London dag 3

Vi gick upp skapligt för att åka till camden market.
Käkade frukost på donken sen bar det vidare till tunnelbanan. Ännu en gång så lyckades vi åka rätt, dock fick vi lite hjälp då vi hade tänkt åka lite längre än vad vi behövde men annars så klarade vi oss bra! Tycker faktiskt vi var riktigt duktiga på att hitta rätt och ta rätt tunnelbana oså.
När vi kom fram till camden så var vi så pass tidiga att de hade knappt öppnat alla stånd men vi gick runt där i flera timmar på marknaden som aldrig tar slut haha. Den är verkligen hur stor som helst! Dit borde alla åka som åker till London, billigt och man hittar alltid något. Jag köpte bla. en ny skinjacka 45£ lite mer än 450kr me like! Efter allt gående var vi rätt trötta och satte oss för att ta en fika, riktigt skönt. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och provade det vi köpt, vi tog även en powernap på någon timme då vi var så galet trötta.

När vi vaknade var båda två rätt hungriga, vi gick till en "restaurang" eller vad man ska kalla det. Vi käkade en varsinn pizza, en hel pizza var.. Som sagt så var vi hungriga haha. Sen var det bara att vänta på konserten, efter maten var det inte så långt kvar MEN den berättar jag om lite senare!















Kommentarer
Postat av: emilie persson

Vad var de där för fin hästbutik!!! Ja vill me åka i titta in där!! Ja vill ha statyerna i mitt hus!!

2011-04-07 @ 19:58:20
URL: http://www.misspersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0