Tankar och minnen, själen den vänder vad är det som händer..?

Att göra ett val som förändrar ditt liv är svårt. Att se till ditt eget bästa när man lämnar något som betytt så ofattbart mycket så vill man bara stanna kvar. Man vill så gärna se till det bra, man inbillar sig att allting kommer bli bra trots att innert inne är det något som inte stämmer.

Kärlek, det bästa och det sämsta med livet. Du kan inte leva utan det, du kan inte leva med det. Klart att kärlek är underbart när du har det bra tillsammans med någon. Kärlek är alltid underbart på något sätt, du vill alltid ha någon sorts kärlek från någon. Även om det skulle vara från vänner, förälskelse eller från familjen så behöver du det alltid på något sätt. Alla har ett behov av att vilja känna sig älskad.

Vad gör man om man älskar någon, man vill ha någon men mn mår inte bra? Du inser att du måste rädda dig själv eller såra den du älskar. Vad väljer du? Kommer du välja? Eller stannar du där och står mitt emellan och vet inte om du ska gå höger eller vänster?
Du sitter fast.. Du vill må bra, du vill vara tillsammans med den du älskar men det funkar inte. Hur du än vrider o vänder på det så finns inte den där känslan där. Den känslan som gör att du mår bra, den finns inte. du vill så gärna men den finns inte..

Jag tror det blir bäst så här, i alla fall just nu..


Kommentarer
Postat av: Tess

Jag finns här<3

2010-01-15 @ 21:23:32
Postat av: Madde

Sötnos då, finns här för dig <3

Och de skulle vara snällt om du kunde visa hur man gör sådär högst upp på sin sida :)

Puss

2010-01-16 @ 00:26:34
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0