Mat dags!

hej på er! Nu håller jag på att laga mat, inte så kul att laga mat till sig själv dock men man måst ju äta, :)
Det blir potatisgratäng, kycklingfilé och sååås :D Myycket gott!!
Sen kommer Tessan till mig och vi ska se melodifestivalen och hejja gärnet på Gonzalo :D !

Maten kallar! PUSS

Next 3

Här kan ni lyssna på deras bidrag ikväll!

Det är Gonzalo som sjunger på Spanska!


Ikväll gäller det grabbar!

Haha snacka om tröttt

Jag satte igång High School Musical 3 för att jag bara somnat till den innan och inte sätt hela sen jag såg den på bio och tror ni inte att jag somnar igen? Jag vaknade halv 4 haha TRÖTT är jag! men det jag inte får göra är att sova när melodifestivalen är ikväll alltså! För ikväll så är Gonzalo med! Han gick i min klass 8;an - 9;an! As duktig är han och hans grupp next 3, jag hoppas på det bästa för dom :) !!

Nu ska jag försöka attt se filmer där ifrån att jag somnade, haha PUSS!


Adam, Jimmy, Gonzalo!
Nu vet ni vilka ni ska rösta på ikväll :D !!

Lyckad kväll!

Yo! Haha go'morgon får man väl säga, jag vaknade vid halv 12 men jag skulle kunna sova i 10 timmar till kan jag ju säga . Men att jag ska försöka vara vaken så att jag kan sova ordentligt i natt, men just nu känns det som att jag skulle kunna sova och sen vakna imorn, haha!

Men igår hade vi det riktigt roligt! först så var Linn och jag här, vi fixade oss och drack lite . Sen kom hennes pojkvän och hans kompis hit, vi snackade och hade det dö trevligt! egentligen skulle ju Linn och jag dragit på fest i eneby, men vi ångrade oss och följde med Erik och Stefan hem till Stefan och jag ä glad att vi gjorde det för fan så kul vi hade det! Jag fick också träffa lille Arjon som gick i 4;an när jag gick på haga och GUD så stor han har blivit kunde inte alls tro att det var lille Arjon och jag trodde verkligen inte jag skulle sitta och dricka med hans bror, haha .
Stefan spelade gitarr och svin duktig var han sen snackade vi och hade allmänt kul . Jag blev svintrött och gick o la mig i Stefans säng och alla sa att jag va tråkig men vipps så somnade jag, haha . Vaknade vid halv 4 av att Erik väckte mig och då gick Linn jag och Erik hem till mig, vi var väl hemma här vid 5 så somnade jag så fort jag la mig i sängen ! Gud så skönt det var att sova :D !!

Erik och Linn gick för inte så länge sen, och jag ska typ bara lata mig idag men ändå vill jag träffa någon för tiden kommer gå så jävla sakta annars .. Och jag asknar Nicke så mycket så jag skulle kunna lägga mig och gråta . Usch jag vll att han ska komma hem! Men jag får vänta till imorn då får jag tärffa honom iaf .

Nu ska jag, jag vet inte x) Men jag ska sluta skriva nu för jag vet inte vad jag kan skriva mera men vi hörs säkert under dagen :) PUSSPUSS

Bilder från igår;













Fest!

Nu sitter Linn och jag med varsinn cider i handen! Senare blir det fest i eneby! Hoppas att ni får det en bra kväll! PUSSPUSS

 
Push it .

Helg!

Hej hej, jag kom hem för kanske en timma sen. Jag har inte gjort allt för mycket sen dess typ packat upp Nickes laptop som jag lånar den här helgen eftersom han inte är hemma sen läst lite bloggar oså, :)

Eftersom vi haft praktiskt prov på praktiken idag så har jag gått och varit jätte nervös hela dagen men det gick bra! Vi fick bara några pikar men inte alls många så det kändes jätte bra :) !!

Tänker rätt så mycket, men det är grejer jag vill hålla utanför bloggen . Jag ska ta mig något att äta nu :) PUSS


Confused ..

Hejhej! Sista dagen på praktiken nu då, vilket också betyder att det vi gör idag ingår i det praktiska provet . Hoppas att allt går bra :) Det kommer vara nervöst när vi ska gå runt och kolla på de avdelningarna vi har och få bedömning .

Idag så kommer Linn hem till mig för hon ska sova hos mig . Hennes kille+hans hompis kanske kommer över ett tag också, vet inte riktigt vad vi ska göra men det märks ju :) annars i helgen får jag väl se vad som händer, Nicke åkter med båten vid halv 2 idag så .. Imorn ska jag iaf se melodifestivalen när Gonzalo grabben är med, det blir kul :D

Ne nu ska jag sätta mig och prata med mina kära vänner :) PussPuss

Dagens

Hejhej! Har varit hemma ett tag, men jag ska snart till Nicke så jag änkte bara lägga upp dagens outfit innan jag går :)
Praktiken idag har varit rätt okej, det blev jätte stressigt mot slutet bara men annars så :) Imorn är det praktiskt prov och imorn så ska också Linn sova hos mig :) !! Hörs kanske sen . PUSSPUSS


Frukost!

Hejsan! Nu har jag frukostrast här på praktiken och självklart har man med sig frukost !! 2 frallor med salami korv och multivitamin juice mumma!!

När jag gick till skolan så mötte jag Nicke som kom rullandes med bilen, dock hade jag inte tid att stå och prata och inte han heller för då hade vi båda kommit för sent men det var jätte myys att få en puss och träffa min älskling . Vi ska ses senare sen o jag ska sova hos honom :) Jag skulle ha gått på stan emd Linn, men et blev inget av det men vi ska ses imorn :)

Nu ska jag fortsätta med min frukost! PUSS

Huvudvärk!

Uff, jag är så trött så trött! Hade storstädning hos fågel idag på praktiken jätte jobbigt var det, men det gick rätt fort ändå . Sen har det varit rätt lugnt idag ändå, fasst det är oftast alltid stressigt för allt vi måste hinna med innan lunch oså .

Efter praktiken så hämtade mamma mig och vi åkte till media marktför jag skulle köpa hsm 3 (high school musical3) som släpptes på dvd idag :) Jag vet jag är lite nörd, men jag har 1;an och 2;an i orginal dvd så tycker jag det är kul och ha 3;an också :) Sen efter det så åkte vi till Maxi och handlade, mamma fixade pengar på min telefon också värsta snällt :) !! Sen åkte vi hem och jag har bara slappat framför teven och bara känner hur huvudet dunkar, men det börjar faktiskt bli bättre nu :)

Jag fick veta att Nicke kommer hem idag :) Men inte förns sent så jag får träffa honom imorn :) Sen på fredag åker han ju på kryssning och kommer inte hem förns på söndag .. Men hoppas att han får det roligt :) !! Jag ska sova hemma en hel helg första gången på nästan 10 månader, ;O Jag som jämt sov ensam hemma förut . Jaja, det kommer nog kännas lite ensamt men det går nog :)

Imorn ska jag också gå på stan med Linn antagligen! Hörs då, :) PUSSPUSS




All you have to do is turn around, close your eyes, look inside . I'm right here!

Trött, trött och åter trött!!

Hej, anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag somnade vid 9 med kläderna på . Haha vaknade i natt och märkte det orkade inte ens ta av mig kläderna så jag har sovit med kläder hela natten .

Men igår så var det ju praktik igen . Jag och Lollo kom ihåg i stort sätt alla rutiner sådet gick bra förutom att jag fick så sjukt ont i ryggen när vi städade hos fåglarna så det svartnade för ögonen flera gånger .. Usch hadejätte ont men det blev bättren är vi städade hos hamstrarna då jag kunde sitta ner. Sen var jag liteklantig av mig hah.. Vi Lollo hade precis städat en bur och ställde upp den på hyllan så jag tömde hennes petbox där hennes hamstrar varitoch fortsatte med nästa bur . Sen hör jag hur Lollo skriker '' DET ÄR EN HAMSTER HÄR I ! '' (där vi slängde allt gammalt spån osv .) Då hade inte Lollo lagt tillbaka de 2 hamstrarna i buren som hon ställde upp vilket jag tog förgivet att hon hade gjort, men som tur var fick vi tag i hamstrarna oskadda och vi kunde skratta åt det efteråt! Det var lite komiskt..

Efter praktiken gick jag hem och vid 6 så kom Linn hem till mig! Vi satt och pratade och hade det mycket trevligt!
Sen när Linn åkte hem la jag mig i sängen och kollade på tv och tänkte blogga efter ''familjen annorlunda'' Men jag somnade och vaknade näe min älskade ringde. Sen som sagt så somnade jag igen med allakläder på, haha klockren!

Idag på praktiken har jag varit jätte trött! Jag vaknade halv 8 och fick skynda mig men jag kom 10 min försent men men jag och Lollo körde igång med rutinerna direkt!
Nu är jag hemma och sjukt trött igen! Detskulle inte förvåna mig om jag somnar med kläder idag igen haha . Men jag ska försöka att hålla mig vaken tills Nicke ringer. Nu ska jag käka lite :) Puss på er


Jag älskar dig!

Natti Natti!

Nu ska jag slänga igång en film tänkte jag men jag vet inte vad dfet blir än får rota fram en bra :)
Såg nyss klart påBeck - Advokaten, älskar alla beckfilmerna!
Jaja ville bara säge go'natt . Puss på er!


Nördar det är vi allihoppa!

Hejsan!
Jag orkade inte blogga igår så jag sket i det helt enkelt ;D
Jag träffade ju Jessica en stund, vi gick till Grizzly och kollade och jag köpte grejer till Shela&Spinelli . Trevligt var det :) Sen kom Nicke och hämtade mig och vi åkte o firade has systers pojkvän, vi var där från 2-7 ungefär ^^ Sen fixade vi lite käk, kollade på meldifestivalen och tog det lugnt :)

Idag så har Nicke och jag nördat framör varsinn dator hela dagen!
Vi vaknade vid halv 7 och trodde att världen gick under med det var bara snöplogen och det var ju tur! Vi gick upp vid halv 8 tror jag, men jag somnade i soffan och sov till o från :) Sen har vi bara nördat, nördat och nördat :D Nicke har spelat  Evil Genious och jag har spelat Zoo Tycoon 2! Det har varit kul :D snart så ska vi käka lite sen vet jag inte, blir väl att se film . Jag måste diska också :)

Hoppas ni haft en bra dag! PUSS
Uff imorn är det praktik som gäller ..


Go'morgon!

Go'morgon på er alla pigga och glada!
Själv är jag inte ett dugg pigg, vaknade av att solen lös i ansiktet på mig även fast jag hade nerdraget i fönstrerna .. Kanske kan bero på att jag somnade i soffan också hah . Det är som vanligt när jag sover ensam hemma, alla lampor är tända överallt osv ^^ Hehe

Idag så ska jag träffa Jessica, vi ska ta en prommenix till ingelsta området och glo lite, sen funderar vi på att gå hem till någon och se en flm :) Senare vid 2 så ska jag åka med Nicke till hans syster och fira hennes pojkvän! Sen har jag inte kommmit längre, får se vad som händer resten av dagen :) Hörs! PussPuss


Godis piggar alltid upp kvällen!

Hejhej nu har jag varit och ätit hos Nickes föräldrar, det var jätte gott! Vi stannade där till 8 ungefär sen åkte Nicke och jag hem till honom för han skulle fixa film 8 spel till mig så jag har ngt att göra ikväll/natt eftersom vi inte ska sova tillsammans ;D Det fick bli 3 tecknade filmer, jag älskar tecknat säg vad ni vill :D och sen ett spel som heter Age of pirates . Det kanske inte låter så kul men det verkade kul, man ska utföra olika uppdrag osv :)

Vi åkte också till sånt&gott så jag kunde köpa godis och ha ikväll, mumma :)
Ne nu ska jag se om jag kan få igång spelet, annars blir det att se film . '
Hoppas ni får en trevlig kväll! PUSS

20;e Februari

Hejhej! Är hemma hos mig nu för Nicke är och åker skidor med sin pappa så jag har lånat hans laptop för jag älskar den ^^ Vill ha en egen men jag har ju inte pengar till det så får ta en sak i taget :) I natt så ska jag sova hemma så jag ahr ingen aning om vad jag ska göra .. Nicke skulle hämta mig efter de åkt skidor för vi skulle käka hos hans mamma och pappa, vet inte hur länge det blir men så ska jag vara vaken hela natten helt ensam .. Hela natten och hela natten men så länge som jag är vaken x) Det kommer kännas konstigt att inte sova med Nicke när han är hemma, meen vi ses ju imorn . Nu ska jag se på that's 70's show, :) Puss

En trevlig dag!

Nu har jag varit hemma hos Nicke en stund och värmt upp mig lite :) Jag som trodde att jag bara skulle sitta och glo idag igen men så blev det inte! David ringde mig och frågade om jag inte hade lust att gå en prommenad med honom och visst hade jag det! Så jag gick från Nicke(skarphagen) och mötte David vid brandstationen sen gick vi runt strömmen och pratade, gock till stan och käkade han bjöd mig på mat, väldigt snällt! Sen gick jag från stan tillbaka till Nicke så nu sitter jag här själv för han är och åker skidor . Vet inte riktigt när han kommer men det märks ju :)
När jag var på stan så mötte jag ju Lian också! Jag fick klänningen som jag vann, länge sen man träffade henne! Senast var väl på haga för länge sen . Annars har vi bara hälsar på stan så det var kul :) !  Jjag provade klänningen direkt  när jag kom innanför dörren och GUD SÅ  FIN DEN ÄR!! Den passade perfekt verkligen!  TACK SNÄLLA LIAN !!

Jag har haft en riktigt trevlig dag, hoppas att ni också har haft det!
Nu tänkte jag se en film och ta det lugnt tills Nicke kommer hem :) Puss på er!

 

Vad tycker ni? Passade den ? :)

Go'morgon!

Nu har man vaknat till en ny dag :) Eller jag vaknade vid 7 någon gång för då var Nicke upp för han skulle ju till jobbet så jag pratade lite med honom, men jag somnade om rätt kvickt när han hade gått :)

Vad händer idag då? ingen aning faktiskt .. Jag kanske ska gå en sväng till stan och möta Lian och hämta klänningen jag vann, men det är inget som är klart än men jag hoppas på det iaf! Sen så vet jag inte . Jag måste hoppa in i en dusch iaf och fixa mig lite, :) Om ngn vill ses så hör av er! PUSSPUS

GLAD!

HejHej Nicke ringde mig förut och sa att han var på väg hem! Snacka om att jag blev jätte glad :) !!
Han borde vara hemma snart men han skulle ringa innan han hämtade mig för han frågade om jag ville
sova hos honom och klart att jag vill det :)
Men kommer inte få träffa honom mycket imorn för han ska åka skidor efter jobbet, men jag är glad att jag får sova tillsammans med honom :) Någon som vill träffa mig imorn och hitta på något? En fika på stan kanske ? :)
HÖR AV DIG! Skulle vara jätte kul :) PussPuss!

Tatuering?

Jag har så tråkigt så jag sitter och kollarpå tatueringar .
Jag vill verkligen göra en! Jag vill ha mitt namn snett över ovansidan på foten .
Min halvsyster har en sån och den är jätte fin! Dock sa hon att det gjorde jätte
ont eftersom det är mycket ben där, men jag ska allt plåga mig igenom det :)
Men jag ska låta min piercing i naveln läka ordentligt så det blir nog inte förns
efter sommaren :) Men jag kan ändå inte låta bli att kolla jag är så sugen på det!
Hela min familj har ju tatueringar, eller inte alla men många ;D
Pappa har 6 st tror jag
Bror har 4 st
Cristians flickvän har 1 vad jag vet
Pappas fru har 5 tror jag
Och min halvsyster har 3 tror jag

Inte så konstigt att man blir suktad när alla andra har :O Haha och ju mer jag tänker på
det ju mer vill jag ha en! Men som sagt det får vänta till efter sommaren, jag har ju hela livet framför
mig så det är ju ingen brådska direkt :) ''Jätte'' intressant inlägg, men som sagt jag har tråkigt! PUSS

Gordon Ramsey

Som jag trodde.. Inte ett ljud från David och klockan är halv 6 jaja ..
Vad har jag gjort sen jag skrev sist då? Jag har lagat mat med mamma! Lärt mig att göra korv stråganoff som jag aldrig lagat innan och det belv ritigt gott! Men mitt minne är ju sämst så jag kommer säkert inte att komma ihåg det när jag ska laga det nästa gång, haha .
Vad har jag gjort mer? Kollat på Mamma Mia som vanligt ;D Sen har jag pratat 2 gånger med min älskling :)
Har inte så mycket att skriva eftersom jag inte gjort ngt alls idag typ . Bara slappat, men det är skönt det också!!
Nu ska jag se finalen av Hell's Kitchen! ÄLSKAR Gordon Ramsey, han är så skön! Säger precis vad han tycker, klockren!
Hoppas att ni har haft en roligare dag än vad jag har haft! Puss på er!


18;e februari

Go'morgon får man väl säga!
Jag vaknade nyss från en dröm om en haj som försökte äta upp alla som hoppade i vattnet x)
Det var läskigt faktiskt, hah .. Jag och mamma åkte hem till Linn igår så vi var där ett tag, vi satt och pratade med Linn&hennes mamma, det var trevligt :)
Sen när jag kom hem så kollade jag på tv, House! Älskar det, han är så skön haha :D Sen så pratade jag med Nicke i telefonen och efter det så kollade jag på Mamma Mia igen (a) Men den är ju bäst så :D Mamma väckte mig vid halv 5 och sa att jag skulle lägga mig i min säng för jag hande somnat i soffan, haha
Älskling ringde nyss och pratade lite med mig :)

men idag så ska jag kanske träffa Davidom han hör av sig, men jag har ingen anning om vad vi ska göra x) Det märks väl! Nu ska jag ta och äta lite frukost och rengöra min navelpiercing . Juste, jag ändrade tillbaka designen som ni kanske märkt ^^ jaja hörs senare eller så, PUSSPUSS


Inte på humör ..

Jagär inte riktigt på humör för att blogga..
Jag har varit ledsenoch gråtit hela morgonen,vet inte riktigt varför ..
Men jag antar att det är för att Nicke åkte idag, det var länge sen jag reagerade så men jag tror det är därför .
Så om någon vill hitta på något så har jag inget för mig idag .
Jag bloggar kanske ikväll om jag är på bättre humör .
Puss på er!


I Have a dream, a song to sing ..

I have a dream, a song to sing
To help me cope with anything
If you see the wonder of a fairy tale
You can take the future even if you fail
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream - I have a dream

I have a dream, a fantasy
To help me through reality
And my destination makes it worth the while
Pushing through the darkness still another mile
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream - I have a dream
I'll cross the stream - I have a dream

I have a dream, a song to sing
To help me cope with anything
If you see the wonder of a fairy tale
You can take the future even if you fail
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream - I have a dream
I'll cross the stream - I have a dream


15;e Februari!

Hej på er, jag skulle ha bloggat igår igen men det blev inte så helt enkelt .
I alla fall så hämtade David mig efter 2 någon gång och vi åkte ner till stan :) Vi började med att leta efter en alla hjärtansdag present till Nicke, Det blev en miranda nalle&ett häfte med tillgodocheckar ;) Tex: Frukost på sägen med alla tillbehör! osv :) Made in Sweden var ju på stan också så vi stod och kollade när Kim&Janet sjöng, men Kim är sjukt mycket bättre måste jag säga! Väldigt duktig och en riktigt speciell röst :) Sen bestämde vi oss att fika, dock fikade inte jag med David gjorde ;D Så satt vi och pratade minnen och om lite allt möjligt . Även fasst han och jag inte ses så ofta så har vi ändå hållit kontakten i 8 år tror jag det blir nu och det är ju ett tag så en del minnen finns ju :)
Vi var på stan till 4-5 eller något sånt? Sen skulle David ha skjutsat mig till Nicke, men hans föräldrar hade bilen .. Men jag har ju en underbar pojkvän som hämtade mig, :)
Nicke och jag åkte hem till honom, gav varandra presenter ( Jag fick 6 helt underbara rosor ) pratade och kollade på tv  :) Senare så var det dax för bio&mat . Vi åt på Gu va gott och riktigt gott var det! Sen gick vi till bion och vi såg Rosa pantern 2 . Jag tyckte den var klockren :D Steve Martin alltså, haha! Tycker man att den första filmen är bra så tycker man om den här så den rekomenderar jag till er som tyckte att ettan var bra!
Sen åkte vi hem och tog det lugnt :) Precis när jag somnat hör jag hur någon bankar på en balkong och jag undrar vem fan det är som håller på ( klockan var runt 1 ) men jag brydde mig inte så mycket och försökte sova . Sen hörde jag hur personen började banka på farstudörren som en idiot och sedan gick runt och bankade på en balkong och så höll det på ett tag sen fick det vara nog! Så jag tog på mig kläder och skulle gå ner och öppna för jag hörde innan en tjej skrika att ngn skulle öppna, men när jag gick ner hade hon gått . ÅH jag var så arg!! Då gick jag upp igen och var jätte pigg, lagon kul .. Men jag la mig ner och somnade till slut . Det finn verkligen folk till allt alltså .. !

Dagens då :) Jag vaknade rätt tidigt för att vara mig, 10.15 tror jag klockan stod på när jag klev upp, Nicke gick upp vid 07.15, men det är ju han .. Haha! Vi kollade på tv och tog det lugnt, sen kände jag att vi skulle göra något och tyckte vi skulle åka ner till stan så jag kunde köpa nya underkläder :) Men Nicke var inte så pigg på det, men efter mycket om och men så var vi nere på stan . Stod och provade underkläder på newyorker tills de stängde! Haha men Nicke tyckde nog det var rätt roligt för en efter en ramlade det in bh;ar och trosor in i provrummet och det slutade med att jag köpre 1 bh och 4  par trosor, mycket nöjd är jag :) !
efter stan så åkte vi till Janne och det var väl trevligt, fast jag satt mest x) De pratade om grejer som jag inte pratar om så det blev att jag bara satt. haha men det gör inget :) Nu är jag hos Nicke och vi åt McDonalds nyss, mycket gott! Fast nu är han hos sin mamma&pappa och skulle fixa lite inför Australien resan och då kände jag att jag lika gärna kunde stanna hos honom :) så snart tänkte jag att jag skulle se på Mamma Mia, sitter och lyssnar på soundtracket nu! är helt kär! hihi .
Mmen nu vet ni vad jag har gjort! skönt med sportlov nu också, hoppas alla haft en trevlig helg :) PUSSPUSs


Glad alla hjärtans dag!

Hej på er!
Idag är det alla hjärtans dag! Vem ska du fira den med?
Själv ska jag gå på bio med min älskade, vi ska se rosa pantern 2 :D Hoppas att den är bra!! men det är inte förns ikväll, snartså ska jag göra mig i ordning lite, sen hoppas på att David höra av sig för då ska vi ner på stan en sväng, jag ska köpa en present till Nicke sen tar vi antagligen en fika :) Men än vet jag inte om det blir något så det märks ju . Sen ska jag hem till Nicke och vara med honom hela dagen för nu är han ÄNTLIGEN hemma! Saknar han massvis!
Ja, det ärmin dag det . Hoppas ni får en trevlig dag och har någon att fira med :) ! PUSSPUSS


:)

Nuär den nästan klar! Jag måste bara fixa en headerpå min dator därjag har photoshop, men detorkar jag integöra nu för nu ska jag iväg och Solaaaa :D !

Work in progress!

Tänkte jag skulle göra om designen :)
så om ni undrar varför den ser konstig ut så är det därför ^^


sportlov!

HejHej!
Nu är jag hemma från praktiken!
Jag och Lollo jobbar jätte bra tillsammans och blr klara snabbt och det är bra :)
Men nu är det SPORTLOV så hoppas att vi inte glömmer alla rutiner och kommer igång direkt när vi ska tillbaka dit
men sjukt skönt med lov alltså! Ska ta det så lugnt jag bara kan :) Oh jag fick sms av Nicke förut och han skrev att han kommer vara i Sverige vid 7 ikväll och kommer vara hemma vid 1 i natt =/ Uff kommer sittahär helt sjääälv! Sova själv också =/ men jag är jätte sugen på att sola! Jag vill inte sola själv bara, messadeLina så får se om hon svarar annars så får jagväl gå ner själv, det tar ju ingen tid ;D Jaja nu ska jag se på tv! PUSSPUSs


Fredagen den 13;e

HejHej står här på pratkiten och har frukostrast så jag tänkte att jag skulle blogga lite eftersom jag inte gjorde det igår, :)

Igår så var jag tillbaka på praktiken, det var faktiskt kul :) kom in i rutinerna rätt fort så det gick bra att jobba oså, sen hade jag ju Lollo som varit här hela veckan så hon kan ju allt utantill och har lärt mig massor, :)
efter praktiken så åktejag och mamma hem till min boro och hans tjej och vi blev bjudna på tacos, jätte gott! Sen pratade vi och jag lekte med hans katter massor, dom är så sööta :) Dock så blev jag arg på mamma och skrek på henne meeeen det orkar jag inte ta här ..
Nicke ringdemig igår och berättade en "jätte rolig" sak .. Jo att han kommer inte komma hem förns 2-3 i natt!! Han skulle ha varit hemma nu! NU!!!!! :( Usch jag blev jätte ledsen för jag kommer inte få träffa honom förns imorn när jag vaknat och jag kommer hem till honom. Det suger .. Men han sa att han är ledig på måndag så då får jag träffa honom iaf för jag har ju sportlov! SAKNAR MIN ÄLSKADE!!!

På tal om annat så är det fredagen den 13;e idag! Någon som tror på att man har otur JUST den här dagen?
Jag har ju redan fått min .. Men idag ska vi vara glada och HURRA för Linn som fyller 17 år idag :D !! GRATTIS !!

så vad ska man göra idag? Jag ska sova hemma på en fredag vilket känns jätte konstigt eftersom jag alltid är hos Nicke på helgerna .. Så jag ska väl kolla på tv i min ensamhet för mamma åker ju som vanligt upp till Stockholm ..
Jaja, nu ska jag nog börja jobba igen! Hörs antagligen senare PUSSPUSS


Träffat Lina.

HejHej!
Sitter och kollar på 2 ½ men, klockrena grabbar ^^
Förut när jag skrev att jag skulle se på film så fick jag sms av Lina och hon ville ses så jag kollade typ 30 min på filmen sen kom hon hit, :) Jag fick 3 jätte fina presenter av henne! 2 Piercingar till läpppen och en till naveln :D Kommerlägga upp blid på dom snart ^^ Vi kollade på tv och pratade, mycket trevlig :)
Efter att Lina hade gått hem så kollade jag klart på Eragon, älskar filmen <3 Sen har jag ätit med mamma och kollatpå tv . Jag undrar när jag ska bli frisk alltså .. Jag blir bara värre och värre hela tiden .. Nyser som en tok och kan knappt andas genom näsan utan nässpray.. Så jag vet inte hur det kommer bli på praktiken imorn men det märks väl ..

Annars idag så har jag kollat på klockan stup i ett för att jag vill ringa Nicke. Jag saknar honom så!! Vill inte att han ska vara i Norge längre =/ och jag kommer inte få träffa honom förns på fredag heller, suck .. Men jag får prata med honom en liten stund sen iaf ..Uff snart måste jag nysa, kittlar i näsan .. Jaja ska sluta nu, jag ska lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv igen ;) Juste, märkte att min Ipod vägrar att starta.. Inte ens om jag ska ladda den, ingenting händerså måste lämna in den :( Puss på er!


* Stav med svart spets


* Stav med blå tärning


* Navelpiercing med fjärilhängsmycke

Tack så mycket Lina :) !!


Hemma idag igen

go'morgon får jag väl säga eftersom jag gick upp för inte alls så länge sen . Jag hade planerat att jag skulle gå till praktiken idag, men så blev det inte .. Jag har sovit jätte dåligt inatt verkligen .. Hostat,snorat&nyst osv.. Har varti tvungen att gå upp 2 gånger oså .. Så jag bestämde mig för att jag skulle stanna hemma idag också men imorn så ska jag minsann gå dit .
Lina kom inte hit igår, som jag nästan förstod .. Så jag vet intenär vi ses, men idag har hon&Jerry varit tillsammans i ett år så grattis . Idag ska jag nog ta det så lugnt som möjligt, kolla på film och äta gott, :) Känner att jag har ont i huvudet också, så får se om den går över eller om jag måste ta en värktablett.
Ne nu ska jga lägga mig i soffan och se på en film eller 5 . Haha Puss på er


Jag saknar dig jätte mycket älskling!
Kan du inte bara ta ett flyg från Norge och komma hem! <3

Täppt inäsan nu också!

HejHej!
Har suttit framför tv;n hela dagen . Det har varit skönt faktiskt, :) Fast jag börjar få ont i huvudet nu vilket inte är så bra..Men jag får väl ta en panodil om det inte går över :)

Jag har faktiskt fått i mig lite mat också, makaroner och köttfärssås blev det och nu sitter jag och äteren apelsin för att få i mig massor med c-vitamin så jag slipper det här någon gång!! är täppt i näsan nu också och mina ögon börjar rinna.. får se hur det blir med praktiken imorn, om jag ska dit eller inte .. När mamma hade ringt så förstod de att jag var sjuk och hälsade att jag skulle krya på mig, mycket snällt, :)

Just nu har jag allmänt tråkigt och väntar på att Lina ska komma ner, om hon kommer för det harhänt lite, men jag hoppas, :) Hoppas att alla haft en fin tisdag och får en fortsatt trevlig kväll, :) PUSS


Make some noise - Miley Cyrus



Hemma från skolan..

första dagen på praktiken igår .. Jag var helt slut när jag kom hem och det var kanske inte så komstigt eftersom jag hade 39,4 i feber .. Sen hostar jag massor så jag stannade hemma idag . Men konstigt nog så har jag ingen feber idag, skönt :) Nu hostar jag bara, fast inte så mycket där heller, fast när jag väl hostar så gör jag det ordentligt..
Så imorn blir det nog praktik igen .
Vet inte vad jag ska skriva mera .. Lina kommer ner en stund, :) Hörs nog senare .Puss

"Lite" tidig i skolan ..

hejhej!
Nu sitter jag i djurhuset och väntar på min kära vänner som ska ha praktik här med mig, dock så börjar vi inte förns 10 .. Men jag är här så tidigt för att jag får så sjukt ont i halsen och i luftröret när jag gå ute så Nicke skjusade mig hit så jag slapp gå . Jag måste visserligen gå resten av veckan .. Men får se hur mycket jag orkar med, men jag ska försöka så mycket jag kan, :) Nu när jag pratar så hör man knappt vad jag säger för mina stämband är inte i så bra skitkt om man säger så ;P Haha .
Jaja vet inte vad jag ska skriva riktigt, Nicke åker till Norge idag IGEN =/ Kommer sakna han!  Kanske ska dra och väcka Josse? (; fast  just nu vill jag bara sova ;D Haha . Puss på er . hörs nog senare (;


Ja, nu är jag sjuk ..

HejHej! Det här har nog varit min slappaste söndag på länge, men det har varit så sjukt skönt! Både Nicke och jag är sjuka och har legat i soffan hela dagen och bara pysslat om varandra . Måste verkligen vila upp mig om jag ska klara av att gå till praktiken varje dag nu i veckan, sen om jag skulle fortsätta vara sjuk så har jg ju sportlovet att vila upp mig på .

Nicke och jag gick upp vid halv 8 - 8 ungefär för då var vi inte trötta längre . Jag hade somnat i soffan och la mig i sängen vid 7 så började vi prata o sen gick vi upp . och som sagt så har vi kollat på tv/film hela dagen och bara tagit hand om varandra, :)
juste, jag fick reda på att jag vann klänningen som jag var med och tävlade om!! Jag blev jätte glad :D TACK SÅ JÄTTE MYCKET LIAN!!

Ne nu ska jag se på tv igen och dricka lite nyponsoppa, :) hoppas att alla haft en trevlig söndag, :) PUSSPUSS

Sjuk?

Hej alla pigga och glada! själv är jag inte allt för pigg . Tar hand om min älskade som ligger i soffan och nästan hostar upp lungorna, stackarn :( Dock börjar min hals bli jätte torr och hostan smyger sig på så snart ligger nog jag också och hostar som en jag vet inte vad .. Vilket inte alls är bra för nästa vecka börjar min APU och missar jag ngt av den måste jag ta igen det på ett lov och det orkar jag itne .. Så är jag sjuk tänker jag pina mig dit ändå faktiskt .. Sen om jag har 40 graders feber kanske jag itne går men jag ska köra tills jag stupar! haha .
Mitt knä har också börjat fastna igen .. För er som känner mig vet vad jag pratar om . Men för er som inte gör det så kan jag inte ha mitt knä böjt i mer än 10 min ungefär sen gör det jättte ont i knät och när jag ska sträcka på det så sitter det fast .. Det har varit bra nu ett tag men det har kommit tillbaka åter igen .. Måste prata med min itrottslärare och få nummret till en specialist så jag blir av med det här någon gång ..

Men nu ska jag sluta klaga! Livet är för kort för det ^^
Idag så kanske jag ska träffa Tessan, beror på när hon vaknar osv. vet inte riktigt vad vi ska göra, men det märks nog, :) Annars händer det nog inte allt för mycket idag tror jag inte . Nicke och jag ska väl äta något sen, oså :)
Hoppas att alla får en trevlig lördag :) PUSSPUSS


VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE!

HejHej!
Hade tänkt att berätta om min spännade dag igår, :) !! Jag skulle ha bloggat igår men jag hade inte humöret uppe riktigt, sen så kom Nicke hem och då ville jag vara med honom :) Men igår på djursjukvården så fick vi disikera grisar !! Det var hemskt men mucket lärorikt :) OBS !!!!!!! GRISARNA VAR SJUKA OCH DÄRFÖR DOG DEM OCH ISTÄLLET FÖR ATT BARA BRÄNNA DOM ELLER LIKNANDE GICK DE TILL VÅRAN UTBILDNING OCH INGET ANNAT !!

Tess och jag fick självklart den största grisen! Till en början luktade det bara gris, så som det gör när man går in i en lagård men när Tess och jag började sjära i grisen stank det något fruktansvärt .. Och vi märkte att det var vätska i hela buken på grisen för den hade fel på tarmarna och DÄRFÖR DOG DEN . Men det stank som fasen!! Mer än vad alla andras och det var en plåga! Men när vi fått bort hela tarmsystemet o magen så försvann lukten så då var det ingen fara :) !! Vi höll på från 12.30 - 14.30 ungefär . Somsagt så var det mycket lärorikt men inte så trevligt direkt .. Men men det ingår ju i undervisningen :)

Idag så har skolan varit rätt seg, idrott&hälsa B hela förmiddagen och vi jobbade bara med benen så jag lär ha världens träningsvärk imorn, men men .. Just nu är jag hos Nicke och dricker varma koppen :D Jätte gott !
Tittar på Joey också, haha han är skön :D Tänkte lägga upp bilder från disikeringen igår och jag VARNAR ER SOM ÄR KÄNSLIGA! OCH ÅTER IGEN GRISARNA VAR SJUKA OCH DÄRFÖR DOG DEM OCH ISTÄLLET FÖR ATT BARA BRÄNNA DOM ELLER LIKNANDE GICK DE TILL VÅRAN UTBILDNING OCH INGET ANNAT !!





För er som tittar så ser man väldigt väl hur svullen tjocktarmen är^



FORTFARANDE SÅ VAR GRISARNA SJUKA! SÅ JAG VILL INTE HÖRA ATT VI ÄR NÅGRA DJURPLÅGARE!

Plugga? Orkar inte ..

HejHej, sitter här när jag egentligen borde plugga .. Har läxförhör i farmakologi (mediciner osv) imorn .. Och på fredag så har jag prov i svenska som jag skulle gjort igår men bad om extra till att plugga men gör jag det? NEJ . Jag är så lat .. Sen tänker jag på massor ..

usch blev jätte deprimerad nu ..Pusshej

Hej!

Hejsan!
Ledsen att jag inte har bloggat, men jag har itne orkat faktiskt .. Har inte suttit så myclet vid datorn över huvud taget :)
Ville ju skriva om festen men har som sagt inte orkat, så ni får gå in på min bilddagbok och kolla bilderna om ni känner för det :) Men du måste vara inloggad gör att komma in på den ! elinsagmar.bilddagboken.se

Nu är jag i skolan och har projekt och företaande, jag är klar med uppgiften vi skulle göra så jag vet inte vad jag ska göra nu så jag sitter här :P Dock har jag fått reda på alla uppgifter som jag inte har lämnat in i den här kursen så jag har massvis att göra .. Orka det :O jaaj får väl se till att fixa det .

Igår var det Nickes och mig dag, 9 månader tillsammans! Jag älskar honom mest av allt och imorn kommer min älskade hem från Norge :) Saknar honom massvis!

Jag har rätt mycket i min skalle nu, kanske kommer ett inlägg om mina tankar snart oså, om jag orkar sriva . Men nu kanske jag ska göra ngt som har med lektionen att göra ;D Haha Puss på er!


Miss you <3

RSS 2.0