De snyggaste killarna i storbritannien


PARTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY


Dop

Hallå eller!
Sitter just nu hemma hos Jessica, jag har varit på Wilmas dop. Hur fint som helst! Jag är så glad för Cristian och Sofies skull! Stolt faster. (bilder kommer)

Ikväll blir det party! HAPPY HALLOWEEN!
Haha vi ska klä ut oss och sen blir det att dra till Hugos och parta loooooss!
Hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha :D

 


Här får ni lite skönsång

Nu är det fredag!

hej på er, hoppas att allt är bra!
Själv så har jag träningsvärk i magen, haha men det är så det ska vara! Dagen har varit rätt seg men har funkat ändå liksom. Slutade vid halv 5 så jag har varit hemma en stund. Snart så kommer mamma och Thomas och då blire kääk. Ikväll så ska jag och Lina till Jessica och se på idol vilket blir skittrevligt tror jag! Sen får man se vad kvällen har att erbjuda!

Just nu så erbjuds hööööööööög musik!

Jag just nu


Trött

Jag vill bara säga, JAG HAR TRÄNAT IDAG!
nu ska jag sova!


Porr på hög nivå!
Snodde bilden av Emelie

TRÖTT!

Usch jag vill bara lägga mig i sängen igen..
Någon som vill jobba åt mig? inte? nahepp..

Onsdag

Hej på er!
Är det bara jag som tycker att veckorna bara springer iväg? Redan är det onsdag men skönt är det också för snart är det helg och i helgen blir det fest!

Dagen har varit rätt seg idag faktiskt men det är ju tur att man har härliga arbetskamrater som lyser upp dagarna lite extra! Underbart säger jag. Efter jobbet så gick Robban och jag till banken, jag skulle fixa så jag kan betala räkningar på internet. Seg som jag är så har jag inte orkat fixa det innan men nu var det allt dags att ta tag i det. Sen skulle Robban och jag ha lagat mat för vi har varit tillsammans i 4 månader idag så vi skulle mysa till det lite men att det blev en varsinn kebabtallrik haha! 
Nu har jag iallafall betalat min första räkning, porrigt! Eller nått..

Händer resten av veckan då?
Jo imorn efter jobbet så ska jag på stan med Lina och Jessica, blir att handla lite till på lördag då det blir utgång. Så ska man ju klä ut sig när det är halloween o grejer. Priat? Jo jag tror de blir de! Snygg jag kommer vara, eller iiiiinte men va fan. Lackleggings, bandana, skjorta, vitt linne och lapp för ögat. Det blir nog skitbra!
Ae nu ska jag vara lite social, puuuuuuuuuuuss


Robban fick en puss han med


Dagens


Tisdag

Hej på er!
Idag börjar jag jobba 14.15 så det blev en sovmorgon för mig idag igen, uppskattas! Igår var jag som sagt på stan med Jessica, Jag lyckades handla lite. Hihi.. Dock hinner jag nog inte fota allt för jag ska käka o lite så nu men jag köpte iallafall 3 par örhängen, en tröja, en ring, nagelack och ett ps2 spel. Det var jätte trevligt att gå en sväng på stan, speciellt eftersom Jessica och jag inte umgåts på länge.
När jag slutade jobbet så kom Robban och hämtade mig, sen satt jag hemma och spelade en stund. hihi jag äälskar jack and dexter, as roligt spel. Dock blir jag as förbannad emellanåt men så är det hehe. Jag tror att jag håller på och bli sjuk, sitter och nyser hela tiden. Inte bra!! Men men. Nu ska jag ta något att äta och om jag hinner, spela lite. Hihi!
Ha en bra dag mina läsare, PUSS


På jobbet igår.

 
Jag just nu.
Tröjan är ny + ringen och örhängena


Måndag

Och vad gör jag hemma tänker ni?
Jag börjar inte jobba förns 3 idag så snart ska jag ta en sväng på stan med Jessica. Jag måste till banken och fixa lite sen så ska jag köpa min j'vla ring som blev stulen. Och tar någån den här ringen så säger jag upp mig! haha.
hoppas att allt är bra med mina kära läsare, jag kommer nog itne blogga något eftersom jag inte slutar förns halv 10 ikväll men man ska aldrig säga aldrig ;) Puss på er!


Jag just nu.
Ser ni hur långt mitt hår är? sick!!
Här behövs inget löshår inte, haha ;)

Låten får tala för sig själv.

Possibility

There's a possibility
There's a possibility
All that I had was all I gon' get
There's a possibility
There's a possibility
All I gon get is gone with your step
All I gon get is gone with your step

So tell me when you hear my heart stop,
You're the only one who knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility
I wouldn't know 

Know that when you leave
Know that when you leave
By blood and by mean
You walk like a thieve
By blood and by mean
I'll fall when you leave 

So tell me when you hear my heart stop,
You're the only one who knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility
I wouldn't know

So tell me when my sigh is over
You're the reason why I'm close
Tell me when you hear me falling
Theres a possibility
It wouldn't show 

By blood and by mean
I fall when you leave
By blood and by mean
I follow your lead


.


Så här fick man se ut ikväll.
Nu ska vi börja festandeeet

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG

Och vi säger GRATTIS till Jennie som fyller 18 idag!
dock blir det inget krogen men vi ska dra och bowla istället och fira henne, fan va trevligt!! Linn och jag käkade nyss så nu ska vi börja göra oss iordning men att Linn ligger under täcket?! haha.
Ha en trevlig lördag!


Gött.


Fredag

Äntligen fredag säger jag!!
Tycker ni inte det är underbart när fredagen kommer och man är ledig, eller är jag ensam om det? Neee det tror jag inte ;) Dagen har faktiskt gått fort, och jag antar att helgen kommer gå ännu fortare! Men iallafall så har det varit en skön dag idag, mycket skratt på jobbet måste jag säga! Mina arbetskamrater är för härliga. Efter jobbet så åkte jag hem och Linn kom hit, vi har umgåts hela dagen och hon ska även sova här. Jennie var här en stund och vi drack lite och hade trevligt!
Imorn blir det hårda tag istället, Jennie fyller nämligen 18 och det blir att parta loss!! Blir antagligen en sväng till otten också vilket blir sköjj.

Just nu så badar Linn och jag satte igång ett avsnitt av O.C så länge, vi ska väl sova snart(?) Sen en film kanske, får se. NJUT av fredagen! PussPuss


Just nu, tröööötter

Torsdag

och snart är det fredag!
Hej förresten! Jag är trött som vanligt och sitter och gör ingenting haha. Dagen har gått fort idag faktiskt, jag och Sahra satt och skrattade och flummade runt där ett tag, snacka om att vi var trötta! Men det får man vara, hah. Efter jobbet så gick jag upp till spårvagn och blev skrämd av Lina som kramar om mig bakifrån, herregud så rädd jag blev!! Haha lite kul.
Jag satt och pratade med Lina och Jessica en stund innan jag åkte hem. När jag väl kom hem så var mamma barnvakt åt Wilma så satt och mös med min brorsdotter en stund. Sen dess har jag bara pratat med mamma och glott på tv, sitter o väntar på att Robban ska svara. Min man, hihi!

Hoppas ni haft en trevlig dag iallafall! PUSS


bild från igår

R.I.P Shela

Hej på er!
Jag har precis käkat riktigt god mat med Robban. Det blev potatisgratäng, kött och svampsås MUMS!!
Idag är jag så här trött igen, jag skulle kunna somna när som! Men jag ska allt hålla mig vaken ett tag till. Jag märkte nyss att min ena ökenråtta, Shela har dött och Spinelli hade börjat äta på honom! Usch.. Snäll brorsa han är liksom. Skulle inte vli så överraskad om Spinelli dör snart också eftersom han blir ensam nu, men sånt är livet..

Jag tänkte att jag skulle visa hyllan som min händiga man hjälpte mig att sätta upp igår.
Skitsnyggt blev det! men först


En blid på Shela och Spinelli, dagen då jag tog hem dem.
RIP Shela♥ (den grå)


Och här har ni hyllan som sitter över sängen, snyggt va?!

19 oktober

Hallå eller!
Jag är så sjuuuukt trött alltså.
Har varit trött hela dagen, somnade nästan på jobbet men tur att telefonen ringer och avbryter, haha. Jag klarade iallafall mig igenom dagen utan att somna!

Efter jobbet så käkade Emelie och jag en varsinn macka på sandys, jag fick med mig en bit hem för den var så sjukt stor!! haha. Tack gumman. Sen gick vi vidare en sväng på stan, vi kan ju inte bryta traditionen liksom! Synd att inte Mathilda var med bara för hon ingår ju i den. hehe
Vi tog även en sväng förbi citygross

Nu ska jag glo på tv med mor min och vänta på att min kära pojkvän kommer hit!
Puss på livet ♥


Mammi's home!

Nu är mamma hemma igen!
Jag kan inte fatta att hon har varit borta en hel månad från sverige, sick!!
Men nu är hon hemma igen vilket känns jätte bra, vad ska man göra utan sin mamma liksom? ♥

Tänkte visa vad jag fick av mamma när hon kom hem.


grymt snygga converse - äkta
godis till godisråttan
as söööt t-shirt
2 snygga armband
Precis min smak, TACK MAMMA!! ♥


Proffice 50 år


Filmtips

För er som inte sett The Runaways, se den!
Klockren film


Knäppare kund får man leta efter

Först lägger han sig på golvet och har huvudet på sängkanten



Sen lägger han sig med halva kroppen i sängen,
har frambenen på golvet och lägger huvutet i sängen


KNÄPP!

Klockren fanvideo

Är den inte hur bra som helst eller?!



Firmafest igår, bilder kommer

Sämst på att blogga

Hej på er!
Jag vet inte varför jag inte har bloggat riktigt? Har inte haft något att skriva om riktigt, men jag lever iallafall ska ni veta ;)

Jag jobbar och står i och umgås med vänner och pojkvän, levet livet. Dock är jag väligt trött om dagarna, haha så lat som man är.
Idag så tog Emelie och jag en runda på stan efter jobbet, haha det börjar bli en tradition det där. Jag hittade massor som jag vill köpa när lönen kommer!! Hatar att gå på stan utan pengar för då hittar man bara ännu mer man vill ha, visst är det då? Efter stan träffade jag Jimmie, riktigt länge sen.
Vi gick en sväng, käkade pizza och snackade skit. Mycket trevligt ;)
Men men. jag vet inte vad jag ska skriva om jag ska vara ärlig? haha men att. Hoppas ni har det bra :) Jag kommer nog på något att blogga om snart, ska försöka iallafall!!




McFly


Jag vill se grabbarna live, mäktigt.

Tatuering

Jag ahr ju tjatat om en tatuering jag vill göra i ungefär ett år nu och än har jag inte gjort den men nu jävlar!! Jag vill så gärna göra den här tatueringen och det har alltid varit någonting i vägen men nu ska jag ha den. Nu när jag börjat jobba och tjänar egna pengar så ska det inte stå i vägen för mig längre. Nästa gång jag ska träffa pappa så ska jag prata med honom så han får följa med mig till Jonte och boka tid efter den 25 november för nu ska jag ha den!


På sidan av revbenen ska den sitta. Läängtar efter den!

Lördag

Ikväll ska Linn sova här. Ska bli mycket trevligt!!
Vi ska gå ut en sväg nu, får se vad vi hittar på sen.
Hoppas allt är bra med er, själv tycker jag att det är underbart med helg!


Jag just nu

Tanläkaren

Har varit hos tandläkaren idag och gjort om en lagning
och nu har jag ont i munnen..


Hemmastadd

Har försökt och göra det lite hemtrevligt på jobbet


På datorn och väggen sitter det nu lite kort, fint va?
Fast det är väl någon som tar dom snart också..
Förlåt men irriterar mig fortfarande på att min ring bara är spårlöst borta.

Förbannad är ordet!

Ni får ursäkta mig nu men jag är så sjukt arg och besviken. Jag köpte en ring igår, ni vet döskalleringen som finns på glitter, rätt populär? Jag hade den till jobbet idag. Strax innan lunch så märker jag att jag inte har min ring på mig och kommer på att jag glömt den på toan eftersom jag tog av den när jag skulle tvätta händerna. När jag går in på toan tror ni jag hittar ringen? Nae. Det var kanske 10min sen jag tagit av mig ringen och den ligger inte kvar. Jag fortsätter leta för jag tänkte att jag kanske hade lagt den någon annastans men nej den finns inte. Någon har alltså tagit min ring.

Min teamledare skickade till och med ut mail till alla som jobbar på samma plan som mig. Men inte är det någon som har sett den, vilket jag inte tror på. Jag tror att det är någon som har tagit den. Men ärligt? Vem FAN stjäl från sina arbetskamrater? Ärligt? Får jag fråga hur man har samvete till att ta något från någon övehuvudtaget? Ni tänker säkert att det bara är en ring men det är inte det handlar om. Att sno från andra va fan är det för stil? Bara för att personen i fråga inte har råd med ngt så är det fan inte okej för det?! Jag fattar inte. Jag kan inte förstå överhuvudtaget hur man kan göra något sånt?! Så jävla dålig stil, usch jag är så fruktansvärt arg. USCH!


Kul att jag fick behålla ringen en dag. Jävligt kul.

Onsdag

Hej på er!
Jag ska nart ta mig till jobbet. Idag blir det att ha lite nya kläder på sig, hihi. Men lägger nog upp en outfit efter jobbet sen. Efter jobbet  dag ska jag tvätta också, gu så roligt. Inte. Haha. Nahe om man skulle ta och klä på sig lite ytterkläder. Ha en bra dag!


Just nu

4 Oktober

Hallå!
Jag kom nyss in efter en solning med Tess så just nu ser jag ut som en kräfta i ansiktet haha!! Men men. Dagen har gått rätt så segt idag tycker jag, elelr så är det bara för att jag varit så trött hehe. Efter jobber så mötte jag iallafall upp Tess och vi gick en sväng på stan sen åkte vi hem till mig. Jag käkade lite med mormor och morfar som kom förbi för att se bilder som Thomas och mamma lagt upp från malaysia sen pratade de lite på skype så Tess och jag satt mest och pratade. Vi gick och hämtade mina kläder idag också! Ae vet ni hur snygga mina leggings är?! Helt otroligt. Äääääälskar dom! Dock så märkte jag att jag bara beställde linnet och inte trosorna? Trodde att man fick båda men så var det tydligen inte. Jaja

Tess skulle iallafall sola så jag gjorde det jag med så har legat och svettats ett tag, inte så fresh kanske men sk ta en dusch snart haha. Hoppas alla haft en fin dag!


Haha är hon inte söt eller?

Hemma, men inte får man vila för det

Jag kom hem från mormor och morfar för en liten stund sedan. Blev bjuden på mat, köttskav. Mums! Jag har älskat den maträtten ända sen jag var liten. Det var trevligt att träffa mormor och morfar, har inte gjort det på länge. Jag fick även med mig en påse bullar hem, äälskar mormors bullar hihi.

Nu ska jag ta och städa lägenheten, inte ett dugg kul men det måste göras. Hoppas att ni haft en fin dag!


Dagens

Nu är det måndag igen..

..och dags att gå till jobbet!
Ska klä på mig och gå snart, efter jobbet blir det att gå till mormor och morfar o käka. Ha en fin dag mina läsare! Pusss


Så här fick man se ut idag!

Idol 2010

Hallå!!
Tog nyss ett bad, riktigt skönt. Kollade på O.C samtidigt så jag kan ju säga att jag mådde riktigt bra nä jag låg där i badkaret hehe. Just nu väntar jag på att Robban ska komma och hämta mig så ska vi åka och handla sen göra hemmagjord pizza. Riktigt gott!! Idag har det verkligen varit en riktig slappdag kan jag ju säga. Har suttit i underkläder hela dagen och inte gjort något vettigt alls men ibland måste man ha sånna dagar. Såg att jag fått en fråga om vem jag hejar på i Idol och jag håller faktiskt på Olle. Det finns många som är väldigt bra men jag tycker om Olle rejält, tycker han är riktigt bra!!

Nu ska jag åka o handla, hoppas ni haft en fin dag!

beställt och klart!

Jag har skickat efter lite nytt. Nu när jag kommer få min första lön i oktober och allt. Tycker allt att jag förtjänar lite nya grejer, hihi.


Armband 49:-                                           Mössa 62:-


Leggings 179:-                                   Tröja 179:-


Set 69:-

606 gick allt på med frakt osv och
om 1-3 arbetsdagar är de mina, love it!

Tårar i ögonen

Sitter och kollar på O.C och gråter som ett litet barn.
Underbar serie!!! Tårarna bara rinner, haha klarar inte av o se sorgliga grejer men det är fasen de filmer/serier som är bäst.


Syns att jag gråtit? sött..

O.C

Ae nu har jag inte sett O.C På länge så ska ta och se ett avsnitt innan Sofie kommer hit! Sen blir det att umgås med Sofie, käka lite tacos och ha de trevligt!!


Just nu.
är jag inte snygg eller? haha jag måste fixa mig..

Gårdagen

Igår så körde jag, Emelie, Jessica och Mathilda after work hemma hos Mathilda. Det blev att käka kinamat, vi spelade kort, drack vin och hade allmänt trevligt. Vi skrattade som jag vet inte vad ae vi hade så otroligt kul! ♥
Här kommer lite bilder.


RSS 2.0