mat dags!

hejhej!
Trots att vi blivit själva på nyårsafton såhar vi det rätt så mysigt, :)
Vi har kollat på tv och bara myst sen duschat och snart är det dags för mat, :) Vi sla äta marinerade kycklingfileer med ris och sås :) Hoppas att det blir gott! Vi brukar ju inte laga mat så ofta, men när vi väl gör det så brukar det bli kanon!  Ska bara vänta på Nicke så kör vi igång med maten :) !! Sen senare blir det att ta en promenad och smälla raketer, :) Jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran så i får se, :)

Jag är fortfarande sur på Janne för att han dissade oss .. Men det är väl inget att hänga upp sig på, han hade ju lite grejer han ville reda ut oså .. Så det är väl bara att fortsätta le!

jaja, nu ska jag kika in på min bilddagbok innan Nicke kommer!

Gott Nytt År!!


Själva på nyårsafton

HEJ!

Igår så var jag på stan med min underbara vän Linn, :) Mycket trevligt, vi gick och kollade lite nyårskläder till Linn och käkade tillsammans :) Tycker om dig vännen!

Senare så åkte vi till Janne och var där ett tag och då fick vi också veta att Janne skulle dissa oss och åka till Jönköping istället för att fira nyår med mig och Nicke .. TACK! Så ja .. Nicke och jag blir ensamna idag, men vad gör man? Vi får väl ha det mysigt bara vi två .

Nu ska jag vara social med Nicke igen :) Hoppas alla får en jätte trevlig nyårsafton :) !! PUSS

hepp

Nae Tessan orkade itne ses  =/ så jag ska väl hem till mamma en sväng lite senare eller något . Jaja . PussPuss

29;e december

Hej alla glada!
Jag vaknade lite sent idag, vid 12 ungefär tror jag ( a ) Men det var skönt att sova ut, :) Vi gick ju itne och la oss förns vid 03.00 sen har jag inte sovit så bra inatt heller .. Vet inte vad det beror på men jag har vaknat jätte mycket osv.

Igår så hade vi det jätte trevligt iaf! En hel kväll med Nintendo wii&guitar hero! Mycket roligt :D Alex och Tobbe åkte hem vid halv 2 ungefär :)

Som sagt så var vi nördar och spelade hela kvällen, haha :D Vi åkte också till Leons och tog hem mat . Sjukt vad deras bearnaisesås är god!!  Blir att käka pommetalrik där lera gånger kan jag ju lova!! :D vi åt hemma hos Nicke och hade det myys, och spelade som galningar :D Juste, jag fick massor med kläder av Alex som hon inte använder som jag provade1 Jätte snällt! Tack <3

idag så ska jag träffa Tessan, :) Vi ska gå på stan en sväng, det ska bli trevligt, :) Får se hur länge vi går på stan för mamma ville att jag skulle komma hem en sväng så ska väl åka hem till henne, :) jag har ju ett paket att öppna där också :D hih! Sen blir de väl att sova hos Nicke inatt också :) Det är min dag det . Hoppas alla mår bra, :D PUSS

Bilder från igår, :)
















Julledigt från bloggen

HejHej!
Jag har tagit lite ledigt hätr ifrån och haft en super härlig jul, :)
Hoppas att ni också haft det, :D Snart så ska Alex&Tobbe komma hit så ska vi spela lite gutar hero och ha det trevligt, :D Vi var och drack hos dem igår också, mycket trevligt, :)

Jag tänkte slänga upp ett låångt inlägg om julen någon dag, får se när det blir, ;D
Imorn så ska jag träffa Tessan, :) Men att GOD JUL&GOTT NYTT ÅR :D

Shopping!

Nu är jag ääääntligen klar med alla julklappar :)
Efter 3 timmar ungefär ;D De jag köpte till var: Morfar, Pappa, Lotta&Lina så nu har jag alla klappar :)

Nu hållr vi på att fixa iordning lite hos Nicke . Jag har precis diskat och han packar sin väska och fixar lite, :) Jag tänkte att jag skulle bädda sängen och lite så också :) Sen så ska vi vänta på mamma så kommer hon och hämtar oss så ska vi sova hos mig i natt :) vi ska käka Tacos senare också mumma :D

Ne nu ska jag hjälpa Nicke, hoppas ni haft en trevilg dag och får en fortsatt trevilg kväll, :)
PUSSPUSS


22;e december

HEJ!
Nu sitter jag här hemma hos Nicke med Janne :D
Vi ska snart ner på stan . Jag ska handla de julklappar som jag har kvar oså, sen ska Nicke och jag käka med hans mamma&Syster :) Lite senare så ska Nicke och jag hem till mig och sova där :)

Men ärligt så har jag ingen julkänsla alls ;O Det känns som att julafton skulle vara om 2 månader ller ngt :S Men ah, det blir väl bättre på julafton antar jag ;D Men imorn är dt lilljul hemma hos mormor och morfar, det blir ju kul :) Får ju alla mina paket av mamma då eftersom jag ska fira jul med Nicke, :)

Meen att nu vet jag inte vad jag ska skriva
Ha en bra dag iaf :) PUSS

3 Dagar kvar!

Go'morgon på er!
Jag har varit vaken en timma ungefär men har legat kvar i sängen och kollat på tv, mycket skönt :D
Fick ett sms av Tessan och hon ville ses vid 1 istället för 12 så jag struntar nog i att se Kevin som sjunger på stan idag . Vill gärna gå men inte så värst kul att gå själv och trängas med allt folk, så jag får hoppas att han kommer med en konsert som man kan gå på kanske? :)

Snart så ska jag hoppas in i en dusch och sen göra mig iordning&käka något :) Sen blir det att gå ner på stan och träffa Tessan ^^ Jag ska köpa juklkapp till Nikita (min halv syrra) sen vet jag inte vad Tessan ska göra, men vi går nog på stan en stund :) Sen efter det så går jag väl hem till pappa igen och är här ett tag tills Nicke kommer hem, för då ska jag träffa honom, tror jag om han vill träffa mig :)

Ja, det är väl vad jag ska göra idag såhär 3 dagar innan jul ;D Hoppas att alla får en trevlig och mysig söndag :)
PUSSPUSS


Kevin, Yes!

Min älskade Niklas <3




Jag vill bara säga att jag älskar Nicke mer än vad ord kan beskriva .
Jag vill aldrig förlora honom, aldrig <3

4 dagar kvar till jul!

HejHej!
nu har jag varit vaken i 1½ timma ungefär :) Jag trodde att pappa och jag skulle vara på stan vid det här laget, men han mår inge bra så han orkar inte riktigt =/ Men jag ska gå på stan med Tessan imorn så det ordnar sig :)

Igår så kolade jag på film tills Nicke ringde, försökte sova efter det men kunde inte slappna av så fortsatte kolla på film ett tag och sen höll jag på att somna så jag stängde av :)

jag vaknade vid 11 ungefär och sms;ade Nicke ^^ Ska träffa honom snart tänkte bara blogga först :) Jag har fixat mina ögonbryn nu iaf, så nu ser de någorlunda bra ut ;D haha intressant ..

Nae jag vet itne riktigt vad jag ska skriva, jag ska höra av mig till Nicke nu och se om jag vill träffa mig, :)
Ha en bra dag! PUSS

Trevligt hos pappa!

Hej mina läsare!
Nu har jag varit hemma hos min pappa ett tag . När jag kom hit så var bara han hemma och det kändes skönt faktiskt, att få honom lite för sig själv :) Vi pratade om min telefon, om praktiken och sen visade han mig olka grejer man kan göra med hans kamera (systemkamera) Vill bara ha en mer och mer! Jag lekte lite med den mycket roligt!

Sen så startade jag datorn (lånat Nickes laptop) och så föreslog att att pappa skulle gå in på en hemsida för att ladda ner teman m.m gratis och han ville att jag skulle fixa några så jag gjorde det :) Vi bestämde också att vi skulle ta en sväng på stan han och jag! Det ska bli roligt faktiskt, pappa och jag hittar ju inte på så mycket tillsammans så det ska bli trevligt!

Vad har har gjort idag annars då? Jo Nicke åkte ju som sagt och käkade julbord, då satt jag bara och latade mig i soffan med datorn i knät och tv:n på fllt ös! haha . När Nicke kom hem så pratade vi lite och sen kollade vi på tv :) Dock skulle ju han åka vid 7 så då gick jag ner till pappa :) Ja det ör vad jag har gjort, bara latat mig ^^ Det har varit rätt skönt att bara slappa dag faktiskt :) Jag satt i underkläder från att jag vakna till 5 - 6 eller så, hih ^^ Det är tilllåtet ibland (oj, tre l . Vet inte hur det stavas :O)

jo, jag var ute med Zicko när jag kom till pappa! Första gången jag fick gå ut med honom för pappa är sjuk . Men allt gick ju bra oså :) Älskar dig Zicko <3

Nae nu ska jag inte uppehålla er längre ;D Hoppas alla haft en trevlig fredag :)
PUSSPUSS

 
<- Nicke och far min, :) ->


^ Ute med älskade Zicko, syns inte så bra för att den är fotad
med mobilen, men ändå :)

 
^ Är han inte för söt? han gör alltid så där när han vill gosa
böjer ner huvudet :D Han är för go <3

Ha en skön kväll! PUSS

Fredag - Jullov!

HejoHå, första dagen på jullovet idag, :)
Jag fick ju inte gå på avslutningen igår eftersom jag hade praktik men nu är der loov :) Skönt! Vaknade vid 10 av att Nicke pussade på mig, myys :) Vi pratade lite, fast inte så långe för han skulle på julbord (han är där nu) Men han var tvungen att duscha oså o sen så åkte han .

Jag har mest kollat på tv och letat teman till min telefon, men jag förjar bli hungrig så ska nog äta frukost snart, :) Sen måste jag hoppa in i en dusch och sen måste jag fixa mina ögonbryn, de ser förjävliga ut ;O Så gör det om jag orkar ;D heh .

Jag hoppas att Nicke inte kommer hem så sent från julbordet för ikväll ska han på fest och jag vill träffa han lite innan han ska iväg och jag ska ju till pappa sen . så får se hur mycket vi ses idag .

Meen om man kanske skulle ta tag i dagen och äta lite, :) Hörs! PUSS


Sista dagen =/

HejHej nu är det LOOV! Skönt! men det kändes jätte tråkigt att lämna praktiken =/ Skaf:söka extrajobb&sommarjobb där iaf :) Jag kan ju hoppas på att jag får ngt av det, helst båda . haha :D Tänkte inte skriva så mycket, meenjaghar en ny telefon nu, eller ah nyare iaf :) Sony ericsson S500i hoppas den inte går sönder och håller på:) Fick den av min älskade Nicke i tidig julklapp,TACK <3 Så nu ska jag skicka över bilder och låtar, det kommer ta ett tag ;D

Nu ska jag städa senska jag till Nicke,:) Ha en trevlig kväll, PUSS

Trött!

Jag orkar inte blogga, är så trött i huvudet och hubgrig ..

sista dagen på praktiken imorn iaf!

Puss

Tisdag!

HELLUU!
Nu har jag varit hemma i 30 min ungefär :) Har ätit lite och nu sitter jag här med höög musik :D Hih, det blir man glad av!
Just nu så lyssnar jag på Ashley Tisdale - Kiss the girl as länge sen jag lyssnade på den :O Den är braa :D
Sitter också och väntar på att få snacka med telenors kundservice på internet men mitt kö nummer är 32 -.- Så jag lär väl får vänta ett tag x) Jag får nämligen sms HELA TIDEN om hur mycket pengar jag har på telefonen, och det är så IRRITERANDEEEE! Får se om de kan fixa det :)

På praktiken så var det som jag trodde . Jag fick städa akvarierna -.- Fast Erika hade redan börjat skrapa alger så det gick rätt så fort, sen fick jag slamsuga akvarierna själv . Trodde mina armar skulle dö efter ett tag haha x) men det gick ju :) Sen fick jag plocka upp äckliga grisfötter o ben o hålla på, blääää x) Lukta apa gjorde det också! haha, sen hjälpte jag sofie med leksaksväggen med alla hund grejer och sen var det dags att åka hem :) sjukt söt hundvalp var det inne i affärn idag också! En australian shepherd, skitfin! Och hon hade ett brunt&ett blått öga, oh jag ville ta med henne hem! ska lägga upp en video snart :)

Vet inte vad som sker idag, ta det lugnt som vanligt . Hinner ju inte göra allt för mycket efter praktiken . Ska höra med Lina om hon är hemma så kanske man kan snacka lite skit med henne eller så :) PUSSPÅER


Söta Söta hund!!

Sista veckan har börjat!

Go'morgon!
Ni anar inte hur dåligt humör jag var på igår så jag struntade i att blogga . men nu är det bättre, men jag vill fortfarande fortsätta sova! Jg är så trött om mornarna alltså .. Det är så skönt att det är sista veckan nu! Ska bli så sjukt skönt med lov!!

Sen snackade mamma och jag igår och jag får fira jul med min älskling!! Känns jätte bra faktiskt :) Så dagen innan ska jag fira med mormor, morfar, mamma, Thomas, Cristian och sofie :) Nicke skulle också ha varit med egentligen men han åker ut till landet dagen innan såhan kan inte =/ Och jag får komma ut till dom när jag är klar :) Ohh, det är snart juuul! hih

Vill ni veta något mer roligt? :D Våra nya skåpsluckor kom igår :D Tänkte lägga upp en bild :)

Men jag måste dra mig om jag ska hinna käka något och senklä på mig, :) Vi hörs ikväll sen ! PUSSPUSS


Tadaaa :D

helgens sista dag, söndag

HejHej!
Har haft fullt upp idag så jag har inte kunnat blogga faktiskt, men jag gör det nu :).
Vaknade först vid 8 när Nicke gick upp för att han inte kunde sova, Oh herregud sa jag och somnade om på stört! Vaknade sen vid 11 och då gick jag upp, eller jag låg kvar ett tag i sängen men var vaken iaf :) gick upp och åt frukost med älskling . Tycker det är gulligt att han inte äter frukost innan mig så vi gör det tillsammans, :) Sen var jag tvungen att göra mig iordning för jag skulle åka med bussen 12.43 till stan och möta Lina . Vi gick på stan och kollade julklappar, jag märkte också att jag inte har några pengar kvar och jag har 6 presenter kvar -.- aaaaaaaaaaaaaah! men det ordnar sig, :) Var jätte trevligt på stan!

Åkte hem till Nicke sen och då fick han en ros jag köpte till han :) love u <3
Vi käkade mat, revbensspjäll&Kroketter, MUUUUUUUMS :D Vad gjorde vi sen? Jo satt och pratade lite, sen kollade vi på film X-men 2 :) Mycket bra film! Jag tycker om filmer om ''krafter'' och magi o sånt :) Lääängtar tills den nya Harry Potter kommer :D Men ah .

Sen var wallander på tv och då kollade vi på det, fast bara jag som kollade klart för Nicke blev trött och gick&la sig . Jag ska också sova snart, jag ska bara diska först -.- lite sent kanske, meeen jag har inte orkat och jag orkar definitivt inte göra det imorn . vi sover ju hos Nicke inatt för vi orka itne åka till mig, hah ;D Så jag får gå upp tidigare än vanligt men det gör inget :)

nae men om man kanske skulle ta tag i disken .. Hoppas alla njutit av helgen :) !! Imörn börjar sista veckan på praktiken sen är det LOV ! Jippie! Hah :D PUUUUUUUUUUUUSS

Fredag+Lördag

HejHej!
Jag har inte haft någon större lust att blogga faktiskt, men nu har jag :) Idag så har Nicke och jag varit på stan en sväng med Alex&Tobbe, mycket trevligt :) Eller vi gick inte på stan så mycket, satt mest och fika ;D Jag tog en snickerslatte som gjorde min mage helt upp fuckad .. Mår bättre nu, men fortfarande inte bra .
Efter stan åkte v hem till Nickes mamma och pappa för att vi sklle äta, men jag kunde dock inte äta något för det kändes som min mage skulle vända sig upp&ner och allt skulle komma ut ur munnen, jäävligt trevligt .. så jag lät bli att äta för att slippa det . Kändes lite elakt men de förstod ju varför jag inte åt . Sen så åkte vi hem till Nicke och vi har sett på tv, fast nu spelar han Need for speed undercover och jag sitter vid hans laptop . Vi ska väl se en film sen eller så :)

Igår då .
Jo då var jag ju på praktiken, rätt så segt eftersom det var fredag . Det började med att min handledare var 15 min försenad så fick stå ute och frysa -.- Hon bad inte ens om ursäkt :S Jaja . Jag fick packa upp varor, bygga kattklös osv. Sen åkte jag hem till Nicke och pratade lite, sen var det dags för idol final! Satt på helspänd hela tiden :D Sen så vann ju KEVIIIIN :D YES! Har hejat på honom från första början, Wihiiiiiie! Jag blev jätte glad :D
Sen gjorde vi väl inte allt för mycket, Nicke blev trött och jag kollade på vänner ;D Somnade i soffan gjorde jag också :O men Nicke kom upp och väckte mig så jag la mig i sängen :)

Ja, det är vad jag har sysslat med, så nu vet ni ;) Haha . Nu ska jag se om jag hittar något roligt spel, fast först ska jag leta teman till min mobil, ^^ PUSSPUSS


Vänner!

TEEEEEEEEEEEWHEEEW :D
hah x) Jag är inte trött som vanligt när Nicke vill sova, så jag sitter uppe ;P

Nicke och jag kollade på film förut, WALL - E ! Sjukt rolig film :D Jag ver jätte skeptisk till den, men as bra var den :D Haha

 - WALL - E
- EVE
- EVA?
- EVE
- EVAaAa?
- EVE!
- EVAaAaAA

HAHA :D Jag är jätte rastlööös x) Får bli ett par avsnitt av vänner och så ska jag försöka att inte somna i soffan . imorn är det fredag och Äääääntligen helg!
Hoppas alla haft en trevlig kväll, :) PUSS

älskling är hemma nu!

HejHej!
Kom för inte alls så länge sen hem till Nicke, han kom kanske 10 min efter mig :) Känns bra att han är hemma igen!

idag p praktiken så har jag packat upp JÄÄTTE mycket varor . Jag fortsatte på pallen som jag inte blev klar med igår, sen när jag var klar med den så sa Maria " Tror du att du är klar nu? Det var bara början ;) " Så kommer hon med en pall till oxh lika många kartonger! Men ja det var bara att börja :) Tycker ju att det är roligt så ^^
Ni ska få se listorna som jag hade så kanske ni försår att det var rätt så många varor ;)

Nu ska jag bara ta det lugnt med min älskade och njuta av att han är hemma :) ! Hoppas ni får en toppen kväll :) !! PUSSPUSS


Som sagt, det var "några" varor ;)

go'morgon!

Hejhej
Det här få bli ett rätt å snabbt och kort inlägg för jag känner hur magn kurrar och jag vet inte om jag har packat klart än . Eftersom jag ska till Nicke direkt efter att jag slutat praktiken så kan jag ju inte ta cykeln ner så jag måste gå . därför är jag lite stressad . Men men Dagens outfit;


* T-shirt - Bikbok
* Tjocktröja - JC
* Byxor - Thailand

Ha en bra dag! PUSS

Sleeptime

HejHej
Usch så irriterad jag blev på den där jäkla pizzan, meen det har lagt sig, blev irriterad på mamma istället ..
Vi bytte från mitt rangliga databord till ett skrivbord som mamma fått av en kompis, så skulle jag koppla ihop datorn osv . så började mmma hållapå med massa sladdar och jag blev irriterad och fräste till .. Sen börja hon tjaffsa om att jag inte ska ha mina betyg på golvet -.- och sen bröt det loss . ah ska inte tråka ut er .. Men förlåt till mamma iaf!

Nu ska jag nog lägga mig och kolla på Lady&Luffsen för 3;e dagen i rad ( a ) Bra fiiiilm, och älskar låtarna :D Heh
eller så blir det Eva&Adam serien som jag sätt 100 gånger men äh :D Haha .

Får se om jag orkar att pallra mig upp tillräckligt tidigt för att blogga på morgonen imorn . Jag som är så morgontrött, snozade till 08.50 imorse, ställde klockan på 08.00 men vägrade att gå upp, hah :D Ska försöka skärpa mig imorn så man kanske hinner fixa sig lite och se lite bra ut när man går till praktiken och inte bara se trött och tråkig ut, som jag har gjort hela veckan . hah .

Imorn så kommer ju Nicke hem också, så gör väl inget om jag är lite fin? :) Ah får som sagt se om jag orkar ta mig upp ur sängen :) Sov så gott alla :D PUSS!


^ Före


^ Efter

ARG!

En liten sketen calzone med extra ost för 75kr?!!!
Det är ju ffs sjukt :S ! De höjer priset hela tiden på vesuvio alltså :S
Snart kommer jag sluta käka där alltså, trots att dom gör så goda pizzor men nae va dyrt!
USCH! De fick bjuda på en 5;a för jag hade räknat med att det skulle kosta 65 men icke!

Var bara tvungen att skriva av mig!
Nu ska jag äta min dyra j'vla pizza!

Rolig dag på praktiken!

HejHej!
Nu har jag varit hemma en stund, ska snart ner till pizzerian och hämta en varm och god pizza :D En calzone med extra ost, YAMMIE :D Hih

Idag påpraktiken har jag haf det rätt kul ändå :) Först så började jag med att städa hos ALLA gnagare, eller Daniel hjälpte till, jag städade 2gerbilburar och .. Vad blir det? 7 hamsterburar, 1 kaninbur och en marsvinsbur! SJUKT jobbigt! Det tog hela förmiddagen, satt där från halv 10 till 13.15 då jag käkade lunch, sen var jag fär ett tag till och städade och SEN blev jag klar, pust!
Efter det så fick jag packa upp jätte mycket varor! Jätte kuuul :D Ta fram varor ur kartonger, pricka av och placera, :D Hehe kanske inte låter så jätte roligt men det var det faktiskt :) Känner att man gör någon nytta och att man klarar av att hitta artickelnr själv oså :) Roligt roligt . Det höll jag på med tills jag skulle gå hem :) Ville nästan inte lämna allt :O Det var jätte mycket kvar så ville fortsätta men kände hur hungrig jag var och hämlängtan tog över :D Nu sitter jag är med kurrande mage, ska nog gå ner till pizzerian nu, pizzan borde vara klar :)
Hörs kanske senare :) PuSS!


^Skön stil råttan har alltså :D


^Som sagt det var en hel del kartonger, och det var inte bara
en sak i varje kartong heller, nej nej .


Jag sätter prislappar på handlederna istället för att skära mig,
den ni! Trög jag är x) Hah, men det gjorde sjukt ont att dra bort dom :O

Tisdag!

Hejsan!
Nu har jag varit hemma i en timma ungefär :) Jag har inte gjort så mycket, har mest kollat på tv, sen har jag ätit lite och kollat min bilddagbok .

Idag på praktiken så har jag städat alla akvarier igen .. Det ska göras 1 gång i veckan så jag kommer få göra det nästa vecka också mycket roligt! Elle neh, det är det inte, sjukt tråkigt! Meeeen bättre att jag gör det än inget alls faktiskt för jag hatar att inte ha något o göra för då står tiden bara still! Så dagen har gått rätt så fort ändå :) Jag fick också inreda akvarierna också, kul :D

Nu ska ja fortsätta prata med älskling som ringde <3
Skriver kanske sen, PUSS!


Städar för fullt!

Lady&Lufsen 2 Ludde på äventyr

Helluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Jag är trött trött trött och ska snart sova ! Jag har inte gjort allt för mycket sen jag kom hem, ätit och kollat på tv med mamma, sen så har jag pratat med min älskade Nicke i telefon nu ringer han också :D När man talar om trollen ;) Hih .

Ne nu ska jag lägga mig och kolla på Lady&Lufsen 2 Ludde på äventyr Älska disney!!

Långt bort här ifrån där vill jag va, nånstans där man fritt får springa!
där inga halsband stramar och där man slipper kramar&borstar e förbjudna, inga katter jamaaaaaaaaaaaaaaaaar!
En värld utan kedjor, där man springer friii, och alla huundar delar samma filosofi, där finns inga gränseer, där blir jag så fri! En värld utan alla kedjor en dag blir blir det mer en fantasiiiiiiiiiiiii! (8) (8)

Älskar den låten, kan inte sluta sjunga  :D Nu måste jag se filmen så jag kan sjunga med :D
Puss&Go'natt :D

Ny vecka, mer praktik

HejHej!
Nu har jag varit hemma ett tag ifrån praktiken och det har inte varit ett dugg roligt idag kan jag säga .. Har haft världens huvudvärk hela dagen som vägrar att släppa har nämligen fortfarande ont .. Sen har jag knappt haft något att göra .. Ville bara att tiden skulle säga SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISH och sen skulle klockan vara 6 så jag kunde få gå hem, men icke ..

Nu är jag iaf hemma, sitter och äter här vid datorn . Ska bara ta det lugnt nu, lägga upp lite bilder på bdb och sen kolla på tv . Vet inte vad jag ska skriva riktigt, Hah dom har kommit och hämtat alla våra skåpsluckor i köket nu för vi ska få dem om målade så vi kommer vara utan luckor i 2 vekcor x) Det ser helt sjukt ut, haha!

Ne nu ska jag vidare till bilddagboken, :) PUSS


^Ja, såhär ser det ut i köket nu .. x)


Nicke är i Halmstad den här veckan .. usch så långt bort :( <3

Fotad, YES!

HejHej!
Ledsen att jag nte har bloggat, men jag har inte orkat helt enkelt .
idag så har nicke och jag varit ute och gått en hel del, först så gick vi till ingelsta och gick i affärerna där sen gick vi till maxi och gick i affärer där, o sen så gick vi hem :) Jag handlade 2 julklappar så ny har jag bara .. en, två tre .. åtta stycken kvar, blöh! Men det går nog, :) När vi kom hem till mig la vi oss i soffan och tog det lugnt, för vi var rätt så trötta båda två, hah .
när mamma och Thomas kom hem lagade de mat, och tyvärr så blev maten för tark för mig så kunde knappt äta . Men men .. Efter det drog vi igång med fotandet!! Som jag sa tidigare så har Thomas köpt ett nytt objektiv till sin kamera så han skulle kunna ta bättre porträttbilder så han fotade oss, :)
Här har ni ett par ^^

     
  

Här har ni lite smått&gott :D Hoppas ni haft en bra daag! PUSSPUSS


Grattis på namnsdagen älskling!

Hejhej nu är jag jätte rastlös och tänkte blogga lite, :)

Idag så har Nicke namnsdag, jag hade glömt det heh .. Men jag kom på det när hans mamma ringde och sa grattis ( a ) Men jag har ju aldrig firat namnsdagar oså, så får skylla på det ( a ) Hehe
Dagen började ju med förhandsvisning på den nya disneyfilmen Bolt som kommer i februari nästa år :) Och jag säger bara se den! Den var jätte bra! Speciellt för de som älskar disney borde se den! Grät gjorde jag, ååh den var bra!Den fick mig att vilja ha en hund ännu mera också!! Om man ändå kunde få det .. Jaja

Efter filmen så åkte Nicke och jag hem till honom igen och började städa . En riktig julstädning blev det :D finfint, dammade och allt gjorde vi ^^ Eller det var jag som dammade, och Nicke städade på annat håll :) När vi var klara kände jag hur sjukt trött jag var (Sov ca5 timmar i natt ..) så jag la mig i soffan för att vila, somnade aldrig men det var jätte skönt att lägga sig ner . Nicke och jag la oss i sängen ett tag och helt plötsligt fick jag känslan att jag ville gråta och släppte ur tårarna . Vet inte vad det var, men det gick över snabbt :)
Sen kom hans familj och vi drack glögg och fikade o hade det trevligt, :) Pratade om att jag kanske ska vara hos dom på julafton men det är sånt som märks . Vi åkte hem till mg vid halv 7 ungefär så åt vi mat med mamma och Thomas, mycket gott . Sen har vi kollat på tv och pratat och haft det trevligt :)

Och nu som sagt är jag jätte rastlös och vill hitta på något, men resten kollar på Beck ;P Jag känner inte fr att sitta still just nu . Venne varför, men det hjälper när jag sitter här :) Imorn så ska Thomas fota mig, Nicke och mamma också tror jag . Han har nämligen köpt ett nytt objektiv till sin kamera så att han kan ta bra portätt bilder, och jag ska tydligen vara hans ''modell'' sen ville han fota Nicke också, så det blir kul ^^  Hoppas att man kan få bilderna som blir bra :)
Jag blir helt till mig när jag ser Thomas kamera alltså , Jag vill haaa!! Men men, drömma kan man ju göra .. Heh

Jag kanske ska vara lite social, annars är det väl någon som börjar klaga snart :P Hoppas att alla haft en bra Lördag, det har iaf jag :) Puss&Kram på er !


I lööve it <3 !

Go'morgon!

HejHej!
Själv så skulle jag egentligen sova vid den här tiden om det inte var för att Nicke och jag ska på förhandsvisningen av filmen Bolt, :) Ska bli kul! Den börjar vid 11 och vi ska vara där nere vid 10.40 så vi har liite brottom, fast 'Nicke är i dushen nu så passade på att slänga upp ett snabbt inlägg ;)

Dagens;
Förhandsvisning; Bolt
Åka hem till Nicke&Städa
Fika med hand familj och fira Nickes namnsdag
Åka hem till mig i haga och umgås med mamma och Thomas!

Då vet ni vad jag ska göra idag ;D Ha de göttt! PUSS

Helg, äntligen helg!

Hej och hå!
Nu är jag hemma efter en hel dags praktik och en trevlig kväll med Lina, Jerry&Nicke, :)

Praktiken;
Idag så var det rätt så lugnt faktiskt . Fick märka massa varor och det var MASSOR! Haha . Gav som vanligt djuren mat och vatten och jag kunde bara inte låta bli att gosa med den söta lilla hamstern en stund :) Vad gjorde jag mer? Jo de hade halsband&Koppel till hund på rea som låg i en stor trasselboll, SJUKT jobbigt att trassla ur! Ni får se bilder sen ^^ Gjorde inte alld för mycket idag faktiskt, fick sluta en halvtimme tidigare också, skönt :) Fast jag fick springa som ett djur till bussen! Jag var helt slut när jag klev på -.- 

Kvällen; 
Jag kom hem till Nicke straxt efter och bytte om, sen vid 7 så åkte vi ner till stan och mötte Lina&Jerry :) Vi gick och käkade på Gu va gott, jag åt en kyckling rulle med currysås, Lina tog också en fast med vitlökssås meen när dom kom med den hade hon fått en med currysås och fegisen vågade inte gå och säga till så jag fick göra det åt henne , haha :D Men hon fick sin rätta mat sen iaf :)
Sen så gick vi och handlade godis, eller Lina gjorde . Och sen gick vi till Bion, vi såg Vi hade iallafall tur med vädret igen! Den var helt okej, man fick sina skrattanfall :D Sevärd!! Sen nu är vi hemma hos Nicke, vi ska väl sova snart, eller jag är inte så trött men han är (; Heh .
hoppas att alla haft en bra fredag :) ! PUSS


^Ja, såhär såg det ut innan jag började ..


^Och vid det här laget blev jag förbannad ..


^Men titta så fint det blev :D!


Skylt på Gu va gott, ! (min mobilkamera suger -.-)


Lina och Jerry inne på Sånt&Gott ;D


PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS

Praktik dag 4

Hej på er!
Nu är jag hemma hos Nicke och väntar på att han ska komma hem :) praktiken idag har varit rätt lugn, liteför lugn ibland haha . Men jag började med att ge djuren mat och vatten sen så skulle jag städa hos några . Det var hos marsvinen, kaninerna, och hos råttorna, :) Det var jätte mysigt när jag städade hos kaninerna för de var ute hos mig och sprang :D De är för söta :) Men det var inte lika kul att städa hos råttorna, för när jag skulle sätta dom i en petbox sålänge så belv jag biten hundrafemtioelva gånger -.- Råttjävlar x) Haha . Efter det så skulle jag och Sofie fixa lite på lagret men hon kom aldrig ut dit  x) jag väntade och väntade men inte kom hon så jag började städa :) Städade rätt mycket, hah men jag hade ju inget bättre för mig så, :) sen så .. Vad gjorde jag sen ? x) Jo jag åt, för allt gick så långsamt, haha . Då var klockan 2 ungefär. Sen så1 skulle jag och Sofie sätta ihop kattklösar-grejer och hon blev överlycklig när vi gick till lagret och såg att jag hade städat! Hih då blev jag glad, :) När vi hade gjort det märkte jag leksaker och lite så, och sen fanns det inte så mycket att göra så jag fick sluta tidigare, sköönt :) Fast mamma kom inte och hämtade mig förns 6 så fick vara kvar där ändå, hah :D
Nu är jag hos Nicke som sagt och hoppas på att han kommer hem snart, saknar min älskade <3
Snart så tänkte jag kolla något avsnitt vänner, älska <3
Men först lite bilder oså :D


^Här inne var jag ett bra tag och städade hos djuren :)


Den här satte jag ihop och en till :D


^Den här hamstern är så sööt alltså :D
Så fort man gett den mat och vatten vill den ut på alla möjliga sätt :D


Den ser ut som en liten bomullstuss :D

Långt inlägget blev, men ah :D
Hoppas att alla haft en bra dag :D PUSS





Outfit

Tjuu, jag är ute i god tid för en gångs skull, :) Inte ofta det händer, haha (;
Här har ni dagens outfit iaf, :)


*Byxor - Bik Bok
*Linne - H&M
Tjocktröja - Bik Bok

Ha en kanon dag ! PUSSPUSS

Go'morgon!

Go'morgon alla glada :) ! Nu är det en ny dag, men itne som alla andra dagar, för idag så kommer Nicke hem!! Jag är super glad :D Hih, håller på att sminka mig nu, men så hade datorn startat och jag tänkte skriva lite snabbt innan jag fortsätter att stressa! Jag tänkte nämligen åka till Nicke direkt efter praktiken så jag nåste packa min väska också . Men jag ska ju bara vara där i 2 nätter nu sen skulle vi ju vara hos mig, så jag behöver inte ha med mig så mycket, :) Hoppas det blir lugnt på praktiken för jag har jätte int i fötterna, men det är ju sånt om märks .. Nu måste jag fortsätta sminka mig och fixa! men ska försööööka slänga upp dagens outfit innan jag går :) ! BRB

7 helt underbara månader!

Idag är det exakt 7 månader sedan det blev du och jag <3
Jag ä så lycklig med dig, du ska bara veta . Det finns ingen som kan göra mig så lycklig som du! Jag älskar dig mer än vad ord kan förklara och jag blev helt varm av ditt sms idag '' Ja idag är det 7 månader :) Nu har vi 60 år till att se fram emot :) <3 '' Det värmde i hela mig! Jag hoppas verkligen att det blir du och jag resten av livet för jag vill aldrig att det ska ta slut. Jag vill vara din och bara din för alltid! Lämna mig aldrig älskling, jag behöver dig för att överleva <3
 


Det är dig jag älskar mest av allt <3
030508 - Dagen det blev du och jag
den dagen blev jag lyckligast i hela världen <3

Praktik dag 3

Halloj!
Jag försov mig imorse så jag kunde inte skriva ;O Jag vaknade vid hav 10 och då börjar jag! Så jag fick kasta på mig kläder och hoppa på cykeln och dra iväg! Men jag kom bara 10 min fösent och Maria blev inte arg och skrattade bara o sa att jag skulle tagit det lugnt istället, haha . Men men

Jag började med att ge smådjuren mat och vatten, sen sopade jag butiken och sen så fick jag hjälpa sofie att packa upp katt&hund mat och det var sjukt mycket!! 3 pallar med massor av mat! De som har hand om maten hade beställt hem för mycket så hela lagret är fullt med mat, haha . Det höll jag på med fram till 2 sedan tog jag min lunch för jag var så sjukt hungrig . Hinner ju inte äta innan .. Efter lunchen så tvättade jag rent utstidan på varje akvarie och efter det så skulle jag byta vatten i växtakvarierna och det var JOBBIGT !! Fick först springa och tömma vatten i hinkar, sen skulle jag fylla på också! Sprang säkert 50-70 gånger med hinkar om inte mer! Usch tungt och jobbigt!! Men men det är ju sånt som måste göras . Sen så åkte jag hem och nu är jag hemma, :)


Här har ni 1 pall med mat, tänk er 3 st -.-

Myys med bad!

Ja nu har jag nyligen badat som ni kanske förstår på rubriken :) Jätte mysigt med tänta ljus o allt, fast det skulle ju varit bättre om Nicke var med mig, men men :) Efter ett tag blev det JÄTTE varmt och jag blev jätte yr x) Haha men då tog jag och sköljde håret med jätte kallt vatten, SJUKT skönt :D
Så nu är man ren och fräsch (stavas det så?) Jaja, ska snart se på de desperata hemmafruarna och äta något, sen så ringer Nicke tror jag :) Han skulle ringa innnan han skulle sova iaf :) Sen blir det väl att sova och upp till en ny dag med praktik, ha det gött! PUSSPUSS


Praktik dag 2

HejHej, ledsen att jag inte bloggade imorse, men jag var så trött så jag sov en 30min extra och struntade i att blogga, men det tycker jag att jag förtjänar, hah :D

Idag när jag kom tillpraktiken så började jag med att ge alla djur ny mat och nytt vatten :) När jag var klar med det så sopade jag affären och sen sa min handledare till mig att det jag skulle göra idag var att städa alla akvarium, 60 st! Först så skulle jag skrubba alla glas sidor och försöka få bort så mycket alger som möjligt sen när jag gjort det skulle jag slamsjuga alla akvarier . Då fick jag lite hjälp av Sofie en tjej som jobbar där, hon gjorde några akvarier ochvi pratade och hade det jätte trevligt, :) Men usch så jobbigt det var! Jag höll på från 11.00 - 16.30 sen kände jag att jag var hungrig så fortsatte jag från 17.00 - 18.00 och då blev jag klar  sen var det dags att gå hem, och nu är jag hemma, :) Det har varit en jätte rolig men jobbig dag . Sofie gjorde den jätte rolig eftersom vi pratade massor med varandra :)
Jag fick jätte mycket beröm innan jag gick hem också . För att jag kämpat så bra och hunnit med alla akvarier. Det kändes jätte bra :)

Nu när jag har varit hemma har jag hunnit äta lite, annars inget . Satte mig här direkt nästan för att jag skulle h någon ork att blogga ;D Är helt slut i ryggen, ucsh ja så den värker .. Men men .

Nu ska jag mest ta det lugnt, och prata med Nicke älskling sen :) PussPuss



Här är 42 av de 60 akvarier jag städade ;D

Jag älskar dig <3


They say that good things take time
But really great things happen in a blink of an eye
Thought the chances to meet somebody like you were a million to one
I can't believe it

You're one in a million

All this time I was looking for love
Trying to make things work
That weren't good enough
'Til I thought I'm through, said I'm done
And
stumbled into the arms of the one

You're making me laugh about the silliest stuff
Say that I'm your diamond in the rough
When I'm mad at you
You come with
your velvet touch
Can't believe that I'm so lucky
I have never felt so happy
Every time I see that sparkle in your eyes .

You're one in a million <3

Du är mitt allt älskling <3

Praktiken dag 1

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma efter en jätte lååång dag .
Först i början tyckte jag att min handledare var lite tjurig, men hon mjuknade Haha . Först så fick jag byta vatten och mat hos alla djuren . Inte så svårt och ganska så tidsfördrivande :) När det var klart så tror jag att jag sopade i affären och såg till att såg snyggt ut på hyllor osv . Ställde iordning varor som låg huller om buller, radade upp vattenflaskor, sen så skulle jag fixa till alla leksaket och det tog 100 år :O Säkert 2 - 3 timmar alltså ;O Jobbigt var det, men det blev fint :) Det tog jätte lång tid att fixa alla hundkläder också, fanns ju hur mycket som helst av det också . Men leksakerna tog längre tid för det var ju en hel jävla vägg med leksaker x) haha . Sen höll det på så . Fixade för det mesta saker i hyllor oså . Käkade lite snabbt, sen var det ut i butiken igen .

Nu har jag jätte ont i mina fötter och i min rygg meen det är sånt man får ta ;D har ont i huvudet också, men det är nog för att jag är hungrig så ska äta något snart :) Det har varit en helt okej dag fast lite långtråkig emellanåt, men det funkar . Får se hur lång tid det tar innan jag tröttnar, om jag nu gör det, det vet man inte :)
Här kommer några bilder iaf :)


^Uuuh (;


^Ja såhär såg det ut innan jag städade hundkläder ..


^Sen när jag var klar såg det ut såhär :)


Här har ni alla leksaker, fatta att det tog LÅNG tid innan jag var klar :O
Det låg leksaker överallt! Alla kunder frågade vad jag höll på med x) Hah

Oh jag får ont i både fötterna och benen hur jag än sitter =/ Jaja, ska försöka att inte klaga :)
Nu ska jag äta lite, take care !

Outfit

Hallå igen!
Nu har jag ätit men är fortfarande hungrig så ska nog ta mig 2 mackor till :) sitter här med ett glas multi vitamin dryck, mycket gott! Hih :D Jag kom på igår att jag inte har någon lunch, så det får bli ayy springa in på willys och fixa en ;D Heh .
Jag tänkte bara slänga upp dagens outfit innan jag drar mig :)


uh så trött jag ser ut, men det är jag ju så x)
Haha .
*Byxor - JC
*Tjocktröja - BikBok
*T-shirt - BikBok

Nu ska jag dra mig, ska skicka ett sms till älskling också för jag saknar honom redan =/ Det kommer bli en jobbig becka det här känns det som .. =/ Slutar inte förns 6 så är jag inte helt död så bloggar jag om dagen :) Ha en skön dag :) PUSSPUSS

1;a december

Go'morgon på er :) !
Nu är det december och snart är det julafton, 23 dagar kvar bara ;) Hehe .. Igår hann jag ju inte skriva så mycket, trodde att jag skulle hinna men icke .. Vi åkte iaf ut till landet och firade att Nickes pappa hade namnsdag . Vi åt god mat och hade det jätte trevligt :) Och eftersom det var 1;a advent så tände vi det första ljuset :) Mysmys .
Vi var där till halv 7 undefär sen så åkte vi hem till mig för vi skulle sova här :) När vi kom hit kollade vi lite på tv och sen gick vi och la oss :) Tycker det är så skönt att ha honom breedvid mig när jag ska sova, jag känner mig så trygg då :)
Dock är det ju måndag idag så han har redan åkt till jobbet =/ Vet inte var han ska den här veckan men jag får iaf inte träffa honom förns på torsdag .. :(( Det är bara att stå ut .
Idag är det min första praktik dag på Grizzly! Är rätt så nervös faktiskt ;O Men det kommer nog att går bra, jag vet inte vad jag ska ha på mig bara .. Oömma, sköna kläder, Hmm .. Äh jag hittar väl något att ha på mig iaf :) Jag ska käka lite frulle också tänkte jag . För nu har jag ju tid för det, börjar ju inte förns halv 10 men måste gå vid 9 om inte lite tidigare för att inte komma försent :) Nu ska jag äta frukost, kanske bloggar en gång till, fårse . PUSS

RSS 2.0