Please don't make this harder then it already is ..



Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
and I watch them fall everytime
Another color turns to grey
and it's just too hard to watch it all
slowly fade away

I'm leaving today 'cause I've
gotta do what's best for me
you'll be ok..


<3


Pay it forward

Ska lägga mig och se på pay it forward nu.
Jag har inte sett filmen från början men den varkar riktigt bra och jag har hört att den ska vara det också. Får se om jag ser hela eller om jag somnar. Sånt som märks, Go'natt!


Trött

Hej på er, hoppas allt är bra!
Själv är jag hur trött och segom helst efter igår men gud så kul vi hade!
Vi dansade loss hela natten fram till 3 och mina fötter gör ont och jag har även jätte ont i ryggen. Vet inte varför dock men oppas att det går över snart. Tack för en jätte fin kväll igår tjejer!

Idag har jag inte gjort alls mycket. Jag sov till halv 2 sköööönt eftersom jag inte somnade förns vid 4 någon gång. Sen har jag bara tagit det lugnt. Jag träffade Madde förut så Akilles och Tex skulle få leka då jag är hundvakt åt Akilles. Nu ska jag glo på melodifestivalen med mamma. Ha en trevlig kväll! PUSSS


Här har ni en rätt bra bild på mitt hår då man kan se alla nyanser.
Är det inte snyggt?! I l o v e it!

Lina och Elin färgar håret


<- Min, Linas ->


Förstår ni varför jag jag var tvungen o färga?! Herregud..



Linas^

Mitt^

Lina sköljer håret^

Resultatet får ni se senare ;)

Blev glatt överraskad!

Det plingde på dörren och brevbäraren gav mig ett paket.
Jag fattade naaada eftersom det stod mitt amn på paketet.
Men när jag öppnade vet ni vad det var i?



Stackars mamma.

Mamma ska åka till fjällen om 2 veckor.
Igår skulle min bror lära henne att åka skidor.
Första åket så ramlar hon och skadar knät.
Åker in till akuten och får veta att ledband och
korsband och allt möjligt har gått av.. Nu hoppar
hon runt på kryckor med gipsat ben. Stackars mamma <3

En till som växer så det knakar!


Dizel killen <3

Lillen har blivit stor!



Och större blir han!

Musik

Vet ni?
Jag satt o fundera förut och just nu lyssnar jag mest på lugn, ledsen musik. Många handlar självklart om kärlek och det är fina texter men.. Jag vet inte, jag blir inte direkt glad av dom utan tvärtom. Då kanske ni frågar er varför jag lyssnar på dom? Jo för det bäta jag vet är musik och på hög volym är de riktigt klockrena och jag älskar låtarna!

Vissa låta som strömmar ut ur mina högtalare;

Obsessed


Down to earth


A drop in the ocean


Only hope


Too close for comfort


Skulle kunna fortsätta i en evighet men ENJOY!

He's just not that into you

Har precis kollat på en skitbra film, visserligen har jag kollat på många filmer bara på några dagar nu men måste bara berätta om den här. Som ni kanske förstår så heter den he's just not that into you och den handlar om olika personer och deras kärleksliv. En är besatt, en har varit tillsammans med en kille i 7 år och han vill inte gifta sig sen är den en kille som är gift men är otrogen.

Hon Gigi som är smått 'besatt'' när det gäller att killar ska höra av sig till henne efter de varit på date träffar en kille Alex som berättar varför, och hur killar beter sig när de är intresserade/inte intresserade. Han berättar också vissa saker som tjejer gör och inbillar sig efter dater osv. Det är riktikgt jäkla kul för det mesta stämmer! Jag menarom en kille är intresserad SÅ HÖR HAN AV SIG! Varför har man så svårt att fatta? Skitrolig film, helt klart värd att se!

Förutom en riktigt bra film så bli jag alltid smått deprimerad när jag ser bra käleksfilmer. Att hitta den är kärleken som kommer hålla livet ut tillsammans med en kille som är sååååå snygg som dom allid är i filmer. Var är ni pojkar? Vem vill inte ha den där hollywood-snyga killen hemma som bara är ens egna? Är glad för alla som hittat sin hollywood-kille. Jag vänntar fortfarande på min.








Ja vad säger man? Mums..

Bilder från dagen







Morfar <3

<3


Älskar låten och rös i hela kroppen när jag fick syn på videon!
Miley Cyrus är bäst !

Stan

Hallå!
Jag har precis fixat mig oc sska snart ta mig ner mot stan tillsammans med Lina.
Vi ska gå runt och glo ett tag sen ska vi också försöka få tag i fribiljetter till otten
på fredag, de  borde ha kommit in :) Hoppas ni får en trevlig dag! Puss


Så här ser man ut idag.
Fokusen ligger på min tröja men jag orkade inte hålla
på o ta om, ska åka när som så bilden får duga ;)

Shopping

Har beställt hem dessa som kommer nästa vecka :)


99:-


149:-

Betällde även dessa men de kommer inte förns i april

69.50:-


99:-

Allt från H&M.
Tråkigt att jag måste vänta på skorna och armbanden men de kommer när de kommer :)

Vampire Diaries

Tjoo!
Snart så ska jag träffa Dennis, idag med! Kul kul.
Vi har bestämt att vi ska sitta o se vampire diaries!
Vi kommer nog ha likaroligt som vi hade igår skulle jag tro!
Älskar o träffa gamla vänner. Hoppas ni får en fin dag!



Och ja Erik. Det var ett tag sen man hörde något från dig med.. Kul att du hörde av dig iaf, jag ha lixom inte vetat hur jag ska få tag i dig..? Hoppas allting är bra med dig iaf!!

Riktigt trevlig dag

Go'kväll!
Jag ska snart lägga mig i sängen och glo på film men först  tänkte jag berätta om min trevliga dag! Det började med att jag sov ut ordentligt, vaknade nämligen inte förns runt halv 1. Hur skönt som helst måste jag säga. Sen gick jag upp och fixade mig lite och sen hämtade Dennis mig. Det var riktigt länge sen vi träffades så vi hade massor att prata om och sånt är alltid trevligt! Vi åkte en sväng till maxi och glodde runt i affärer, kul. Dock hittar jag alltid massor jag vill ha men svårt att köpa något utan pengar, haha. Efter ett tag så åkte vi hem till mig och satt o snacka ett tag, skönt o ta igen allt man missat hos varandra. Vi var ju riktigt bra vänner än gång i tiden, tråkigt att man ska glida ifrån varann.

Senare så träffade jag Lina och jag gick en trappa upp och har varit hos henne tills nu. Vi har kollar på vampire diaries, love it! Lääängtar tills man får se mer avsnitt. Vi såg till avsnitt 7 tror jag så får vänta ett tag tills nästa kommer men det gör inget man måste ju ha något att längta efter ;) Vi har skrattat, pratat och haft allmänt trevligt. Vi drog ut en sväng föut och jag häll på att frysa benen av mig! Det är så sjukt kallt ute.. Jag tycker att snön kan börja töa nart för annars blir vi väl aldrig av med den, hah.

Jag har iaf haft en rikgtig fin söndag, fått träffa 2 bra vänner och sånt älskar jag! Älskar mina vänner. Hoppas att ni haft en trevlig söndag för det tycker jag att alla ska ha, många fina dagar här i livet :) Nu ska jag lägga mig och se på A cinderella story och dregla lite över Chad Michael Murray, mums. Puss o kram på er!



Dagens bästa
''Pappa kan du inte ta o åka till en mataffär och köpa lite äplen?!'' Haha ni skulle varit där


Calle Kristiansson på Otten!

Hej på er!
Igår var det en riktigt rolig dag. Sista dagen på praktiken, inte så roligt kanske. Jag vill hellere vara där än o gå i skolan. Jag har trivts så sjukt bra! Efter praktiken så åkte jag iaf hem och fixade mig lite sen vid 7 var jag nere påOtten och mötte Tessan. Vi träffade alla dom andra som skulle gå och han som höll it. Vi tränade och festade tillsammans. Det var riktigt roligt måste jag säga! Jätte roligt att festa tillsammans med Tessa då det var för länge sen vi träffades hon och jag. Sen när vi drog ut från rummet där vi satt så träffade jag Jimmy min kusin som jag inte träffat på jätte länge. Hur kul som helst att träffa honom! Sen träffade jag också Jimmie, Lina, Jessica, Tess, Michael och Gonzalo! Kul att få träffa alla! Hela högen gjorde kvällenn minnesvärd.

Vid halv 1 körde visningen igång och det var så jäkla kul!! Jag skulle lätt göra om det igen! Vi ger ett STORT Grattis till Tessan som gick vidare till finalen, som jag sa hela tiden ;) haha. Grattis gumman! Åh det var så roligt!

Efter allting dansade vi och hade kul tillsammans tills jag fick ont i huvudet. Jäääääte kul! inte.. Men innan jag drog fick jag veta att ingen mindre än Calle Kristiansson satt inne på otten! Jag var tvungen o gå fram till honom hur grym han är och han tackade så hjärtligt. Lite småkul att man skulle träffa på honom här i norrköping, inte varje dag! Efter en stund tog jag iaf med mig min huvudvärk hem och fick också då veta att jag hade feber.. Men jag hoppas att mina vänner hade lika roligt som jag! Puss på er!!

Nu ska jag ta något gott att äta sen ska jag lägga mig och se på tv som jag gjort hela dagen! Puss&Kram

Jag igår;


Tack för att du följde mig hem.
Du vet, minnen sitter alltid fast.

Modevisning på otten..

Och jag ska vara med!
På fredag kl 22.00 är det modevisning på Otten här i norrköping. En tävling mellan olika skolor ''Mr and Miss gymnasium 2010'' och på fredag står det mellan Kungsgård och Himmelstalund! Jag blev jätte förvånad när Tesan frågade om jag ville ställa upp sjukt kulska det bli! Vi kommer ha 2 outfits med kläder från bik bok och en egen som ska representera vem man är så ska jag ha mjukisbyxor eller? haha, skule vara lite kul! Martin som håller i det ringde mig precis och förklarade hur det kommer gå till allt och så. Det låter verkligen jätte roligt! Tessan och jag ska till bik bok morn och prova ut läder som vi ska ha oså. Snacka om att jag ser fram emot det! Det skulle vara lite förfest oså innan oså, skitskoj verkligen!

Tack Tessan för att du frågade!


Kom o titta vetja ;)

Dax att sova!

Säger go'natt med en låt.


Shopping

Ursäkta dom dåliga bilderna och konstiga poserna men jag orkade inte hålla på, är så tröööött.
Jag var en sväng på stan med Josse och handlade dessa ting. Är jätte nöjd men det skulle varit ännu bättre om jag fått med mig en skinjacka från Jofama by Kenza med mig hem meeeeeeeen den har jag tyvärr inte råd med.. Jag är nöjd ändå :)


Den svarta; 129:- Gina tricot
T-shirten; 99:- Gina tricot
Hårspännen; 21.90:- Glitter

GRATTIS LINN 18 ÅR!!

Hej på er!
Vet ni? Jag känner mig såååå mycket piggare ochd et är sjukt skönt! Jag orkarmycket mer och känner mig inte alls lika hängig som jag gjort. Helt underbart om ni frågar mig! Jag ska snart äta frukost även fast jag varit vaken ett tag så har jag inte käkat något än men jag böjar känna hur magen kurrar ;)

Efter jag käkat ska jag packa grekjer som ska med till Linn, alltså vad jag ska ha på mig ikväll. Jag bestämde mig igå att jag nog fan ska klara av o vara med på festen, fast det blir lugnt för mig. Men vi kommer nog ha riktigt roligt ändå! Det är ju inte varje dag man fyller 18 så vi ska göra den här kvällen minnesvärd för Linn!!

Jag vill ta med mig mi systemkamera men jag vet inte riktigt om jag vågar så jag skiter i det. Det får bli filmer med mobilen istället trör jag. Jag vågar inte riskera att kameran går sönder! Ae nu kallar frukosten på mig! Puss på er


STORT GRATTIS!

Donken är ju alltid trevligt

Sitter här med Sofie och vi har precis käkat mc donalds, det satt gött i kaggen kan jag ju säga! Vi sitter o kollar på tv och pratar. Vi haralltid så mycket att prata om, kul :)

Jag känner mig mycket piggare nu faktiskt. Fårse hur jag mår imorn men jag ska iaf hem till Linn en sväng, jag hoppas att jag kan vara med och festa lite iaf :)

Hoppas att alla har en lika trevlig lördag som jag! PUSS


Att vara sjuk suger..

Igår blev jag hemskickad från praktiken vid 3 för Jenny tyckte inte jag sklle vara kvar så som jag mådde och idag har jag vrit hemma med 38 grades feber, täppt näsa och ögon som rinner. Och som grädden på moset har jag lock för båda öronen, tummen upp!

Jag har inte gjort annat än att halvsova idag. Jag har lknappt orkat sätta mig vid datorn men nu sitter jag iaf här. Tog en panodil förut och den har börjat verka så jag känner mig piggare, för en stund iaf.

Mamma var jätte gullig och köpte godis och cola åt mig innan hon åkte till Thomas, hon köpte även multivitanindryck åt mig. Jag har världens bästa mamma så de så! Jag ska väl ligga i sängen hela kvällen, tråkigt att vara själv bara men jag är nog inte så rolig att umgås med heller men men .. Alltid trevligt med sällskap.

Jag måste se till o bli frisk till imorn. Linn fyller ju 18 och vi skulle ha så otroligt roligt och så blir jag sjuk?! Det är ju lagom schysst.. Har sett frm emot att fira henne ju.. Men jag ska träffa henne ett tag imorn iaf vare sig jag kan stå upp eller inte! haha okej kan jag inte stå så blir det nog lite jobbigt.

Ne, nu ska jag hälla upp ett glad cola och lägga mig i sängen igen.
Hoppas att ni ärfriskar än vad jag är. PUSS

Har man rätt att sakna något som man lovat att glömma?

TRÖTT!

Nu har jag varit hemma en stund.
Käkat, kollat lite blogar, fb och bdb. Jag kan ju säga att jag kämpar för att hålla ögonen öppna! Jag är så jäkla trött, somnade på tåget och det var hur skönt som helst.

Bra dag på praktiken idag, dock fanns det inte så mycket att göra.
Endast 3 operationer på hela dagen men lyckades göra en hel del annat ändå. Haha jag tycker det är lite kul, idag fick jag träffa deras andra veterinär Måns Röken as skön kille. Jag tycker det är så häftigt o se på under oberationer liksom han fiskar ner ett instrument och drar upp något '' Jaha Elin här har vi en äggstock '' Gör samma sak igen '' Här är den andra, nu klipper vi '' Seriöst. Att hitta äggstockarna på 10sek där i magen när det finns hur mycket som helst där i, sjukt fränt! (tycker jag)

Fick även vara med när han opererade en katt för Cherry eye (Den röda svullnaden är en tårkörtel som normalt finns på baksidan av blinkhinnan men som fallit fram, se bild) Intressant, men vid det laget var jag as hungrig för at jag inte käkat ngt så var tvungen o gå ut en stund för o inte svimma, huh. Men ÄN har jag inte svimmat ;)

Ne nu sitter jag här och ryser i hela kroppen för att jag tycker det är så kallt. Jag tänkte att jag skulle lägga mig och se på Mamma mia. Jag kommer nog somna men det gör inget, sååå skönt!

Hoppas ni haft en bra dag alla. PUSS


Här har ni cherry eye (bild från google)

Mcfly!

Just nu är det Mcfly som får hålla mig vaken.
Om 20 min ska jag börja gå till spårvagnen, tåget går vid 8 och jag kommer nog somna på tåget. Skönt det skulle vara men jag hatar att somna när jag åker tåg/buss för jag är rädd att vakna någon helt annan stans. Fast just nu vill jag bra sova, hah. Ae, ska plocka iordning mina grejer sen hämta mitt käk och sen blir det att åka. Ha en bra dag alla! Puss



det jag älskar med Mcfly är att de låter lika bra live som de gör på skiva.
Killar som kan sjunga o spela gitarr - Mums!


Så här dags ska man sova!

Seriöst klockan är 05.53, 05!!
Njut ni som sover säger jag bara, NJUT!!
JAG VILL OCKSÅ SOVA!!!

Jag får sitta här för att inte somna kan jag ju säga.
Skulle jag lägga mig i sängen så skulle jag däcka direkt.
Det här är inte roligt.. Jag vill sova!


Tog massor av kort på Josse igår.
Puss på't

Inte varje dag jag ser på fotboll

Hallå!
Jag har (tro det eller ej) varit och kollat på fotboll med Sofie!
Det var faktiskt riktigt kul, roligare än o glo på tv ;) haha. Vi var där och hejade på de olika lagen som körde. Jag träffade även David som var där. Pratade lite med honom, trevligt. Fick även syn på Timmy så hälsade på honom.

Efter ett tag så åkte Sofie och jag till donken o käkade sen satt vi där och diskuterade film! Jätte kul, vi bestämde att vi skulle se ett par riktiga ''gråtar filmer'' någon dag, ska bli kul! Annars så har jag faktiskt inte gjort så mycket. Hoppas alla har/kommer få en trevlig söndag! PussPuss

Jag just nu;



Just nu strömmar denna låt ut från mina högtalare på riktigt hög volym!

Jag vet att jag har sagt det förr men jag säger det igen

Klockrenaste, bästa Peter Johansson!



Jag vill fortfarande träffa dig igen.

Trevlig kväll/natt

Hej!
Igår kväll så kom Lina ner till ig o ville hitta på något så lite senare kom Martin och Martin o höll oss sällskap. Vi kolade på film, det blev just my luck&It's a boy girl thing. Båda filmerna är jätte bra men jag måste säga att Just my luck är den bästa av dom men båa är helt klart värda att se!

Dock hade jag jätte ont i huvudet hela kvällen men det var för att jag hade feber märkte jag sen, jätte kul! Jag mår lite bättre idag me känner mig hängig och har ont i halsen. Sen fick man vakna av att Martin låg o snarka, TACK! haha, Lina o Martin hade flttat ut i vardagsrummet men när jag somnade så låg alla 4 i sängen men så var det inte när jag vaknade haha. Kul kväll iaf :)

Ikväll blir det att ta det lugnt framför Tv;n o melodifestivalen.
Jag skulle ha åkt till Nyköping men känner inte att jag mpr tillräckligt bra för de. Jag är jätte hängig och halsen värker, ingen feber nu eler så men mår ändå inte bra så jag vill vara emma och ta det lugnt. Ha en trevlig lördag alla!




Like the good old days

Butterfly fly away..

Taknar flyter genom mitt huvud.
Vet inte riktigt vad ja ska skriva, kan inte sätta ord på det..

Jag vet inte om jag ska vara glad/arg eller ledsen. Tur är det iallafall att musik finns i vår värld, vet inte vad jag hade gjort annars för musiken håller mig lugn.. Ibland vill jag bara ställa mig och skrika, iblad gråta tills tårarna tar slut och vissa dagar känns det som att ingenting kan bli bättre än vad det är just nu. Men det pendlar så mycket upp och ner, det handlar om timmar, ibland dagar. Jag hinner inte med o känna efter på riktigt. Jag hinner inte med i svängarna, jag halkar efter mig själv..

I can almost see it that dream i'm dreaming
but there's a voise inside my head sayin' ''you'll never reach it''
Är det konstigt att man tycker om en låt så mycket när den passar in så bra på livet? Iallafall i mitt liv. Därför vill jag tatuera den, för den här låten har hjälpt mig när jag har det svårt.


Sjuk..?

Hemma från praktiken idag..
Huvudvärk, tjock i halsen och känner mig helt loj..

Gick hem från praktiken igår för att jag inte mådde bra.
Hoppas att det bli bättre för jag vill inte missa mer, trivs så bra där.

Idag ska jag vila så gott jag kan. vill gå till praktiken imorn.

..<3

Flashback, Linköping

Hallå!
Jag är sämst på att blogga jag vet.. Men nu har jag börjat min prakitk i Linköping (började igår) och jag slutar vid 6 så jag är inte hemma förns runt sju halv åtta så jag kommer nog inte blogga så mycket. Men jag gör så gott jag kan ;)

Som sagt så har jag börjat min praktik på en djurklinik i Linköping, Djurdoktorn heter det. Jag trivs jätte bra måste jag säga! Får göra mycket, vara med på operationer osv. Skulle verkligen kunna tänka mig att vara djursjukvårdare, verkar superkul! Idag fick jag vara med när de opererade 3 hundar, man lär sig sjukt mycket av att vara med och kolla. Jag tycker inte ens det är äckligt på något sätt, mår inte alls dåligt när jag är med vilket är jätteskönt. Jag tror det kommer bli 3 jätte bra veckor OM tågen och spårvagnarna börjar gå som dom ska!

Idag när jag skulle åka hem så slutade tåget att fungera i kimstad så där blv vi sittandes i 40 min. Jag kom hem en timme senare änvad jag skulle ha gjort. Fattar inte varför tågen lägger av, det är ju lixom inte första gången som det är snö? Jaja, får hålla tummarna på att det blir bättre.

Ja vad ska man mer säga då?
Jag är en härlig skit, jag gör så gott jag kan och det räcker!



RSS 2.0