London dag 2

Vi gick upp runt 8 den här dagen, jag hostade jätte mycket på morgonen så Lina drog mig i håret och sa att vi lika gärna kunde gå upp. Haha klockren.
Vi fixade oss och begav oss till donken för att käka frukost (vi åt frukost där varje morgon för att det låg så nära) sen så skulle vi ta tunnelbanan till oxford street för shopping. Vi gick upp och ner längs gatan och kollade i affärer, bla. primemark - klockren affär som alla borde besöka! Sen käkade vi också på KFC (kentucky fried chicken) huur gott som helst!

Vi bestämde oss för att åka till London eye och kolla big ben och allt, vi trodde att vi tagit fel tunnelbana och blev lite förvirrade men nog hade vi åkt rätt alltid! Vi satte oss ner en stund och kollade på london eye som är så galet stor, jag skulle gärna vilja åka det någon gång men vi sket i det den här gången. Vi begav oss mot big ben och the house of parliment som för övrigt är jävligt fint, vi gick också förbi westminister abbey sen kom vi till vår efterlängtade park. En park vi gick igenom när vi var där på klassresa, hur mysig som helst! vi matade ekorrar som klättrade upp i knät på oss! Sjukt tama dom blivit av att alla matar dom.
Vi gick iallafall vidare och kom till buckingham palace, lika fint som de andra gångerna hihi. Fick en rolig fråga av Lina '' Elin vad är det där inne? '' '' Lina, det är slottet.. '' haha, men inte så lätt att veta kanske? Vi fortsatte iallfall att gå en sväng, vi satte oss på en bänk och tog det lugnt trötta som vi var efter allt gående. Vi bestämde oss för att gå o käka, det blev spagetti bolognese för min del och fish and chips till Lina. Efter maten så drog vi oss hemåt och provade de kläder vi köpt, snackade, spelade lite kort och sen sov vi. Eller okej vi tog en varsinn dusch också haha.





































Kommentarer
Postat av: Magdalena

Åh! jag vill också dit och shoppa!! Söta bilder på djuren förresten :)

2011-04-04 @ 21:10:56
URL: http://svenskejenter.blogg.se/
Postat av: emilie persson

Bästa Sagmar <3

Hade ni kul då?!!??! Fan va snygga saker du köpt! Gilla jeansen!!

2011-04-05 @ 09:35:25
URL: http://www.misspersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0