Jag låter bilden säga sitt



Bilder från i lördags













You give me the kind of feeling people write novels about.


Seg

Oh jag är helt seg i huvudet.
Har ont i huvudet nu också, inte så mycket men tillräckligt haha.
Hungrig är jag också men jag har så ont i fötterna så jag vill inte röra mig. haha!
Jag är galet sugen på mc donalds eller en flottig pizza muuuuuuuums men just nu finns det ingen ork haha.

Ae ska lägga mig i sängen igen och glo på simpsons

Klockren kväll

Hej på er!
Sitter i Anders säng och är allmänt trött men jag tänkte att jag skulle berätta om kvällen igår.
Sofie hämtade mig med taxi vid 18.00 så åkte vi till hennes syster Liza för förfest. Eller jag hade bestämt att jag inte skulle med ut på krogen för att jag inte hade pengar.
Vi hade jätte trevligt på festen! Körde ''jag har aldrig'' och Sofie höll på att avlida, stackarn.. HAha jag är ju ändå hennes pojkväns lillasyster så jag förstår henne lite ;) hehe. Vi snackade allmänt, det var jätte trevligt folk där och jag trivdes som fisken i vattnet!

Senare så ville folk dra sig mot krogen så jag tänkte att jag skulle väl dra mig men dom ville så gärna att jag skulle följa med. Jag ville ju också med självklart men ah det var ju som det var. Men snäll som Liza är så bjöd hon mig! Oh jag var och är så tacksam. Vi hade riktigt kul! Dansade tills fötterna värkte som jag vet inte vad. Framåt kl 02.00 så kände vi att vi kanske ska dra oss hemåt. Då kände jag också att min klack var jätte konstig när jag gick så jag kollade på skon och klackan hade gått av! Haha så arg jag blev.. Första gången jag använde skorna och dom går sönder, usch! (mailade Nellys kundtjänst förut och jag kommer få ett par nya) men det var ju tur i oturen att den gick sönder precis när vi skulle hem. Jag åkte hem till min kära Anders och sov, myys.

Jag hade iallafall hur trevligt som helst! Tackar alla som var där för en fin kväll!


Fint va? haha helst sjukt.
Bilder från kvällen kommer så fort jag kan sno dem från Sofie, hehe

Taggad!


Nu ska jag snart möta upp min brors flickvän sen bär det av till hennes
syster för feest, och så här fick Sagmar se ut!

Stan


Jag just nu.
Blir att dra ner en sväng på stan med Lina för lite käk o mys!

Mys på hög nivå

Hallå!
Jag kom till Anders för en liten stund sen, han kommer inte förns senare så jag är själv här.
Idag så var det jobb 08.15-17.00 rätt segt men vad ska man göra? Gör de bara.. haha. Efter jobbet blev det en sväng hem till Anders och sedan mötte jag upp Lina för vi skulle åka hem till mig

Vi gar haft en riktigt mysig kväll tillsammans. Det blev pizza, chips, godis, cola och en bra film - Camp rock 2 the final jam. Den var riktigt bra tycker jag. Tack jätte trevlig kväll vännen! ♥♥

Nu blir det att krypa ner i sängen och sätta i gång en CD med bildspel från klassresan till London i 9;an. Underbara minnen! Natti Natti hoppas ni haft en trevlig kväll!!


Bild från klassresan.
Från vänster: David, Jag, Lina Lovisa och Sara

I still remember the first day I met you


Jag tror jag dog lite..


Vi får se vad lönen säger men jag viiiiill!!


I look at you and I'm.. I'm home


Vampire diaries

Hallå!
Allt bra? Själv mäår jag faktiskt bättre, fortfarande snorig och har huvudvärk men känner mig mycket piggare och huvudvärken har lättat lite så imorgon blir det jobb för min del! Jag vill bli frisk nu, så jag åtminstone kan känna smaken på den jag äter, haha.

Inatt så sov jag faktiskt hemma, det var länge sen haha. Men Anders som självklart här med mig, vi har inte varit ifrån varandra på jätte länge vilket känns hur bra som helst! Eller vad jag tycker iallafall, jag tröttnar inte. Jag vill bara vara med min man heeeela tiden, gulligt va? Mm det tycker jag allt.  Idag jobbar han kväll så fick spendera en mysig morgon med honom, helt underbart.

Jag har inte gjort alls mycket, kollat på vampire diaries och gör det fortfarande. Love it! Blir att ta det lugnt, sen antagligen träffa Anders? Får se om han orkar komma hit eller om jag ska åka till honom, we'll see. Hoppas att ni haft en trevlig tisdag så här långt och får en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll! PUSS


truth is, everyone is gonna hurt you


..you just gotta find the ones worth suffering for

Denna förbannade huvudvärk..!

Idag är det 5;e dagen i rad som jag har ont i huvudet..
Jag mår verkligen piss..! Jag är helt slö i skallen för att jag har så ont hela tiden..
Jag har sovit dåligt i natt så vaknade för en liten stund sen, åkte faktiskt hem och sov för dom renoverar lähenheten över Anders, inte ett dugg kul. Så jag åkte hem så jag skulle få lite sömn. Det här suger verkligen! Jag kan knappt andas, tårarna rinner 24/7 och huvudet värker fortfarande efter 5 dagar, jag fattar inte?! Jaja det är väl bara att stå ut..


Without a doubt, you're all I dream about


Restaurant story


Har helt och hållet snöat in på ett spel som heter restaurant story. Det funkar i stort sett som café world på facebook men detta är mycket smidigare eftersom det är i telefonen! I löööööv iphone ♥


Snorigt..

Hallå eller!
Vet ni? Jag har faktiskt orkat ta med mig dator till Anders, kors i taket va? haha..
Nae men jag kände igår att jag ville ha hit den så det var bara att åka hem och hämta den. Dock är jag sjuk så det tog ett tag innan jag hittade orken men tillslut så ;)
Som sagt så är jag sjuk.. Snorar, hostar och har huvudvärk och idag är det 4;e dagen som jag vaknar med huvudvärk.. Jag hoppas på att den försvinner snart! Jag ska iallafall försöka att jobba imorgon, vill inte vara hemma men vi får se om jag klarar av o jobba helt enkelt försöka ska jag iallafall!

Just nu så fixar min älskling frukost. Vi har varit vakna sen 11 typ men det är inte förns nu vi började känna oss hungriga. Det blir varma mackor och bacon á la Anders, mumsii.


I just adore you


Flytta hemifrån

Hej på er!
Nu är jag hemma för några timmar och har varit hemma ett tag, känns lite små konstigt måste jag säga eftersom jag är så pass mycket hos Anders. När jag kom hem utbrast mamma '' Har du flyttat till Anders eller?! '' haha lite komiskt sådär.
När vi ändå var inne på ämnet så började mamma och jag prata lägenhet och att jag är galet sugen på att flytta hemifrån. Vi började kolla lite och hittade 2 rätt intressanta, en 2;a i haga och en 1; i marielund. Jag blev ju inte mer sugen eller så, nej nej! Ettan lockade mer, men 2;an kostade ca 3000Kr/mån och det är ju bra för en 2;a liksom men man ska väl flytta till en etta först kanske ;) Galet sugen är jag iallafall! Kanske blir o gå på visning? who knows.. Ettan var ju inflyttning 1;a maj, det vore ju underbart. Vi får se vi får se..


För dig ska jag göra det tusen gånger om


Parteeey!

Hej på er!
Jag är dålig på att blogga jag vet.. Men jag orkar inte släpa med mig datorn till Anders så det blir inte av att jag bloggar helt enkelt :) men tänkte iallafall skriva några rader nu.

Ikväll blir det party! Vi ska fira min käre vänn Linn som fyller 19 imorn, kommer bli galet kul!
Förfest hos mig och sen drar vi vidare till PULS, jag tror det kommer bli en riktigt lyckad kväll iallafall!

Just nu så gör jag inte allt för mycket, lyssnar på musik och dansar för fulla muggar! haha lagom roligt det måste se ut, står i underkläder och dansar för mig själv! äh va fan .
Snart kommer iallafall Tess och då blir det att käka Tacos och fixa oss! Hoppas ni får en trevlig lördag för det ska jag ha! haha förresten, jag var på systemet för första gången idag. Porrigt ;)



How is it possible not to love you?


This is not a lovestory, this is a story about love


I finally found you - my missing puzzle piece


Beställt

Var inne och kikade på Nellys rea och hittade lite fint!


Skor 199:-


Sött linne 114:-


Klänning 169:-


Blus 99:-


Väst 129:-

RSS 2.0