Trött?

Haha ja som fan.
Har legat och sovt i soffan som en gris. Vaknade av att jag fick massa sms haha.

Vad har jag gjort idag? Jo jag har jobbat, sen när jag kom hem kollade jag på tv en stund och sen somnade jag i soffan. Haha trött som alltid men det gör inget att jag sovit för jag jobbar kväll imorn. Tråkigt men sant, fast det har sina fördelar :)

Hoppas att mina läsare har haft en fin dag! PUSS


Haha ja jag sa ju att jag är trött

Mys framför TV;n

Hallå!
Det blev visst inte att åka till pappa idag pga vädret, så får ta det en annan dag helt enkelt. Jag har bara glott på film, somnade till Eclipse förut och nu kollar jag på Avatar med mamma. Jag sitter med täcket virat runt mig för jag tycker det är sjukt kallt :o Men det blir förhoppningsvis varmare senare.

Ha en trevlig kväll! Puss


Första advent

Hej på er och glad första advent eller något. Haha
Kan ni fatta att det redan är första advent? Det kan inte jag. Tiden har gått så sjukt fort!! Snart är det redan julafton, galet!

Jag började dagen med att säga hejdå till Linn som åkte hem vid 11. Sen la jag mig i soffan och kollade på Toy Story 3, disneyfan som man är. Den var riktigt bra! Lite tråkigt att vissa röster inte var samma men annars rikitgt bra! Jag grät till och med i slutet, haha gulligt.. För er som älskar disney, se den :) !

Vad händer idag då? Jo nu tänkte jag ta något att äta då jag inte käkat frukost än. Sen blir det nog lite O.C eller Eclipse kanske? Får se vad som dyker upp på skärmen ;) Vid 4 bilr jag hämtad och så ska jag åka till pappa och fika, mysigt. Förresten, är det snöstorm överallt eller? Snacka om att det är rikitgt mysväder. Bara ligga inne framför en bra film och mysa ner sig under täcket med massa tända ljus runt omkring. Det låter väl inte helt fel? Blir av ikväll kan jag ju säga ;) Hoppas ni får en mysig första advent!! Pussss



Natt?

Hallå eller!
Någon som är vaken? Det är jag iallafall, haha.
Linn och jag har nyligen kollat på massa avsnitt av O.C ääälskar att jag kan kolla på serien igen och dessutom i TV;n den här gången, underbart!

Vad har man annars gjort i helgen? Linn kom hit efter jobbet igår, vi har mest snackat, skrattat, glott på tv och haft allmänt trevligt. Hon ligger i sängen nu och typ halvt sover, gulligt ;) Imorn blir det att åka hem till pappa en sväng, ska bli trevligt. Nu ska jag snart lägga mig bredvid Linn, mysigt va? hah.  Hoppas att allt är bra med mina söta läsare. Puss på er!


äntligen

Sagmar har köpt en dator!!!
hihi, kommer blogga myyyyyycket mer nu


Snygga vi är va?
Haha ska umgås med Linn ikväll meeeeeeeed! Puss

Äntligen

Imorn ska jag tillsammans med Nikita gå och boka tid för min och hennes tatuering. Vi bestämde att vi skulle tatuera oss tillsammans så imorn blir det att boka tid. Jag kan ju säga att jag valt perfekt tid att tatuera mig, mina närmsta vet vad jag pratar om.

Den texten, den låten kommer alltid att hålla mig varmt om hjärtat.

- Äntligen

PS: jag fick min telefon i fredags, älskar den verkligen!!


18 november

Hej på er!
Hoppas att allt är bra med er? Med mig är det bra, lite trött som vanligt men det får man ju leva med har jag märkt ;) Jag har inte gjort så mycket idag mer än jobbat. Jag slutade vid halv 3 så har bara tigit det lugnt framför tv;n sen jag kom hem.

Jag fick en fråga var jag köpt Iphonen så tänkte bara berätta lite.
Den är köpt på Telenor
Abonnemang på 24 månader 699kr/mån fast pris
Så jag får alltså ringa, sms;a, mms;amms 3000min/månad  och surfa hur mycket jag vill. Jag tror att det finns ett max tak på 3000sms/mms/min /månad men det klarar jag mig gott och väl på. Dessutom tycker jag att det är riktigt skönt att veta att räkningen inte kommer ligga på mer än 699kr/månad och inte springer iväg till flera tusen som är lätt hänt. Och som ett plus på det hela så får jag telefonen på köpet då jag bundit mig i 2 år. KANON!
(leveranstid 4-7arbetsdagar)

Nu ska jag ta en dusch. 
Jag hoppas att ni får en trevlig kväll för det ska jag ha! PUSS

Red Riding Hood

Såg nyss den här trailern och kände att jag verkligen vill se den här filmen.
Typ rödluvan, verkar riktigt bra faktiskt. Samma regissör som i Twilight dessutom

Take a look

Iphone 4

Har funderat på det länge och nu är den beställd!
Kommer ha en Iphone 4 i min hand om 4-7 arbetsdagar, underbart!!
Läängtar efter den!

Har nu en samsung S8000 till salu, 2000kr
Någon som är intresserad?

underbara unge!

Vi var en sväng till mormor och morfar och firade mormor som fyllde år igår. Cristian och Sofie var också där och självklart Wilma, hon blir bara sötare och sötare.


gårdagen

Fan så trevligt vi hade igår, riktigt roligt!


Lördag

Hej på er!
Jag sitter och peppar för en kväll tillsammans med ett gäng arbetskamrater.
Fan så trevligt det ska bli! jag hoppas att mina fina läsare får en lika trevlig kväll som jag!


ursäkta bilden..

Just nu


Let's just runaway and don't ever look back

Hallå!
ÄNTLIGEN FREDAG! Eller vad säger ni?
Själv så tycker jag att det är riktigt skönt att det är helg. Synd bara att den kommer gå så fort som alltid MEN jag ska se till att nuta ordentligt av helgen!!

Jag har inte så mycket planerat egentligen, ska mest ta det lugnt.
Ikväll blir det mys med Idol, puss på den!


Jag hoppas att han vinner!

The climb

Hallå!
Jag är som sagt lite seg på att blogga nu när jag inte har någon dator men snart är det lön och då jävlar! haha. Jag såg precis att man snart kommer kunna reservera biljetter till Harry Potter och dödsrelikerna, oh jag längtar! Älskar Harry Potter filmerna!! Det blir allt att se den med en kär vän ska jag nog se till!

andra gången idag som jag somnar i soffan efter jobbet. Haha, kommer hem vid 3 och försöker hålla mig vaken. Jag pratade lite med Josse i telefonen men sen var det kört. Slocknade direkt, haha! På så sätt är det skönt att jag jobbar kväll imorn så jag får sova ut.

För övrigt så har jag spenderat kvällen tillsammans med Lina och Jimmie, mycket trevligt! Vi kollade på film och hade det allmänt trevligt. Dock skulle Jimmie försöka massera mig då jag har svinont i ryggen för jag sitter inge bra på jobbet men att det gjorde bara ont. haha jag får gå till en massör eller något.. Har verkligen jätte ont, inte kul alls. Sååå. Vad händer resten av veckan då? Imorn och på fredag är det jobb. Jag ska se om jag orkar träna imorn, eller om jag kan röra mig normalt dvs. I helgen har jag inte så mycket planerat faktisk, får se vad somhänder helt enkelt.

Jag hoppas iallafall att alltär bra med mina läsare och jag hoppas ni inte blir allt för uttråkade när jag inte bloggar men jag ska bättra mignär jag köpt dator, promise ;) Puss på er



Och så lite skönsång på det

Håll mig hårt eller släpp mig helt.


I wanna hold you

TADA!!

Hihi jag hittade den!
Den hade flyttat in i min träningssko tydligen(?)

Sååååå mycket bättre!

OMG!!

Jag kom hem för en stund sen och jag såg att jag måste ladda min mobil. Börjar leta efter usb-kabeln då min laddare gått sönder. JAG HITTAR DEN INTE! Det känns som jag letat överallt och ingenstans. Shit.. Jag kommer få dras med min sony ericsson s500i, kan knappt skriva sms och det känns så WIERD! Jag vill hitta kabeln,buhuuuuuu!! Jag hoppas att ingen försöker ringa mig för det går inte prata i telefonen med den här då den råkat ut för lite ''olyckor''


Asså det här går inte..

I can't tell you what it is, I can only tell you what it feels like.


4 dagar

hej på er!
Jag har varit lite dålig på att blogga känner jag. Känns som jag sviker mina läsare? Lustig känsla det där. Jag tänkte iallafall berätta vad jag gjort de här 4 dagarna då jag inte bloggat något.

Torsdag:
Jobbade som vanligt, slutade runt 3.
Efter jobbet så drog jag hem en snabbis och packade lite grejer i en väska fär att åka till Tess. Vi drog nästan direkt till Kina restaurangen för jag ville bjuda min vän på mat då vi inte träffats på väldigt länge. Det blev 3små rätter, vilket man inte kan sluta älska eller jag kan inte. Vi käkade, snackade och hade en jätte trevlig kväll! Efter maten så drog vi och köpte cola och popcorn, kollade på film, badade och snackade långt in på natten. Riktigt roligt hade jag! Det varskönt att få träffa min kära vän igen.

Fredag:
Vaknade upp hos Tess och fick träffa söta Etta som jag inte träffat på länge. Snacka om att det är en go hund! sen tog jag mig till jobbet och jobbade till halv 5. Vi hade tävling i torsdags om vilket team som frågade mest nöjd kund och självklart vann team 1 så vi fick kladdkaka på teammötet. GÖTTANS!
Efter jobbet så åkte jag hem och umgicks med Linn som sov här. vi kollade på film, och snackade skit. Riktigt roligt hade vi iallafall. Vi gick även en prommenad tillsammans med Jennie mitt i natten.

Lördag:
Linn och jag var hundvakt till hennes hund Cain ett tag på morgonen. Sen kom Akilles hit för Cristian behövde hundvakt. Jennie kom hit ett tag och umgicks med oss. Tog det rätt lugnt faktiskt. En mysig lördag.

Söndag/idag:
Jag vill skriva så mycket men..
jag har tagit det lugnt idag, legat i sängen halva dagen, hur skönt som helst. Varit ute med Akilles några ggr och jag käkade nyss, eller det jag kunde äta. Nu ska jag glo på tv och bara njuta resten av dagen för imorn är det jobb igen! Hoppas ni haft en trevlig helg för det har jag!!


och så lite skönsång på det
When I look at you..

Therese Wedin

Jag längtar till imorn.
För imorn så ska jag träffa min kära vän Tess. Vi har inte träffats på länge nu och jag saknar henne. Jag ska sova hos henne, vi ska käka kinamat, snacka skit och umgås som vänner gör. Jag längtar verkligen, vill prata om allting med min vän och jag vill höra vad som hänt i hennes liv sen senast. Snart ses vi min vän!


<3

Onsdag

Nu var det onsdag och halva veckan är snart förbi, lagom fort det går! Jag jobbar kväll idag med, 15.00-21.30 känns segt men Mathilda jobbar ju också så jag klarar mig nog. Det värsta är nog när man får sitta själv där hörnet som jag fick göra i måndags, inte ett dugg kul men sånt är livet! Haha ikväll ska även Jimmie träna på nautilus så jag och Mathilda ska vinka till honom för vi kan nämligen se in till nautilus en bit. haha kvällens nöje, vinka till Jimmie. haha!

Jag skulle ha tränat med Emelie idag innan jobbet men jag har legat och hostat jätte mycket i natt så då äre det ju inget bra o träna men det går nog över snart. Jag har iallafall hunnit att plocka iordning lite i rummet, vilket behövdes som vanligt haha. Sen har jag fyllt min ipod med Tyler Ward för han är min nya idol typ. haha Sitter och lyssnar på honom hela tiden, klockren är han! Snygg också ;) haha.

Nahe om man kanske skulle ta sig något att äna innan man åker till jobbet? Jo det låter som en bra ide. Hoppas det är bra med mina läsare! PUSS


Haha jag fastnar inte på bild idag.

just nu


2 November

Dålig jag är på att blogga!
Men jag har inte kännt för det för det är mycket som händer nu.. MEN Någon gång måste jag ju skriva ett inlägg tycker jag allt. Dock kommer det bli lite svårt att blogga för mig nu för jag kommer bli utan dator, men det är bara 23 dagar kvar till lön och då blir det en ny dator till fröken Sagmar!

Just nu sitter jag och sminkar mig, jobbar sent idag men jag funderar på att gå lite tidigare till jobbet för jag har ändå inget bättre för mig liksom. Men det är sånt som märks! Hoppas att allt är bra med mina läsare! Jag ska försöka blogga så mycket jag kan. PUSS


Jag och Lina i lördags, snygga va? ;)

RSS 2.0