fanns i min mage, kunde inte säga vad men den var ca7x7cm trodde dom och så sa dom '' Den måste tas bort genom operation '' Jag blev jätte rädd, för det första visste dom inte vad det var och det första som slog mig var självklart cancer och för det andra så blev jag livrädd för att jag skulle bli sövd. När jag hade varit där så fick jag även en tid för röntgen för att de ville se exakt hur den satt osv. Det visade sig att den satt mellan urinblåsan och livmodern och var 11x11cm - alltså större än vad de trodde från början.
Tiden gick och jag fick tillslut veta att måndagen den 10/1-11 ska jag opereas för en tvillingcysta. En tvillingcysta är inget farligt och det är något man kan få om man har överproduktion av hormoner i äggstockarna. så istället för att äggen släpps och man får mens så stannar de kvar och växer. På dessa cystor kan det börja växa hår och man kan även hitta spår av naglar och tänder - creepy right?
Jag blev självklart överlycklig när jag slapp höra ''du har cancer'' men jag var frotfarande livrädd för att bli sövd. Ju närmre operationen jag kom desto svårare fick jag att sova om nätterna och i måndags var det dags. Klockan 12 skulle jag vara på sjukhuset, Anders och mamma var med mig upp. Dock fick bara mamma vara kvar och jag blev jätte ledsen och grät när Anders skulle gå, jag var så sjukt rädd. Mamma och jag fick sitta i ett väntrum i 1 ½ timme tills det var min tur. Mamma fick intve följa med in tills jag somna - vilket jag ville men det gik tydligen inte.
Hon som hämtade mig var narkossköterska, hon pratade med mig hela tiden och berättade vad som skulle göras men jag kunde inte lyssna. Tårarna rann och jag var så himla rädd, jag hade velat ha min mamma där. Jag fick syrgas och hon sa '' nu när vi ger dig sömnmedlet så kan de svita lite i armen '' lite? LITE?! Det var som att jag hade ett stort sår på min vänstra arm och det var salt dom sprutade i armen, herregud va ont det gjorde. Sen mellan tårarna fick jag fram '' Det är läskigt hur fort man blir trött '' sen somnade jag.

Jag vaknade av att narkossköterskan ropade på mig '' Elin, Elin har du ont? '' Det går inte beskriva den smärtan, ärligt talat det går inte. Jag har ALDRIG haft så ont. Ingenting kan mäta sig med den smärtan. Jag skrek och grät att jag hade jätte ont och fick morfin. Minns att de flyttade över mig i en annan säng och rullade in mig på uppvaket. De frågade åter igen om jag hade ont och det var samma smärta fortfarande, den där hemska smärtan som bara skar igenom hela magen, jag önskar att jag kunde beskriva den men ni måste uppleva det för att förstå - vilket jag hoppas att ni slipper. Jag fick iallafall mer morfin och jag somnade.
Jag vaknade av att kirurgen pratade med mig, frågade hur jag mådde, mitt personnummer osv. När jag vaknade så hade jag inte ont, kändes inte mer än som träningsvärk vilket var skönt med tanke på hur ont jag hade innan. Jag somnade om efter en stund och vaknade till och från av att läkare pratade med mig, frågade om jag hade ont och så somnde jag igen. 
när jag vaknade sista gången var klockan 18.00 galet vad fort tiden gick tyckte jag. Men jag blev orolig att jag skulle få ligga kvar länge då besökstiden var 18.30-19.30 och jag ville så gärna träffa mamma och Anders.
Efter en stund så hörde jag hur en läkare ringde och sa att dom kunde hämta mig och lämna mig på avdelning 16 där jag skulle ligga över natten. Sköterskorna tyckte att jag verkade jättepigg och att det var positivt. Jag kände mig pigg men jag hade ju sovit i 3-4 timmar(?) så det var ju inte så konstigt ändå.
Det första jag möts av är Anders underbara leende, ni anar inte hur glad jag blev av att se honom. Helt underbart! Efter en stund kom mamma och dom satt bredvid min säng och höll mig sällskap en stund tills dom var tvugna att gå. Jag sov en stund då och sen var det dagt att försöka gå på toa. Den smärtan.. Den var inte värre än precis efter operationen men jag fick ju veta att jag levde! Jag ringde sen till pappa och några av mina kära vänner och berättade hur det hade gått. sen försökte jag sova, gick upp och kissa emellanåt och pratade med min man. 

Dagen efter ville jag bara hem så fort som möjligt. Längtade till min säng och lugnet av att vara hemma. Jag kom hem vid 7 i tisdags och det var så sjukt skönt att få komma hem. Dock så har jag haft ondare här hemma men det är ju för att jag inte har tillgång till samma smärtlindrning men jag är nöjd med det jag har! Idag har jag faktiskt haft mycket ondare än de andra dagarna, jag vet inte alls varför men har inte kunnat äta för att värken är så stark, vågar knappt ta djupa andetag och att röra på sig är hemskt men det måste ju göras. Jag lär ju aldrig bli bra annars.. Jag hoppas bara att det går fort för jag är redan trött på smärtan. 
Långt inlägg det blev, men men nu vet ni! Jag hoppas allt är bra med mina läsare, nu ska jag ta värktabletter och lägga mig i soffan igen! PussPusssss

 
När jag somnade hade jag en kanyl i armen, när jag vaknade såg jag ut så här.
Jag hade helt galet ont, mamma och jag räknade ut att de försökt sticka mig 6ggr innan de satte kanyler i händerna på mig. (antagligen hade kanylen spruckit när jag sov och dom försökte sätta en ny, men som ni ser så gick inte det allt för bra)


Här har ni min mage, jag vet själv inte hur såret ser ut då plåstret sitter
kvar. Hoppas på att det sitter någon dag till. Vet ni? halva min mage är borta
den tog plats den där saken. Helt galet.. Jaja nu kan det bara bli bättre!!

Grattis min fina vän!

Idag säger vi grattis till min älskade Lina som fyller 20.
Det ska vi fira emd en härlig förfest och sedan drar vi vidare till krogen!


Lina och jag sommaren 2007.
JAG ÄLSKAR DIG!♥

Media Markt kan ta sig i röven!

hej på er!
Jag är riktigt irriterad men jag hoppas att allt är bra med er iallafall!
Jag var och lämnade in min dator precis. Som sagt så är hårddisken sönder men underbar kille som man har så lyckades han iallafall rädda det mesta som fanns i datorn. Dock så kommer jag vara utan dator till den 4;e februari, känns ju jävligt kul! Ååååååh jag blir så trött! Och vet ni mer? När jag hade haft datorn typ en vecka så lossnade en tangentjävel och vet ni vad han på servicen säger? '' Nae har du inte tangenten med dig så är det intve säkert att det kommer gå på garantin '' ÄR DU SKÖN ELLER? hur svårt är det att sätta dit en ny tangent? hur mycket kan den där sketna plastbiten kosta? Jag kan betala 1kr, jag lovar!! suck.........

Som ni förstår så gör ju inte det här att mitt bloggande kommer gå så mycket bättre. Men men det är väl bara vänta tills datorn kommer tillbaka.. Annars då? Nytt år och allt! Nytt år - nya möjligheter! Jag hoppas att ni fick en härlig nyårsafton tillsammans med glada och härliga vänner! Själv var jag med Linn, Jennie, Matte, Robban och Victor. Vi käkade lite och hade allmänt trevilgt och sen bar det av till Otten. Jag var lite skeptisk först men vi hade riktigt kul. Dansade, drack goda drinkar och så fick jag pussa på finaste vid 12slaget! Underbart. TACK för en jätte fin kväll.

Nae nu ska jag ställa mig i duschen, eller ta ett bad kanske? Måste iallafall lugna mig innan jag ställer mig och skriker på någon oskyldig krake haha.. Hoppas som sagt att allt är bra med er! bloggar när jag får chansen. PUSSS!!


Linn och jag nyår ♥

RSS 2.0