Regn, regn och mer regn!!

Hej på er!
här har det varit bra väder varannan dag . I söndags så var det jätte fint väder, i måndags var det molnigt och det kom en regnskur lite då och då . I tisdag var det fint väder igen men det blåste som satan så det blev inget badande utan låg bara och solade i några timmar, skönt! Igår så regnade det hela långa dagen .. Inte ett dugg roligt, solen kom visserligen fram en liten stund men då sov jag för jag mådde inte så bra igår men nu mår jag bättre :) Dock så är det lika tråkigt väder idag som igår .. Just nu är det uppehåll men det har regnat hur mycket som helst! Det har bara öst ner och så har åskan varit precis över oss, usch usch! Är åskrädd .. Okej om den är några kilometer bort då är jag ganska så lugn men när den är precis över då går hjärtat i 140 ska jag tala om!

Har inte gjort ett någe idag faktiskt, kollat på film&tv med mamma och Thomas och tagit det lugnt . Det lär nog inte hända så mycket heller . Jag hoppas att det blir fint väder imorn så jag kan få en till fin dag med sol och bad innan jag åker hem . På lördag går bussen 14.15 från Göteborg och det väntar en ca 5 timmars lång resa hem . Ska bli rätt skönt att komma hem faktiskt :) Det har också varit skönt att komma bort lite .

Hoppas att ni har det bra! PussPuss


Lyckades ladda upp en bild iaf! Mer får ni se när jag kommer hem :)

Resan till kungshamn+idag

Hej på er!
Vi åkte till kungshamn vid 10 igår och var framme vid 19.30 för vi stannade lite på vägen och gjorde lite saker som jag tänkte berätta om :) Jag sov ganska så stor del av tiden då vi åkte fr jag ville att det skulle gå fort att komma hit (; Först så stannade vi på cloetta center! Nej vadå man blir inte sugen på godis av att gå in där, inte alls . haha . Det slutade med 3 korgar godis! En till Thomas, en till Thomas mamma och pappa och en till mig och mamma . Jag köpte även ett par hur snygga trosor som helst, klockrena om ni frågar mig! ;)

Sedan åkte vi ett tag och sen stannade vi och käkade lunch, kommer inte ihåg vad det hette dock men det är sak samma (; Efter det åkte vi till Läckö slott, väldigt fint . Vi gick en guidad tur på slottet, tyvärr fick man inte ta några kort där inne men jag tyckde det var riktigt häftigt att de hade möbler och att tapeterna&målningar var från 1500-1700 talet . Lite små härftigt sådär :) Vi var väl på slottet i runt 2 timmar tror jag innan vi började åka vidare . Sista stoppet gjorde vi vid en rastplats och tog en fika, men det blev en snabbfika för det var hur kallt som helst! Sen efter en stund var vi framme i Kungshamn :) Vi käkade lite, kollade på tv och sen sov vi :) Eller jag som ör nattuggla somnade inte förns runt 3 .

Idag;
Vaknade runt 10 och gick upp o fick se det underbara vädret! Jag trodde först att det inte var något bra väder alls, men nör jag kollade ut över havet var de ju klarbå himmel! Så jag gick upp och käkade frukost sen blev det att byta om till badkläder och så gick mamma och jag till bryggan . Riktigt skönt att ligga i solen så jag somnade där en stund hehe . Ni ska bara veta hur kallt det var i vattnet! Helt sjukt! Det var nästan så hjärtat stannade, haha nejdå men riktigt kallt var det . Vi låg på bryggan i 3 timmar ungefär sen började det blåsa jätte mycket och moln ramlade in så vi gick upp till huset :) Jag satte mig i friggeboden ett tag och kollade på tv och fixade mig lite sen har vi ätit lite och ikväll så ska vi grilla :) !!

Bloggen vägrar lägg upp mina bilder, jag lackar ur!!!!!! Sug .

Miley Cyrus, otroligt söt tjej med underbar röst!


Packa, Packa&Packa

Det är vad jag ska göra idag! Visserligen har jag rätt mycket packat
men måste se till så att jag inte glömmer något . För er som inte vet så
ska ja till Kungshamn imorn och stannar 1 vecka . Mammas pojkväns föräldrar
har sommarstuga där :) Vi brukar åka dit en vecka varje år, eller mamma ska stanna
2 veckor men jag kommer hem på lördag nästa vecka antagligen :) Hoppas på att det blir
underbart väder!! Jag kommer ta med mig datorn så jag kommer kunna blogga oså :)

Ne om man skulle ta och packa! Någon som varit i Kungshamn? Eller kanske Smögen?
(Det är oftast fler som hört talas om Smögen än kungshamn trots att det bara är en bro mellan, ;))


Kugshamn -07 <3

Life as it is

Hej! Sa hejdå till Patrik för en stund sen då han skulle åka till västerås så nu tänkte jag skriva ett litet inälgg :)

Jag har varit rätt seg idag, vilket har sina anledningar (; haha . Men vid halv 3 så hämtade Patrik mig så åkte vi till stan och han köpte piercingar sen träffade vi min pappa :) Vi ptarade medans vigick ner till Jontes studio, skönaste killen alltså :D haha han sa att han skulle göra ett familjealbum till oss för att jag ska tatuera mig hos honom sen har pappa gjort det Lotta(pappas fru), Nikita(Lottas dotter), Cristian(min bror)&Sofie(Cristians flickvän) :D Haha lite kul faktiskt! Han hade en bild på Cristian&Sofie på väggen efter de tatuerat sig, lite kul faktiskt :)

Vi stod och pratade ett tag och han sa att om jag vill ha texten rakt över ryggen så kommer denändå inte se rak ut eftersom man inte har en helt rak rygg med skulderblad o llt så går den ju inåt i mitten oså (om ni förstår hur jag menar) Men att det skulle bli snyggt och så föreslog han att an kunde göra en liten båge eller så, men det är ju ett tag kvar tills jag ska göra den så det tar vi då :) Sen skulle han inte ta mer än 1000kr för den och det var en lättnad måste jag säga! Trodde den skulle vara jätte dyr men det var ju ett kanonpris :)
LÄNGTAR!

Efter att vi varit hos Jonte så skulle pappa hem så Patrik och jag käkade på donken gött . Sen skulle Patrik till systemet och sen åkte vi hem till mig och kollade på film innan han skulle åka till Västerås . Känns jätte tomt eftersom hon tog med sig Akilles meen så är det :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, är fortfarande jätte trött . Hoppas ni haft en fin dag :) PussPuss


I Oktober sitter den förhoppningsvis där!

Lyckad kväll!

Vi hade jätte trevligt igår!
Dock fick man bara sova en tamma i ntt ungefär sen gick jag hem vid 7
och sov från halv 8 till halv 12 SKÖNT! Är hur trött som helst meen snart
kommer Patrik och vid 3 ska jag träffa Pappa och kolla tatueringen!!
Ne nu måste jag plocka undan lite Pussssssssssss


Go'kväll

Ska hem till Erik med Linn och Eriks kompis, trevligt!



Så här fick man se ut ikväll! Puss på er

Kan inte göra annat än att le!



<3

Dagen

Har inte orkat skriva ..
Vaknade runt halv 1 och gick ut med Akilles direkt . Sen la jag mig och kollade på tv tils mamma kom hem vid 4 och då gjorde vi mat sen efter en stund så km Linn till mig :) Vi har pratat massvis, lekt med Akilles och sett på film :) Mycket trevligt! Vi köpte godis&läsk också, haha svull ^^ Linn åkte hem runt halv 10 ungfär så nu sitter jag och lyssnar på musik . Är rastlös som satan . Finns ju inte allt för mycket att göra ;P haha men men hoppas ni haft en fin dag iaf :) PussPuss


Ny tatuering på G

Oj oj nu är jag lagom stel i nacken ska jag säga er!
Blev precis klar med skissen på min nya tatuering som jag ska
göra här näst :) Ska ner på torsdag med pappa och kolla vad det
kostar att göra den oså . Vill inte göra den föns efter sommaren och
kan nog inte göra den innan heller eftersom jag inte har något jobb så har
jag ju heller inga pengar . Vi får se när den görs helt enkelt men den ska göras!


Inte så bra bild och lagom svårt att få dit texten på sin egen rygg .. Haha
men'ungefär så här kommer det att se ut, vad tycker ni? :)
Det står; The struggles I'm facing the chances I'm taking
Sometimes might knock me down but no I'm not breaking
Och ja, den är från Miley Cyrus låt The climb :) Tycker om texten väligt mycket
Speciellt efter allt som gått emot mig i livet och det som kommer att gå emot mig
så vet jag at det är bara ställa sig upp och försöka igen :)

Ne nu ska jag snart lägga mig i sängen, är inte så trött men har ont i rygg&nacke!
Puss på er!!

Hemma igen!

Ledsen att jag inte bloggat men har som sagt inte varit hemma på hela helgen .
Har tagit det lugnt med min kära vän!

Vet inte vad jag ska skriva nriktigt, jag är hundvakt åt Akilles den här veckan :)
Älskar den lilla vovven! Kommer bli lagom tufft när Patrik flyttar tillbaka till  Västerås i slutet av sommaren . Komer sakna den lilla tussen hur mycket som helst .. Men men får åka och hälsa på dom så klart :)

Sitter och lyssnar på musik oså.. Sk väl gå en sista sväng med Akilles snart :) Hoppas ni haft en fin helg! PussPussssss



Gjorde om den här bilden på Akilles
här om dagen, tyckte den blev fin :)


Här har ni orginalet :) vad tycks om den
jag gjorde om?

Stan med bästa Lina

Hej på er! Solen skiner och det är jätte varm och skönt ute!!
Har sprungit på stan med Lina hela dagen för hon skulle hitta en present till sin syster så vi har letat och lett och tillslut hittade hon något som hon kunde köpa :) själ så köpte jag en ny piercing till läppen, en enkel silvrig ring :) Det tog jääätte lång tid innan jag lyckades trycka fast den lilla biten tillbaka på rigen, hur krångligt som heltst men till slut så gick det ;)

M;åste dra mig till spårvagnen!! STRESSSSSS Pus på er


Torsdagen den 16;e Juli 2009

Hejsan! Har precis fixat mig så sitter nu och lyssnar på höög musik!
Fördelen med att vara ensam hemma, ingen som klagar på musiken om inte
grannarna skulle komma ner förstås ;)

Ska kanske ner på stan med Lina sen, får se hur det blir med det :)
Annars så vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, sånt som märks :)

Någon som ska göra något kuli dag?


Dagens :)

Go'kväll!

Jag som skulle iväg och träna ja .. Jag kom inte så lång om jag säger så . När jag satt och väntade på spårvagnen så märte jag att jag hade glömt skor och lat som jag är orkade jag inte gå och hämta dom, även fast jag inte bor alls långt från spårvagnen så sket jag it . Gick och satte mig vid hagaskolan istället och fundearade .. Tänkte på allt och lite till, även på tiderna då man gick på haga och det var ina bekymmer alls . Saknar de tiderna, vvi hade riktigt kul på den skolan alltså! 6 helt oförglömliga år!

Skickade sms till pappa när jag satt där och frågade om jg inte kunde få komma förbi en sväng hos dom och det fick jag :) Så vid 5 åkte jag hem till pappa och kom hem nyss så har varit där ett tag . Min bror var också där så fick träffa honom och prata lite med honom, trevligt! Annars så har vi mest pratat och haftdet jätte trevligt :) Vi käkade också,  lövbiff&potatisgratäng MUMMA säger jag bara :D !!

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig o se på någon film :) Puss på er!


Fick träffa underbaraste Zicko också, sjukt vad jag saknar dig!
Det känns verligen när man inte bor tillsammans med en hund
längre, saknaden är stor! Jag kommer alltid att älska dig Zicko <3

Träna?

Får inte tag i Linn så jag funderar på om jag ska
ta mig ner till gymmet och träna lite, det var ju ett tag sen
jag gjorde det . Kanske ska ta tag i det igen? Tränade ju
rätt mycket förut men det har som dagt inte blivit av på ett tag så ska
nog åka ner och stlla mig på löpbandet eller så :)

PussPuss

Jag saknar dig .. Ville inte att det skule bli så här, förlåt ..

Onsdag

Hejsan! eller Go'morgon kanske jag ska säga!
Jag vaknade för ca 20 min sen, haha sov visst lite länge ..
Äh det är ju sommarlov :)

Ska snrt ta mig något att äta och försöker att få tag i Linn
eftersom jag skulle åka till henne idag men hon svarar inte på
mina sms så får väl se om jag får tag i henne, det hoppas jag iaf :)

Idag har Harry Potter och halvblodsprinsen premiär, vill jätte gärna gå!
Älskar Harry Potter filmerna, men har man inte pengar så har man inte .

Ne nu är jag jätte hungrig, Puss på er!


Så nära men så lång bort ..

Linn Christina Pettersson

Hej på er!
Har varit med Linn  hela dagen så därför har jag inte
bloggat något . Vi har haft jätte kul! Vi tog en promenad
till folkparken och käkade glass och pratade minnen då man
alltid hängde i folkparken, haha ja det var tider det . Vi har käkat mat
kollat på tv&film :) Har haft det hur trevligt som helst och vi ska ses imorn igen
fast hemma hos Linn så ska ta bussen hem till henne imorn :D Hoppas ni haft en fin dag!

PUSSSSS

Jag får för mig att jag kan vara kvar, men jag vet inte hur ..

Måndag

Och så var man hemma igen ..


Fredag

Hej på er!
Jag är inte alls på humör för att blogga egentligen
men slänger in ett litet inlägg .

Håller på att tvätta och ska snart börja städa för det gjorde jag inte
igår och det behövs . Måste också dammsuga i lägenheten eftersom
Akilles fäller mer än vad man tror (; Senare när tvätten är klart blir det
att åka till Linköping, får se hur läng man blir kvar där . Kommer nog inte
blogga när jag är där iaf . Hoppas ni får en bra dag! PussPuss


Dagens!

Nytt

Var på maxi en sväng med mamma :)
Fick med mig dessa hem



 Bh; 98:- H&M
Trosa: 59,50:- H&M
6 par strumpor 69:- Lindex

Tack mammi <3

Let the song speak .


Go'morgon

Eller jag vaknade för 1 timme sen ungefär .
Härligt det är att vakna när man hör hur regnet smattrar mot fönstret,
eller inte! Usch vilket skitväder .. Men men får hoppas att det blir bättre snart!

Vad är dagens planer då? Ska städa mitt rum, rensa gareroben lite kanske .
Mer vet jag inte,spännande . Haha! Får väl se vadsom händer under dagen!

Puss så länge!


Sova kanske?

Sitter med tankar och funderingar i huvudet som alltid annars om kvällarna vilket gör att jag inte blir trött och kan inte sova .. Men jag ska snart lägga mig i sängenoch se på en film så kanske jag blir lite trött iaf? Man kan ju hopas .

Jag har inte gjort alls mycket idag, är fortfarande sjuk så har tagit det lugnt och lagade tacos åt mamma så hon blev lite glad :) Idag kunde jag iaf känna smak på det jag åt det det var riktigt gott med tacos hd et var roligt att göra mamma glad också :) Var ute på ett rätt lång promenad med Akilles förut, jätte skönt att rensa tankarna lite . Börjar bli van vid att ha Akilles omkring mig . Det är 3;e veckan nu, kommer kännas konstitgt när han inte är med mig längre ..Men jag träffarju Patrik och då får jag ju träffa Akilles också :)

Nae om man skulle ta och lägga sig . Hoppas ni haft en fin dag :) PUSSPUSS

Go'natt från oss :)


Västerås/Borlänge -09


Väntar man på något gott väntar man aldrig för länge

Ja ni .. Jag vet inte hur länge jag väntat på att bilderna ska överföras till datorn men det går hur långsamt som helst! Det är bara uppe i 50% så jag får väl vänta i 100 år till innan det är klart .. Får se om jag fixar med bilderna sen eller om jag gör det när jag ahr vaknat för jag börjar bli rätt trött .. Blir helt utmattad av at osta och snora .. Har hostat så mycket så jag har träningsvärk i magen, illa ..

Åkte till Linköping vid 12 idag för att vara hundvakt åt Akilles, åkte hem vid halv 7 och nu är han här med mig :) Han ska vara här till på fredag den söta lilla vovven! Har inte alls något emot att han är här, :) Älskar dig pojken!

Ne nu ska jag fortsätta kolla på Michael Jackson! R.I.P The king of pop


Akilles <3

Nu blir jag förbannad!

Igår fick jag veta att jag skulle få jobb på kolmårdens djurpark ch jag blev hur glad som helst! Äntligen ett sommarjobb tänkte jag, senare mot kvällen blev det krångel och det var inte säkert att jag skulle få något jobb men det löste sig i slutändan och v skulle mötas 09.20 för att åka tillsammans ill kolmården .

Går upp nu på morgonen, fixar mig och fixar lunch och allt som ska med sen när jag frågar hur länge jag ska jobba så har jag helt plötsligt inte något jobb?! Kom inte och säg att jag inte sa att jag ville jobba! Du skrev till och med '' Bra då ses vi vid mcdonalds 09.20 '' Ofta man säger det till någon som nte vill jobba?!

Man gör fan inte såhär alltså! Jag sa att jag var tvungen att eta säkert för att jag skulle köpa ett busskort som är svindyrt och du sa att det var säkert men inte fan var det så! Jag SKvA ha mina pengar av dig!!

Blir helt psyk i huvudet ..........

<3



Den passar in perfekt på hur jag känner med allting just nu ..

4;e Juli

Hej på er!
Som ni kanske märkt så har jag inte kunnat blogga men tänkte slänga in ett litet inlägg nu :) Är fortfarande kvar i västerås, tror att det blir hemfärd imorn . Vi festar som jag vet inte vad, har badat och solat hela veckan jääätte skönt :) Patrik och jag var 4 dagar i borlänge och det var jätte trevligt! Igår var första dagen med dåligt väder, det regnade på dagen och på natten när vi skulle gå hem så vi blev genomsura hela högen . Trodde att min telefon skulle gå sönder för att det regnade så mycket men den klarade sig som tur var! Sen var det så mycket folk som skulle sova här igår eftersom det är power meet så Patrik och jag sov i tält med ett täcke som han hade hela natten, inga kuddar och inget att sova på haha . Så det ända var väl att vi hade tak över huvudet annars sov vi rakt på backen . Jag hade ont i nacken när jag vaknade men det har gått över nu :)

Vad har vi mer gjort då? Jag har bränt hela kroppen för att vi har solat så mycket, hah . Det har varit blandade känslor men jag lever ju . Jag ska försöka fixa usb-kabel till min telefon så fort som möjligt när jag kommer hem så ni kan få se alla bilder jag tagit :) PussPuss

I gotta keep trying, gotta keep my head held high ..

RSS 2.0