Lätt den bästa av de 3 fimerna!

Oh jag är så glad!
Jag och Josse kom hem för en liten stund sen efter att ha sett Eclipse. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ klockren! Oh jag vill se den igen!! JG kan inte sluta säga hur bra den är, se den ni som inte gjort det. DO IT! haha.

Vet ni? Jag har fått mina närbildslinser också, hihi.


Snygging!

Idag smäller det!

Idag är det dags för premiären av Eclipse! Smnacka om att jag har längtat, dessutom så tror jag att jag kommer tycka om den här (självklart) men jag tyckte inte om boken så värst mycket så filmen blir nog bättre! Josse och jag vaknade nyss, vi ska väl käka frukost sen ska jag duscha o lite så. Sen blirdet att dra sig ner mot stan. Vi ska käka lite sen ska jag köpa ett par shorts. Sen blir det ECLIPSE. När man sett filmen sen blir det bara att längta till nästa.

Ne nu vill jag ha frukost! PUSS


PORR!!

Sommar

Det känns verkligen att det är sommar nu, vill verkligfen inte sitta inne framför datorn. Jag vill vara ute och bada, sola, umgås och ha roligt tillsammans med vänner! Det har inte blivit så mycket bloggande nu men det är tack vare det fina vädret. Jag ÄLSKAR det verkligen! Idag så låg jag och Lina ute vid Glottern i 6 timmar, helt underbart. Robban kom förbi och gjorde os sällskap när han slutat jobba. Efter badandet käkade vi pizzaoch nyss så kom jag ut från duschen. Jag tog en riktigt kall dusch för jag har bränt mig på axlarna så det var as skönt. Ooooh det är så underbart med sommar! Sitt för guds skull inte inne när det är så här fint, UT OCH LEV!


Haha är inte Lina för söt eller? Bilderna är från dagen.
Sommar sommar sommar ..

Min dag

Har haft fullt upp idag så därför ha det inte blivit något blogginälgg.

Dagen började med att jag drog ner till AF för ett möte som tog 5 min. Det kändes verkligen nödvändigt att gå dit, inte. Haha men jag fick en jobbcoach som jag kommer att träffa under 3 månaders tid. Får se hur det går men det ska nog gå bra. Efter det så gick jag och hälsade på Emelie, kul att träffa henne igen! Vi pratade lite och sa det att vi ska försöka samla ihop ett gäng och hitta på något snart vilket vore skitkul!
Sen blev jag hämtad av mamma och vi åkte och handla en del till imorn oså och sen gick jag och Tess ner till stan sen bestämde vi att hon skulle sova här så vi gick upp til henne och packade lite grejer och sen gick vi till mig igen. Robban ringde och vi åkte en sväng till hans kompisar och kollade när dom spelade volleyboll , herreg vad vi skrattade. Fulla och dana var hans kompisar, hur kul som helst!
- Jävla traktor!
-Va fan, det är ju såt här digitalt skit!
HAHA!

När vi kom hem så gick vi en liten promenad med Lina och snart så ska vi sova. Det var min dag det! Har haft riktigtigt trevligt idag! Nu ska jag sova, hade!


Dagens:
Jeans jacka - Smögen, minns inte vad den kostade
Linne - H&M 99:-
Shorts - New Yorker 99:- ?
Skor - Belle Shoes 199:-

Dags att sova

Nu ska ag lägga mig i sängen och sätta igång favorit serien - Vänner. Jag undrar om jag någonsi kommer tröttna på den serien? Jag tror fan inte det. Klockrena är dom hela högen. De prsonliga favoriterna är Chandler, Phoebe och Joey. De andra 3 är självklart roliga dom också! Nae nu ska jag lägga mig ner och känna brännan på min rygg (Jag lyckades bränna hela kroppen idag, tummen upp Elin!)

NATTI NATTI


Hemma efter en dag i solen

Nu är jag hemma efter en dag i solen.
Snacka om att det har varit riktigt sommar väder idag. Hur skönt som helst! Jag, mamma och hennes kompis Anna åkte till sörsjön och badade, snacka om attg man får upp minnen från tt man var liten när vi alltid åkte dit och badade. Sånt är härligt tycker jag. Nu ska jag snart hoppa in i en dusch sen blir det att käka med mamma och antagligen åka till Mr R. Hoppas ni har tagit/tar vara på det fina vädret. PussPuss!


Självklart så fick den underbara så länge vi båda andas följa med




Sommar

Nu känns det verkligen som sommar när det fina vädret är här.
Jag ska åka iväg och bada med mamma och hennes kompis, hur skönt som helst! T'nkte bara skriva en rad eller två innan jag drar mig. Hoppas ni får en jätte trevlig dag i solen! PUSS


Jag i kungshamn för några år sen. Jag Älskar att bada!

Trött

Jag var ute och sprang med Akilles för en liten stund sen, bra för både honom och mig. Har tagit en dusch och varvat ner lite och nu är jag helt slut i kroppen. Jag älskar ändå sättet man blir trött på för det blir en helt annan trötthet och iallafall jag sover bättre.

Akilles var faktiskt jätte duktig. Vi sprang ungefär 3km och han sprang där bredvid så glatt. Några gånger blev han lite för glad och trodde att vi skulle busa, haha knäppskalle. Imorn så ska han hem, blir nog skönt för honom, han behöver ju vänja sig vid Wilma också. Ne nu ska jag ta ett glas cola och fortsätta läsa så länge vi båda andas(breaking dawn) som jag påbörjat för andra gången. Den sista och den bästa, enligt mig i Twilight serien. Puss på er


8 dagar kvar bara, sen är det dags igen! Eclipse..

Stolt faster


Bebis saker är allt för sött!

MAmma och jag har käkat precis så nu sitter jag och väntar på att vi ska åka till Cristian och Sofie. Vi åkte en sväng till Babyproffsen och Maxi och köpte bebis saker. Seriöst jag ville köpa allting där inne! Det är för söta saker som finns! Herregud! Vill ha en egen liten nodd att skämma bort när man går runt och tittar på såna saker. Men min bebis får vänta lite, haha. Ae nu ska jag tjata lite på mamma, PUSS


Bild från google

Idag får vi träffa henne

Hallå!
Jag vaknade för en halvtimme sen ungefär. Ska försöka ta något att äta snart innan mamma ringer för vi ska åka och hälsa på Cristian, Sofie och lilla Wilma. Mamma skulle bara hjälpa mormor sen ska vi köp en bebis grej till dom som grattis. Idag kommer också vara första gången som Akilles får träffa Wilma, hoppas att det går bra! Just nu sitter jag och blåsersåpbubblor till honom och han jagar dom för full, söt han är! NEj men om jag skulle talite brukost och sen borsta tänderna och lite så. Hoppas ni får en bra dag i sommar vädret Puss&Kram


Jag filmade Akilles igår, är han inte för söt?

Nu är hon äntligen här!

Vid halv 9 fick jag ett mms av min brors flickvän på en urgullig liten bebis ''Här är våran lilla Wilma''. En ny liten bebis har kommit till världen och jag har blivit faster, min bror och hans flickvän har blivi föräldrar. Helt underbart!


Bilder från igår


Motala!

Josse och jag håller på att fixa oss nu sen ska vi åka till Motala. Jag ska åka hem till henne för första gången trots att vi snackat om det sen november? Det är ett tag och nu blir det äntligen av! Det ska bli rikigt kul. Vi får hoppas att vädret håller i sig så vi kan bada och ha det mysigt! Jag lär ta en del bilder iaf, eller jag ska försöka haha.. Ne nu ska jag fix iordning mig och bädda sängen och lite så. Hoppas ni får en fin dag! PUSS


Varamon i Motala.

Himlen är oskyldigt blå

Riktigt fin väder är det ute, nu kommer sommaren!
Josse kom he, nyss för hon fick luta tidigare och hon ska inte jobba mer den här veckan så jag tänker tvinga henne att gå ut. Jag vägrar sitta inne när det är så här fint väder! Annars går jag ut själv, haha fail. Vi ska käka frukost nu för jag vaknade nyss sen blir det att knalla utåt. PUSS


Bild från igår kväll

Natti

Josse och jag kom nyss hem, vi var en sväng hos Robban o snackade lite skit. Josse och jag gick till honom hemirån mig, det är en bit och på vägen dit så mötte vi in pappa med hans hund. Haha lite komiskt, jag sa '' det skule vara lite kul om vi mötte pappa när vi går förbi honom '' Så gjorde vi det, huhu. Josse fick träffa lille Dizel, eller okej han är inte så liten lämngre men inte allt för stor heller. Söt som bara den r han däremot! Jag får gosa lite mer med honom på lördag. Men iallafall, haha så gick vi till Robban. Rätt så skönt att gå faktiskt men jag var helt slut när vi kom fram, Josse med.
Dock kunde vi inte stanna så länge för Josse ska upp till praktiken imorn så nu ska vi slå iging vänneoch sova. Hoppas att alla haft en fin fin dag! PUSSPUSSS


På tal om inget.
När jag fick ett biokort i studentpresent så började jag
gråta för att jag skulle kunna se Eclipse, haha nörd ja är!

En dag för Elin&Josse

Hallå!
Josse bor hos mig den här veckan för hon ska ta igen praktik, väldigt mysigt. Dock kommer det kännas lustigt när hon åker hem till Mota igen för vi kommer inte kunna ses alls lika ofta nu när skolan slutat och det suger. Så idag tänkte vi att det bara skulle bli en dag för Elin&Josse. Vet inte vad vi ska hitta på riktigt men det blir nog att ta det rätt så lugnt.

Usch mina betyg kom nu, inte ett dugg kul.. Jaja


Student 2010

Här kommer lite bilder som jag lovat



Once in a lifetime..

Stå på egna ben

Seg är jag, seg på att blogga.
Men jag har en anledning, eller inte en bra kanske men jag kommer komma igång igen. Snart. Det känns så lustigt, jag var och skrev in mig på arbetsförmedlingen idag. Jag är arbetslös, ingen mer skola, ingen trygghet och inget mer av H07A. En klass som jag kommer sakna trots att vi inte blev en hel klass förens på slutet, då var vi verkligen en hel klass. Vi kom varandra så nära, och nu är det slut på den kontakten vi fick med varandra där på slutet. Man säger att man ska umgås men oftast så blir det inte så när det väl kommer till krita.
Jag vill försöka klara att hålla komtakten med underbara H07A, med dem jag inte umgåts med innan och med mina älskade vänner jag haft under de här tre åren, jag vill verkligen.

Blandade känslor inom mig när e sån stor förändring har skett i mitt och många andras liv. Det är dags att ställa sig upp och klara sig på egen hand. Man förändras, inser saker och möter nya människor hela tiden. Jag känner mig faktiskt som en ny männsika, om det är bra eller dåligt det vet jag inte men hos mig känns det iallafall bra. Jag ska se framåt och sluta gräva ner mig saker och ting. Umgås med vänner och ha kul. Jag ska leva mitt liv och älska mig själv för den jag är.


<3

Bokat!


Bokat och klart! Gud jag är så glaaaaaaaaaad!
Ps. bilder från studenten kommer!

Balen 2010


Fina vi var va?

Student veckan har dragit igång!

Jag är lite seg här i bloggen men så blir det ibland. I onsdags drog den efterlängtade studentveckan igång. Det blev party och Björn Rosenström på otten! Det var riktigt kul att se honom live, det fick en ju inte och sluta lyssna på honom direkt. Mmmmmums!

Idag är det dags för bal!
Sofie och hennes kompis kommer hit sen så ska vi börja pyssla om mig, myys. Vid halv 6 blir det att möta upp David så ska vi gå till flygeln tillsammans. Det ska bli riktigt kul. Nu ska jag hoppa in i en dusch. Ha de bra! PUSS


Förresten, jag har åkt på världens hosta efter allt gapande.. Det lär väl
bli ännu värre när veckan är slut. haha..

Mösspåtagning

Jag sitter hemma hos Josse just nu, hon håller på och fixar sig och vi lyssnar på Björn Rosenström - Såklart! Snart så ska vi ta på oss våra älskade studentmössor och ikväll blir det röj!

Jag kommer lägga upp bilder imorn för jag ska inte hem något idag.
KUL VI SKA HA!


Sjung om studentens lyckliga dagar ..


RSS 2.0